Sziasztok
Még anyóséknál, holnap ebéd után megyünk haza. Jól érezzük magunkat, nem is nagyon voltam gép-közelben
Heydie, édes a pocakod. Nekem is csinált Sanyi, mindjárt feltöltöm, de nem teljesen oldalról van

Majd csütörtökön csinálok magamról

A táblázatban a baba nevét javítod majd? Mivel kislány, maradjon a Jázmin, a Csongort törölhetjük

De emiatt nehogy felrakj új táblát, ráér. Köszi
Dühítő lehetett ez a fényképező-história. Emlékszem, apunak a kamera ment tönkre aznap, amikor a tesóm esküvője volt. Délelőtt szaladgáltunk kamerát venni
Lakás. Nekünk eredetileg 1+2 félszoba lenne, de végülis van egy háló, meg egy nappali-étkező-konyha. És most már ez utóbbi gyerekszoba is. Cserélni csak akkor tudunk, ha visszamegyek dolgozni, most esély nincs rá

De hát sok jó ember kis helyen is elfér, nem?
Gratulálok a doki-eredményekhez. Ebben a pár napban senkinek nem derült ki a baba neme?
Én is félek a H1N1-től. Eddig nem féltem, de most kicsit parázok. Főleg, hogy hiába lesz oltás, nem igazán lehet beoltatni magunkat. Bár olvastam a neten, hogy kismamáknál nem igazán várható komplikáció, max annyi, hogy szövődményként tüdőgyulladás, de koraszülést nem okoz. De nem nyugodtam meg
Valaki írta a támogatásokat. Nekem is kínai volt, de már belejöttem. Szüléskor anyasági, egy összegű. KB fél évig TGYÁS, kb. a fizu 75%-a, nincs maximalizálva. 2 éves korig GYED, kb a fizu 70%-a, maximalizálva van, 2-3 éves kor között GYES, 20.000 körüli összeg. Egyszerű
Szóljatok, ha jártok a BBGo-ba. Nem ígérem, hogy rendszeresen eljárok tornázni, de ha kellemes idő van, elsétálunk Marcival, hogy találkozhassunk Veletek
Na, többre nem emlékszem