Sziasztok!
Örülök a Panda-féle jó fejleményeknek, csak így tovább, drukkolok, hogy a baba még ne legyen kíváncsi a kinti világra!
Móni! Én is úgy tudom, hogy a 28. héttől életképes már a baba, de azért az tényleg elég korai! Nálunk most, a 30-31. héten az uh-on a doki azt mondta, hogy 1,8 kg Marci. Tehát ha ehhez viszonyítunk, akkor a 28. héten még kisebb, DE ÉLETKÉPES! Persze a tüdeje meg egybek még "fejlesztésre" szorulnak.
Kérdezted, hogy hogyan lehet bírni a munkát ilyenkor. Szerintem is jó, ha dolgozunk - persze nem eltúlozva - mert az tényleg elvonja a figyelmünket sok minden bajunkról, valóban nem agyalok én sem annyit, mintha ráérnék. Igaza van Lafinak, no para, foglaljuk le magunkat valamivel, de ne aggódjunk túl semmit!
Bár a Blongyi leletei valóban nem túl jók!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha túlpihenem magam, az sem jó! Most pl. hétvégén szinte végig pihi, fekvés, de a végén már fájt a fejem, meg akartam bolondulni. Elmentünk sétálni a párommal, rögtön jobb lett!:)
Én ezeket az ijesztgetős dokikat is utálom, akik ilyeneket mondanak, hogy túl nagy v. túl kicsi a gyerek,

aztán meg teljesen normál súllyal megszületik, ahogy Norma is írta!