A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ja, pont egyszerre pisitémáztunk. :lol: Tyű, de fáj az én derekam is! :roll:

KépKép
benó

Na, most a laptetőn pisikélünk. :lol:

Kép
flóra 11

Nem sírok.bár L.szerint olyan hirtelen tudok síni,hogy elmehetnék filmekbe könnydublörnek :lol:

Közben ez a vacak oldal is ledob :?

Kép
martik77

Fantasztikus laptetű! :lol: :lol:

KépKép
benó

Mindjárt idehozom a krumplit pucolni, akkor majd nem írok, csak olvaslak benneteket.

KépKép
benó

Én itt ülök ám a teljesen nyitott irodában és vigyorgok kifelé a fejemből! Szerintetek teljesen hülyének néznek? :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Engem meg alig enged ide a gép.Vagyis a net.Vagyis az oldal :evil:

Kép
martik77

Pucolom a krumplit.

KépKép
benó

Mi lesz a krumpliból?

Kép
martik77

Szilzi, biztos azt hiszik,hogy ezzel az ábrázattal csalogatod a klienseket. :D

Kép
flóra 11

leves
:D jó az, Szilzi :D

KépKép
benó

Igen Szizi két választás van:Vagy hülyének néznek vagy kedvesnek :D
De mi tudjuk,hogy kedves vagy :D

Kép
martik77

Ti mindig levest esztek? :D

Kép
martik77

Benó, kitaláltam, hogy én is leves főzök. Levesünk most nincs főzve. Az most jó lesz. Kapros krumplileves.

Kép
flóra 11

csak az megy :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

azt h kell?

KépKép
benó

mingyá jövök
látlak magam előtt mosolyogni, Sz.

KépKép
benó

Márti... leves. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Én szeretem a krumplilevest de a kaprosat nem ismerem.

Kép
martik77

Felrakod a kockára vágott krumplit főni. Megsózod, teszel a vízbe babérlevelet, őrölt köménymagot,kis borsot, tehetsz bele egy leveskockát is. Amikor megfőtt, dobsz bele apróra összevágott kaprot, felöntöd egy kevés tejjel és behabarod tejszínnel. Vagy pedig tálaláskor teszel a tányérba egy kanál tejfölt,

Kép
flóra 11

Én is elképzeltelek krumplipucolás közben! :D

Képzeljétek, most volt itt egy emberke, aki nagyon "ratyi" volt és nem tudott leülni a fenekére! :lol: :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy már előtte is mosolyogtam :lol: :lol: :lol: :lol:

Aranyosak vagytok, hogy nem hülyének néztek, hanem kedvesnek! :wink:

Kép
szilzi

Szilzi, mi nem csak annak nézünk,mi tudjuk, hogy kedves vagy. :D

Kép
flóra 11

Ja, tényleg Szilzi, ugye Te írtad, hogy tudsz elég jó áron Maca Vibe-t?

Kép
flóra 11

Most ettem megint túróstésztát :D

Kutyu tényleg nagyon beteg. :( Nem eszik,nem iszik. :( És egy darabka szalonnától elfordította a fejét.
Mert,hogy jobb idő lett nem adták rá a kabátot a fiúk és megint beteg lett.

Kép
martik77

Tejszín nincs, tej van. :wink:
Képzeljétek, a Gy. most kitalálta (most jött haza), hogy ma takarítónapot csináljunk (de jó!), és ma akar porszívózni, ajándékokkal szüttyögni stb. Mondtam, jó, én addig internetezem. :lol: :lol:

KépKép
benó

Köszi Flóra ezt elmentem :D

Kép
martik77

Jaj, azt kellett volna viselni, mert ha egyszer elkezdihordani és megszokta a teste a védelmet, aztán már egész télen hordania kell, mert az ő teste is beállítódik valamire. Ezeknek a szobakutyusoknak nem sűrűsödik annyira a szőrük, hogy télen védené őket.

Kép
flóra 11

Szegény kutyu. :cry: Adják rá a kabátot. :x
Ti meg mindig tésztát esztek? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Az hizlal :lol:

Mondtam L.-nek ha még egyszer valamelyik kabát nélkül viszi le azt én küldöm le csupaszon :lol:

Kép
martik77

A Petinek vettünk egy festményt (olcsón) még Aggteleken (valamikor szeptember elején voltunk ott), és marha béna a kerete. Azt a képet akarjuk karira adni a Petinek, de a Gy.-nak le kell cserélnie a keretet.

Ja, Márti, Tancsu, megbeszéltük a Gy.-val:
Indulunk korán - útközben megállunk valahol ebédelni és utána megyünk hozzátok (Tancsuhoz) a kuglóffal. Dumcsizunk stb., aztán elmegyünk a vadasparkba. Utána mi megyünk tovább.
Tehát nehogy vendégvárók akarjatok lenni, csak azért mondom. Mi eszünk előtte és utána is eszünk, csak mondom. :roll:

KépKép
benó

Az érdekes lenne. :lol:

KépKép
benó

Kép Ennyire ki van :(

Kép
martik77

Szegény :cry: :cry: , pedig annyira édes feje van! :D :D :D

KépKép
benó

Szegény kutyus! :( Na ha benne lesz a hírekben, hogy Miskolcon valaki ruha nélkül rohangál, tudni fogjuk mi történt! :lol: :lol: :lol:

Igen Flóra én tudok, nagyon jó áron de állítólag ven egy jobb, ami a női ciklus kezeli! :D Mindjárt gondolkodom... :roll:

Kép
szilzi

Benó, ezt frappánsan megoldottad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Amit írtál szombatról azt másold már át Tancsunak pü-be.
És én is írtam neked pü-t. :D

Kép
martik77

Kösz, megkaptam, elküldtem. :D

KépKép
benó

Elnyúltam és betakaróztam. Már fáztam. Most egy ujjal pötyögök.

Kép
flóra 11

Flóra, nem jövök rá mi a neve, de holnap megtudom neked kérdezni! Egy kollganőm szedi, mert Őneki a piri nem akart elmúlni és már régen is voltak gondjai, de ez segített! :wink: Holnap megkérdezem, jó?

Kép
szilzi

De jó neked! Én itt görnyedek, ráadásul a Gy. idegbetegen rohangászik körülöttem, most a Peti keretét csinálja, jól hátbavágott az előbb, mert a hátam mögül kellett neki valami és persze siet, kapkod, látszik, hogy utálja az egészet, és rettentően sajnálja magát, hogy munka után ezzel kell szarakodnia (mellesleg ő találta ki). :roll:

KépKép
benó

Ja, és persze, gondolom, rám is mérges, hogy békésen tökmagozgatok itt a gép előtt. :D

KépKép
benó

De időközben felraktam a levest, felhúztam az új ágyneműt, a 3/4-ig elmosogattam.

KépKép
benó

Benó, Te csak maradj szépen csendben, az a legjobb megoldás! :D :lol:

Kép
szilzi

Csöndben írok. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Lalátod! :lol: Tökmagozz halkan, akkor olyan mintha ott sem lennél! :lol: :lol:

Nem tudjátok a dec. 24. munkanap vagy szombatnak számít? Vagy mi? :shock: :shock:

Kép
szilzi

Ja,hagy dühöngjön egyedül a GY.Te csak tökmagozz :D

Kép
martik77

Itt se vagyok. :lol: :lol: Én nem tudom, többiek biztos tudják. Gy-tól nem kérdezem most meg, ha nem haragszol. :lol:

KépKép
benó

dec 24 ünnepnapnak számít én úgy tudom akkor is ha hétvége

Kép
martik77

A lalátod szerintem na látod akart lenni! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Oké, értettem. :lol: :lol:
A Gy. hangeffektjeit azért szívesen megosztanám veletek (puff, csatt, nyiszinyiszi, platty stb.). :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?