A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Pandi!
Nagyon édes a videó! Igazán ötletes. Biztos fog majd neki nagyon örülni a lányzód, ha már nagyobbacska lesz!
Hát nekem is lefolyt a könnyem.... :oops: :D

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Jelentem, szoba kifestve. Sajna a képek nem adják vissza jól a színeket (főleg a zöldet), de azért remélem, látszik, mit is csináltunk!
Kép Kép Kép
És amivel apa annyit dolgozott:
ezt a csillagot alkotta a menyóra. Attól még különlegesebb (de ezt végképp nem tudtam lefotózni), hogy jelzőfényként is működik: tekert bele csőfényt, és az külön kapcsolható, akkor úgy néz ki, mintha a csillag fölül jönne a fény (majd még sötétben megpróbálom, hátha).
Kép

Annyira szép színes lett!!!!! Nagyon jól néz ki! Ma jön még a laminált padló lerakása, aztán a berendezkedés.

meri

Meri!

Nagyon tetszik a szoba! :D Jajj,de ügyik vagytok,gratulálok hozzá! :wink:

Lányok,ma még eszembe jutott a közértbe,.ami fontos a csomagba,só!!!

Kép

Kép
anubias

Pandi helyes a videó nagyon. :)
Az esküvőmön erre az Enya számra vonultam be...szóval eszembe jutattad azt a csodálatos napot is...:)

Viki: nos igy középidőben is elmondhatom magamról hogy elviselhetetlen hárpia vagyok néha ugy hogy magamra sem ismerek..és énis remélem hogy ez elfog mulni mert néha elképedek magamon :)
És ugyancsak ebben az időben pedig még sok van hátra egyre többet gondolok rá milyen lesz ha Máté már köztünk lesz..pedig én még nem is vásárolgathatok neki mert anyukám nagyon babonás ilyne téren :)

Főleg hogy itten már soka nmindjárt szülnek...és olvasgatom itt a végdrukkokat..na akkor mindig eszembe jut hogy mi lenne ha már énis ott tartanék..

ja és nagyon jó hir nekem és a páromnak hogy visszatért a szexuális étvágyam is...pedig már igazán rettegtem hogy soha többé nem fog vonzani a dolog...de ezen is tulvagyunk :)

jajj télleg és ha már itt tartanak sokan hogy lassan szülőszoba...milyen homeopátiás bogyókat visztek magatokkal? ne mvagyok az ilyesmiben jártas.

Szép estét mindenkinek :)
Vendég

Köszi lányok :D

Meri,
Nagyon jó lett a festés!

Voltam ma uh-on Dorka bátran jöhet, már kb. 3000 g :lol: Hihetetlen sokat szedett fel, azt hiszem a decemberi csoki zabálásom megtette a hatását :lol: Doki szerint most lelassul a hízása kb. 3200-3300 g lesz, persze majd meglátjuk ha megszületett, mert az uh is tévedhet nem is keveset. Amúgy minden ok, beilleszkedett a buksija a helyére holnap ctg és megnézem a szülőszobákat, hétfőn vérvétel.
Vendég

Sziasztok!

Anubias,

nekünk nem lesz ilyen lötyink, mert többet árt állítólag, mint használ. Azt mondják róluk, hogy a bacik ezt a közeget még jobban élvezik. Így szabad az út az elszaporodásukhoz. Ezt nem én találtam ki. Állítólag megalapozott.

Katuci, Zsu,

köszönöm a drukkot. Ma ahhoz képest, hogy tegnap mekkora műtétje volt anyumnak jól volt. Megmaradt azon a szinten amin volt. Mert a legutóbbi műtétjekor romlott az állapota.

Pandi,

nagyon helyes a videó. Az jutott eszembe, hogy majd milyen öröm lesz neki, hogy hogyan fejlődött és jött létre az élete. :-)

Meri,

jó lett a szoba. Ügyik vagytok. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Meri!

Szép lett a szoba, és az a csillag a plafonon, nagyon nagyon tetszik! :D

Pandácska!

Gratulálok az uh-hoz, nagyon szép mérete lesz Dorkának! És már be is illeszkedett, akkor már bármikor bármi történhet! :) Megy a drukk :)

Lituka!

A sárkányosodás szerintem időszakos, legalábbis nekem is volt egy időszak már, mikor nehezen viseltem magamat is, majd ez elmúlt és mostanában újra egyre többször előjön:( Aztán majd elmúlik ez is remélem :wink:

Én ma elég sokat keményedek megint, úgy tűnik ez már csak így marad erre a pár hétre! De azért remélem min.4 hetet még bírunk egyben!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vikci!

A sterilizáló lötyire gondolsz? Hol hallottál róla rosszakat? Jajj én meg annyira boldog voltam ezzel az egyszerű megoldással. :roll: Hát én már nem is tudom mit gondoljak.Nehéz eldönteni,mi a jó,olyan nagy a kínálat a különféle baba körüli felszerelésekben.Mondjuk én csak az első időszakban fogok sterilizálni,az tuti.Ha már hozzászokott a babánk a baciflóránkhoz,akkor csak elmosom a dolgait,de ez majd alakul,attól is függ milyen lesz a baba.

Kép

Kép
anubias

Vera!

Neked akartam irni, hogy nekünk is mikros sterilizálónk volt és nagyon bejött! A kórházban nem használtam, nem is vittem....
De itthon jó hasznát vettem, mert gyors volt és egyszerü, most is azzal fogok sterilizálni.

Vikcy, én sem nagyon bizok a sterilizáló folyadékokban.... baromi drága és ki tudja :roll: inkább nem próbálom ki...

Ági
Vendég

A sterilizáló folyadékokhoz én is hozzászólnék: nekem ugyanaz a bajom vele, mint a többi fertőtlenítővel... Mi a jobb, ha a gyerek a bacikat nyalogatja a földről vagy a domestost????? Számomra a folyadék is egy ilyen vegyi anyag... Ettől függetlenül azt gondolom, hogy időnként simán lehet használni, mert praktikus, de azért a jóöreg kifőzést semmi nem tudja felülmúlni!!! A párom jót röhögött, amikor először hallotta a mikrós sterilizálót (mi is kaptunk): és végül is van benne valami, azért a mikrohullámok sem arról híresek, hogy direkt jót tesznek... (Majd 20-40-100 év múlva ez is kiderül ;) )

meri

Sziasztok!

Sterilizálás!

Én ugye főztem régen mindent,de iszonyat macerás volt.Én alapból azt mondom,kell a baci a gyereknek. :D Viszont amikor hazamegyünk a kórházból nem találkozhat azonnal egy csomó bacival,hiszen még nem készült fel rá a kis szervezete.Szóval szerintem 1 hónap sterilizálás kb kell.Illetve ha kissújú,ha beteges,ha akármi,akkor több.A folyadékot úgy kell használni,hogy elmosod mosogatószerrel,aztán áll a megadott ideig a lötyiben és utána lemosod vízsugár alatt ezt a szert róla.Hát! :lol: Én bevallom ezt is kaptam,Chicco folyadék,szép az üvege :lol: és megörültem neki.De ha elfogy szerintem a sterilizálás is abbamarad nálunk.Én is a mikróssal szemeztem egyébként,de valóban az sem lehet gyógyír. :roll:

Lányok,nekem szerintem tuti beilleszkedett a baba feje,mert alig van erős rugás,ami eddíg,viszont egész éjjel pisiltem és fáj a szeméremcsontom,meg szétszakad a csípőm is.Nagyokat lök rajtam odalent és szinte olyan érzés,mintha majdnem kint volna.Tehát annyira lent érzem a nyomást. :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,csak bekukk,mert Pandácska:megnéztem a filmet,amit csináltál,nagyon-nagyon jó :D
Letudnád írni,mi a címe az aláfestő zenének-ez az egyik kedvencem-előre is köszi,és megy a drukk a szüléshez :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike,
Köszi :D Enya: Only Time
Vendég

Köszi szépen :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Pandi!
Szép lett a kisfilm! Látom nem csak én vagyok olyan szentimentális, h. elbőgtem magam rajta!!!!

Meri!
Nagyon szép lett a szoba, dícséret a párodnak!!!
Majd értesíts légyszi ha pár hét múlva megszülsz, beugranék hozzád a kórházba ha nem gond...

Lányok a papír WC ülőkét hol vettétek? Akarok ilyet énis venni...

Eszter!
Só miért kell?
(azon kívül, h. étel ízesítő :lol: ).

Pumpóka!
Azért választottam, mert szerintem is könnyebb ezt használni mint nap-mint nap kifőzögetni a dolgokat.

Tegnap voltam a védőnőnél meg a gyerekorvosnál. A gyerekorvos rendes volt: biankóban kitöltötte a recepteket, azt mondta, h. az első hónapban amíg még nem jön meg a gyerek TAJ kártyája addig a miénkre intézik a dolgokat. Kiváltanám őket, csak azt nem tudom, h. a gyerek születési dátumához mit írjak (mondjuk azt mondta, nem ellenőrzik ezeket olyan szigorúan).
Tegnap végre kipakoltam a gyerekruhákat a szekrénybe: frenetikus érzés volt...Rend van, csak a kórházi cuccost kell még összepakolni, meg a fagyasztót leolvasztani és kitakarítani (ha lefagyasztom majd a tejemet.)

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,
Patikában lehet venni.

Én nagyon örülök, mert találtam olyan gyerekdokit aki homeopátiás, szóval azzal próbálkozik nem tömi rögtön gyógyszerrel a gyereket, és ha nem hatna stb, akkor jöhetnek a bogyók. Sajnos manapság sok dokinak az az első lépése, hogy felír 5 receptet, és beszedeti a gyerekkel.
Vendég

Vera!

Csak fűszerként,mert én pl elég sósan eszek mindent és egy sótlan ebéd,vagy mondjuk egy paradicsom só nélkül,az halál.Szóval erre gondolva írtam és vettem is egy csini kis szórható tetejű dobozost. :wink:

Kép

Kép
anubias

Eszter, a só nagyon jó ötlet, eddig mindkét kórházamban baromi sótlanul és izetlenül főztek, igy legalább meg tudtam sózni énis. Most is tuti viszek, anélkül énis halott vagyok... :)

A mikrós sterilizálóhoz annyit, hogy azért is használtam olyan nyugodtan és lelkesen, mert anyum kórházában az egyik főorvosnőtől kaptuk ajándékba Atis születése előtt és hozzátette, hogy az unokáinak is mindig ezzel főzték ki a cumisüvegeket, meg mindent... igy számomra nem volt kérdés, hogy megfelelően sterilek lesznek e a benne főzöttek.... :)
Vendég

Panda!

Egy jó gyerekdoki egy kincs lehet.Én már csak tudom,mivel nekünk nincs! :evil: Borzasztó kiszolgáltatottnak érzem így magam.Volt egy dokink,aki ahogy írtad mindenre adta az antibiotikumot...és amikor elapadt a tejem és tápszeres lett Bálint akkor hasmenése lett.Ő meg írta az antibiotikumot.Mikor a 3. sem használt,akkor kértem beutalót gasztroenteorológiára,mert én úgy éreztem allergia,erre összeveszett velem ,de azért kaptam beutalót.Sajnos én nyertem és allergia volt.Na akkor átmentünk a váltótársához.Eleinte imádtam,mert nem ad ám gyógyszert,csak az a baj,hogy később rájöttem,hogy akkor se,ha kéne,talán nem ismeri őket,vagy fél a felelőségtől.Így ha gyógyszer kellene ad egy beutalót a kórházba,ahol fél napot várunk a folyosón és kapunk egy antibiotikumot és még hülyének is néznek mit keresünk ott.Szóval nehéz.Járunk egy gyerek tüdőgyógyász maszek rendelésére,mert sajna asztmás,allergiás is Bálintom és ő nagyon szuper orvos,gyerek házidoki is,de nem vesz át,annyi a betege.Így teljesen meg vagyok lőve,mert nálunk csak arra jó a doki,hogy ad igazolást a suliba. :evil: Ha valaki tud egy jó gyerekorvost a XVII.ker ben légyszi írjon,mert nekünk nagyon kéne.És most a születendő baba is automatikusan a jámbor gyógyszermentes dokihoz fog tartozni,aki cuki,de csak amíg nincs baj! :(

Kép

Kép
anubias

Vera, dm-ben is lehet venni ülőkepapírt. Egyébként 16-án 8.30-ra megyek ctg-re. Te mikor mész? Ja, a nagyon szép szoba meg nem csak a párom műve... ;) :lol: 8) De köszi. :D

meri

Sziasztok!

SOS!
Szedett valaki valamilyen köptetőt terhesség alatt?
Sajnos nem múlik a takonykórom és mindig homloküreggyulladásom lesz tőle!
Fáj a fejem,köhögök mint a kutya,muszály lesz valamit bevennem!
A Mucopront bevált,esetleg azt szedte valaki!
Megyek du. dokihoz,de azért jobb előbb informálódni!

Köszike ha tudtok segíteni!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Vera!

Én is dm-ben vettem a papír wc ülőkét, asszem olyan 200 ft 10 db!

Ibm!

Énnem szedtem szerencsére, de asszem a Stodal szirupot szokták adni terheseknek!

Eszter!

Az az 1 l-es Chicco sterilizáló folyadék jóóóóóóóóó sokáig elég lesz! :wink: Nekem még mindig van Petiéből, igaz, hogy nem cumisüvegeztünk egyáltalán! :lol:

Lányok: van a Tescoban 2 csomag Libero (3-6kg, 2x90 db) 5590 ft-ért akcióban! Így egy pelus 31 ft-ra jön ki ha esetleg érdekel valakit!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sajna nem tudok köptető ügyben nyilatkozni. :?

Lányok,most értem haza a vásárlásból és olyan mázlim volt.Beugrottam a kínai üzletbe és vettem szopis melltartót.Hófehér,tiszta pamut és teljesen olyan,amilyennek kell lennie.És 650 :idea: Ft volt.Rögtön vettem 2 db-ot! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Hát, Eszter, irigykedek. :( Rám még az sem volt jó, amit Vera ajánlgatott múltkor a Tescoban. :(:(:( Márpedig 10-ért nem vagyok hajlandó venni.

meri

Sziasztok!

Strerilizáshoz csak annyit, hogy ha nincs tejünkmárpedig bízni kell benne, hogy lesz. Esetleg majd akkor ráérünk szerintem beszerezni. De lehet, hogy elég egy kifőzés is. Majd akkor meglátom. Egyenlőre én nem akarok ezzel foglalkozni. Bízom a tejcsiben.

Anubiás,

én a kézmosásra gondoltam. Mert azzal kapcsolatban hallottam ezt. Egyébbként ha lesz tejcsid akkor miért is kell sterilizáló folyadék? Majd ha teáztatod ami ugye vagy fél év akkor majd elég lesz a teásnak egy kifőzés is, mert ugye a tej az okés, hogy beletapad a dolgokba de a tea az nem.

Vera,

Majd akkor tudod ezeket kiváltani ha a baba megszületett. Most oda mész nagy pocival szerintem nem adják ki. Így mondta el a védőnőm. Hogy felírják a popsikrémet, meg a kenőcsöt, de addig nem tudod kiváltani. Sóginőm mondta, hogy a tubusos krémek jobbak, mint a gyógyszertáriak. Zsírosabbak és ezáltal jobban ápolják a bababőrt. A WC ülőkét én gyogyitárban vettem meg. 140 forintért/10db.

IBM,

szerintem menj el egy patikába és kérdezd meg, hogy milyen homeós bogyót ajánlanak. Vagy várjál csak mindjárt megnézem a homeós füzetet ami kimondottan kismamiknak készült.
Száraz köhögés: Aconitum napellus 15CH: Száraz köhögés,
Stodal szirup,
Szárazés hurutos khögésre. 3-4x 1 evőkanál

Van még egy csomó féle szer.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

IBM,

nézd meg a házipatika gyógyszerkeresőjében a mucopront, hogy kismamik szedhetik-e. Én mindent ott nézek meg. Szakmai ártalom.
Gyogyszergyárban dolgozom ugyanis.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

IBM,

megnéztem. Terhesek és szoptatós anyukák nem szedhetik.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

Én is szoptatni tervezek,de épp ezért fejni is fogok,és a mellszívót kell fertőtleníteni.A lefejt tejet ha nem fagyasztom,hanem esetleg még kell a babának,akkor cumisüvegből itatom vele,és mi bizony teázunk majd az első időtől fogva.Ezekben a kérdésekben nagyon eltérőek a vélemények,de nekem anno így vállt be,zsíros volt a tejem és szomjas volt rá Bálint.Én bizony vessetek rám követ,.de cumit is használtam és fogok is,és azt is terilizálom majd az elején.Persze ezek annyira egyéniek,ki hogy látja jónak,ki mit tart fontosnak. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter megelőzött :)

Valóban Vikcy, akkoris szükség van sterilizálásra, ha csak szoptatsz... :) mellszivó, cumisüveg, amibe fejed, nálunk is volt cumi nyugtatásra, Atisnál volt bimbóvédőm, mert állandóan kiharapdálta és nem tudtam volna szoptatni, annyira fájt.... soroljam még???? :)

Tea nálunk is volt, főleg az édeskömény... mert nagyon hasfájós volt mindkét férfiúm és szomjas is, úgyhogy a kettőt egybekötve, olyan teát csináltam mindig... a hiedelmekkel ellentétben Barnabásom nem szokott rá a cumisüvegre a cici helyett... másfél éves koráig le sem tudtam vakarni magamról a gyermeket
:lol:
Vendég

Vikci! Köszönöm,hogy megnézted,közben én is.
Volt itthon Mucopront,de elolvastam,hogy nem vehetem be!
Vettem a gyógyszertárban Sinupret drg-ét,remélem fog használni!
Ez is homeopatias!

Kép

Kép
ibm

Eszter!

Jaj, de jó, hogy említetted ezt a kínai boltos melltartóvételt! :D Én is voltam ma sétálni Petivel és útba esett egy, és bementem , hátha van nekem is, és kaptam, igaz 800 ft/ db-ért de én is vettem kettőt! :D Szóval köszi a tippet! :D

Meri!

Múltkor vettem a Triumpf ban Mamabel melltartót, és 3490 ft volt, mégsem 10.000 és még F-es kosár is van! Próbáld meg hátha! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Pandi/ Eszter!
Nálam a dokinő (aki egyenlőre nagyon szimpi) K és D vitamint, alkoholt, patikai napraforgó olajat , tápszert (ha kell), hipoallergén patikai gyerekfürdetőt és popsikrémet írt fel.
Majd még lázcsillapítót iratok fel vele ha megszületett a bébi, mert ez legyen otthon ha baj van...

Eszter! én nem fogok a cumi ügyből problémát csinálni: nekem is volt anno ha kell a manónak én simán odaadom neki.

Meri!
Nekem is kell még vennem legalább 1 szopis melltartót, mert amit anno a babyfun-ban vettem az sajna nem tartja meg a mellem.
A tesco-s lehet, h. azért nem volt jó, mert én elhoztam a legnagyobb méretűt :lol:
Még jómultkorában a CORA-ban láttam, majd oda is be akarok nézni (az Auchan-ban a legnagyobb méretű a 90 D volt, de az nekem kicsi).

Annyira szarul voltam ma: kijött a számon egy hatalmas herpesz, meg tüsszögök (a háziorvosi látogatás átka ez), meg kéne ennem egy jó tál nyers hagymát, de holnap jönnek hozzánk látogatók.

Köszi az ötleteket az ülőkével kapcsolatban...A DM/ Rossmann-ba úgyis kell mennem...

Viki!
Én tegnap vettem pont ezt a típusu pelust csak az 3000 Ft körül volt és 1 x 90 db-os, de látom nemcsak a gumis lepedővel jártam pórul: anno én 1100 Ft/ db áron vettem őket, erre most leakciózták az Auchan-ban 450 Ft-ra (gyorsan vettem még 2db-ot :D ).

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Viki!

Még a Triumph ára is elfogadható. Sajna az én nagy mellemet azok a típusúak amik 100 %-ban pamutból készülnek nem tartják meg. A kínai nem ilyen?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Én már nem tudom tényleg, hogy mit fogok sterilizálni és mit nem. Mert az elején még okés, hogy fejni fogom, de aztán a babaónak kell csinálnia, hogy annyi legyen amennyi neki kell. És állítólag ha rászoktatod a cumira akkor nem fog szopizni mert az kemény szívó munka neki. Majd meglátom ha ott leszek. Van tejgyűjtő zacsim is, ami a cumira rögzíthető, így csak a szívórészeket kell majd elmosnom. Na mindegy majd lesz valami.

Vera,

És a gyerekorvos mondta, hogy hogyan kell kitölteni a vényt? Mert nekem a védőnő a múltkor azt mondta, hogy előszőr egy 8-ast kell írni a tajszámhoz azután a saját tajomat. Amíg nincs meg a kicsi száma. Meg a lelekemre kötötte, hogy ha meglesz a babó csak akkor lehet kiváltani. Most nem tudom, hogy így van-e vagy butaságot mondott.
És köldökhintőport írt fel? Vagy az gondolom, hogy nem vény köteles. Bár k. drága. Igazán segíthetnének. Nekem még van egy kis maradék a sóginőmtől . Remélem minél előbb leesik a köldökcsonk. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikcy, mikor a fiúknak vettem, a gyerekorvos irta fel a köldökhintőport is, vényköteles volt, gyógyszertári készitmény, nem külön gyártó csinálja... de aztán ki tudja, azóta mi változott...
Vendég

Vikci!

Nekünk nem is volt hintőporunk köldökre, csak az alkoholt írta fel a doktornő, azzal lett kezelve, és kb 10. napon le is esett, vagy még tán előbb is, már nem emlékszem pontosan! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Voltunk ctg-n mutatott szép fájásokat, majdnem 5 percenként. Dokim is ott volt éppen, megnézte kérdezte hogy érzem? Mondtam, hogy persze már napok óta. Szülésznőm egy tündér a szülőszobák meg nagyon szépek lettek igényesek, tiszták, tágasak. Láttam babát is olyan édes volt :D Mindent megbeszéltünk alaposan. Pénteken újra ctg, ha addig egyben maradunk. Hát kiváncsi vagyok hogyan alakulnak a dolgok :roll

Vikci,
Nekem is ezt mondták, csak akkor válthatom ki ha megszületett Dorka. 8-as kell az elejére utána a saját taj-szám.
Vendég

Viki,

nekem is a sógornőm adta. Így nem kell megvenni. Jó az alkohol is , mert az a lényeg, hogy szárítson. De a kettőt együtt is lehet alkalmazni.

Vera,

Cantharis9CH: egy nagyobb hólyag keletkezése esetén. Égő érzéssel, 3x5 golyó
Nitricum acidum 9ch: vékony hajszál szerű berepedés a szájzugban. 2x5 golyó
Rhus toxicodendron 15ch: apró pici, csoportosan elhelyezkedő hólyagocskák. 3x5 golyó

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Van alkohol és hintőpor is, a koraszülött osztályon azzal csinálták, nálunk leesett a 5. napon, pont mikor vittük haza, itthon még kentük tegnapig, alkohollal és hintőporral, mert még be-bevérezgetett neki, de már nem kell, most már pancsi van!ezek kórházi készítmények, pontosabban gyógyszertáriak.
és 8ast kell írni a taj számunk elé, de sztem a saját első jegyet meg el kell hagyni, mert amúgy nemférne ki, én legalábbis így írom és eddig elfogadták.
Vendég

Lafi,

én is így értelmeztem amit a védőnő mondott. Gondoltam. hogy nem fér ki ha az elsőt is oda írom. Szerencsére hintőporunk, alkoholunk , babapopsikrém, fürcsi krémünk meg van/lesz, mert a sóginőm ad egy egy tubust, hogy ne az után kelljen rohangászni ha haza jöttünk.

Köszike.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Viki, nagyon köszi a melltartótippet!!! Az még teljesen jó ár!!!

Vera, az volt a baj a melltartóval, hogy csak G-ig volt. Merthogy nekem 80-as kell (még a 85-ösbe belenyugodtam volna), de ebből a fajátból a 80G éppenhogy jó volt, de így nem mertem megvenni. :(

meri

Sziasztok!

Elnézést, hogy eltűntem, csak némiképp besűrüsödtek a végére a dolgok... :oops:

Rengeteget írtatok, úgyhogy azt hiszem esélytelen, hogy mindenre reagáljak :oops:
, úgyhogy csak egy-két dolog...

Lafead - Nagyon-nagyon gratulálok Hunor babához, igazán nagyon szép!!!

Meri- nagyon szép lett a szoba, nagyon ügyesek vagytok a pároddal, mindketten... :wink:

Pandácska - igazán jó ötlet volt ez a videó, nagyon ügyes vagy, hogy kitaláltad, és meg is valósítottad!!! Mindig csodáltam az ilyen kreatív embereket!

A Mamabel melltartó dicséretéhez csak csatlakozni tudok, tényleg nagyon jó, és talán nem is olyan drága...

Nekem is lenne egy kérdésem! Pontosan milyenek a jósló fájások??? Honnan és miből lehet egyértelműen azonosítani??? Elnézést, ha butaságot kérdezek, csak első babásként mindenben olyan bizonytalan vagyok... :oops:

Pandácska - Hozzád is lenne egy kérdésem! :oops: Látom, Te is a MÁV-ban fogsz szülni, és ha minden igaz, akkor előttem... :) Le tudnád írni a tapasztalataidat néhány mondatban??? Például ha megkérdezhetem, ki a szülésznőd??? Én is szeretnék választani ugyanis, és Te nagyon dicsérted a Tiédet...

Előre is köszönöm a segítséget!

agi

Jaaaaa, és a legfontosabb!!! :oops: Pandácska megtennéd, hogy beteszed a táblázatba, hogy a kisfiúnk neve Kristóf lesz. Köszi előre is!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa

Ági, köszi. ;) Nekem tegnap azt mondta a szülésznő, hogy a jóslófájás NEM az, amikor lent görcsölget mensisen a poci. Jóslófájás az, amikor fent is bekeményedik, kőkemény lesz, mindenhol. AZaz nem csak itt-ott, mert az csak a baba valszeg. Na én kb. ennyit tudtam meg róla, de gyanítom, hogy ezt csak utólag fogjuk tudni igazán beazonosítani. :D

Egyébként kaptam a szülésznőmtől egy kórházi listát, meg egy irományt a szülési tudnivalókról. Haláli stílusban íródtak: majd teszek fel részleteket. :lol: :lol: :lol: A kórház lista így kezdődik: "Válasszon ki egy hajókoffernél kisebb méretű táskát...!" :D

meri

Pár képet feltennék elalvás elött...csak 3at remélem nemhariztok...ma elöször lemertem fényképezni a pocim... :oops:
meg felteszem a álombabakocsink ami jövőhéten érkezik a régi gazdájától...annyira beleszerettem hogy kerestem a neten és vettünk egy alig használtat :)

Kép Kép Kép
Vendég

Gnesa,
Pont ma voltam a Mávba. Majd ha mész te is, meglátod milyen gyönyörű lett. Nem kötelező a beöntés, borotválás. A picit rögtön megkapod, amikor elviszik lemérni, öltözni apa mehet vele. A szülőszobák 1 ágyasak, igényesek lettek és tágasak. A szülésznőm Szamos Julcsi egy tündér. Amikor kórházba kerültem akkor fogadtam meg, mert nagyon kedves volt velem a szülőszobán. A jósló az amikor bekeményedik a poci, görcsöl de ezek 60 alatt vannak és rendszertelenek, meleg vízben elmúlnak. Nem tart sokáig, szóval néha jönnek, mennek.

Lituka,
Szép poci :wink: ha megjött a babakocsi lehet tologatni a lakásban :lol:
Vendég

És egy kicsit fáj és nem csak keményedik.... :)
Ha csak keményedik, az nem jóslófájás... mert akkor nekem is azok lennének 25 hetesen, ami lehetetlen, és Barnussal sok volt az utsó pár hétben, igy tudom, milyen érzés.... :)
Vendég

Pumpóka,
De bizony lehet jósló fájdalom nélkül, sőt igazi fájás is lehet fájdalom nélkül. Pont ma beszéltünk erről a szülőszobán.
Vendég

Pandika: méhszájadat nézték?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
2000 volt most 2100 lett tehát a külső nyílt egy ujjnyit.
Vendég

Pandus, az jó, annál kevesebbért kell majd megküzdenetek :wink:

Most elkaptalak ám!! :D Miért nem alszol ilyen későn???? Tessék letentizni, ad 1. álmosan nem lehet szülni (lehet csak sz@r :roll: ), ad 2. használd ki az utolsó napokat, amikor végigalhatsz egy éjszakát... :lol: :lol:

Láttem, mekkora már Dorka. Ez igen!!!

Van valami jó ötletetek olyan "aranyérre", ami a gátamon jött ki, gyakorlatilag a régi gátheg mentén egy kidudorodó ér, és kegyetlenül fáj..... Mivel lehetne elmulasztani?? Néhány hét és masszírozni kéne a gátamat. Na így biztos nem, mert még a gondolata is fáj :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?