Sziasztok
Lányok szép az összes pocakfotó.És Sabine,Times nektek különösen tetszik pocakfotótok,persze Robcsi sem marad ki a sorból.
Nektek igazi kismamás pockotok van ,nekem meg vmi van oszt kész
Rucik-hoz
Ezzel mostanság én is gondba voltam.56 kezdtem Diussal,sztem most sem fogok kisebbel.
Véleményem szerint érdemesebb 56-al kezdeni ,ha mégis kisebb a a babóka apját vagy nagymamit ellehet küldeni 3-4-5 db ért.Annyira hamar kinövik úgyis.
Ma én is olyan voltam mint akit fejbe vertek.Reggel elvittem Diust suliba utána hazajöttem ettem egy sajtos croassont és visszaaludtam.10.45 kor keltem fel.Utána elmentem egyik szomszédasszonnyal bóklászni.14.30-ra értünk haza és megint olyan fáradt voltam,hogy csak na.Kiteregettem gyorsan és picit letettem magam ,majd ismét irány suli ,most meg már rágja a fülem a lányzóm ,hogy vigyem le a játszóra.
Szóval nincs unalom

Dew milyen is lenne,ha unatkoznék???
Estére kicsi bundáskenyérkét csinálok ,annyira megkívántam.Miért is ilyen jó a szimatom

Legközelebb befogom az orrom a lépcsőházba.
Buli tényleg nagyon jó volt.
Most hétvégén sem fogunk unatkozni,rokonok tegnap bejelentkeztek szombat vasárnapra.Megint sütés - főzés lesz.
Viszont elfelejtettem megkérdezni tőletek ki milyen matracot rak a kiságyba?Nekem olyan hülye mérete van a kombimnak.
És többewn furán néztek rám amikor azt mondtam egyáltalán nem bioztos ,hogy kókuszt veszek.Diusnál is sima ,de nem vmi gygyi hanem vastag szivacsmatrac volt és felnőtt azon is.
Most meg bölcsőbe is kéne szabatnom ,pelenkázóra is ,és kiságyba is.Egyszóval nem olcsó.
Na mennem kell , lerágták a fülem jáááááááááááj ....
Majd még benézek
Jucu