Istenem, végre laptető! Elárulom, hogy feltettem magamban, ha most sem lesz laptetőm,akkor már nem lesz baba. De lett egy laptető, ezt most akkor jelnek veszem.
Ma itthon csak rossz jelek voltak.
1.Kutyu megint beteg 2.L. lement a Jysk-be mert,hogy ma jött áru számítógépasztalból.Előtte telefonált azt mondták mehet.Kölcsönkérte a b.nőm autóját.Mire leért közölték,hogy majd du jöjjön vissza mert félreértette a kollégát és ők még nem vették át az árut. 3.Éjszakára megy dolgozni.
Csak hat az imánk amúgy is az enyém duplát ér mert én egyszerre keresztelkedtem Dömével pár éve.A kórház kápolnájában.Benóé pedig tudjuk miért ér duplán
Hát én gondoltam, hogy jó lenne valamit főzni, hogy ne töltött paprika legyen megint,bár tegnap a gombás májpörit ettük. De csak valami egyszerűt csinálok, mondjuk krumplipaprikást.
Hát, ez elég szomorú, hogy csak én nem leszek.
Márti, ne lásd mindenben a rosszat. A kutyu biztosan hamarosan meggyógyul; ilyen van, hogy nem akkor kell menni a dolgokért; és olyan is volt már máskor is, hogy éjszakára ment dolgozni. POZITÍVAN!!!!!
Szia, Zsuzsi! Jó pihenést! Oké, Flóra, majd összehozzuk biztosan. Majd gondolok rátok. Nem csinálunk semmi rosszat, Márti, csak kívánjuk, hogy ők is boldogok legyenek, ennyi az egész. Varázsigéket én se tudok. Csak együttérezni másokkal.
Erdélyben leszek csak én, ezért csak én fogok innen hiányozni. Rendben, mondd el, és csak a jó dolgokban lásd meg a jeleket. Ez a pozitív gondolkodás (szerintem).
Nekem fáj a légcsövem, erre lándzás utifű teát iszom és vettem cseppeket is. Iszom a cickafarkat és a homeós bigyóhoz ajánlották a zsurló teát és a borókát. Na én annyi teát iszom,hogy egyfolytában ülök a vécén és pisilek.
Benó, én elmennék veled szívesen Erdélybe! Én sem leszek karácsonykor, mert 24-én délután megyünk haza és nem tudom mikor leszek utána gépközelbe, de lehet, hogy csak 28-án!
Mondjuk egyrészt jó, ha tisztulok a teáktól, de most jutott eszembe, hogy mi lenne, ha két zacskót áztatnék ki egy csészében. Kevesebbet kéne innom és a hatóanyag benne lenne.