A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó, kérd! Nem talán, hanem biztosan! :wink:

Kép
flóra 11

Igen, valami hormonbogyót. Az összes tengeri sóra rá van írva, hogy nőgyógyis panaszokra. Királyfi közölte, hogy kisózom a petéimet. :D

Kép
muzsuzska

Istenem, végre laptető! :D Elárulom, hogy feltettem magamban, ha most sem lesz laptetőm,akkor már nem lesz baba. De lett egy laptető, ezt most akkor jelnek veszem. :lol:

Kép
flóra 11

Oké Benó te a misén kérd a babát,én meg nem kérek kari ajándékot hanem nekik babát.Olyan igazit :D

Kép
martik77

Mindenki milyen rendes! Igazán megható! Ennyi fohászt már csak meghall a Jó Isten! :D

Kép
flóra 11

Flóra, a korom, és egy petevezeték minusz 10% esély. :x

Kép
muzsuzska

De aranyosak vagytok Kismamik! :D

Kép
szilzi

Márti én karácsonykor fogok pirizni! Kérem a Jézuskát,vigye le 9 hónapra. :roll:

Kép
muzsuzska

Olyan sokan szülnek negyven évesen! Nézzétek meg, én nem vagyok negyven, mégsem sikerül spontán! :( Nem a kor számít, ha baj van.....

Kép
szilzi

Csak? Az nem sok, Zsuzsi! Én többre tippeltem volna. Én azt olvastam,hogy 35 felett csökken az esély és 40 felett rohamosan csökken.

Kép
flóra 11

17-én lesz az első lombikos hormonvizsagálatom és a doki rögtön értékeli!

Heni!!!!!!!!!! Éhgyomorra kell menni???????????

Kép
muzsuzska

Szilzi, nekem az előző dokim és a dokinő is beírta a papirokba, hogy másodlagos meddőség! Akkor mire számíthatok?

Kép
flóra 11

Ilyen kívánságokat! :lol: Na Jézuska erre varrjál gombot! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benóval mi lett? :shock:

Kép
flóra 11

Flóra nem azt írtam hogy 10% om van, hanem, hogy minusz!!!!!!!!!! A semminél tízzel kevesebb!!!!!!!! :evil: :D

Kép
muzsuzska

Kiköpődtem.
Flóra, jó jel, hogy pont fohász került a laptetűre. :D :D :D :D

KépKép
benó

Varrhatna!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Akkor én is kérek a Jézuskától. Jövő karácsonyra egy egészséges kisbabát.... :wink:

Kép
flóra 11

Jézuska varr a szépen becsomagolt babákra gombot. :D
Mártival és Tancsuval összeülünk és pogány boszorkányszertartást tartunk hétvégén. :wink:

KépKép
benó

Flóra, csak nem azt hitted, hogy kisompolyogtam mosogatni? :roll: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.12.10 15:33-kor.

KépKép
benó

Ja, így már értem Zsuzsi! Én azt hittem a 100%-ból mínusz 10. :( így más a helyzet. :(

Kép
flóra 11

Ti főztök ma valamit?

KépKép
benó

"Mártival és Tancsuval összeülünk és pogány boszorkányszertartást tartunk hétvégén." :arrow: utána meg elmész éjféli misére! :lol: :lol: :lol: Mindent a cél érdekében????? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Mikor tudunk közösen karácsonyozni itt? Ki tudja, mi? :roll:

KépKép
benó

Pogánykodjatok, aztán mi meg majd imádkozunk. Hátha már összesámánkodunk vagy kiimádkozunk mindannyiunknak egy-egy babócát. :wink:

Kép
flóra 11

Nálam is ott áll a mosatlan, de mostanában ott is fog!
Benó, nehogy sompolyogj! :D

Kép
muzsuzska

A jelek :D

Ma itthon csak rossz jelek voltak.
1.Kutyu megint beteg :(
2.L. lement a Jysk-be mert,hogy ma jött áru számítógépasztalból.Előtte telefonált azt mondták mehet.Kölcsönkérte a b.nőm autóját.Mire leért közölték,hogy majd du jöjjön vissza mert félreértette a kollégát és ők még nem vették át az árut. :evil:
3.Éjszakára megy dolgozni. :(

Kép
martik77

Igen, a cél szentesíti az eszközt! :lol:

Kép
flóra 11

Benó, mi nem megyünk Erdélybe ezért csak te nem leszel! :D :D

Kép
muzsuzska

Csak hat az imánk amúgy is az enyém duplát ér mert én egyszerre keresztelkedtem Dömével pár éve.A kórház kápolnájában.Benóé pedig tudjuk miért ér duplán :D

Kép
martik77

Hát én gondoltam, hogy jó lenne valamit főzni, hogy ne töltött paprika legyen megint,bár tegnap a gombás májpörit ettük. De csak valami egyszerűt csinálok, mondjuk krumplipaprikást.

Kép
flóra 11

Én félek az ilyen boszis dolgoktól.Nem lehetne simán csak egy ima?

Én ma túrós tésztát csináltam.Jól bekajcsiztunk és utána aludtam kb 1 órát. :D

Kép
martik77

Le kell lépnem, mert a derekam nem bírja az ücsörgést. :evil:
Majd 9 után bekukkantok! Vagy előbb. :D
Márti én párom is éjszakás. :evil:

Kép
muzsuzska

Hát, ez elég szomorú, hogy csak én nem leszek.
Márti, ne lásd mindenben a rosszat. A kutyu biztosan hamarosan meggyógyul; ilyen van, hogy nem akkor kell menni a dolgokért; és olyan is volt már máskor is, hogy éjszakára ment dolgozni. POZITÍVAN!!!!!

KépKép
benó

Benó, én leszek karikor is, meg minden nap vagyok, vagyunk, hál' Istennek. :wink:

Kép
flóra 11

Jaj Zsuzsi, bizony vigyázz a derekadra.Ne erőltesd. Kíméld, nehogy baj legyen. :wink:

Kép
flóra 11

Tök pozitív vagyok! :D Csak elmondtam,hogy ma nálam ez volt.
Hol leszel csak te?Már megint fonalat vesztettem :oops: :roll:

Kép
martik77

Szia, Zsuzsi! Jó pihenést! :wink: :D
Oké, Flóra, majd összehozzuk biztosan. Majd gondolok rátok. :D
Nem csinálunk semmi rosszat, Márti, csak kívánjuk, hogy ők is boldogok legyenek, ennyi az egész. Varázsigéket én se tudok. Csak együttérezni másokkal. :wink:

KépKép
benó

Ja karikor?De akkor leszünk.Meg Zsuzsi is azt írta egyszer,hogy ő is lesz. :D

Kép
martik77

Erdélyben leszek csak én, ezért csak én fogok innen hiányozni. :D
Rendben, mondd el, és csak a jó dolgokban lásd meg a jeleket. Ez a pozitív gondolkodás (szerintem). :lol:

KépKép
benó

Nekem fáj a légcsövem, erre lándzás utifű teát iszom és vettem cseppeket is. Iszom a cickafarkat és a homeós bigyóhoz ajánlották a zsurló teát és a borókát. Na én annyi teát iszom,hogy egyfolytában ülök a vécén és pisilek. :oops: :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzska, vigyázz a derekadra!

Benó, én elmennék veled szívesen Erdélybe! :D Én sem leszek karácsonykor, mert 24-én délután megyünk haza és nem tudom mikor leszek utána gépközelbe, de lehet, hogy csak 28-án! :(

Kép
szilzi

Oké együttérzésben tök jó vagyok.Meg átélésben.Akkor is tudok sírni ha nem nekem kell :D

De semmi asztaltáncoltatás!

Kép
martik77

Nem baj, Benó. Csak Te leszel Erdélyben,ezért csak Te kérheted olyan nagyon erősen nekünk a babát. :wink:

Kép
flóra 11

Oké, én meg mondjuk, krumplilevest csinálok (majd). :roll:
Ma rettentően sokat kell pisilnem. :roll:

KépKép
benó

Azért sírni ne sírj Márti! :lol:

Kép
szilzi

Hihi, pont elébb írtam én is, hogy mennyit pisilek . :lol:

Kép
flóra 11

Hú, Flóra, ez azért nagy felelősség! :shock: :shock:
De kérni fogom, azt megígérem.
Asztalt nem táncoltatunk. :lol:
Gyere, Szilzi! :D

KépKép
benó

Mondjuk egyrészt jó, ha tisztulok a teáktól, de most jutott eszembe, hogy mi lenne, ha két zacskót áztatnék ki egy csészében. Kevesebbet kéne innom és a hatóanyag benne lenne.

Kép
flóra 11

Na ez az oldal most totál bekrepált. :(

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?