Sziasztok ikres kismamik!
Szuper, hogy rátaláltam erre a fórumra! 18 hetes terhes vagyok ikrekkel és roppant módon zavar az inf.hiány, amivel szembesültem az elmúlt hetekben...Már dec. 17-én látszódtak mind2-en UH-on és szépen meg is maradtak.Teljesen váratlan, spontán estem teherbe, a párom 32 éves, ő már szeretett volna babát-én 26, nekem még ráért volna, de úgy gondoltuk, ok, belevágunk.Egészen a hétvégéig minden ok volt, sima terhesség, semmi kompl., bár kicsit zavaros a helyzetem, mert idén fejezem-fejezném-be az orvosit és 3 város közt ingáztam, sok stresszel, de azt hittem menni fog.Pénteken de. hirt.begörcsöltem, de nem véreztem (belgyógy. gyakorlatomat csinálom) és ha már ott vok úgyis a kórházban, hát benn is fogtak hétvégére...Diagnózis: fenyegető vetélés: veszélyeztetett terh., ágynyug. a végéig...+ leszúrás, hogy miért nem szedek vmilyen megtapadást elősegítő gysz-t....

hozzáteszem eddig 4 orvosnál is jártam és az 5.-nek jutott ez eszébe, hogy kell szedni már az elejétől mindenképp.Napi 2X Duphaston tabl.-t.
Nektek erről mi a tapasztalatok? Szedi, szedte-e vki, van -e vmilyen mellékhatása?
Amúgy azóta jól vagyunk mind a 3-an....
Nagyon szépek a babák, a pocakok és a szobácskák is, gratula mindenkinek! Próbáltam visszaolvasgatni, de rengeteg a hozzászólás, úgyhogy majd idővel...
Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam:
Szép napot mindenkinek!