A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Tamara: nagyon ari vagy!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Szívesen és fel a fejjel! Ne is gondolj bele a dolgokba! Csak a jóra!

Kép
szly27

Mostanában szinte mindig megnyerem a laptetőt! :lol:
Még jó, hogy nem az előző hozzászólásom került ide!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jóra???? Az mi? :oops: :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Pedig hogy szerettem volna anya lenni, hogy megmutassam a szüleimnek, hogy lehet ezt normálisan is szeretteteljesen is csinálni. És tessék nem esett messze az alma a fájától...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tudja valaki a nem alvásra való homeos bogyó nevét?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Katák: ez mit jelent?
vegetatív idegrendszeri tünetekkel járó regulációs zavarok (cardiovascularis és gasztroenterológiai panaszok)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita!

én tudom... van többfajta... majd összeirom neked és küldöm pü-ben,mert nem tudom scanneltetni :(

Kép

Kép
timi1982

nah megvan a szkennelés :D nyusziapu holnap elviszi és megcsinálja
igy nem kell bepötyögni :D

Kép

Kép
timi1982

jah voltam liberot venni :D

és kistigrist kaptam ajándékba :D persze eldobható pelenkaalátétet huztam, de kisirtam hogy nekem az nem kell :D

Kép

Kép
timi1982

wera!
jó hogy apucitok mehet haza :D a gyógyszert meg szedje szorgalmasan!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Andi: a tegnapi képek nem jönnek be!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Timi: nagyon hálás vagyok!!!
Ügyi voltál a liberónál!!!

Mav: én is vettem liberót, küld a címedet priviben!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mav: kell a 2 nyuszi is vagy csak a vonalkód?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly :P
Köszi!!! Igen, így gondoltam... :wink:

Andi :P
Jól összekutyultalak :oops: Szóval csak a Szly-féle tábliba szerettem volna a cserét, nem az arcképesbe, amit te csináltál. De mivel ezen a weboldalunkon van az is, azt hittem, neked is kell valamit szerkeszteni rajta :roll: No, de miutá Szly már berakta oda, ahova kell, gondolom, akkor neked nincs dolgod vele :roll: Hú, de rémesen összekeverem még a saját gondolataimat is... :lol:
Köszi, csajok!!!

Véda
Vendég

liberonál a nyuszikat már nem lehet gyüjteni!!!

én irtam e-mailt nekik hogy azzal mi van, és azt mondták hogy azt már nem kell. csak a vonalkódokat!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Lányok lenne egy kérdésem. Valaki próbált már 3 hónaposan bébiitalt adni a babónak? Vettem a tescóba kecskeméti bébiitalt alma-banán-körte ízesítéssel, és szeretnék neki adni kiváncsiságból hogy mit szól hozzá. De csak 2-3 kiskanálnyit. szerintetek megpróbálhatom? Nem lesz baja?

Kép
linda24

linda mi azt már régóta isszuk kiskanállal! mi már a gyümölcsöknél tartunk. nekünk egyszerre alig elégszik meg fél üveggel az italból!!!

Kép

Kép
timi1982

jah és pont a kecskemétit isszuk azaz "esszük" mi is! nem tudom elég gyorsan kanalazni :D

Kép

Kép
timi1982

Titi! Azért csak van valami jó az életedben! Ott van Olivér és természetesen Levente is ! Mindketten egészségesek. stb stb. Bármi apróság is, ami neked természetes, lehet, hogy másnak csak az álma lehet. Szóval tuti vannak jó dolgok körülötted is!

Kép
szly27

Most lépünk sétálni! Ha a fene fenét eszik is elfogadtatom Jázminnal a tápszert. Most a gyümit sem ette, a tápinak ordít. Cicizett, de szerintem 50-nél nem volt több. Elmegyünk egy nagyot sétálni és jól kiéheztetem, hátha úgy sikerül. Már a cumisüvegre is gyanakodva néz! Még ha tejcsi van benne is.

Kép
szly27

Timi köszike szépen akkor megpróbálom. Csak nem lesz semmi. én még nem mertem de most hogy írtad hogy ti régóta használjátok már, így kipróbálom. Köszike a választ. :)

Kép
linda24

Linda: ne lesz tole baja. Anna is mar ivott almat es barackot.
sot egyik nap vagy 100at is akr. persze en higitva adtam neki, teaval vagy vizzel higiottam.
Vendég

Nem jönnek be a tegnapi képek??? Help!!!

sz.andi

8)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:50-kor.
Vendég

Szly: teljesen igazad van!!! :oops: :oops: :oops: :lol:

Kata: köszi! a reflux is beletartozik?

Linda nyugodtan adhatod neki!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:51-kor.
Vendég

Timi: most megyünk a gyógyszertárba. 1-2-t Le tudnál nekem írni! köszi!

Kriszta: mi újság? hogy bírta Levi a rendrakást?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata! Nem nagy meló!

Szly! Ahol Bencuriék vannak, azon a képen nincs ott a név!

sz.andi

Kata: szerintzed ez jó lehet Levinek?
LEÍRÁS:
Fő alkalmazási terület: - emésztőszervi panaszok

Homeopátiás kombinációs készítmény a gyomor-béltraktus és a máj működési zavarainak kezelésére.
Kiváltó ok:

* enzimtermelési zavarok
* aciditási problémák
* bélmotilitási zavarok (funkcionális),
* dysbacteriosis

Tünetek:

* étvágytalanság
* émelygés
* teltségérzet
* gyakori böfögés
* puffadás
* elégtelen emésztés

Hatásmód:

* nyugtató
* gyulladáscsökkentő
* görcsoldó hatás

A Nux vomica-Homaccord felhasználási lehetőségei:

* a gyomor-béltraktus szerveinek hurutos, illetve görcsökkel járó akut gyulladásai
* kevés gyomorsav, elégtelen emésztés, túlevés
* puffadás
* motilitási zavarok (funkcionális)
* élvezeti szerek (nikotin, alkohol, kávé) okozta panaszok (pl. másnaposság)

Összetétel:
Strychnos nux-vomica D2 0,2 g; Strychnos nux-vomica D10 0,2 g; Strychnos nux vomica D15 0,2 g; Strychnos nux-vomica D30 0,2 g; Strychnos nux-vomica D200 0,2 g; Strychnos nux-vomica D1000 0,2 g; Bryonia cretica D2 0,2 g; Bryonia cretica D6 0,2 g; Bryonia cretica D10 0,2 g; Bryonia cretica D15 0,2 g; Bryonia cretica D30 0,2 g; Bryonia cretica D200 0,2 g; Bryonia cretica D1000 0,2 g; Lycopodium clavatum D3 0,3 g; Lycopodium clavatum D10 0,3 g; Lycopodium clavatum D30 0,3 g; Lycopodium clavatum D200 0,3 g; Lycopodium clavatum D1000 0,3 g; Citrullus colocynthis D3 0,3 g; Citrullus colocynthis D10 0,3 g; Citrullus colocynthis D30 0,3 g; Citrullus colocynthis D200 0,3 g; Alcohol 27,75 g; Purified water 66,95 g.
89
Adagolás:
Szokásos adagja naponta 3x10 csepp.
A cseppeket étkezés előtt, kevés vízzel vagy anélkül kell bevenni.
Akut tünetek fellépésekor negyedóránként 10 csepp, max. 2 órán keresztül.
A panaszok enyhülésével az alkalmazás gyakorisága csökkentendő.

CSOMAGOLÁS: Cseppek
GYÁRTÓ: Heel
KISZERELÉS: 30 ml

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Helyesbítek! Tehát ahol Titiék vannak...Ott nincs név!

sz.andi

alvászavar!

borax 15 ch
napi 1-2X5 golyócska 17 órakor és lefekvés előtt
ideges, labilis, nyugtalan gyermek, az álmossága a lefekvést követően elmulik, ezért felkel az ágyból. éjjel hirtleen ébrdéskor kapaszkodik az ágyba, a felnőttek ruhájába.

coffea tosta 15 ch
napi 1-2X5 golyócska
a gyermek nyugtalanul alszik, hirtelen felriad, apró zajokra nagyon érzékeny. oka a napközben átélt túl sok jó élmény

chamomilla vulgaris 15 ch
a gyermek billegeti ide-oda a fejét és ringatja magát. sokszor szeszélyes, elviselhetetlen, dühös, izgatott. amikor fogzik, az egyébként nyugodt csecsemő nyugtalan lesz estére, nem tud elaludni minden irányba mozgatja a fejét, nyugtalan az alvása. éjszaka sikolyok szakítják félbe az alvását. ahogy kézbe vesszük és ringatjuk, autókáztatjuk lecsillapodik.

hyosciamus niger 15 ch
napi 1-2X5 golyócska, 17 órakor és lefekvés előtt
félénk, féltékeny, gyanakvó, érzelmileg bizonytalan. nagyon nyugtalanul alszik, álmában beszél, kiabál. gyakran előfordul furcsa arcizom-rángása.

ignata amara 15 ch
napi 1-2X5 golyócska
ha a mama szorong, rosszkedvű, bizonytalan, ez az állapot átragad a csecsemőre, aki emiatt meglehetősen ellentmondásosan viselkedik, sóhajtozik, ásítozik, riadt.

nux vom8ica 15 ch
türelmetlen, értetlen, dühös gyermek. felébred és élénk hajnal 3-4 óra körül, majd 6 óra felé elalszik és reggel fáradtan ébred. szüksége van napközben az étkezések után rövid alvásra.

ha lehet azért utána kell kérdezni szakembertől is!!!!nem feltétlen szükséges 5 golyócska!!!! lehet kevesebb is!!!!

bevétel: vagy egyenként a golyócskákat a gyermek szájába adni. van olyan csecsemő aki lenyeli (egyébként elgurgulázik az egy golyócskával a szájában), annak fel kell oldani vízben és ugy megitatni

Kép

Kép
timi1982

Megjöttünk a masszázsról. gyerek megint alszik. :) Én is mellé bújnék szívesen, de sajna fejnem kell... Masszán találkoztunk végre azzal a kisfiúval, aki szintén hasadékos, és két héttel Eliot előtt született. Ugyanoda járunk, csak még soha nem sikerült összeegyeztetni. Hálát adok érte hogy levittük a gyereket pécsre!!! Ennek a kisfiúnak itt műtötték pesten és szegénynek nem sikerült túl jól. Az anyja is ki van készülve emiatt. Totál fel van ugorva a heg és a szája sem lett szép. Én nem is tudom mit csinálnék az ő helyében de tuti magam okolnám ha nem mentünk volna tovább... Apró örömök az életben. Mármint nem az, hogy nekik nem sikerült szépen, hanem az, hogy az energiabefektetésem megtérült és nem hiába rángattuk át a gyereket az országon többször is. :)
Na azt hiszem rászánom magam a fejésre mert így sose lesz belőle semmi... Pedig az előző evés is 200-as volt, és evett volna még csak masszázs előtt nem mertem többet, nehogy kibukja...
agi, részvétem apósod miatt! Talán most alakulnak majd nálatok a családi viszonyok. Remélem jó irányba...
tita, azokból amiket mondtál totál meg tudom érteni hogy ennyire magadba vagy zuhanva és tudom hogy ilyenkor hiába mondja mindenki hogy fel a fejjel, még ahhoz sincs erőd. De a legfontosabb, hogy ne hasonlítgasd magad a szüleidhez. TUdod te majd sokkal jobban csinálni, csak talpra kell egy kicsit állnod. Van az önbeteljesítő jóslat, ami szerint ha valamit sokat mondogatsz úgy is lesz. Úgyhogy ne azt vedd a fejedbe hogy rossz anya vagy, hanem azt hogy lehet hogy most nem minden megy úgy, de alapjában véve igenis jól csinálod. És ha túl leszel ezen a nehéz időszakon, akkor visszatér a jobbik oldalad! :)
na mostmár tényleg húzok fejni...

KépKép
muffin

ami van még többi, az viszont már nagyobb gyerekeknek való. ugyhogy leirtam mindent ;) :)

Kép

Kép
timi1982

mindenkinek ilyen nyuzogi a baboja ma? Anna nagyon erzi a frontot az en karom meg mindjart leszakad
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:51-kor.
Vendég

új játszópajtás :D

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Ági, részvétem apósod miatt!

Anyjuk, mi is érezzük a frotot, sőt éjjel is, kétszer is felkeltünk, nem is tudom mikor volt ilyen?

Muffin, örülök,h jól döntöttek és sikerült a legjobb dokit megtalálnotok Eliotnak! Ügyi vagy! :D

Titi, tényleg próbálj meg valami pozitiv dologra gondolni, fel a fejjel! Szupi csaj vagy ahogy a többiek is már mondták! már csak jobb jöhet! :wink:

Szly, átküldtem az adatokat! Sajnálom a tejcsigondot!

Timi, köszi az infokat! Ez szupi!

Wera, hurrá akkor megint háromasban vagytok! Nórinak bizti hiányzott apája és neked is! :wink:

Viki merre jársz?
bencuri

Timi, milyen nagyot nőtt Bence! Aranyos kisfickó! :wink:
bencuri

Kép

Szly!

3 hós tábliba küldenék képet:

Kép

Ági!
Őszinte részvétem! :(

Kép
kimma

Köszi, lányok,
sajnálom, hogy még mindig tejecske-gondok vannak, és ugyanúgy van Nándi is a cumisüveggel, mint Jázmin... egyáltalán nem fogad el belőle semmit, se anyatejet, se vizet, semmit.
Úgyhogy a kórház óta nem ivott még egy korty vizet sem :shock:
Ja, és Nándi sincs el egyedül! Vacsora alatt minden nap ordít, mert akkor nincs körülötte senki. Én azt a fél órát is nehezen bírom...

Titi,
az anya-gyerek kapcsolatban a legfontosabb az őszinteség! Ha nehéz a szíved, jobb, ha kisírod magadból, utána könnyebb lesz! Szerintem nyugodtan sírhatsz, hiszen elég sok problémát éltetek már meg együtt - de az is igaz, hogy ezek a problémák mégis csak neki nagyobbak, hiszen az élete múlik rajta. És te vagy neki az egyetlen, aki tudsz segíteni, és kellően odafigyelsz rá. Mindent megteszel érte. Szerintem nagyon jó anya vagy. A kisfiad is tudja, ezért mosolyog rád!

Anyjuk,
nem segített a horrorfejés sem? Ó, pedig már reménykedtem, amikor írtad, hogy többet tudtál fejni...
Milyen front van ma?
Nándi most nagyon jó fiú, alszik, és nem szörcsög az orra! Gondolom, gyógyul a kicsi :roll:

megyek is takarítani :?
nem haladtam valami sokat

KépKép
szkagi

csak mutatok még valamit :wink:

Ezt találtam ma reggel az ablakon!
angyalka?

Kép

valójában nekirepült egy madár, valószínűleg rigó :shock:
Mindenesetre nem volt az ablak alatt, úgyhogy túlélte!

KépKép
szkagi

de jo ez a kep
Szonja biztos jokislany volt eljottek hozza az angyalkak:)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.27 22:52-kor.
Vendég

Sziasztok csajok!

Van egy nagy hírem! Nem tudom sírjak e vagy nevessek, de TERHES VAGYOK!!!!

Bezzeg amikor gyereket akartunk hónapokat kellett várnunk.
Nem tudom mit csináljak, de hamar el kell döntenem, mert szept. 1-én volt meg utoljára!

Na majd jövök!

(Tamás ki lesz akadva)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na most meg ezért bőgök!
Tavaly milyen boldog voltam.
Az a baj, hogy én el sem tudom képzelni, hogy elvetessem....
Ezért vagyok ilyen extra érzékeny, mostmár tudom...
Hát nem én akartam lenni az első...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszönöm a válaszokat!

Titanilla gratulálok!!!! :D :D

Kép
linda24

Ja ti vagytok az elsők és egyenlőre az egyetlenek akiknek mondtam, most csináltam a tesztet.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hUUUUUUUUUu basszus Tita! Jezusom!
Talan akkor belulrol ez hatarozta meg a hangulatod, az erzelmeket, stb....
Oszinten en nem tudommit tennek ebbe a helyzetbe( es ezerszer vegigjatszottam mar magamba mi lenne, ha, es persze most meg se jon :twisted: ) hat az tuti hogy Tamas padlon lesz.
Meg mondod neki mar ma?
Hu nagyon sok erot kivanok most Nektek! Ez nem egyszeru szitu.
Akkor sem lenne az ha Levi a vilag legangyalibb egyszeru kis lurkoja lenne, vagy ha elso gyermek lenne....de a mostani helyzetetekben, foleg Tamas hozzaallasaval, a Te idegallapotoddal!
Jajj!
de egy biztos! Amig gondolkosz is nagyon vigyazz magadra! NO STRESSZ! Nem tudom mennyire hiszel ebben de nekem az egyetlen segitseg az lenne, ha el tudnam hinni hogy valami miatt ez nem veletlen, a Jo Isten tudja a dolgat.
Tita:oriai oleles!
Vendég

Jaj remélen nem írtam rosszat, azt hittem terveztétek!

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?