A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Inkább a tied érdekes.Ami Gergőnek van az tök praktikus.Nálatok nem is árulnak ilyet?Ebben is van méretbeli külömbség.

Kép
martik77

2 éves koráig szoptattál? nem semmi.
nem, nálunk nincs olyan.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

hazajöttünk és azóta igy alszik a mózesba:
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ja,egy éves koráig napközben is két éves koráig már csak éjszaka.

Pedig ez ami Gergőnek van tök praktikus,kár,hogy nálatok nincs :?

Kép
martik77

Tényleg mint egy angyal :D

Kép
martik77

Lehet,hogy én tűntetek el mindenkit? :roll: :D

Már egy adag ruhát kiteregettem de még van két adag mosni.Szerintem hétvégén elfelejtettem azért gyűlt így össze. :?

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Timi, egy angyal ez a gyerek! :D Nagyon szép! :D

Nálunk egyik gyereknem sem volt ilyen speciális nacija! Ez most már kötelező? :shock: Vagy hogy is van ez? :roll: :roll:

Kép
szilzi

nem tüntettél el, csak közben ledobott a gép, Törpe felébredt, vetközödés, kaja, stb.

szilvi: köszi :lol: :wink: . nálunk ez "kötelezö" ha minden rendbe van, akkor 3 hós koráig kell igy csomagolni, ha valami gond van,akkor tovább.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

marti: köszi szépen a múltkori letöltési útmutatót. :lol: :lol: . kipróbáltam és sikerült :lol: :lol: :lol:
hálám üldözni fog /csak utol ne érjen/ :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok

Timi:nagyon édes Törpe...:)
Örülök hogy jól vagy...:D
Nekem 5 hétig volt vérzésem,aztán a 7. héten volt 3 nap pár cseppes vérzés és azóta sem semmi...ennek holnap lesz 6 hete...
Kiváncsi vagyok mikor jön meg legközelebb...:D
Ez a terpeszgatyó nálunk,a derekán és a vállán átvetve tépőzárral szabályozható a méret...igy olyan mint egy kantáros nadrág...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Mikor jösztök szombaton?
Aznap reggel indultok,vagy hogy lesz az a nap?
Mikor jössztök hozzánk?

Örülök hogy túlélted a vérvételt... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Voltunk sétálni,meg a dokimnál,kiadta az igazolást,hogy nem vagyok fertőző beteg...:D
Meg apának vettem 2 könyvet még...:D

Na menek mert inasom kezd hisztizni...itt játszik a hátam mögött és nem tetszik neki hogy nem vele foglalkozom... :wink:

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi
Nem tudom, kb. 7 körül indulunk, de ez még nem biztos. Valamikor korán kellene, az tuti. Tehát már de. ott lennénk. :D Jó? Majd megbeszélem még Gy.-val.

KépKép
benó

Megyünk haza (vagyis anyuékhoz). Puszi

KépKép
benó

Sziasztok!
Kicsit benéztem csak. Megyek be a belvárosba barátnőzni, meg Mikit viszem vizsgázni :)
Timi, nagyon édesek a fotók! Nekem is egy pont ilyen bébi kéne :D :D :D Főleg mikor alszik :D

KépKép

KépKép
nadina01

Flóra, neked hőhullámaid vannak a Clostitól, én meg úgy szédülök, mint aki be van rugva... :D Nagyon gáz. Rá van írva, hogy ne vezessen vele az ember....most már értem miért, de azért én megpróbálkozom... :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Helló lányok. Megjöttem munkából. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Olvastam, volt azért akinek hiányoztam. :D

Kép
muzsuzska

Délelőtt munka, délután vízszintes testhelyzet volt. Nem volt erőm ülni .

Kép
muzsuzska

Edina, nekem is csak hőhullámok voltak, nem szédültem. Pedig én a 100x kaptam szuriban.

Tancsu, akkor indulhat a tejbiznic! :wink: Gergő egy tündér, a ruhák nagyon jók,de apuka mit keses négykézláb a zuhanyzóban? :D

Timi, törpe nagyon édes! Nagyon hasonlít rád!

Benó gratulálok !!!!! Akkor mostantól mozoghatnak a babák!
Fájó szívvel leírom, nagyon irigy vagyok!!!!! Együtt teszteltünk, egy babát hagyhattál volna nekem is! :roll:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, jaj. Hidd el, hogy ha rajtam múlt volna, hagytam volna neked egyet. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

A derekam változó, de az idegesség hatására rosszabb.
Ne idegeskedjek?
Ma közölte a diri, hogy péntektől karácsonyig napi 12 óra munka, se szabadnap se pihenő!
Ja, hogy nem törvényes ki nem szarja le!
6 ember munkáját kettőnknek kell elvégezni 24 órában.
Ha nem tetszik el lehet menni!
Kísérleti vegyszerek jönnek, plussz még nemzetközi vizsgát kell tennünk egy 4napos mérésből, ami ha nem sikerül a cég nem kapja meg a megrendelést Európa legnagyobb vevőjétől.
Röpdösök a boldogságtól,Királyfi még nem is tudja, hogy nem sűrűn fogunk találkozni karácsonyig. :evil: :evil: :evil:

Tudom,hogy nem fog menni mert két emberrel nem lehet mindent megcsináltatni, de ezt senki nem érti meg!

Kép
muzsuzska

Tudom Benó, hogy nem vagy irigy! :D

Kép
muzsuzska

Nekem tökre le van lassulva ez az oldal :evil:

Örülök,hogy megkerültél Zsuzsi.Derekad??

Az nem zuhanyzó Tancsuéknál hanem a fürdőkádperemére rászerelhető vízfelfogó ajtó féle.Ha zuhanyzik elhúzza és nem úszik a fürdö.Á kabin ajtó.Na így érthető :D :roll:

Kép
martik77

Szépek a ruhák, Tancsu! És Gergő is! :D :D
Timi, Törpe is nagyon cuki! :D :D
Edina, ne szédülj! :shock: :roll: Jó fej vagyok, mi? :wink: Sok sikert a Mikinek!
Heni, jó, hogy tudtál te is jelentkezni. De kicsit nyúzottnak tűntél. :wink:
Szilzi, te mindig csak futsz. Bírod még a karácsonyi zenéket? :roll:

Zsuzsi, igazad van. Sajnálom.

KépKép
benó

Á, végre Zsuzsi!!! Mi volt veled! Örülök, hogy vagy. Na visszanézek, hogy képben legyek.

Kép
flóra 11

A hangulatom is szar, a derekam is az, az agyam lefüstölt a sok gondolkodástól.
Nem igazán vagyok jó beszélgető társ.
:evil:

Kép
muzsuzska

Heni volt? Mikor? :oops: :roll:

Kép
martik77

Na picit megint.... :D

Zsuzska, mindenkinek hiányoztál!!!!!!!

Kép
szilzi

Iszonyat szemét módon viselkednek veletek a munkahelyen, Zsuzsi. Én nem is értem, hogy gondolják.

KépKép
benó

Ennyien! Hurrá! :D :D :D Helló mindenkinek!
Pedig mosogatni akartam. :x

KépKép
benó

Zsuzska elhiszem, hogy kivagy! Nagyon durva, ha most két hétig napi 12 órát kell dolgoznod! :shock: :evil: Dögök, dögök, dögök! :evil: Irigynek én is irigy vagyok, de ezt a Benóék megértik, Ők is vártak a babára! Ugye, Benó? :roll:

Kép
szilzi

Szia Szilzi.Szóval ez a terpesz betétes gumiogatyó orvosa válogatja.Valaki mondja a szülőnek valaki meg csak az ortopédián hall róla először.

Kép
martik77

Így van, mindenkinek hiányoztál, Zsuzsi. Hogy is ne hiányoztál volna, ez a második családunk, nem? :lol:
A Heni nem volt ma, csak visszaolvastam. :D

KépKép
benó

Ha ellenkezek kirúgnak, ha táppénzre megyek kirúgnak, és akkor nem lombikolhatok!
Elvileg tegnap volt pé-m, szegény Királyfit felébresztettem, hogy most kell!!!!!!!!!
Rajtam már csak egy csodával határos teherbeesés segíthet!!!!!!!!!!!
Kinek könyörögjek érte?????????
Sós fürdő is megvolt......... :roll:

Kép
muzsuzska

Jaj, Zsuzsi! Szegény lány, mi lesz így veletek?

Kép
flóra 11

Megértem, hogyne érteném meg és nem sajnállak benneteket, mert azt nem szabad és úgyis sikerülni fog, de fáj a szívem értetek, és higgyétek el, 181919191999999999999999999999x boldogabb lennék, ha mindannyian itt tartanánk már.

KépKép
benó

Majd mosogatsz, Benó, nem szalad el! :wink:

Kép
flóra 11

Köszi Márti! Nálunk ez nem divat, mármit ez a gatyó! Én tesóm gyerekeinél sem láttam, most unokatesómnál és barátnőmnél se! :shock: Csak nem baj!? :shock:

Kép
szilzi

És mégis hogy gondolják, hogy 2 ember végezze el 6 ember munkáját? :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Az a szemétség,hogy tudják aki dolgozik annak kell a munkahely meg a szaros pénzük és ezért jól kihasználják.Persze megint az szív aki tisztességes és dolgozik. :evil:

Kép
martik77

Zsuzsi, Te is úgy vagy, mint én,hogy minden hülyeséget kipróbálsz. Én is. Most a homeopatikumok felé fordultam.

Kép
flóra 11

Nem tudom Flóra! El vagyok kenődve!

A 17. vizsgálatom miatt küzdenem kellett, 16. nappal vagyok este 6ig reggel irány Pécs, labor 7.30kor,utána doki 11:30kor, aztán írány haza és 5kor kezdek éjszaka egésszen karácsonyig. :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Köszi Benó! :D Tudom, hogy boldogabb lennél! De most már a nagypocakos Duna parti sétáról lekell tennünk! :(

Zsuzska Kitartás! Én is egy ilyen csoda teherbeesésre vágyom! :wink:

Kép
szilzi

Olvastad Zsuzsi, hogy mit vettem most?

Kép
flóra 11

Jaj Flóra, most a jógát ajánlják, de mondtam, hogy mikor és ilyen derékkal!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Karácsonykor megyünk Erdélybe, mondtam nektek talán, el fogok menni éjféli misére és kérni fogom nektek a babát.

KépKép
benó

Szilzi,én is! Zsuzsi,olvastam,hogy a mi korunkban már ha minden rendben van,akkor is nagyon nehéz a teherbeesés,de nem lehetetlen.Tehát csak próbálkozzatok. :wink:

Kép
flóra 11

Nem tom Szilzi.Van aki magától megveszi a gyógyszertárban és otthon ráadja így estére.Nem drága kb 800ft.De a csípőficam észrevehető egy orvos szemében.Meg pár hetesen vagy hogy van ilyen vizsgálat és ott orthopédus nézi és javasolja ha kell.Amúgy meg ha ez nem használ akkor jön a kengyel.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?