Viranka
Ezt nem bírom szó nélkül hagyni

állat jó a frizud
Mesi, Dettyk
Kitartás éjszakai ébredés/vergődés/ néha hiszti nálunk is ezerrel.
Anitja
Te meg hajrááá!!! Hátha mégsem jön később az a csajszi.
Bocsánat most a többieknek nem fogok tudni reagálni. Akinek szüli vagy névnapja volt, annak sok boldogságot.
Mi sok mindent csináltunk az elmúlt két hétben. Múlt héten pl ellátogattunk Kolbiékhoz és remekül éreztük magunkat. Hihetetlen, h Lilla és Máté mennyire összhangban voltak. Persze ez főleg Máténak volt köszönhető mert egy tünemény volt és odavitte/odaadta Lillának a játékait. Kolbiék is jól vannak és nagyon klassz a lakás ahova költöztek.
Ja és még Lilla belekóstolt a vadszőlő bogyójába és levelébe nem kis riadalmat okozva, de kiderítettük, h nem igazán mérgező. Csak gyanúsan sok volt a kaki enyhe hasmenéssel fűszerezve.
És megkaptuk tőlük kedven állatunkat, ami eddig Lillának nem volt, ami pedig egy elefánt. Lilla el is nevezte Orminak Micimackó után szabadon
A héten meg ugye Móniékat is meglátogattuk, de ezt már Móni lelőtte

sztem azért sokkal jobban állnak, mint amennyire ő lefesti. Persze lesz még dolguk a házzal, de nagyon klassz lesz. És a garázs előtti pucizást a diófa árnyékában a homokban a csajok kifejezetten élvezték. Ja és a konyha meg gyönyörű
A hét közben mindig sokat megyünk délelőtt. Most már csak a délelőtti másfél-2 óra szabadidőm maradt meg, ezért is tudok ilyen ritkán jönni

ugyanis este altatni kell. Mellé kell feküdnöm és mindent egyszerre nem lehet. Majd mindjárt leírom mi az minden. De valamiért nagyon nehezen alszik el este. Ha fél 9kor fekszünk le akkor is van, h csak 10 kor vagy utána alszik el.
Szóval addigra már én is hulla vagyok. És inkább megyek aludni.
A változás meg, h végül mégis vettünk neki ágyat, mert a szivacs helyett mindig köztünk aludt és én ezt nem akartam bevállalni.
Hát nem volt egyszerű... a boltban nagyon tetszett neki, de első este elalvásnál csatakosra üvöltötte magát mikor kiderült, h neki ott kell aludni.
Most már nem sír miatta. Viszont mellé kell feküdnöm, míg elalszik. Én várok egy kicsit azzal, h teljesen egyedül aludjon el megint, mert úgy veszem észre megnyugtatja, h ott vagyok. Persze szép lassan szeretném vissza szoktatni az egyedül alvásra, de nem tudom mennyi idő lesz.
A cumit is elvettük tőle délelőttre. Az első pár nap remekül ment meg is lepődtem, de a tegnap meg a ma már sokkal nehezebb volt. Nagyon sokszor kérte.
Kitaláltunk neki egy mesét, hogy van egy ici pici baba cica és neki is szüksége van rá az alváshoz és ő akkor alszik amikor Lilla ébren van. És amikor elmegy aludni akkor visszaküldi neki.
Mikor kéri a cumit már kérdezem, h kicsi hol a cumi? És mondja, h cica...remélem nem utáltatom meg vele a cicusokat, mert ma már sírva mondta, h cicaaaaaa
Próbálom neki mondani, h milyen okos ügyes nagy lány, h odaadta neki, h érezze a cica nem ellopta/elvitte, hanem anya v ő adta kölcsön neki.
Remélem működni fog.
Hiszti nálunk úgy látszik hullámokban jön. A második nagy hullámon is túl vagyunk, most jobb. Időnként újra és újra próbálkozik. Kitartó csajszi. Később nagy előnye lesz
Pusza nektek. Megyek kikapcsolódni. Délután meg megyünk pancsizni.