Bogyra sziiiiia, de jó, hogy kiengedtek. Szerintem sokkal jobb, hogy a babó akkor jöhet amikor ő akar.
Szörnyű volt olvasni az unokatesódék történetét. És milyen rossz lehet annak a családnak akik elvetettek egy egészséges kis babót, jajj

Hihetetlen belső erő kell utesódéknak, hogy ezen túltegyék magukat, vagy lehet, hogy nem is lehet túltenni, csak élni a mindennapokat és megtenni értük mindent és harcolni a boldogságért.
Az egyik barátnőmnek is fogyatékos a kisfia és mindenki anno azt mondta neki, hogy adja be intézetbe, mert így feláldozza a saját életét is és a kisgyerek úgy sem érzékel a külvilágból semmit. A férje egy idő után elhagyta, de ő boldogan neveli a kisfiát, az ő hangjára mosolyog, megismeri, stb...Olyan kötelék van közöttük, ami nagyon ritka...
Dóri, köszönjük, hogy ilyen öszintén megosztottad velünk a történetedet, nem lehetett könnyű. Én mindentől függetlenül csodállak a három gyönyörű gyermekedért és mert ilyen szépen neveled őket. Persze ehhez tudom, hogy kell a párod is, neki is minden elismerésem így ismeretlenül is.
Lorcika, szerintem is jól döntöttél, a babónak is jobb így.
Képzeld az egyik általános iskolai osztálytársam húsvétkor szült és előtte találkoztunk párszor. Nagyon nagyon félt, az egész terhessége nem volt egyszerű, voltak komplikációk is és ez rányomta a bélyegét mindenre.
Aztán húsvét este felhívott, hogy képzeljem el ott fekszik mellette a kisfia és olyan gyönyörű és abban gyönyörködik, hogyan szuszog....
Olyan nyugodtságot éreztem a hangjában, hogy csak na....Elmondta, hogy amikor elkezdődött elfelejtett félni is, csak csinálta amit tennie kellett, pakolt, zuhanyozott, indultak a kórházba, ott a szülésznő teljesen lefoglalta, aztán jöttek egymás után az események......
Remélem nálunk is így alakul majd, kivánom, hogy nálad is így legyen. Most mehet a para minden mennyiségben, aztán amikor jön a szülés már kifogy belőlünk

.
Csajok, apa azt mondta, hogy szerinte 23-a után fogok szülni, anyu azt jósolja jövő héten. Én úgy érzem nem fogom kihúzni 23-ig......
Babó meg majd eldönti
Bringababa, jó kiruccanást, vigyázz magatokra. Puszi neked.
Pici, Niki nekem sem volt eddig semmi előjelem, nem keménykedett a pocim, nem dagad a lábam, nem vizesedtem, semmi.....kopp,kopp,kopp. Most mióta megvizsgált a doki és mondta, hogy 1cm-re már nyitva vagyok már elindult bennem valami...lehet, hogy csak agyban, de ma is éreztem, hogy többször kőkemény volt a pocim, babómozgást is másképp érzem, nemtom........ Persze ha 23-án kell jönnie én nem siettetem, de nem haragszom meg ha előbb jön.
Apa tegnap olyan ari volt, azt mondta, szeretné ha nem aznap születne, mert nagyon fáradt és nem szeretne fáradt lenni a szülésnél....

Asszem készíti magát, hogy bejön, ha anyu nem lesz jobban
El is felejtettem megköszönni a sok jobbulást az anyukámnak, aranyosak vagytok
Gabi, írj, helyzetjelentést kérünk

Mi újság, mit érzel?
7 babónk van már, de jó
Pussz.
Melcsi
Képzeljétek az előbb pisiltem és a pisimben láttam valamit, valami átlátszó, de pár apró darabka valamit......Most nem tudom, hogy csak wc papír darabkák, vagy valami eleve volt a wc-ben, vagy én pisiltam ki

Bocsi, ha gusztustalan voltam
Szóval kb. ennyit írtam az előbb és elszállt......, remélem most sikerül.....Szép estét nektek.
Megyek drukkolok Ruzsa Magdinak