Mi is itt, csak a tegnapi nap valahogy eltelt anélkül, hogy hogy tudtam volna írni
Zsuzsi, én minden reggel (délelőtt) iszom egy kávét, de nagyon lazán és jó sok tejjel (inkább tejeskávé). Ilyet a kórházba is adtak és a védőnő is azt mondta, hogy délelőtt még lehet meg ha terhesség alatt is ittam, akkor már úgyis hozzászokott a baba!
A babaruhákat én nem mosom külön. Ahhoz nincs elég...
KAta, anyóssal ne foglalkozz, örülj, hogy anyukádék így segítenek!
Köszi a dícséretet a képekről! Igyekszünk nőni
Fleur, ismerős, amit a párod otthonlétéről írsz. Valahogy mióta egyedül vagyok itthon kicsit könnyebb. Mondjuk sokat lendít a dolgon az is, hogy nem főzök, hanem rendeltem ebédet magamnak! A takarítás meg várat magára, vasárnap jön a takarítónő. Ahhoz még nem érzem magam elég erősnek...
Pelus: miaz 1-es huggiest használjuk, ez is gumis!
Móni, hogy telt a délelőtt kettesben? Grat az első lépésidhez!!!
ALvás: szerintem már 3 hetesen elég nagy a gyerek, hogy 4-5 órát aludjon. Én éjszaka nem ébresztem fel, nappal meg csak azért, hogy ne boruljon nagyon a napirendünk, de akkor is kivárom a három és fél - négy órát, ha magától nem kel. Amúgy úgy veszem észre, ha rendesen eszik, akkor a 4 óra átlagba kijön.
Tegnap és tegnap előtt is voltunk sétálni a környéken. Jól esett, mert itt még a nap is sütött. Ma meg patikába kellett menjünk. Képzeljétek Marci nagylábujjai begyulladtak, már hét elején mutattam a védőnőnek, de azóta rosszabb lett, úgyhogy reggel felhívtam a gyerekdokit, ajánlott rá kenőcsöt meg mondta, hogy tegyek rá dunsztkötést. Hát, nem volt egy egyszerű mutatvány a kis izgő-mozgó lábára rátenni a kötést
Most megyek, mert lassan kelni kell
Szép napot mindenkinek!
Puszi

[/