Sziasztok!
Tök jó, hogy írtatok a hétvégi bababörzékről, mert nekem mindkettő után nagyon fájt a szívem, h nem tudunk felmenni, de így már utólag nem bánkódom annyira.
Ami Szolnokon volt, 100 Ft-os belépővel, nekünk nagyon hasznosnak bizonyult. Csomó dolgot vettem ott, nagyon jó árban, igaz, használtan, de totál kikímélt állapotban. 200-300 Ft-ért olyan kisruhákat, amik tök szépek és otthonra tökéletesek lesznek. Remélem senki nem vet meg azért, h a gyerekemnek használt ruhát (is) veszek! Van neki szép, vendégségbe-doktor bácsihoz járós is, de otthonra szerintem ezek tökéletesek. EGyik-másik szebb, mint amiket a rokon gyerekek után kaptunk meg! Természetesen mindegyik használt ruhánkat alaposan kimostam!
Szóval mi ruhával viszonylag jól állunk, de egy csomó másban még gyéren: cumisüvegek, mellszívó, orrszívó, szoptatós melltartó, köntös (kórházba), stb. Ezeket majd ha már otthon leszek, nov. közepétől leginkább, akkor fogom beszerezni. Nem vagyok még lekésve, remélem.
Kiságyba mi is azt a variációt néztük, mint Móniék, ágy+pelenkázó, ami később átalakítható. 48e Ft-ért találtam olyat a neten, amit ki is szállítanak,ha kell. Én is úgy számoltam, hogy még mindig olcsóbban leszünk így, mint ha külön-külön vesszük meg ezeket a dolgokat.
Az osztrák jó minőségű és olcsóbb babaholmikról én is csak jókat hallottam, aki nagybevásárolni szeretne, szerintem is érdemes kimennie.
Konkri: nálam a baba állandóan a jobb lengőborda alatt rugdal a lábával. Elég hülye érzés, folyton nyom
Belgyógyászati vizsgálaton én is a 16. hét környékén voltam.
A gyermekágy ideje alatt nálunk is jön anyukám!! Én is azt hallottam, hogy ilyenkor jó még pihenni+ én csomó minden még nem fogok majd tudni a baba kapcsán, ő majd segít nekem. Ez valahogy megnyugvással tölt el!