A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Edi: Bocsi! :oops: Feledékeny vagyok kismama módra :lol: Totálisan az volt bennem, hogy csütörtökön mész. Pedig éppen csak tegnap beszélgettetek róla. :roll:
Egyébként nincs most senki, aki mondjuk csapná a szelet?
Biztosan nem sokára betoppan a nagy Ő Hozzád!!! Érzem!! :wink:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka
ááá semmi gond, én detto ilyen vagyok. Anyuék csak szitaagyunak hívnak :D:D:D:D
Senki, de míg pocis vagyok nem is valószínű, hogy lesz, lévén azt gondolják, hogy biztosan boldog családom van... Majd ha meglesz a manóseggű, összekapom magam ripsz ropsz és majd utána... már, ha a nagy szerelembe belefér majd egyáltalán valaki is :) :D
Vendég

Barbuss
tényleg??ki volt az oszifőnököd??na majd megkukkollak ujra :wink: :wink:

Edi
nem félek tőle hogy nem lesz egy apaszerelmed is a manószerelem mellett :lol: :lol:

Manorka
én megyek holnap és már annyira izgulok,megőőőrülök :oops: :oops:

Niki
mozgás azóta sem??nekem nincs :oops: :oops:

bibar

Bibar
Na, most hogy tudatosítottad mégegyszer, hogy holnap mész 4D-re, totál elkezdtem izgulni.... Mármint a Tieden.... Puncit szeretnééénk a holnapi UH-ra :P :D Az lesz... 8) 8) 8)
Vendég

Barbus
már meg is nézte,a Rozika :wink: :wink: nekem ő most már kolleganőm :lol: :lol: én Ovónő ő tanárnő egy nagy intézményben dolgozunk :lol: :lol: nagyon aranyos :wink: :wink: de téged nem ismerhetlek sajna van egy pár évfolyam külömbség :oops: :oops:

bibar

Edi
jajjjj az legyen :lol: :lol: de egyenlőre azon izgulok hogy rendben ficánkoljon,nem is baj ha kuki is van csak minden oké legyen :wink: :wink: majd rózsaszinbe járatom :lol: :lol: na neem azt mégsem,még elferdül :oops: :oops:

bibar

Barbuss: na igen görcsölök....már megint :cry:
gondolom a babó miatt ismét..... :D :D
csak nem tudom ki hogy van vele...én egy menstruációba bele akartam mindig halni....
most meg annyira szokott fájni hogy ááááááááááááááá :evil: :evil: :evil:

Edi: a manó bizony tudatja hogy itt van....de még hogy ..... :oops:
kis boxoló lány lesz....(reméljük)

amúgy meg ne sírjon senki az Uh időpontok miatt.......mert én bizony március 8-án NŐNAPON megyek legközelebb.... :oops: :cry: :shock:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Bibar
Minden a legnagyobb rendben van vele, most néztem meg a kristálygömbömben.... Ha jól látom, akkor kislány... remélem nem bandzsíííítok :D:D:D:D:D :wink: :wink:
Vendég

Moki
Én is nagyon görcsölős voltam a menzesznél, volt, hogy elájultam...
Bálinttal annyira görcsöltem, hogy néha alig bírtam felkelni. Vékony voltam, elég sportoló szellem, így izmos volt a pocak stb stb... Ahogy tágult a méh, volt, hogy sírtam...
Most sokkal könnyebben tágúl, de már akkora a pocim, mint anno a 6. hónapban, ezért nem is görcsölök úgy... Tesóbaba majd könnyebb lesz már Neked is:)

Kérem szépen, aki kinn él.... :lol: Megvan a hátránya is ezek szerint :D itthon annyiszor mész Uh-ra ahányszor akarsz, ill. ahogy bírja a pénztárcád :D:D:D
Vendég

Pocak
Hol vagy?????????

Meme
és Te?????
Vendég

Bibar: Igen, Rád emlékeztem, hogy holnap mész. És hatalmas drukkkkkkkkk! Ne aggódj, mocorog ám a kis Manókád, csak most többet szundizik. Ilyenkor kezdődik el a súlygyarapodás a Babónál is. Teli pocakkal mindenki jobban alszik, gondolj erre! És kívánom Neked, hogy megmutassa a nunusát!! Hányra mész holnap?
Majd mi tűkön fogunk ülni helyetted is, de Te ne aggódj! Jó?
És ugyanez lesz majd pénteken is Edinél.

Tiszta izgi ez a hét!

Nekem még 2 hét, na én addig tuti megőrülök. :cry: :? Meg kell várnom az AFP eredményt. És csak utána fogunk menni genetikai UH-ra.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Moki, jó újra hallani rólatok is :D !
Csak kár, hogy fáj a pocakod neked is :oops: , sajnos nekem is megint tegnap óta, bár ma délelőtt jobb volt, de most megint fáj, bár szerencsére nem görcsöl. De ha nagyon görcsölsz, akkor nem kellene beszélned a dokiddal? (Ja, és lehet, hogyha ennyire fáj a hasad, a mindennapos szex-szel is csinnyán kellene bánnotok :wink: - szerintem, jobb az óvatosság...)

Anikó

Kép
mamaki73

Kiegésztem az előző mondókám... hogy ugyanazzal az izgalommal várjuk majd Edit is, csak ő Botiról számol majd be nekünk. Ennyi lesz a különbség. :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Én azt hiszem, a biztonság kedvéért rákérdezek holnap a doki asszisztensénél, hogy nem lesz-e gond jövő héten, hogy még nem töltöm be a 16.hetet majd az AFP-nél :oops: ? És akkor legalább ezen sem rágódom.

Igen, Bibar, holnap már sokkal nyugodtabb leszel, én is nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és hogy a vágyatok is teljesüljön :wink: :wink: :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Megjöttem:)

Délőtt voltam a mnkanélkülibe, de annyian voltak, hogy a felét nme tudtam megkérdezni, amit akartam... :evil:

Barbuss!! Annyira örülök nektek! Végre eltűnt az a fránya hematóma! Dejódejóóó!!! És nagy gratula a kukishoz!!:)

Edi: Jót nevettem, hogy velem álmodtál:) Gondolom, hogy nem direkt álmodtad, hogy kislány...de bevallom, én is mindig azt álmodom. De már mindegy is! Nem baj ha kislány:) A kék babakocsi akkor is fix, meg a kezdeti fiús rucik.:D Inkább legyen kicsit fiús a lányom, mint lányos a fiam...vagy nem??:) Örülök hogy örülsz a kuponoknak!!:)

Niki!!! 1000 bocsi, hogy összekevertelek!! Remélem nem haragszol!!

Szex: én már annyira nem vagyok kiéhezve, ugyhogy csak módjával szexelünk. Azért bennem is ott van, hogy csak nehogy baj legyen belőle.

Poci: én az éjjel egyszer felkeltem pisilni. Pedig pont tegnap dicsekedtem, hogy nem kelek fel éjjel... elkiabáltam..:( De az a szerencse, hogy ahogy visszateszem a párnára a fejem, már horpasztok is:) Apát felkészítettem, hogy lehet kap maga mellé egy kamionsofőrt éjszakára. Azt mondta: erről nem volt szó amikor elvett, hogy horkolni is fogok..:) :)

Csajok! 2-3 napja meghalok a meggy befőttért! A tescoba most le van árazva, napi egy üveg lecsüszik. levestől, mindenestől. Épp csak az öveget nem rágom szét:) ANnyira jól esik!

AFP: Nekem azt mondta a doki, hogy nem kell éhgyomorra menni, majd csak a cuki terhelésre. De az nekem majd a 23-26 hét között lesz...ezek szerint tényleg mindenhol más.

Poci: nekem az afp-vel együtt vették le a vércsop. meghatározást is, meg a virológiát, meg még valamit. Összesen 4 kriglivel csapoltak le... ( Csak mert multkor beszéltük hogy nekem még nem néztek toxo-t)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Itt még mindig szakad a hó! :evil:

Moki!
Jó hogy előkerültél. Sajnálom a görcsölést.....én is olyan voltam hogy mensi első napján meg akartam halni....de most már tudom, hogy az "semmiség" a szüléshez képest! :lol: Na de nem paráztatlak!
Én csak azért "siránkozom" az UH miatt, mert utána nem is lesz több.

edwig!
Mikor hozol pociképet??

És a többiek akik még nem hoztak, mikor hoznak pociképet???

d.dodó

szex: én Lizyvel ugy voltam mint Moki, hogy szexmániás voltam...... most annyira nem vagyok az!

d.dodó

Este csinálok pocakfotót... :)

Meme
huuh akkor jó, reméltem, hogy nem fogsz haragudni. Élénken előttem van a lányzó arcocskája ám, tiszta Apja lánya volt. Nagyon hasonlított a párodra. Vicces, nagyon kíváncsi leszek, hogy most akkor mi is...
Teljesen egyetértek, inkább egy kicsit fiús lány, mint lányos fiú :D:D:D:D
Vendég

Lehet azok a szexmániások akik kislányt várnak... :D:D:D Mi akik kispasit hordunk, nem annyira... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Megjottem en is. Delelott szaladgalas volt, a ket ceg dolgait inteztuk, holnap detto ygyanez a program delelott. Aztan egy gyors 4 sajtos penne-t osszeraztam ebedre es fekudtem is le, mert ma valahogy igazan nem kafa a pocakom, mar tegnap is kemenyedett rendesen, de ma faj is. Hat biztos tagitja a lakosztalyat a kicsike. Vannak ilyen napok is es olyanok is. :roll: :roll: :roll: :roll:

Niki: ahogy irtad a suti dolgot, talan pont a 16. hettol kezdodott nalam is a zabalhatnek..most mar csillapodott egy kicsit, de olyan jo vekony vagy, szerintem barmit ehetsz, es annyit amennyi jol esik.

Barbuss: nagyon jo hir, hogy eltunt a hematomad es ugy nez ki, hogy hamarosan vissza is terhetsz a munkahelyedre.

Maki, Moki: csatlakozom a pocakfajosok tarsasagahoz, kitartas lanyok :wink: Ha egy nem pocakos nem is, de mi nagyon jol megertjuk egymas gondjat, es ez a legjobb itt az egesz forumon.

Annyit irtatok reggel ota, hogy a visszaolvasasnal lassan jegyzetelni kell, hogy kinek mit szeretnek mondani...hmmmm...imitt-amott kihagy a memoriam..bocsanat, akinek nem valaszolok valamilyen kerdesere. Ejszaka jutott eszembe, hogy tegnap valaki kerdezte, hogy hogy hallottam a babacsuklast, asszem Te voltal Manorka..de nem eskudnek meg ra, igen Angel Sounddal hallottam.

Meg meg akartam tobb mindent irni....de sajna a tobbit kozben elfelejtettem... :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja igen a szex: mi mar itthon meg csak nem is beszelunk rola...hiszen ugysem lehet...meg azt vettem eszre, hogy igy pocakosan annyira nem talal vonzonak a parocskam...ugyhogy Edi, mi is majd utolag potolunk, legalabb ez vigasztaljon :wink: :wink:
pocaklako

edwig!
Ez lehet! :lol:

d.dodó

pocak!
Sajnálom, hogy pocakkal nem talál vonzónak a párod! Nekem meg mindig azt mondogatja, hogy milyen szexi vagyok pocakkal. :oops:

d.dodó

Dodo: en igazabol nem sajnalom, mert nekem most inkabb csak teher lenne, az elejen nagyon kivantam a dolgot, de miota gyakran vereztem, azota mindenkepp a baba erdeket tartom szem elott, aztan valahogy ez mar kialakult koztunk. Orulunk a picurkanak, majd szexelunk ha megszuletik, meg igazabol engem is zavarna igy pocakosan a dolog. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pocaklako

Dodo: szerintem az aludttejem meg nem jo, van egy vekony sarga tejfolszeru reteg a tetejen, de alatta meg hig, es iszonyu budos romlott tej szagu. Vettem ki belole egy picit, savanyunak mar savanyu lehet, mert osszement, de meg megturosodni nem tudott, meg nincs szetvalva a savotol. Varok meg a rudikeszitessel.. :)
pocaklako

pocak!
Az ugy jó!! Vedd le a tejfölszerű réteget!! Túrósodnia nem most kell.... ez mehet most egy lábasba, és villany egyesen, vagy gáz legkisebb fokozatán mehet a melegítés, és akkor majd lesz turó!!!! Ne hagyd tovább!!!!

d.dodó

pocak!
Bocsi, én nem tudtam, hogy nálad volt vérezgetés....sajnálom!!

15 turórudi becsokizva a hűtőben várja, hogy a közepe kiolvadjon!!!

d.dodó

Sziasztok!
Most találtam Rátok és ha lehetséges, akkor csatlakoznék a fórumhoz. Már résztvevő vagyok a dokim betegei közt, de szívesen beszélgetnék velem egyidős kismamákkal. Elkezdtem a visszaolvasást, de olyan aktívak vagytok úgy tűnik ez nem fog menni.
Szóval, ha nem bánjátok, akkor maradok és igyekszem elkapni a fonal végét....

Kép
zsani78

Jaj Dodo, semmi baj..igen sajna volt verzes, es ha nem vigyazok meg most is van, mehszajsebem van. :?
Bar most mar gyogyulgat, a kezeles hatasosnak bizonyul.

Szoval akkor azt mondod, hogy ne varjak mar tovabb az aludttejjel, 2 es fel napot aludt letakarva szobahomersekleten. Ahogy mondtam vettem ki egy kicsit belole egy kis labasban elkezdtem melegiteni de osszement tej lett belole nem turo. A szele felforrt a kozepe meg olyan undorito lett. :? :? :? :?
pocaklako

zsani!
Üdvözlünk itt! Szerintem hamar el tudod kapni majd a fonalat!! :) Ha meg kérdésed van, akkor válaszolunk!!
Mesélj kicsit magadról?? Első baba? Hol laksz??

d.dodó

Szia Zsani!
Udv koztunk...nagyon jo kis csapat gyult itt ossze, igy Isten hozott es erezd jol magad koztunk.
Meselnel egy picit magadrol?
pocaklako

pocak!
Hú, akkor nem tudom...nekem lábas közepére ugrik a túró, körülötte savó van, és az egész ilyen "lukacsos" lesz.....és nem forr.

d.dodó

pocak!
Hát végülis mikor már harisnyába öntön szűréshez, akkor szokott nekem is kitűnni, hogy túró...mert amugy elég randa látványt nyujt a lábasban.

d.dodó

Na Dodo, nagyon egyszerre es ugyanazt kerdeztuk Zsanitol..jaj mar szerettem volna kerdezni toled, csak egy ici-pici kivancsisag, Svedorszagban mennyi az idoeltolodas Magyarorszaghoz kepest?
pocaklako

Hú, amíg olvastalak vissza Titeket, addig lecsúszott mégegy mignon.
Meme, jó, hogy jöttél!!! Dehogyis haragszom!!!! mond meg a férjeduradnak, hogy ez a kamionsofőr dolog ott volt az apróbetűnél,amit nem olvasott el, mielőtt kimondta az igent. :lol: :lol: :lol:
Bibar, drukkolok holnap nagyon. Minden tuti rendben lesz és ott lesz a nuni is!!!!!! :lol: Hányra mész???
Mi két hét múlva szerdán megyünk 4D-re.Nagyon remélem ott is egészségesnek találják Pocimacit.És hátha azzal már látja biztosabban, hogy mi is az most.
Nem tudjátok hol találok 16 hetes uh felvételeket,amin látszik hogy néz ki a kuki meg a nuni. Hátha közelebb hozna a rejtélyhez.
Sex, hát cáfolok. Rikivel jobban kívántam most most.Függetlenül attól, hogy most ki van odabent. Van, hogy jobban, van hogy kevésbé. Amúgy ez érdekes.Angem szülés után kívánt a férjem kevésbé. Pocakosan egyértelmű volt, hogy azért vagyok deformált, mert bent van manó. De utána, kb. 3 hónapig még én nagyon randa voltam. Lassan ment le a hasam, addig nem voltak csíkjaim, na szülés után lettek, stb. De úgy 4 hónapra már regenerálódtam, 5 hónapra meg a terhesség előtti súlyomnál voltam. Szóval érdekes dolog ez. Mondjuk én is visszataszítónak láttam magam.Meg sem jelentem a férjem előtt meztelenül, még akkor is volt rajtam valami. :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Regen a nagymamam fozott turot, es halvany emlekeim szerint is olyannak kell lennie, mint amilyennek irtad. Szerintem az enyem meg nem jo, hagyom meg holnapig..ha ki kell dobni a vegen raerek holnap is :lol: :lol: :lol: :lol: A tej amugy nagyon nagyon friss volt, aznapi reggeli fejesbol, lehet azert kell meg neki + 1 nap
A neten pedig meg utana olvasok..
pocaklako

Niki: jol tetted a mignont...odabent tuti kislany csucsul...ez a sok mignon arra utal.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Probaltad azota keresni a picit odabent az angel sounddal, mar tuti nott sokat azota, most mar biztos hallod a kicsi szivet, meg a mocorgast.
Niki: Bibar nem most van uh-on???
Jajaj en mar semmit nem tudok eszben tartani...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
pocaklako

pocak!
Megint egyre gondoltunk....gyanus nekem ez a Niki, hogy ennyi mignont eszik... :lol: Ez csakis kislány lehet.
Ok, hagyd még egy napig!!
Itt egy perc időeltolódás sincs! Nálatok??

d.dodó

Khm....szülés után alig bírtam kivárni az időt, hogy legalább a vérzés elmuljon, nemhogy a 6 hét (itt eleve csak 10-12. hét körül van "ellenőrzés"). Annyira kívántam a szexet.

d.dodó

De jó nektek, hogy van ilyen hallgatózós kütyütök!! Itt még csak nem is láttam!! Neten rendelni meg szerintem rohadt drága lenne....

d.dodó

Hellóóóka :D

Pocak
Bibar holnap egy uh-ra, Én meg Pénteken :D:D:D

Az ígért pocakfotó, 14+4 hetes Óriáspocak :D

Kép
Vendég

edwig!
Igazi szép kis csúcsos pocak! :wink:

d.dodó

Dodó :)
Remélem is, hogy kispasi van odabenn :D:D:D
Vendég

Dodo: nalunk sincs idoeltolodas :D , akkor meg hagyom egy napig...
Az Angel Soundot neten rendeltem, ebayen vettem, Angliabol. Nagyon meg vagyok vele elegedve, azota folyton azt huzgalom az agyban.

Edi: nem is kell menned uh-ra megmondom, hogy kisfiad van...ilyen csucsos pocakkal, mas nem lehet... :D :D Na jo, de azert csak menj el.
Erdekes, hogy alakul a pocid formaja, most latom, hogy mennyit valtozott

Rad emlekeztem, hogy pentek, csak szegeny Bibarnal jott egy atmeneti black out

Latod, sokaig az edeset kivantad, de most mar neked sem csuszik annyira, na akkor csak kicsi Boti van odabent, csak lehet egy picit edesszaju lesz.
pocaklako

Dodo, ma nagyon egyre jar az agyunk... :D :D :D :D
pocaklako

Zsani
üdv. itt.

Niki
Én ezt kukkoltam tegnap... :D
http://babatervezok.otthona.net/jom.shtml
Vendég

Pocak
Igen, szerintem is sokat változott, felkúszott középre, és egy kupac pocak lett belőle:D Szerintem is csúcsos :D:D:D Botikám meg ha olyan lesz mint Anyája, akkor imádni fogja az édeset...

Neked is biztosan nőtt az a pocak... kapd el az olaszod, és kérd meg örökítsen meg nekünk :D:D:D:D
Vendég

pocak!
És mennyiért rendelted??

d.dodó

ma olyan lusta vagyok, mint a föld...:( mosogatás megint hegyekben, fel is kéne mosni...ááááh. semmihez nincs erőm. Ma olyan lapos napom van. Bár kicsit festegettem, sztem lehet hogy holnap elkészül az egyik fele a falnak:) Aztán kezdem a Micimacis képet:) Majd ha kész, megmutizom nektek is!:)

Niki: :D:D Mondtam neki:) Azt mondta, hogy az esketős néni cicije elvonta a figyelmét az apróbetűsről:) Hehe! Akkor meg ne panaszkodjon:)

Poci: Svédország északabbra van, ott biztos méllyebben alszik a tej :D De drukkolok, hogy összejöjjön a túró. Nem lett volna egyszerűbb (és gyorsabb), ha bolti túrót veszel? (vagy így finibb?) Nálunk jár tejeskocsi, és a boci-boci tarkától zeng az utca. Lehet kapni friss tejcsit, meg sajtkrémet, vajkrémet, meg túrót is. Persze nem olyan olcsó...de kevesebb vesződés. :) Én nem állnék neki túrónak...aludtej korában felzabálnám az egészet:) És abból nagy túró lenne, nem túró:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi, szerintem olasz nelkul fogom, mert o nem tudja a beallitast, mar megvan a szokasos helyem ahol fotozkodok. Na majd csinalok en is egyet. Megneztem az oldalt, annyira gaz en semmit nem veszek ki ezekbol az uh felvetelekbol. Amikor nekunk megmondtak, hogy a kisbaba fiu, en a monitoron semmi mast nem latam csak egy allo babafutyit, de annyira durvan mutatta mar Anyanak,hogy azt mar nem tudtam nem eszre venni, rendesen allt neki de ezekbol semmit nem hamozok ki :roll:

Tenyleg felcsuszott a pocakod, tuti kisfius...ne aggodj, a dudor vissza meg nem nohet..

Dodo mindjart megkeresem Neked pontosan a linket, akitol vettem. Ha itt vettem volna neten kb. 70 eurora jott volna ki, igy pedig nagyjabol 30euro volt szallitassal egyutt, es nagyon hamar megerkezett.
pocaklako

Pocak
Én is meresztgettem a szemem nem is kicsit, majd arra jutottam, hogy fiú lakik benn és kész :lol: :lol: :lol:
Akkor csinálj képet, azért biztosan nőtt sokat a Tied is, majd jól megnézzük :P
Kíváncsi vagyok nagyon :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?