A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Azta!!!! Ez komoly? És nem is mondta előre, hogy fizetni kell?

Heni

Kép
szheni

Hát, tudod, sajnos megint nem a doki a hülye. :oops: Hanem én, természetesen. :oops: Mivel az elején elolvastatták velünk az árlistát (a fene se emlékszik rá). Meg most direkt mondta, hogy a 8-ban a méhszájvizsgálat van benne, az uhu nincs, de én pl. (a Gy. se) baromira nem foglalkoztam vele, hogy megkérdezzen, akkor mennyi lesz.

KépKép
benó

A Minka tök aranyos...:) És nem hallottam még egy kislányt sem, akit így hívnának...

Heni

Kép
szheni

Szerintem is. :D Volt egy ilyen nevű magyar költőnő a 19. században (szegény többiek már ezt ezerszer hallották :lol: ).

KépKép
benó

Ja, értem. De akkor viszont mindenképp ki kellett volna fizetni... de legalább tudod, hogy minden rendben van.

Heni

Kép
szheni

És ez bmennyi pénzt megér.

Heni

Kép
szheni

Drága Benó, nem tartalak fel tovább! :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Persze. :D Meg hát azt se bánom, ha a méhszájat megnézi. Az uh meg örök emlék marad. A Tescóban is el lehet verni ugyanennyi pénzt egy füst alatt.

KépKép
benó

Vigyázz Magadra/Magatokra és jó legyél! :)

Heni

Kép
szheni

Még egy picit maradhatunk, ha van kedved.

KépKép
benó

Hát ez így van! Ne dolgozz sokat ma sem! Millió puszi!

Heni

Kép
szheni

Biztos?

Heni

Kép
szheni

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Van hát!

Heni

Kép
szheni

Na, jó, ha megyünk, akkor te is vigyázz magatokra! :D :D :D :D Puszi :D :D

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Ja, jó, akkor maradjunk. :D :D

KépKép
benó

Tök jó ez a határozottság, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: De szólj, hogy ne zaklassalak, ha menned kell, ok?

Heni

Kép
szheni

Megvár minden. :D
Az a lényeg, hogy 11-ig lejussak anyuékhoz, mert utána ők mennek a tesómékhoz, mert Luca napi mulatság lesz náluk, és a tesóm fest (arcot a gyerekeknek), és közben boszifelvonulás (vagy hogy hívják ezt) is lesz, és a Vivike (a nagyobbik, a 10 éves) is beöltözik és anyuék vigyáznak a kicsire (a 6 évesre).

KépKép
benó

Meg hogy 5-re odaérjek a szalagavatóra, akár így, pizsamában is király leszek, úgysincs dizájnos kismama-szalagavatós ruhám. :D

KépKép
benó

:) Ez tök izgalmas program. Én meg várom anyu telóját, mert azt mondta, ma szeretne átjönni egy kicsit. Teázni fogunk, és végre kidumálni magunkat! :)

Heni

Kép
szheni

Én is pizsiben vagyok még...:)

Heni

Kép
szheni

Mindegy, miben mész el, két babával a pocidban nagyon csini leszel pizsiben is! :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Ez nagyon helyes. És közben feküdj le, és pihizz. :D
Erről jut eszembe, hogy rendeltem egy relaxációs cd-t, de nem jött meg, majd felhívom a nőt, mert már jó lenne hallgatni ilyet.

KépKép
benó

Pizsamaparti van akkor most itt. :lol: :lol: :lol:
Neked eljuttattam már valahogy Raffainak a könyvét, a Megfogantam, tehát vagyok c. könyv kivonatát?
Raffai

KépKép
benó

Én járok egy héten egyszer Reikire, és kértem a bácsitól pár Cd-t, Nagyon jók! Tényleg olyan jókat tudok meditálni rajtuk...

Heni

Kép
szheni

És már a felét leírtam a Libby Purves: Hogyan ne legyünk tökéletes anyák? c. könyvnek. Február végére ígérem, hogy befejezem (vagy hamarabb) és akkor már küldöm is nektek.
A cd-vel is ezt tenném, ha meglenne. :roll:

KépKép
benó

Köszönöm szépen, még nem kaptam meg, de most belenéztem. Nagyon klassz! :):):):):):)

Heni

Kép
szheni

Ó, Heni, nem szeretnéd valahogyan átvenni? Ez csúnya volt? :oops: :oops:

KépKép
benó

Dehogy volt az! :) Szívesen átírom Neked azokat, amik tetszenek nekem. :)

Heni

Kép
szheni

Köszönöm! Puszillak :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Én meg mondjuk cserébe át tudom vetetni a Gy.-val az Élet az anyaméhben c. filmet (a National G.-on ment), ha nincs meg neked.

KépKép
benó

Kitalálom majd, hogyan tudom átküldeni nektek... mert tuti van rá vmi módszer, hogy úgy, mint Te ezeket a kivonatokat, a hangfájlokat is át lehessen küldeni...

Heni

Kép
szheni

Tudod, mióta hajtom ezt a filmet? :):):) Azt sem tudtam, mi a címe!! ÉS senki nem tudta megmondani eddig! Benó, Te Isten vagy! :) Hiába, két kukissal...

Heni

Kép
szheni

Azon gondolkoztam éjszaka, hogy így néz ki kb. a növekedés:
12. hét: kb. 6 cm a baba
16. hét: 10 cm
20. hét: 20 cm ?
25. hét: 30 cm ?
30. hét: 40 cm ?
40. hét: 55-56 cm
Szerinted?

KépKép
benó

Arányaiban kb igen, de mindjárt utánanézek

Heni

Kép
szheni

Na, az Istentől azért távol állok, gyere el, nézd meg, mi van ebben a lakásban.... :oops: :oops: :oops: Még jó, hogy mi megyünk vendégségbe és nem hozzánk jönnek. :lol: :lol: :lol: Oké, átvetetem és elküldöm levélben (tudod, olyan nyomigálós borítékban).

KépKép
benó

Heni

Kép
szheni

Hiába gondolkozom, nem tudom, hogy hívják azt a hülye borítékot. Pedig pont most beszéltünk róla órán. :oops: Mindegy ám. :lol:
Szerintem félig maradjunk, aztán uzsgyi a dolgunkra, vagyis te pihenni és meg a dolgokra, hm? :wink:

KépKép
benó

Szuper! Akkor én is azt teszem... de megpróbálom föltenni a gépre, hátha meg tudom osztani a többiekkel is.

Heni

Kép
szheni

dolgomra - marhára tudok gépelni is :roll:

KépKép
benó

A Flóra szokta tudni az ilyeneket, majd ő megmondja, hogy kell ezt csinálni.

KépKép
benó

Nyomkodós boríték. :lol: :lol: Ok, maradjunk félig! :)

Heni

Kép
szheni

Légzárós boríték?
Megnézem, amit felraktál.

KépKép
benó

Ok, majd megkérdezem tőle. Izgulsz a holnap miatt? Most találkoztok először a lányokkal?

Heni

Kép
szheni

Oké, köszi, ez jó kis oldal. :D

KépKép
benó

Nem izgulok. :lol: Most találkozunk először, igen. Amikor már ott leszünk a találkozás előtti pillanatokban, izgulni fogok. :lol: Amikor a Szilzivel először taliztam, az esküvőjén :lol:, akkor majdnem kiugrott a szívem. :D :D :D

KépKép
benó

Meglepetésként elmentünk a Gy.-val az esküvőjére Balatonfüredre. :D

KépKép
benó

Nem ártana egy kicsit szépítkezni is a tali előtt. :D

KépKép
benó

Wouw! Örült nektek, ugye? :) Olyan szép menyasszony volt, láttam a képeit... és most is milyen szép...

Heni

Kép
szheni

Jajj, ne már... szép vagy Te is, szépítkezés nélkül is! :) NA!

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?