Sziasztok!
Megjöttem:)
Délőtt voltam a mnkanélkülibe, de annyian voltak, hogy a felét nme tudtam megkérdezni, amit akartam...
Barbuss!! Annyira örülök nektek! Végre eltűnt az a fránya hematóma! Dejódejóóó!!! És nagy gratula a kukishoz!!:)
Edi: Jót nevettem, hogy velem álmodtál:) Gondolom, hogy nem direkt álmodtad, hogy kislány...de bevallom, én is mindig azt álmodom. De már mindegy is! Nem baj ha kislány:) A kék babakocsi akkor is fix, meg a kezdeti fiús rucik.

Inkább legyen kicsit fiús a lányom, mint lányos a fiam...vagy nem??:) Örülök hogy örülsz a kuponoknak!!:)
Niki!!! 1000 bocsi, hogy összekevertelek!! Remélem nem haragszol!!
Szex: én már annyira nem vagyok kiéhezve, ugyhogy csak módjával szexelünk. Azért bennem is ott van, hogy csak nehogy baj legyen belőle.
Poci: én az éjjel egyszer felkeltem pisilni. Pedig pont tegnap dicsekedtem, hogy nem kelek fel éjjel... elkiabáltam..

De az a szerencse, hogy ahogy visszateszem a párnára a fejem, már horpasztok is:) Apát felkészítettem, hogy lehet kap maga mellé egy kamionsofőrt éjszakára. Azt mondta: erről nem volt szó amikor elvett, hogy horkolni is fogok..
Csajok! 2-3 napja meghalok a meggy befőttért! A tescoba most le van árazva, napi egy üveg lecsüszik. levestől, mindenestől. Épp csak az öveget nem rágom szét:) ANnyira jól esik!
AFP: Nekem azt mondta a doki, hogy nem kell éhgyomorra menni, majd csak a cuki terhelésre. De az nekem majd a 23-26 hét között lesz...ezek szerint tényleg mindenhol más.
Poci: nekem az afp-vel együtt vették le a vércsop. meghatározást is, meg a virológiát, meg még valamit. Összesen 4 kriglivel csapoltak le... ( Csak mert multkor beszéltük hogy nekem még nem néztek toxo-t)