Nu végeztem az olvasással, hát termeltetek rendesen
Pici, nálunk a hűtőben csak az én érdekeimet tekintve nincs fagyi…..

Ha lenne elfogyna minden nap, bár most is ennék….
Apa Cheesecake-es jégkrémet hozott és nagyon finom volt, kóstoljátok meg, ha láttok olyat, mert írtó jó.
Liza, mi újság veletek? Küldj még képeket és beszámolót is. Milyenek az első napok a babóval? Van segítséged? Babóval sétáltok? Ki lehet vinni egyből levegőztetni, vagy mi az utasítás ilyenkor?
Lorci, néztem a kérdésedet a málnalevél teáról és homeos bogyóról. Nekem úgy mondta a szülésznőm (és így is tettem), hogy a 36-37. héttől igyam a málnalevél teát és 38. héttől már a homeós bogyót is. Együtt a kettőt.
Tényleg jó lenne, ha csak úgy kipottyannának tőle.
Bogyra, nekem is magas volt a vérnyomásom egy-két hónapig, nemtom miért és a dokim azt mondta, ha nem megy 140/90 fölé akkor nincs gond. Hála égnek nem ment. A pulzusom is mindig magas volt akkor tájt 100 körül arra meg azt mondta, hogy azzal nem foglalkozunk….
Szép nagy pocid van (csak én vagyok az egyetlen aki látja

). És gyönyőrű a takaró amit vettél.
Niki, 24-e. Azért meg van az előnye és hátránya is biztos, ha az ember tudja, hogy mikor lesz túl a nagy eseményen. Már csak 14 nap…
Doo, boldog első hónapot a babódnak

. Én is vettem hordozókendőt. Neked mi a véleményed róla? Én eddig csak jókat hallottam.
Közben olvasom amit most írtál, kérdésem asszem a kérdésem megválaszolva.
Gratulálok az első mosolyhoz és jön utána a többi…
Bringa, gratulálok, az eddigi vizsgáid, már írtam egy párszor, de ahogy olvastam a csajok is egyetértenek ebben, hogy szuper egy csaj vagy. Babót várni, tanulni, vizsgázni, kamaszodó leányzót nevelni, jó pár lenni egyben, ügyi vagy!!!!!!
És Bringa, csak egy dolog még ehhez a részemről, hogy nekem volt három diplomás akkora tuskó főnököm egyszer…..Az észt, talpraesettséget, szeretetreméltóságot és az életre valóságot nem a diplomák, érettségi vagy bármilyen más papírok bizonyítják. Ahogy írsz az érettségiről TE saját MAGADNAK akarsz bizonyítani, ez a lényeg.
Volt amikor embereket felvételiztettünk, az önéletrajzukat olvasva kisegérnek éreztem magam, hogy 10 évvel fiatalabb mint én és mennyivel többet tanult (gondoltam tud is), aztán amikor egy tesztet elé tettünk visszaadta, hogy ő azt nem tudja kitölteni….alapszintű tesztet….. És ez nem egy eset volt, sajnos a jelentkezők 50%-nál ez volt. Az ilyen embereknél gondolom, hogy a telefont sem tudná felvenni és intézkedni egy problémás esetben……Szóval ebből csak azt akarom kihozni, hogy LÉGY BÜSZKE MAGADRA!!!!!
Mikor lesznek a maradék vizsgáid pontosan?
És köszi az sms-t, nagyon jól esett.
Bringa kedves, kis csülkeidre próbáltad már a Rossmann-os terhes lábzselét? Felkened és egyből el kezd bizseregni, hűsít és leapaszt. Hála az égnek nekem egy héten max 1x dagad be ha nagyon sokat megyek, de akkor ez segít.
Tegnap megjegyeztem apának asszem 4x, hogy még mindig nincs babanet, megkérdezte, hogy függőnek érzem-e magam? Merthogy már 4x mondtam…..
Lorcika, ma nálunk is péksütis nap volt. Az én termésem, diós kalács és kakaós csiga két pohár hideg tejjel, nyamiiiiiii, de enném ugyanezt most is. Gyengém a péksüti….nagyon szeretem, mindegy milyet, csak péksüti legyen…..
Ilda, Legi és mindenki nálam ugye anyu mondta, hogy bejön a szüléshez, de kedden kiderült, hogy tüdőgyulladása van. Egyébként is nagyon beteg, tavaly fejeztek be nála egy egyéves kezelést, szóval nagyon vigyáznia kell(ene) magára. Nem biztos, hogy meggyógyul mire szülök

.
Nu, apa meg azt mondta, hogy ha nem gyógyul meg, bejön velem, de amikor jön ki a baba nem szeretne bent maradni, inkább kijönne. Szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy szerintem nem mindenkinek valóak a szülőszobai élmények, el kell fogadnunk a döntésüket, lehet, hogy így jobb nekik, legalább is az ilyen típusú apukáknak.
Én örülnék ha ő lenne bent velem, de anyuval is tudom, hogy minden jól menne (sőt talán ő jobban tudná, hogy mire van szükségem), de semmivel sem csorbulna az apai és férj tekintélye a szememben, ha mégsem jönne be, vagy meggondolná magát.
Ilda, most olvasom, hogy Te is 2111, én is. Izgi…..
Nekem külön felhívta a figyelmemet a doki, hogy ha a vizsgálat után véreznék ne ijedjek meg tuti amiatt van, hogy ilyenkor már nagyon vérbő alul minden és könnyen előfordulhat.
Gabi, gratuláció a 180 naphoz.
Riella, én sem olvastam a családinetet, remélem a babódnál mihamarabb elmúlik a sárgaság és jöhet haza.
Segít nekem valaki, hogy hol mit kell a családinet-en keresnem? Hova írtatok?
Rólam picit:
Kedden délelőtt orvosnál voltunk anyuval, ahogy írtam tüdőgyulladása van

. Aztán nem tudtam jönni a netre. Tegnap nem is tudom mit csináltam….
Ma reggel mentem NST-re először. Babó nagyon inaktív volt, a nővérke böködte picit aztán megébredt. Azt mondta, elég alacsonyak az alapértékek, de rendben van, mindenesetre anélkül nem jöhettem el, hogy a dokim ne véleményezze az eredményt. Hála égnek rendben volt.
Aztán este mentem vizsgálatra, ott mondta a dokim, hogy 2111 a méhszáj és minden rendben. Jövő héten szabin lesz, de ha szülnék akkor természetesen bejön a kórházba…remélem jó kedvvel, mert én totál azt érzem, hogy jövő héten megszülök, nemtom miért csak ez van bennem…..
UH-ot nem akart csinálni, de én kértem, mert utoljára a 32.héten volt…Nu csajok a babám BPD-je 98

, ami a táblázatok alapán a 41.hét méretének felel meg

, a doki 3,8 és 4 kg körül teszi a születési súlyt…..Hát nem lesz pici baba az tuti.
Mióta voltam a dokinál, babó teljesen beindult, egész este boxol, mozog, meg minden……Olyanokat rugdos, hogy még fáj is….
Nemtom, hogy köze van-e a táguláshoz a homeos bogyónak, meg a teának, de jó lenne ha szülésnél segítene.
Még jövök, addig is puszi és drukk mindenkinek.
Bogyra, köszi megint.
Melcsi