A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Sziasztok Lányok!

Cicus:
Valami csodásan ragyogsz a fényképen!!! Zsófi lak meg egyszerűen királylányos! Azért Te sem panaszkodhatsz a pocakmérete :)! Formásan szép kerek. A rosszkedv meg hamar múlik, csak valóban melegfront van... Mondjuk ez nekem jó, mert én a hideget nem bírom. Akkor mindig szülési ingerenciáim vannak :lol: . Állítólag jövő héten jön is a hideg, de akkor már úgyis 37. hét lesz, és már nem különösebben fog érdekelni, ha szülünk :lol: !

Orsi:
Milyen romantikus a szerelmes képetek! Nagyon jól áll a rövid haj. Nekem gyerekkorom óta hosszú hajam van, de amióta megszületett a fiam, szinte csak összefogva hordom, mert idegesít, ha belelóg mindenbe. Levágatni viszont nincs szívem...

Menion:
Jesszus! Újabb csütörtök telt el??? Én onnan veszem észre, hogy telik az idő, hogy szülésfelkészítős okosságokat osztasz meg velünk! Viszont már neked sem kell sokáig bírni a munkahelyen. Olyan furcsa, hogy amíg dolgoztam nem tudtam elképzelni, hogy ne dolgozzak, most meg mióta itthon vagyok azt sem tudom elképzelni, hogy valaha dolgoztam :lol: !

Bei:
Azért szorítok, hogy jobban legyél! Legalább a közérzeted! Viszont ahogy elnézem a topicot, a frontokat és a babákat, hát nagyon kevesen fognak szülni decemberben :D :D. Két hét múlva már tökéletes az időpontod. 38. hétre jött az én fiam is.

Bogi és Cicóka:
Nem izgulni! A szülés pillanatáig bármerre fordulhat az a baba!

Edit:
Remélem a véreredményed miatt megnyugtattak, és könnyen oldható!

Cicóka:
Én is letiltottam mindenkit a ruhavásárlásról. Beleroskad a szekrény, annyi ruhája van a kisembernek. Szerintem a negyedét nem fogja fel sem venni...

Cedis:
Nekem volt kengurum, de nem vált be annyira. Így második gyereknél viszont sokkal egyszerűbb lenne a hordozó kendő vagy a kenguru, mert könnyebb, mint a babakocsi, plusz a másik gyerek húzgálása, hogy arra menjen, amerre akarom...

Annus:
Na én is csokival - pontosabban túró rudival - mentem kedden CTG-re :D. Nem is volt semmi időhúzás, és csak folyamatosan nyomkodtam a gombot, hogy mocorog. 20 perc volt az egész, és nem kellett órákat ott töltenem. A csoki már bent is meghozza a hatását, nemcsak idekint ;)

Pancsi:
Örülök, hogy minden ok veletek, és szépek a méretek :)!

Katának írtam, de még nem válaszolt. Mondtam neki, hogy mindannyian pusziljuk őket!

Egyébként jól vagyunk. Tegnap a fiam olyat alkotott, hogy azt hittem felzabálom. 33 hónapos most - februárban lesz 3 éves - és most van abban a korban, hogy bármit csinál, az mókás. Van a faluban egy zöldséges, ahová járunk. Minden nap meg kell állni, és venni egy dobozos baracklevet. Én már csak "kétdekásnak" hívom, mert olyan, mintha kocsmába mennénk, ahol a törzsvendégnek már adják a felesét :lol: . Nos, tegnap elég későn mentünk el a zöldséges előtt, de szólt, hogy álljunk meg barackért (egyébként otthon nem issza meg. Ez olyan, mint valami szertartása lenne...). Megálltam a bejárat előtt, szállnék ki, a fiam pedig közli, hogy maradjak a kocsiban, mert majd ő bemegy a barackért. Mondtam neki, hogy pénze sincs megvenni, erre tartotta a markát, és közölte, hogy adjak neki. Adtam egy 100 forintot, bement - én kintről figyeltem - odaadta a pénzt, és közölte, hogy kéri a barackját. Ugye már ismernek minket, így kiszolgálták, felbontották neki. Majd a fiam nekidőlt a mandarinos ládának, megitta a levet, visszaadta a dobozt, és mondta, hogy "betétdíjas, holnap is jövök!" Majd kijött a kocsihoz, és közölte velem: "Anya! Végeztem. Mehetünk!" Tündér volt. Holnaptól ő fog járni vásárolni :lol:

Képzeljétek, hogyan jártunk ma. Egy kedves baráti pár megkért minket, hogy legyünk az esküvői tanúik. Mivel mindketten elváltak, így nem akartak nagy esküvőt. Csak ők és a két tanú - azaz a férjem és én - semmi gyűrű váltás, semmi hitvesi csók, csak 5 perc. Reggel alig bírtam a férjem és a fiam eltávolítani az óvodába, mert csak tébláboltak. Fél 9-re legkésőbb bent kell lenni az oviba, de még 35-kor ténferegtek. Na nagy nehezen elindultak. Én összekészítettem a reggelimet, melegítőben leültem egy Columbo elé, és elkezdtem jóízűen falatozni, hogy csen és béke van. Majd egyszer csak csörög a telefon, látom a leendő férj nevét, és beüt, mint a villám, hogy mi ma 9 órára tanúként vagyunk hivatalosak egy esküvőre... Pánikban telefonáltam a férjemnek, hogy azonnal forduljon vissza bárhol van. Még szerencse, hogy később indultak, mert így még az ovi udvarán volt, és nem indult el az autópályán Pestre. Én 5 perc alatt kisminkeltem magam, felöltöztem - még szerencse, hogy tegnap voltam fodrásznál - és 8.50-kor elindultam. 9.00-ra mind a ketten a helyszínen voltunk, és legszívesebben fejbe vertem volna magam, amiért ilyen híg az agyam... De a vége jó lett. Odaértünk, mindenki boldog volt, csak a férjem mesélte el, hogy ő teljesen elfelejtette, hogy a esküvő van, és csak a szerencsén múlott, hogy itt tud lenni. Hiába rugdostam a bokáját, hogy nem kell ilyen őszintén, csak mondta és mondta. Még szerencse, hogy az ifjú pár csak röhögött rajta, és nem sértődtek meg, hogy a nagy eseményt így felejtettük el... :lol:

Mindenkinek nagyon szép napot!

Puszi

titokbaba

Raktam fel két képet a fiamról, ami a sógornőm esküvőjén készült. Hát azt hiszem van érzéke a fiamnak a csajozáshoz! Úgyhogy lányos anyák! Kössétek fel, mert jön a DonHuan generáció :)!

titokbaba

Annus! Szép az NST papírod :)

Menion nálunk úgy mozgatják meg a babát NST-n hogy hangosan tapsolnak mellettem és erre a zajra mozogni kezd. Múltkor kórházlátogatáson mutatták meg. :) Ha nem mozog akkor nem tudom mi van, de akkor valószínű valami nem stimmel, vagy csak mélyen alszik. Állítólag addig nem hagynak elmenni,amíg nem mozog valamennyit.

Cicus! Igen ezt érzem én is. Akkor hamarosan tényleg szülünk. :)

Bogi! Szép méretek! :)

Pancsi! Szerintem nem lesz oriásbaba. Nem hiszem hogy olyan sokat hízna még a végéig. Utolsó 1-2 hétbe szerintem nem is híznak a babák már.

Edit! Nagyon sajnállak! Meg Domit is. :( Remélem már jobban van kicsit!

Majd írok még,de most mennem kell!

Kép
bei

jaj lányok baj van drukkoljatok...
itt ülök az ügyeletben és azt hittem bepisitem de ez nem az
rózsaszín és olyan 2 tenyérnyi vattát tettem be jobb híján most orvos sincs sehol itt hagytak reggel totál egyedül
hívtam dokit jöjjön nézzen meg majd most nem tudom mi lesz

Kép
menion
Budapest

Menion!
Írj ha megtudod mi van!!!Még jó h kórházban vagy!!!!!

annus11

Menion!

Nincs semmi baj! Ha magzatvíz folyik, akkor is már 33. hét, és nyugi van, a baba már életképes. Katának is milyen szépen alakult minden!!! Mennek a drukkok, és koncentrálj a lányodra! Gondolatban Veled vagyok!

Nagy ölelés!

titokbaba

Jesszus Menion,ne paráztass!!! :shock: Megy a drukk!!!!!!!!!!!!! Írj,amint tudsz!!! Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Titokbaba: köszi a dícséreteket,nagyon kedves vagy!!! Mondjuk én már azon a képen is kis tokásnak látom magam! :lol: Megnéztem fiad fotóját,ami az esküvőn készült,nagyon szuper!!!!!!!!!!!!! Gratula hozzá! :) Nagyon helyes kispasi,az biztos!!! És a sztori a zöldségesnél... :lol: :lol: :lol:

Ja,láttam Zsaniról is vannak új képek végre! Szép kerek poci!!! Remélem már van náluk fűtés!!! :roll:

Cicus

Kép
cicus78

Én már percenként frissítek hogy mi van!!!
Remélem Menionnak van vmi telszáma a gmailen,mert ha nincs,agybajt kapok!!!
Most már mindenki mentsen el egy számot,az enyém fenn van,és nyugodtan dobjatok smsel ha drukk kell vagy szülés van vagy bármi!!!!

Titokbaba!
Haláli a fiad!Mindjárt nézem a képeket!De amiket művel,kb az én Izámhoz illik :lol: :lol: Ő mág csak 1,5 ugye,de már most vannak olyan beszólásai,meg olyan jókor tud mondani dolgokat olyan hangsúllyal hogy szétröhögjük a fejünket!

Pl 2 napja volt az a mikulásos film,az uram leste.Aztán kérdezte Izát h ki lesz a télapó?Ő meg rávágta h papa(nagyapja).Mi percekig röhögtünk.Apumnak ugyanis tök ősz szakálla van,vagyis lenne,Iza még nem is látta úgy mert pár éve elkezdte borotválni :lol: De ha megnövesztené,akkor elmehetne télapónak :wink: Majd mondom is neki h a gyereknek milye óhaja van!

Vagy pl beszéltem az apjával telefonon,aztán mondtam h ennyi,nincs más újság.Ő meg rávágta h ENNYI,de az a hangsúly,az apja úgy röhögött :lol: :lol:

Lányok,tök furi ez az arcdagadás is,nekem pl nem volt....de van akinek tényleg pár nappal a szülés előtt jelentkezik,másnak már 1-2 héttel előtte.Az biztos,h lassan beindulnak a babák,de remélem h tartjuk a sorrendet!

Ugye Menion?Remélem h nálad még nem a víz folyt el!!!!

annus11

ÁÁÁÁ,nincs fenn telszám...Akkor türelmesen várok amíg jelentekzik Menion,és utána kap egy virtuális fekete pontot!

Orsi!
Jól áll a rövid haj!!És az ölelkezős kép tuti!Én is akarok apával közös fotót,csak nálunk pocakfotó lesz :lol: :lol: Ölelés csak úgy megy ha egyik pocak jobbra,másik balra :lol: :lol:

Zsani!
Neked is szép a pocakod!Jól kigömbölyödtél!!!Zagyva part meg külön jó hely fotózásra!Kicsit honvágyam is lett!

Titokbaba!
Aha,hát igen,azt hiszem Izának sorba kell állnia :lol: :lol:

annus11

Menion!!
Ezer drukk, ne aggódj, nem lesz semmi baj!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Menion drukkolunk++++++++++++++++++++++++!

t katinka

Jesszusom Menion mire jövök én vissza!
Remélem minden ok veled! Jelentkezz, ha tudsz! Azt írta korábban, hogy Annus száma el van mentve neki, remélem tényleg így van és jelentkezik legalább nála.
Ez magzatvíznek tűnik így első hallásra.

titokbaba: eszméletlen figura a fiad. Még jó, hogy odaértetek az esküvőre.
:D

Annus: Akkor Izát titokbaba kisfiával összeboronáljuk, ok?

Cicus, Bei: ti már ennyire készültök szülni? Én még nem érzem, hogy itt az idő. majd ha őrült módon megkezdem a takarítást, nálam akkor lesz itt az idő.

Én is fogom alkalmazni ezt a csoki, kóla evés, ivás dolgot, bár most egyenlőre anélkül is volt mocorgás, igaz nem annyi, mint Annusnál Nikinek.

Sterilizálót még mindig nem vettem, mert képzeljétek el, amit vettem nem lett jó a mikrónkba, így azt eladtam, de egyik mikrós sem jó nekünk, mert picike a mikrónk, így elektromosat kell, hogy vegyek, de ezt tuti nem veszek újat, majd nézek a teszen vagy a vaterán.

Kép
cedis

Sziasztok!

Izgulok Menion miatt! Remélem hamarosan kapunk híreket!

Titokbaba: Nagyon vagány a fiad!

Ezennel kijelentem, hogy én nem szeretnék senkit megelőzni! Dec. 21-re vagyok kiírva, szívesen tartom ezt az időpontot!

Örömmel nézegetem a kisbabák képeit és hallgatom a születéstörténeteket :D

Cicus: Nagyon csinos vagy, nagyon nehéz lehet ekkora hasat hordani!

Kép
eper74

Jesszus menion.... és semmi hír!
Na tessék izgulhatok!

Én nem szugerálom a fordulást mivel mindenképp császáros.... legyen úgy ahogy neki kényelmes, ha már a születése sorsát a tesója megírta előre!

Eper végre valaki úgy gondolkodik mint én.... :) Én dec18-ra vagyok kiírva és annyi a bibi vele hogy 14-én kiveszik mindenképpen , de nekem a 14-e tökéletes lenne, szívesen kivárom! És nézegetem addig a a babókákat! :) És örülök a többiekkel! :) :oops: :lol: :lol:

Na várom a híreket!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Menion!++++++++++++++++++++++++++++++++++
várjuk a híreket!!! Nem lesz semmi baj!!!!!!!!

Lányok,

utoljára Moncsi is szerdán azzal jelentkezett be,hogy nyilallásokat érez a derekában, azóta semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moncsi Jelentkezz!!!! Nálad ugye nincs baj?????

Annus: én elmentettem a számod!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Csajok!
FELADAT!
Most! SOS.

A gmailre mindenki menjen fel válasszon ki valakit akinek a száma fenn van már és mentse el!
Az enyémet bárki bátran, én december 14-éig tudom hozni a híreket az én babám addig benn marad ezt megbeszéltem vele! :wink:

És ha már ott van mentse bele a tábliba az adatait meg az elérhetőségét! Alig vagyunk benne páran!
Csináljátok meg kérlek, hogy ne aggódjunk egymásért!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

mkriszta75

Szerintem ő az, az iwiw-en a képek alapján, meg vissza is jelölt engem anno! A kérdés az,hogy jó-e telefonszám? Persze,ha megtudunk valamit szólunk! Ha Ti tudtok meg valamit, Ti is szóljatok légyszi!

Köszi

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Újra én az első babás fórumból! Írt Menion!

Ezt írta: "Most ctg van, de folyik valami nem tudják mi, de csak a víz lehet szerintem! Semmi papír nincs nálam! Kaptam ABt és tüdőérlelőt, semmi görcs, fájdalom nincs. A párom most úton van ide! Írok majd,ha tudok, most várunk csak!"

Amint ír, újra jövök, és mondom a fejleményeket!

evita10
Budapest IX. kerület

Köszi Evita az infókat!!!!!

Tiszta ideg vagyok!

Megy a drukk ezerrel menion!!!!!!
Nem ér ennyi babára ráelőzni!!!!!

Akinek a tel száma fent van én mindet leírtam és a szülős pakkomban van!Majd megy az üzi!

Na most föl sem kelek innen egész nap az tuti!

hadedit82

Evita: nagyon aranyos vagy, hogy így hozod az infót Menionról, köszi!

Nagyon szorítok én is teljes gőzzel, de tudom nem lesz semmi baj, minden ok Menion, nagyon sokan gondolunk most rátok! Küldjük ezerrel a pozitív energiát neki lányok!

Tegnap vagy mikor írta, hogy már 1800 gramm a babó. Azóta még nőtt is egy picit, szerintem már simán 2 kiló is meglehet, nem lesz semmi baj!

Az én számom fenn van írjátok fel, hívjatok, üzenjetek nyugodtan.

Én is beírom pár emberét most. :shock:

Kép
cedis

Evita: nagyon köszönjük az infót!!!!!!!!!

Látom,mindenki "transzban" van,de ez természetes. Mi most gyerkőcökkel sétáltunk 1 órát a parkban,de különben itt ülök a laptop előtt és lesem a fejleményeket! Nagyon remélem,h. minden rendben lesz!!! Én is elmentettem tel.számokat már vagy 2 hete,úgyhogy ezzel nincs gond. De tényleg mostmár lassan mindenkire sor kerül... :shock:

Tényleg,Moncsival mi lehet? Remélem rendben van!!!

Eper: neked is köszönöm a dícséretet!!! :)

Aggódok ezért a csajsziért!!! Szegénynek már nem kellett volna dolgoznia,pláne betegek közt,írtam is neki! :evil:

Cicus

Kép
cicus78

Evita: nagyon köszönjük az infót!!!!!!!!!

Látom,mindenki "transzban" van,de ez természetes. Mi most gyerkőcökkel sétáltunk 1 órát a parkban,de különben itt ülök a laptop előtt és lesem a fejleményeket! Nagyon remélem,h. minden rendben lesz!!! Én is elmentettem tel.számokat már vagy 2 hete,úgyhogy ezzel nincs gond. De tényleg mostmár lassan mindenkire sor kerül... :shock:

Tényleg,Moncsival mi lehet? Remélem rendben van!!!

Eper: neked is köszönöm a dícséretet!!! :)

Aggódok ezért a csajsziért!!! Szegénynek már nem kellett volna dolgoznia,pláne betegek közt,írtam is neki! :evil:

Cicus

Kép
cicus78

Na,én meg 2x küldöm el,annyira transzban! :lol: Bocs!!!

Cicus

Kép
cicus78

nekem nyugodtan küldhettek smst egyenlőre :D:D

én már kimentettem pár telefonszámot.

Jól vagyunk minden rendben, remélem még egy darabig egyben maradok :D

Menionnak drukk!!! Nem lesz semmi gond!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

köszi az aggódást! :)

Líviát 35+3 ra szültem ezt már túlszárnyaltuk!! :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na látom közben jött hír Menionról!
Drukk hegyek mennek felé!!!!!Ha kapja a tüdőérlelőt akkor gondolom ma még benn tartják a babát!

Eper,Te gondolom tudsz majd róla többet is,nem?Gondolom a SOTE1en van benn,ugye?

Én jó kislány vagyok,ki van töltve minden a tábliban :wink: Éjjel nappal elérhető vagyok!Bátran keressetek!Jött már nekem éjszaka is sms h baba született,rohantam is a géphez :wink: :lol: :lol:

Amúgy én is kivárnám a dec11et,de ha szegénynek jobb idekinn akkor max 2 héttel előbb kijöhet!Nálam kevés a hely.....

annus11

Jaj de jó Moncsi!!!

annus11

Halihó!

Jajj menion!!!!! Nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen.

Evita köszönjük az infót. És ha írsz neki légyszi írd meg, hogy mi itt mind nagyon szorítunk neki és izgulunk érte!!!!!

Már én is feltettem gmailre a tel számom. Én pedig elmentettem BOGIÉT ÉS ANNUSÉT.

Tttem fel 3 képet is gmailre- abból 2 az új frizurás ,ami 1 hete készült és a ma reggeli,amin látszik, hogy mennyire torzult már az arcom. :(

Kép
bei

Evita köszönjük a híreket :!:

Bei megnéztem a képeket hát tényleg megváltozott az arcod,a frizud meg nagyon jó.

Én is tettem gmailre telszámot Annusét meg elmentettem még 2 napja.
Most már tessék a sorrendet tartani :!: :roll:

Moncsi jaj de jó hogy rendben vagytok :)

t katinka

Na jól van,mentsétek csak a számokat!Nekem is megvan csomó,szóval majd dobálom az smst ha van vmi:)))De Erzsébet napig még egyben kell maradnom!!!

Milyen furi h az első 2 baba kb ugyan olyan idősen születik és az ok is ugyan az.Úgy drukkolok++++++++++++

Na nézem a képeket!

annus11

Bei!
Tényleg van változás!Alszol eleget?Kicsit a fáradtság is látszik rajtad!Pihizz amíg lehet!A hajad meg tök jó lett!!

annus11

Menionnak továbbra is drukk!!!

Csajok valaki akinek van teszvesze fel tudna nekem rakni egy babakocsit ??? mármint eladni, mert feleslegessé vált egy pierre cardin sportkocsi..
Valaki megtenné nekem ha küldök képet?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Menion új üzenete:
" Csak folyik a víz,de nincs méhösszehúzódás, így reméljük bent marad legalább reggelig, de du-ig lenne jó, és akkor császár! Szép a ctg! Így a gépen maradok tuti! A dokim holnap épp ügyel. Nagyon fáj a derekam és ma még nem ettem, éhes vagyok, de más nincs! Mindenképp inkubátor lesz, kérdés a tüdeje. Ha lassan szivárog a víz, akkor napokig is húzhatjuk, azt mondták. Jó lenne mert akkor még kapnék tüdő érlelőt!"

Hát ezt írta! Reméljük minél tovább bent tudják tartani Anna babát!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Nagyon köszönjük a híreket Evita!!!!!!!!!!!!! Pusziljuk Meniont és nagyon-nagyon drukkolunk Nekik!!!!!!!!!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78

Evita!

Köszi a híreket!Reméljük hogy benn marad még a pici holnap is!Biztos ügyi baba,az Annák már csak ilyen ügyesek! :wink: Aztán pikpak kikerül az inkubátorból is!

annus11

Evita köszi a hireket!!!!!!!!!!!!!!!Akkor reméljük hogy még bennt marad legalább 1 napot és kapja az érlelőt.Nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++.

t katinka

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért! A 2009. novemberi topicból vagyok, s el szeretném adni a kb 2 hónapo használt GIRAFFE CLUB babakocsinkat hordozóval együtt. BKV-zás miatt cseréltük le egy kisebbre. Én nagyon szerettem, nagyon könnyen irányítható. S a többi jellemzője:

- Újszülöttkortól használható
- minkét irányból tolható babakocsi
- 5 pontos biztonsági öv
- elől bolygó kereke, melyek fixálhatóak is
- aluvázas szerkezet
- lapra csukható
- alul nagy bevásárló kosár
- kupolatető, rajta ablak és tároló zseb
- vízszintesig dönthető háttámla
- Tartozékai: 0-13kg-ig autósülés is, lábzsák, esővédő Kép Kép

Judit

Kép
petra09

Köszi Evita!
Tök rendi Tőled hogy írsz!

Nekem a múltkor azt mondta a dokim hogy az ultrahang mindig kisebb súlybecslést csinál mint ami igazából!Remélem menionnál is így van és legalább 2 kiló fölött lesz a baba.Akkor nem kell sokáig az inkubátor.

Tök rendes tőle hogy nem hagy minket izgulni és küldi az infokat.Nagy erő van benn!
bár ha nincs fájás akkor igazából nem nagyon telhet az idő.
Nem irigylem de sok sok pozitív energiát küldök neki!!!!!!!
Remélem tök rendi szülésznője van aki teljesen felvilágosítja mindenről!
A többi babának meg azt üzenem,hogy ne siessenek ennyire!Jó Nekik a puha meleg,csöndes pocakban!

Jó éjjszakát mindenkinek!

Reggel meg biztos jön a következő infó adag!

Evita!Te melyik topikban vagy?

hadedit82

hadedit82
Hát nagyon szívesen megírom, amit tudok! Mondtam Menionnak,hogy mindannyian szorítunk értük nagyon!

Én az "Akik első babájukat várják" topic-ban vagyok! :lol:

Irigyellek Titeket,hogy már ilyen közel jártok,hogy karjaitokban foghatjátok Babáitokat! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam olvasni, erre megint micsoda hírek!
Menion: mennek a drukkok tőlünk is, ügyesek legyetek! Sok-sok pozitív energiát küldök!!!++++++++++++++++++
Evita: köszi az infókat, nagyon rendes Tőled, hogy írsz!
Bei: hát, tényleg pufibb lett az arcod, azért még tarts ki egy kicsit. Egyébként nem is érzed jól magad, vagy más baj nincs?
Én ma ismét voltam NST-n, tökéletes, méhösszehúzódások abszolút nem voltak, szinte tök egyenes az alsó vonalam. Bogi ma is mocorgott, ügyes volt! :wink: (most meg épp csuklik a kis drága.)
Velem minden rendben, próbáltam többet pihenni, így most teljesen jól érzem magam, ma nagyokat sétáltunk a kutyánkkal, tök jó volt a levegőn lenni, nagyon szép idő volt! Szóval én még nem sietek szülni! :)
Mindenki vigyázzon magára!
Ja, a telszámomat én is felrakom, bárki mentheti, én Bernivel (Nenu) amúgy is kapcsolatban vagyok, szóval mi hozunk hírt egymásról. (Persze, ha nem egyszerre szülünk.... ;) )
Puszi

Kép
orsolymors

Sziasztok!Laci vagyok,menion férje.Szilvi üzeni:megkaptam a 2.AB-t,fájások nincsenek,fájásmérőt nem tettek rám,csak ctg van,de az szép,140 végig,reméljük,reggelig nem lesz semmi,mert akkor már lesz az orvosom,és addig is kapok tüdőérlelőt még.tökegyedül vagyok a szülőszobán,villanyoltás van.az a rózsaszín a nyákdugó volt,folyamatosan szivárog,de azt mondták,h ujra is termelődik,ezért akár több napig is eltarthat.azt mondták,h valószínűleg a náthafertőzés miatt indult be a szülés.köszönöm mindenkinek az aggódást és a drukkokat :)

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!Laci vagyok,menion férje.Szilvi üzeni:megkaptam a 2.AB-t,fájások nincsenek,fájásmérőt nem tettek rám,csak ctg van,de az szép,140 végig,reméljük,reggelig nem lesz semmi,mert akkor már lesz az orvosom,és addig is kapok tüdőérlelőt még.tökegyedül vagyok a szülőszobán,villanyoltás van.az a rózsaszín a nyákdugó volt,folyamatosan szivárog,de azt mondták,h ujra is termelődik,ezért akár több napig is eltarthat.azt mondták,h valószínűleg a náthafertőzés miatt indult be a szülés.köszönöm mindenkinek az aggódást és a drukkokat :)

Kép
menion
Budapest

bocs a duplázásért :oops:

Kép
menion
Budapest

Köszönjük az információt!

Menion: Nagyon drukkolok és sokat gondolok rátok! Ügyesek lesztek!

Kép
eper74

Sziasztok!

menionnak mennek a drukkok és reméljük még sikerül egy picit benn tartani a babócát!

Evita neked nagyon köszönjük a híreket!

Csajok pihenjetek és a telszámokat mindenki mentse!

moncsi én regisztrálva vagyok teszveszen, bár nem sokat adtam el... inkább csak vettem, de igyekszem segíteni neked.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

szép reggelt.újra Laci vagyok,Szilvi üzeni:::megértük a reggelt egyben :) 2szer volt negyedórás görcsölés,aztán semmi.most folyik egy infúzió,fájdalom nincs,csak a szokásos :) tüdőérleő injekciót csak 24óránként adnak.ha megérjük,csak du.fél2kor kapok újra.a császárnak a függvénye a görcs ill.vérképeltérés,azt most is levettek,v a szívritmuszavar,de az is nagyon egyenletes.most várjuk a dokimat és majd vizsgálat után okosabbak leszünk.a szivárgás továbbra is megy,a vénámat szétszurizták :D a további helyzetjelentés majd smsben a kórházból :)

Kép
menion
Budapest

Menion!!
milyen rendes férjed van.Hát az enyém tuti nem fog ide írni ide.
Majd megy az sms valamelyikőtöknek!Kitartás!!!!
Minden rendben lesz!!!!!

Hát nálunk megint sikerült 3:35 kor kelni.A Dominak megint megy a hasa.Pedig már reménykedtem,hogy átment rajta.Azóta rohan a wc-re percenként.
Csak én el ne kapjam.Az még egy vicces szülés lenne.
Tegnap elromlott a mosógépem is.Reggelre betolyt a boylerünk.Nem tudom mi fog még a fürdőbe elromlani.Kész felüdülés lesz nekem az az 5 nap a kórházban.
A Zsolti is megérdemli hogy minden amit én csinálok itthon a nyakába szakadjon egy kicsit.Azt mondta tegnap is hogy nekem tök jó itthon mert akkor ülök le pihenni mikor akarok.Mondtam neki hogy kamerázza be a házat meg az udvart és nézze már meg egyszer mennyit ülök a seggemen egy nap.Aztán dumáljon nekem.
Tökre berágtam rá.

Szilvinek ezer drukk tényleg!!!!

hadedit82

Jó reggelt!

gyors bekukk....

Menion: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mennek a drukkok és nagyon várjuk a híreket!!!!!!!

Moncsi, most nézem hol is laksz, hát az én szép szülővárosomban, nagyon remélem, hogy egy-két éven belül sikerül visszaköltöznünk arra felé, szerettem ott lakni.

Jó sokat írtatok, délután visszaolvasok.
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Látom nem csak engem dob ki az ágy még szombaton is :D:

Menion:
Ha csak szivárog a víz, és nem folyt el, akkor akár 2 hétig is bent tudják tartani Annát. Akkor pedig már baj sincs. De, ha mégis beindul korábban valami, akkor is jó kezekben vagy a Klinikán BlackMagicnél :lol: Nagyon sokat gondoltam Rátok az éjjel! Ügyes csajszi vagy Te, és belevaló, úgyhogy ezt is pikk-pakk fogjátok csinálni, mert ezek a tulajdonságok női ágon öröklődnek :lol: ! Mennek az energiafelhők, és minden jót kívánok! A férjednek pedig köszönjük az infót!

Edit:
Jobbulást Nektek! Ha gondolod, van egy olyan gyerekorvos Budapesten, aki antibiotikum nélkül gyógyít. A fiamnak ő a gyerekorvosa az idei több hetes tüdőgyulladása óta, mert elegem lett, hogy már vénásan kapta a gyógyszereket a kórházban. Nem homeopátiával gyógyít, hanem gyógynövény kivonatokkal és természetes módszerrel. Lekopogom, de nálunk azóta nem volt nagy betegség maximum orrfolyás, ami 1-2 nap alatt el is múlt. Nem akarok okoskodni, csak gondoltam megadhatom az elérhetőségét priviben, ha szeretnéd. Van magánrendelése vasárnap is. 5.000 forint az első alkalom, utána 3.000 forint.
A férjek pedig néha elmehetnek a jó nénikéjükbe!!! Amikor dolgozni jártam, akkor közöltem a férjemmel én is, hogy semmit ne szóljon, mert az itthoni munkákhoz képest a munkahelyre én pihenni jártam be, és szerintem ő is! Én megcsináltam már vele, hogy itt hagytam 2 napra a fiával. Hát... Hívogatott is, hogy mikor jövök haza, és ne haragudjak, ha azt mondta, hogy én akkor pihenhetek, amikor akarok... :D

Most megyek reggelit csinálni. Majd jövök még ma!

Telefonszámot én is felírtam a gmailre. Nekem is jöhetnek az infók éjjel-nappal! Én Cicusnak szólok majd - persze, ha egyszerre megyünk, akkor Annust riasztom :D - de lehet, hogy lassan mi maradunk itt utoljára, hiába vállaltuk az elsőséget :lol: ! Félre a viccel, hiszen nem jókedvében szült Kata sem és most Menion sem, csak mókás, hogy érezzük a mindjárt szülök érzést, és ilyenkor van az, hogy még a 40. héten is egyben csücsülünk :lol:

Puszi

titokbaba

Menionnak továbbra is drukk!!!

Edit jobbulást nektek!!

sannah merre felé laktál ?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X