A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anitja, hát, most jöttek anyósomék, így az altatást elhalasztottam. Én is úgy terveztem, hogy kilenc körül már alszik (és én is). De épp porszívóztam nyolckor, mikor jöttek :?

Na, ha kimennek dolgozni, mi nyugovóra térünk talán.

Csak nehogy nagyon felspanolja magát :roll:

Fájások???
:shock: :shock: :o

Reginának boldog születésnapot!!!

Kép
vindolanda

ááá! tényleg!!!!!!!!
Boldog szülinapot Regi!!!!!!!!!!!!!
(pont tegnap láttam az iwiwen, hogy ma lesz... :oops: )

jelentem:
zuhi megvolt, jobban vagyok...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok

Regi sok boldog szülinapot!

Vindo: Örülök hogy jobban van Rugó. És anyósék holnapig maradnak?

Viranka: Nagyon jó lett a frizurád!! :D

Anitja: Csak nem?????Jelentkezz zuhi után. :D

Heni: Igen,mi ilyen korán megyünk nyaralni igaz csak 4 napra de remélem jó idő lesz a jövőhéten. :roll:

Lmóni: Sikerült?Mert ha akarod szívesen átutalom a pénzt és majd hozod mikor megbeszéltük :D

Mesi: Nálatok is nagyon jó hírek vannak hogy szinte már midnenki jól van.Drukkolok hogy Geginek "csak" a fogacskája legyen a ludas és nem pedig vírus :( :D

Irina: Ez a fütyi téma nem hangzik jól :roll: Kresz-teszt úgyis átmész elsőre :wink: :D

Dettyk: Drukkolok hogy legyen egy héten "egyedül" napod.Biztos ráveszed apát :wink: :D Gratulálok Bencének! Nagyon szép teljesítmény!

A ma éjszakánk inkább érdekes volt mint borzalmas Petra 23:00 körül felült az ágyába és ülve aludt tovább :shock: oda mentem és csukva voltak a szemei és mikor hozzá szóltam szegény megijedt kinyitotta lefeküdt és aludt tovább :shock: Ezelőtti éjjel meg felkelt és elindult a szobába a fények felé :shock: pl óra ahol világít meg dvd és szóltam hozzá hogy a másik irányba vagyok :roll: Aztán visszekisértem a helyére és aludt tovább :shock:

Kép

Kép
agica1126

Regi! Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

Ágica! Petra egy kis alvajáró! :lol: Én is csináltam ilyeneket kiskoromban.

Vindolanda! Ez már jó hír Rugóról, most már lecsengőben az egész!
Én meghalnék, ha anyósomék reggel f9 körül jönnének. Nem is engedném. Ti dolgotok, de én megbeszélnék velük egy későbbi időpontot. :roll:

Dettyk! Kitartás!!!! Sokat gondolok rátok!

Anitja! Szerintem már masszívan a célegyenesben vagy! Nagyon izgi!!!!! És a hab a tortán az lenne, ha természetes módon születne meg Nati. :D

Megyek, mert asztalra mászás van...

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, mintha a falnak beszélnénk :roll: Már próbáljuk 10 éve mondani nekik, de nem fogják fel. Hajnali négykor-ötkor kelnek alapból...
Keményebb fejű társaságot én még az életemben nem láttam.
Nem véletlenül volt pl. két esküvőnk, egyszerűen hiányzik belőlük mindenfajta kompromisszum-készség.
Mondjuk most tényleg nem végeznének a meggyfákkal.

De ez tényleg egy konfliktus-forrás, és hosszú évek kitartó munkájával sikerült kitolni olyan kilenc-fél tízre az érkezésüket. Gábor persze éjszaka dolgozik (néha hajnalig), én rugózok, de nem értik meg:roll:

Életükben nem volt olyan munkájuk, amit nem lehetett pl. pontban négykor abbahagyni. Vagy hogy hétvégén és éjszaka munka, hát azt hírből sem ismerik.

Ágica, ülve alvás :shock:
Szerencsére nem maradhatnak holnapig, mert munkanap van hétfőn :D :D :D

Anitja, akkor még nem várok sms-t :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

REGI: nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Viranka: csini vagy nagyon, Báló is édes! :D

Valószínűleg nálunk is hasonló okok miatt voltak gondok az alvással. De mióta később fektetem Viktorkát azóta nincs gond. Tegnap délután 4,5! órát aludt, azt hittem este megszívjuk, de 10-kor kidőlt, 5-ig aludt, reggeli után meg 8-ig, aludtunk volna tovább is csak a párom felkeltett minket telefonon.
Megy a harc a gyerekeimért. Anyum tegnap is elvitte őket délelőtt (nem tudta, hogy a párom csak délután megy dolgozni, így volt 1-2 óránk kettesben). Ma Rebekát a tesómék lenyúlták, anya jól kiakadt, hogy ő akarta elvinni... :shock: Jobb híján elvitte Viktorkát.
(látszik, hogy kedden tárgyalás, próbálkozik a lehetetlennel...)
Nem baj, én legalább nyugodtan takaríthatok! :lol: :lol: :lol:

Niki: neked még nem is gratuláltam! Nagyon édes, formás baba Alexander! Szurkolok, hogy minél előbb otthon legyen veletek! :D

Megyek, takarítok, aztán füvet nyírok!
Puszi!!!

Kép
Kép
timi26

Regi nagyon boldog szülinapot!!!!!

Ne süssél, főzzél :wink: pihizzél ezen a csodálatos szép napon! :D

Nálunk apa elment Péterkével anyuhoz, Áron alszik, én meg csinálom az ebédet, töltött paprika lesz 8) egyébként még soha nem csináltam, de nagyon egyszerű!és gyors :wink:

Tegnap sütöttem málnás sütit, jaj azt is milyen finom lett majd lepötyögöm nektek a receptjét, mert ki kell próbálnotok! Ez is gyors és finom!

Viranka jaj de csini vagy! Tegnap én is elmentem már megcsináltatni a szemöldökömet. Már egy éve nem voltam, meg is jegyezte a csaj :oops: Fodrásznőm terhes, most azt meg kereshetek újat :evil:

Vindo örülök, hogy Rugó jobban van!

Anitja hajrá célegyenes 8)

Emesém drága, gyors gyógyulást nektek!!!!

Dettyk kitartás!!!!

Irina jó hogy megkerültél te is
:wink:

Heni
KépKép
heni81

Viranka
Ezt nem bírom szó nélkül hagyni :) állat jó a frizud :)

Mesi, Dettyk
Kitartás éjszakai ébredés/vergődés/ néha hiszti nálunk is ezerrel.

Anitja
Te meg hajrááá!!! Hátha mégsem jön később az a csajszi.

Bocsánat most a többieknek nem fogok tudni reagálni. Akinek szüli vagy névnapja volt, annak sok boldogságot.

Mi sok mindent csináltunk az elmúlt két hétben. Múlt héten pl ellátogattunk Kolbiékhoz és remekül éreztük magunkat. Hihetetlen, h Lilla és Máté mennyire összhangban voltak. Persze ez főleg Máténak volt köszönhető mert egy tünemény volt és odavitte/odaadta Lillának a játékait. Kolbiék is jól vannak és nagyon klassz a lakás ahova költöztek.
Ja és még Lilla belekóstolt a vadszőlő bogyójába és levelébe nem kis riadalmat okozva, de kiderítettük, h nem igazán mérgező. Csak gyanúsan sok volt a kaki enyhe hasmenéssel fűszerezve.
És megkaptuk tőlük kedven állatunkat, ami eddig Lillának nem volt, ami pedig egy elefánt. Lilla el is nevezte Orminak Micimackó után szabadon :)

A héten meg ugye Móniékat is meglátogattuk, de ezt már Móni lelőtte :) sztem azért sokkal jobban állnak, mint amennyire ő lefesti. Persze lesz még dolguk a házzal, de nagyon klassz lesz. És a garázs előtti pucizást a diófa árnyékában a homokban a csajok kifejezetten élvezték. Ja és a konyha meg gyönyörű :)

A hét közben mindig sokat megyünk délelőtt. Most már csak a délelőtti másfél-2 óra szabadidőm maradt meg, ezért is tudok ilyen ritkán jönni :( ugyanis este altatni kell. Mellé kell feküdnöm és mindent egyszerre nem lehet. Majd mindjárt leírom mi az minden. De valamiért nagyon nehezen alszik el este. Ha fél 9kor fekszünk le akkor is van, h csak 10 kor vagy utána alszik el.
Szóval addigra már én is hulla vagyok. És inkább megyek aludni.

A változás meg, h végül mégis vettünk neki ágyat, mert a szivacs helyett mindig köztünk aludt és én ezt nem akartam bevállalni.
Hát nem volt egyszerű... a boltban nagyon tetszett neki, de első este elalvásnál csatakosra üvöltötte magát mikor kiderült, h neki ott kell aludni.
Most már nem sír miatta. Viszont mellé kell feküdnöm, míg elalszik. Én várok egy kicsit azzal, h teljesen egyedül aludjon el megint, mert úgy veszem észre megnyugtatja, h ott vagyok. Persze szép lassan szeretném vissza szoktatni az egyedül alvásra, de nem tudom mennyi idő lesz.

A cumit is elvettük tőle délelőttre. Az első pár nap remekül ment meg is lepődtem, de a tegnap meg a ma már sokkal nehezebb volt. Nagyon sokszor kérte.
Kitaláltunk neki egy mesét, hogy van egy ici pici baba cica és neki is szüksége van rá az alváshoz és ő akkor alszik amikor Lilla ébren van. És amikor elmegy aludni akkor visszaküldi neki.
Mikor kéri a cumit már kérdezem, h kicsi hol a cumi? És mondja, h cica...remélem nem utáltatom meg vele a cicusokat, mert ma már sírva mondta, h cicaaaaaa
Próbálom neki mondani, h milyen okos ügyes nagy lány, h odaadta neki, h érezze a cica nem ellopta/elvitte, hanem anya v ő adta kölcsön neki.
Remélem működni fog.

Hiszti nálunk úgy látszik hullámokban jön. A második nagy hullámon is túl vagyunk, most jobb. Időnként újra és újra próbálkozik. Kitartó csajszi. Később nagy előnye lesz :)

Pusza nektek. Megyek kikapcsolódni. Délután meg megyünk pancsizni.

KépKép
KépKép
fleur

Vera: csini frizkó, jól áll! :lol:

Vindo: szegény Rugó..remélem mostmár jobban lesz..rokonok :(

Regi Boldog Születésnapot!!!

Mesi: Zsozsi ügyes a gyógyszerrel! Gegi meg a fogaival küzd?!:(

Ágica: ülve alvás?? :lol:

Heni: Recepteket pötyögjed..!! :lol:
Tmi26: ügyes vagy Rebekával!!

Fleur: kitartás..ügyes vagy!

Mi jól vagyunk...péntek óta "nem"CSAK bugyiban nyomulunk..sőt este és déli alvásból is "nem" száraz pelussal ébredünk..már elég régóta, így estére sem fog pelust kapni. ( van nedvességzáró lepedő...) :-) Annyir édes és boldog kiscsaj, nagyon élvezi a pelus menetes szabságot.. :lol: :lol: Eddig itthon és a nagyonál volt bugiban..holnap lesz a "fellépés" a zenebölcsibe megyünk de-t..biciklivel. Meglátjuk..mondjuk ott gyerek wc is van és a múltkor már ki is próbálta sikeresen magától.és tetszett neki..remélem...
Meglátjuk. Eddig nagyon klassz..

Sokat beszél..mostmár Ő is kezdi a 1-2-3 szót egymás után rakosgatni...
megyek pisi lesz! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

szép estét :)
csak befutottam :)

köszi a frizkó dicsiket :)

S ma Zsozsit megbicajoztattam,de csak sarokig :) :) s fagyiztunk egyet Mesiékkel :)

kaqk!
mond már el a titkodat h. csináljátok :)

:arrow: már keresnek :)

KépKép
viranka

Viranka: hát minden ébredés után ráültünk a bilire..aztán ezt jól megszokta ezért is ébredhet száraz pelussal..gondolom..aztán mivel a pelustól melegkiütéses lett a dereka..meg felpróbáltuk párszor a bugyikát..ami nagyon tetszett neki....szóval ez a kettő együtt....késztetett arrah először csak az udvaron volt bugyiban..de mivel ilyen változékony az idő, így volt h napokig nem volt elég meleg ahhoz h bugyizzunk, meg hát pár óra bugyiban..szerintem nem ösztönözte...szóval mivel a szobákon kívül,- ahol napközben szint nem is vagyunk..-csak a anppaliban van szőnyeg a többi hideg burkolat....szóval et aszőnyeget nylonokkal befedtem aztán egy hatalmas lepedőt tettem rá ha baleset lenne.....eddig nem volt.
Eleinte fél, majd hn óránként kérdezgetem..ültettem rá a bilire..aztán rájöttem ha kérdezem h megyünk e a wc-re és tiltakozott akkor még nem kllett neki, ha nem tiltakozik csak csendbe van..na akkor kell menni..másik jel hogy a bugyijához nyúl és mondja psss, vagy azt hogy puk és szalad a bilihez...

NA ez jó hosszú lett..ez nálunk így zajlik. eddig ez a 3. nap...é nagyon szeret bugyiban lenni..igaz így a nadrágjai kissé bővek lettek rá..:-) nincs ami kitöltse..

KépKép
kaqk
Debrecen

Regina! Boldog Szülinapot!
varga tünde

Regi boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt amúgy :oops:

Kaqk Emma nagyon ügyes :D
Módszerem hasonló csak cicusom még nem igazán vevő rá :roll:

Viranka nagyon szuper lett a hajad :D

Vindo na mennyi meggy lett?
Rugó most hogy aludt?

Heni jöhet a recept, imádjuk a málnát :D

Tündi darázscsípés :(
nálam általában van kálcium, hasonlóan bedagadok ha megcsíp egy darázs vagy méhecske.

Fleur cumi leszokás hidd el, hogy napról-napra könnyebb lesz.
Hamarosan ébredés után önként adja majd oda :wink: :D

Z. szülei is korán jönnek. Múltkor cica még aludt anyósom meg besértődött mert mikor rátenyerelt a csöngőre rászóltam. Persze, hogy felébredt rá cicus. Gréti amúgy max fél 7-ig alszik. Szóval tényleg korán :?

Ház: édes vagy Fleur :D igen a konyha gyönyörű :D ha valakinek kell megbízható asztalos tudok ajánlani :D referencia munka nálam megtekinthető 8)
A hálószobában le van rakva a laminált padló, a gyerek szobában meg tegnap még kellett lerakni terülő betont mert nagyon egyenetlen volt, holnap, holnapután az is kész. Tegnap elkezdtem négykézláb súrolni a nappalit. Háááát..............................
de inkább nem is panaszkodom, amit lehet majd kihozok belőle 8)
Cica elemében van. Kint pörög ezerrel de aludni nem hajlandó. Remélem nem fog leszokni a nappali alvásról a kiköltözés után :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Újra itthon :)

Majd visszaolvasok, most csak két kép :)
Séróban otthon vagyunk :lol:

Kép

Kép
Vendég

Jó napot :)

Panndi!
haláliak :)

Tünde!
darázscsípés :( még szerencse nem lett nagyobb baj... :)

Móni!
ááááááh négykézláb sikálni... tavaly nyáron festés után én is csináltam,pedig a festők viszonylag tisztán dolgoztak :)
biztos szép lett a konyha :) majd dobj egy képet mielőtt letámadunk :)

Vindo!
túlélted ategnapot?

B. tegnap este f11kor aludt el :roll: majd megütött a guta :) folyamatosan dumált(bugá,kekeke (bogár fekete) tehekukói v micsoda alias teherautó :) ) aztán felkelt hajnal 5kor,de szerencsére visszaaludt :) és hn10 kor kikecmergett za ágyából :) szerintem ma a túlélésre fogunk játszani :) mert tuti nem fogoomm letenni aludni,mert akkor megint szívni fogok :)

Anitja???? most már napi bejelntkezést kérünk,akár csak ennyit :) :)

: arrow: rendet tenni, felöltözni :)

KépKép
viranka

Zsófi nagyon belelendült a beszédbe :D Állandóan beszél és mindenfélét :D A legnagyobb megdöbbenésem az volt, hogy most anyuéknál bement a nagypapához és felkeltette. Aztán jött hozzám a fürdőbe. Kérdeztem, hogy nagypapa mit csinál? Válasz: "aludt" :shock: Utána napközben többször visszatértünk rá, és igen, direkt múlt időben használta :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap Péterke este olyan jól érezte magát, hogy csak 9.30 kor küldtük el aludni, hogy talán reggel tovább húzza, de 5.30 kor jött ébreszteni minket! :evil: csak 8 órát aludt. Ha az elég egy gyereknek, akkor nekem miért nem? :shock:

Panndi csúcs sérók!

Móni sikálásért nem irigyellek :? sajna volt benne párszor részem. Eddig csak 4 szer felujitottunk.

REgi milyen volt a buli??

Kaqk nagyon ügyes Emma:-)

Heni
KépKép
heni81

Málnás süti:

500g liszt, 450 g cukor, 4 tojás, 1 cs vaniliás cukor, 1 sütőpor, csipet szódabikarbóna, 200 ml olaj, 300 ml tej, málna.

Tojásokat kikevered a cukorral, majd hozzá adod az olajat, tejet, lisztet, végül a sütőport, szódabikarbónát, van.cukrot. Kilisztezett tepsibe öntöd, majd teliszórod málnával.

Péterkével együtt sütöttük, nagyon lelkesen kanalazta nekem a masszához a lisztet, szórta a vanilia cukrot. Majd a málnára is rákapott, hol a massza tetejére dobta, hol a szájába. :-)

Nagyon finom, gyors süti, sajna nálunk már elfogyott :(

Heni
KépKép
heni81

Heni jól hangzik :D
a cukkini fasírtot bepötyögnéd újra?
Megcsinálnám de nem találom :roll:
Petike biztos többet alszik majd napközben. Ha áron baba is alszik búj melléjük :)

Panndi csodás hajszerkezetek :lol:

Viranka hn 10 :roll: irígy :oops:
de jó lenne csak egyszer legalább 8-ig aludni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Ma volt a rutinvizsgám, ezért nem tudtam bejelentkezni eddig. Szerencsére sikerült 8)

Aztán Derecskére kellett mennünk, elindítanom a névváltoztatási kérelmet. Vittünk mindent, Rugót is, és mentünk két településsel arrébb. Odaérünk 11.40-re, nagyon boldogok vagyunk, mert elvileg délig vannak nyitva.

Hát, erre közölték velünk, hogy már késő van, nem tudnak fogadni. Van előttünk egy ember :shock: nem férünk bele. Jöjjünk vissza egyre. MOndjuk, az nem megy, nem derecskeiek vagyunk, meg hát amúgy is.
Válasz: mit is képzelünk mi, hiszen nekik ebédszünet van :x

Eszem megáll. Átciheljük azt a szegény gyereket is, erre tessék.

Felhívom a debrecenieket, mert bár közigazgatásilag Derecskéhez tartozunk, de Rugó útlevelét is db-ben csináltattuk tavaly. Arra már nem emlékszem, hogy miért.

Mindjárt visszaolvasok

:arrow:

Kép
vindolanda

Móni
Hozzávalók:
cukkinit só, bors, bazsalikom,1 tojás, zsemlemorzsa szükséges hozzá.
Én héjastul lereszeltem a cukkinit, majd összekevertem a tojással, zsemlemorzsával és a fűszerekkel, lapos fasirtokat csináltam a masszából, igy könnyebben átsült. Nyam de finom volt:-)

Heni
KépKép
heni81

Odaátracsináltam egy receptes topikot :)
kérlek benneteket dobjátok oda is a finomságok leírását :) :)

pl. nem tudom hova mentettem le anno Anitja mézes diós finomságát :)

no de hiszti egy lyukkal odébb :arrow:

ps: Vindo miért kell nevet változtatnod? mert már dr. vagy?

KépKép
viranka

Sziasztok!

Még tegnap este akartam írni, csakhogy Dávidka már fél 10-kor felkelt/9 előtt aludt el/. :shock: Nem tudom mi lehetett a gond, csak feküdt az ágyba a fal felé fordulva, és nyöszörgött, sírdogált. Ki akartam venni, de nem akart jönni, rám sem nézett. Aztán kivettem és majdnem 1 órán keresztül ölben volt csak el, de még úgyis sírt. Nagy nehezen elaludt mellettem 11 előtt, reggel 7-kor kelt :roll: Csak nem nálunk is az kezdődik, ami Mesiéknél és Dettykéknél volt, van??? :shock: Remélem nem...

Heni: szeretem az ilyen egyszerű sütiket. Lehet más gyümölcsből is?Kb. mennyi ideig sül?

Vindo: gratulálok a rutinvizsgádhoz!!! :D

Kép
aniko15

2 kép még:
Kép Kép

Vindo :evil: ezek a hivatalok már csak ilyenek!

Heni
KépKép
heni81

Anikó persze, csak ugye épp málna van, meg eper a kertben, de szokták még cseresznyével és meggyel is csinálni. Kb 20 perc, mint egy piskóta, gyorsan kész. Én csak egyszerű sütiket sütök, nem szeretek tökölni órákat, meg nincs is időm ugyebár.

Jaj vasalni kellene Áron cuccait, de utálom! :evil:

Heni
KépKép
heni81

Panndi: "hajas" csajok! :lol: :lol: Emmának is így töltődik a csúszdán :(

Heni: jaja de édik a tesók!!
Közi a recepteket!
Vindo: milyen névváltozás?

Mondjuk én is szeretném..nem tetszik ez a né megoldás..azt elhagynám...ezt kértem a házassági évf.-ra...mert ugye minden iratot meg kell..... :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Dentinox helyett vmi homeos cucc..gél???

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok 8)

Anikó, az is lehet, hogy ez csak egyszeri alkalom volt, és valami megzavarhatta Dávidkát.

Viranka - hogy áll B. az alvással? Elálmosodott?
Igen, a dr. miatt kell nevet változtatnom.

Panndi, frizók :lol: :lol:

Móni, 16 láda lett. 4 maradt itthon, a többit hazaküldtük Heves megyébe :wink:
Most osztogatunk, meg G. majd bort csinál.

Kaqk, nagyon ügyesek vagytok ezzel a bili-dologgal :shock:

Fleur - cumi- és kiságy-fronton mi a helyzet?
És Te hogy vagy mostanság?

Heni, milyen lett a töltött paprika?

Amúgy van pár étel, amit nem eszek meg, ez az egyik. Főleg a paradicsomosokat nem, pl. lecsó, paradicsomos káposzta stb.

Timi, most itt írok. Szerintem jól csinálod a dolgokat. Rebekának biztos van fölös energiája, szóval hagy próbálja ki magát mindenben. R. is elég eleven, én is ezzel vigasztalom magamat mindig, amivel Te.

Mindjárt nézek képeket is, lehet.

Kép
vindolanda

Kaqk köszi 8)
Nekem soha nem teccett a a -né megoldás, hát még ha valaki esteleg Zoltánné, na kész vagyok. Én csak simán Bertók Henrietta vagyok :D 8)

Heni
KépKép
heni81

Vindo mi szeretjük :-) Péterke imádja a kecsapot is. Szokott is kérni kaják mellé hápot, mert ő igy hivja :shock:
Finom lett egyébként és egyszerű megcsinálni azt is, 1 óra főzéssel együtt ( 30 perc a főzés)
Most akkor mi van? Vissza kell mennetek máskor?

Fogzásra mi csak dentinoxot használtunk.

Áron hangosan sir álmából :shock:

Heni
KépKép
heni81

Én megtartottam a lánynevemet :roll: "Né" én sem akartam lenni, ráadásul G. előneve nem is nagyon tetszik. Nem mintha az enyém olyan jó lenne, de legalább könnyű leírni. A Gáboréban két "ö" is van. Nincs nekem türelmem ilyen dolgokhoz, pláne, ha egy csomószor kell leírnom a nevemet.

Fogzás - mikor nagyon gáz volt a helyzet (több napon keresztül tíznél több ébredés), akkor panadolt használtunk, amúgy dentinoxot.

Heni, hát a többiek szeretik, csak én nem.
Ja, és a kecsapot sem eszem meg. Túl sok benne a paradicsom :wink:
De nyersen szeretem amúgy.

Kép
vindolanda

Én is megtartottam a nevemet :) 2 oka volt :) előtte nem sokkal csináltattam meg útlevelemet és nem akartam megint valag pénzt kiadni :) a másik:szeretem a nevem :) :oops:
Míra piszkál is érte :shock: folyamatosan nyaggat vegyem fel az apja nevét :) majd ha piros hó esik :) mert Ő Nagy Míra lesz :) felveszi Milán nevét :) :)

paradicsomot imádom :) kivéve a paradicsomlevest :) egyzser nagyanyám csinált :) savanykás volt,erre beletett egy nagy halom cukrot... ott ültünk mind3an tesók és alig bírtuk megenni,mert meg kellett... apánk meg várt, menni kellett volna Egerbe haza :) szerintem jó pár vonatot lekéstünk :)

B. nem álmos :) most öntötte ki az összes aprómat és azzal rohangál :) de hogy honnan szedte el a pénztárcámat :roll:
remélem estig kihúzza :) bár Apa nemsokára jön haza :)

KépKép
viranka

Heni: amoda írd már le a töltött paprika receptjét..az egyik kedvencem.. Én úgy döntöttem hogy párom neve-én nevem...Nem akartm elhagyni a sajátomat és csak a páromét felvenni..az valahogy nem én lennék...olyan fura érzés lenne..de így ...nekem így lenne az igazi....az övé+ az eném...nar én vagyok :lol:
Vindo: én meg nagyon paradicsomos vagyok, a tölti is csak paradicsomosan ízlik..:-) De jó az hogy nem vagyunk egyformák! :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, micsoda csinos kék szemű fiaid vannak :D Ha jól látom,Ároné is kék 8) Benne amúgy a Te vonásaidat jobban látom, Péterke inkább az apjára hajaz, ahogy a fotók alapján be tudtam határolni.

Na, akkor képek.

A meggyért cserébe az egyik szomszédtól egy ribizli-ágat kaptunk.

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
vindolanda

Jaj de édes Rugó:-) én speciell a ribizlit nem nagyon szeretem, pedig gyerekként rengeteget ettem belőle, de most nem kivánom :shock:

Kaqk megirom persze :wink:

Csajok nem érdekel valakit egy új Zetpol cipő? Nem lett jó Péterkéne, széles a lába, aztán nehezen lehet csak felhúzni neki.
http://www.tesz-vesz.hu/item644777939_u ... ja_24.html

Heni
KépKép
heni81

Én vagy 10 éve nem ettem ribizlit :roll: De amit R. meghagyott, az olyan jól esett 8)

Kép
vindolanda

Szép estét!

Elköszönök mert holnap utazunk Zamárdiba 8) :D Légyszi küldjétek a jó időt :D

Az éjszaka ismét rossz volt úgy csináltam mint Vindo kb a 8. ébredés után már nem számoltam :? és egésznap nem volt hajlandó elaludni :( kb 20 perce dőlt ki :)

Ésssssssssssss kint van a 11. foga 8) :D lehet ez volt a bűnős :oops:

Vindo: Annyira szép és formás Rugó! Gratula a rutinhoz :D

Viranka: Petra is nagy tárca bubus :D

Kép

Kép
agica1126

Most csak gyorsan, Zsófi este óta lázas, Fruzsinak egész este ment a hasa, pedig semmi tejeset nem ettem, csak sós mogyorót... :? Tegnapi súlyához képest fogyott is... Ma kellett volna konduktorhoz menni, lemondtam Zsófi miatt. Most itt olvasgat mellettem, Fruzsi meg a kezemben sziesztázik.

Majd igyekszem jönni...
Vendég

Panndi! Jobbulást a lányoknak! ++++++++++
Tényleg ezek a vírusok... :evil:

A tegnapi napom tök jó volt: 8-kor vittem Gegit a gyerekorvoshoz, mert nem a foga, hanem vírus (elkapta Apájától vagy tőlem). Főleg a belére ment rá, mert nyálkás-zöldes hasmenése van. Ma éppen 5. napja lázas (ma mondjuk csak 37,6-ot mértem.
Dokinéni írt fel C-vitamin ampullát, szedni kell Normaflore-t, és répalét kell adnom. Így (5,5 hónaposan el is fogom akkor kezdeni a hozzátáplálást.) Gyorsan vettem Szentkirályi répa-s.barack-almát, azt adtam, és tényleg szebb a kakija.

Persze gy.orvosnál 1,5 óra várakozás... Na onnan haza, Gegi rendbetesz, megszoptat, fel anyunak, Zsozsi lehoz, felöltöztet, irány a gégészet kontrollra. Nagyon szép a füle, összesen 10 napig kell szedni az antibigyót, plusz orrcsepp, ebből van még két nap.

Hazafelé bemenni DM-be, meg gyogyótárba (Zsozsival), majd Burger King-be, mert Apának menü kell. Ott az ajtóig ér a sor, nem tudom tartani, a babakocsival nyomom befelé, elakadok, senki nem segít (nem is akarnak észrevenni). A sok fatökű b.nkó! :evil:

Irány az autó, Zsozsi ezerrel hisztizik az álmosságtól, be is alszik, felcígölöm, leteszem aludni.

Ebédelek, majd rendrakás, mert jön a védőnéni.

Elmegy, majd telefont várok, mert találkozóm van. Kiderül elmarad.

Na akkor posta, és vásárlás (kölykök nélkül), mert hétvégén kifogytunk.
:D

Én nagyon szeretem a paradicsomos ételeket. :D

Vindo! Nagyon sok hasonlóságot vélek felfedezni Rugó és Gegi body-jai között. :) Én most vásároltam be nekik a Tesco-ban. :)
Rugó tényleg egy kis huncut! :)

Heni! Gyönyörűek a fiúk! Áron azért már nem tiszta Apja... Alakul ő is, most egészen mix-baba nekem. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Ágica, jó utazást-pihenést! Majd képeket rakj ám fel, ha hazajöttetek :wink:

Emese, igen, néha tényleg kőbunkók az emberek. És nem akarják észrevenni, hogy gyerekkel van valaki.

Bár van ellenpélda is. Álljon itt a helyiség neve, a múltkor a főtérről kellett gyorsan bemenni wc-re Rugóval (köztéri wc ugye nincs). A Délibábot választottam - ez egy kocsma-kajálda keverék, kicsit lepukkant, sokat jártunk kajálni oda régen.
Tudtam, hogy fizetős a wc, ha nem vagyok vendég. De mivel ott volt Rugó, ingyen megkaptam a kódot a pultoslánytól :roll:

Jó sűrű napotok volt. Az jó, akkor Zsozsi fülét nem kell most felszúrni? Geginek is jobbulást!

Panndi, Ti is gyógyuljatok meg!

Jött R. be is fejezem :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Még Natival a pocóban :lol:

Hát a mindennapit nem ígérem Viranka :wink: de igyekszem...

Olyan vagyok mint egy csigapingvin - lassú és úgy totyogok mintha tojás lenne a lábaim között.

Mesi! Örülök, hogy jobban vagytok, na ez hiányzik piszkosul, ez a pörgés, annyi dolgom lenne, és nem érek a végére.

Egyébként pont Anyukám kérdezte, hogy nagyon várom-e már a szülést, hát nem, ki tudja lesz-e még poronty a pocakomba, meg Natival se leszünk már soha ilyen közel egymáshoz :lol: :lol:

Ágica! Jó nyaralást, itt a nyár, miért ne lenne jó idő :lol:

Panndi! Lánykáidnak jobbulást!++++++++++++++++++++++++

Én ma túrósbatyut kísérelek meg sütni (talán Heni receptje? :roll: )
Paradicsom: nálunk paradicsomos káposzta lesz ma, Nolka imádja :P

Vindo
! Rugó édes a ribizlibokorral :lol:
Egyenlőre döcörög a telefonos internetezés, illetve a babanet túl lassan jön be (sok kép, flash animáció...), lehet, mégis sms lesz belőle :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja! Kaqk! Neked akartam még írni: döbbenten olvastam milyen ügyes Emma! :shock: hát lehet, hogy mi korán kezdtünk el beszélni, de a szobatisztaság nagyon távolinak tűnik, sztem mi leszünk az utolsók akik megtanulnak bilizni - igazság az is, hogy nem erőltetem, nagyon fárasztó tud lenni egy egyszerű pelenkázás is, ha fiatalúrnak nincs kedve hozzá..., hát még a takarítás, ha baleset van...
Tudni tud mindent, mondja is a dolgokat hozzá, WC papírral megtörli a kukiját, kidobja a WC-be lehúzom neki, de ennyi, ha ráültetjük erőlködik... szól akkor is, ha sok a pisi, vagy kaki van a pelusba... de végül a pelenkába szereti a dolgát végezni...
Most újra próbálkozunk majd bilivel (költözés óta WC szűkítővel kísérletezünk, mert a bilit valamiért nem szerette)
Jó, mondjuk Nolka nem fog bölcsibe, vagy oviba járni egyenlőre...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja :arrow: bemásoltam a túrósbatyu receptjét!

Kaqk a töltött paprikát is!

Mesi micsoda kálvária, mi ma megyünk 2 hós oltásra, remélem nem kell majd sokat várni. Hozzátáplálást nyugodtan elkezdheted, én annó 4 hósan kezdtem el, és onnantól kezdve minden sokkal jobb lett. Most várni akarok 6 hóig, de ki tudja még mit hoz a sors.
Mix baba: mindkettő szerelemből született:-)

Panndi jobbulást!

Heni
KépKép
heni81

Anitja, az utolsó biliző baba címére mi is pályázunk ám, nem lesz olyan könnyű elnyerni :wink: Sőt, mi a beszéd kategóriában is éremesélyesek vagyunk.

Wc-papírt hoz, igaz, nekem, és célzottan használni akarja, ha a wc-n ülök :roll:
Egyszer meg tisztasági betétekkel szaladgált utánam :roll:

Na, felhívtam a db-i okmányirodát, oda is lehet menni, nem kell Derecskére :D Úgy hogy a héten majd be is ugrunk. És ők nem csak munkaidőben vannak nyitva.

Hozták a fát :arrow:
Délre jönnek az ácsok.
Meg a cserép is ma jön :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!

Most sütöm a cukkini fasírtokat. Köszi Heni.. :)

Én ezt csináltam meg tegnap: http://www.nosalty.hu/bogreben_sult_sut ... ecept_1586 igaz nem bögrében szedtem szét,hanem egy nagyobb edényben és egyszerre,így nem 3perc kellett a mikróban neki,hanem 10, de tömték a fiúk. .:)

Jók a képek.. :wink:
varga tünde

Köszi Heni :lol:

Na délben és este is pelus nélkül aludt. déli alvás is szárazan ment, esti is reggel 5 kor kelt, tejcsi s szolt pssss és rengeteg pisi..vissza aludt majd 8 kor kelt és szolt..pss...szóval jól megy..imádja a bugyikát. Nem eröltettem egy percig sem..ő akart a bugyikát...Gyerek válogatja mikor áll készen..Emma ugye utálja a pelust..bemelegszik..stb...De nagyon élvezi és mindenkinek büszkén meséli , este bugyi..napközben is mondja bugyi... :lol: Remélem nem lesz vissza esés..bár az sem nagy probléma...Ma épp eldobható bilit keresek,..mert így ugye max 1 órára lehet vele elindulni..Pelust már nem adok rá...nem akarom összezavarni....jó kis program de mindketten élvezzük.....édes mikor mondja psss...futás!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Henikém! Köszönöm, én lementettem annak idején 8)
Már kész is az első adag 8)

Vindo! Tisztasági betét
:lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kakq azta! graulálok!

Tünde ma ki is próbálom :wink: na látod én ezeket kedvelem :oops: ettől még lehet nem vagyok ro :oops: sz háziasszony, csak nem szeretek órákat tökölni a konyhában :oops: 8)

Vindo nekünk ma jött meg Áron útlevele :D hétvégén irány Szlovákia :D 2 hónapja nem voltam, már hiányzik!

Hétvégén nálunk is cukkini menü lesz:-) már elkezdett teremni:-)

Este meg tonhalsali lesz, minden bio saját! na ilyenkor szeretek itt lakni:-)
Na de ma megyünk oltásra, egy kis kimozdulás:-)
MAjd amikor a 2 gyerekkel mehetünk valahová, az csak lesz jó. Most sehova nem tudok velük egyedül menni, Péterke nem áll meg, még sétálni sem lehet vele, kiakar szaladni mindig az útra :evil: majdcsak megtanulja.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

kaqk!
Dm-ben lehet kapni eldobható papírbilit :) ez a drágább fajta :(
volt egy olcsóbb magyar embör találta fel,de eladta a gyártási jogot azt hiszem ámerikaiaknak :(

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?