A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Na, én is megelégszem azzal, hogy jó nagy fütyit lássak :D:D:D No persze legyen egészséges teljesen, és legyen fütyije :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Zsani: üdv köztünk!!!

Manorka: most nézem, hogy az én dokim meg a 15. hétre írt engem AFP-re (feb 3 körül kellene mennem, de akkor még csak a 15-öt töltöm), basszus, nem baj, megyek 1 héttel később! És eszek előtte egy pirítóst! A 2 kémcső jól hangzik, nem vészes. Nem emlékeztem ki volt a múltkor a 9 kémcsős, aztán beugrott, hogy írtad, hogy az utolsó pillanatban mentél, azért vettek annyival. Ájjj, az nagyon durva lehetett. Én nem éltem volna túl...

Meme: éljen a meggybefőtt!!! Én Reálost vettem múltkor, hát nem vártam meg, míg lejár a szavatosságuk. NYAMI!!!

Edi: óriáspocak!!! annyira csúcsos, tuti Boti van odabent! :) juppjupp, kíváncsi vagyok mit mondanak a nagyokosok pénteken.

A szexes okfejtéseden jót nevettem, én is inkább fiút érzek, és nem annyira vagyok kívánós ilyen téren, szóval csak a megállapításod erősítem.

Bibar: drukk-drukk holnapra!

Remélem már színeződtök Meme tábláján!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.01.27 18:28-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Meme: sajnos itt nincs turo, olyan igazi darabos pergos turo, mint otthon. (ne gondold, hogy ennyi amugy az onszorgalmam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Csak ricotta-nk van, ami olyan kremesitett mar mint a kremturo.
En sem vagyok tul aktiv, faj meg kemenyedeik a pocakom, most is agyban vagyok, meg osszevissza nyilal :? :? :?

Dodo: megy a link.
http://cgi.ebay.it/Angel-sound-Baby-Fet ... 2a016c602a
pocaklako

Köszönöm a fogadtatást!
Rólunk: 31 éves vagyok (még 3 hétig:( a párom 43. Három és fél éve élünk együtt, 2009.08.22-én házasodtunk össze. Párom elvált, van egy 19 éves lánya, nekem és így közösen első gyermek. Pest megyében lakunk a Szentendrei szigeten, az ÁEK-ba járok Dr. Spánik Gáborhoz, szülést a MÁV kh-ban tervezzük. Jövő hét kedden megyünk a 19. heti genetikai uh-ra, ahol remélhetőleg megtudjuk Manócskánk nemét.
Pocakom szépen nő, az első egyértelmű Manó mozgás jan. 8-án történt, azóta már apa is érzi :) Reggelente olyan édesen kidugja magát balra, majd' a köldökömmel egyvonalba, hogy szabad szemmel is látni. :)
Állapotunk: Manócskánál eddig szerencsére mindent rendben találtak, az afp eredményét és a cukrot holnap megtudom. Nálam a rosszullétek most kezdenek elmúlni, sajnos kb 8. héttől mostanáig mindennaposak voltak a többszöri wc csésze-látogatások, ráadásul a nap különböző szakában; az éjjeli wc járat is lecsökkent egy-max kettőre (ez igazi felüdülés); a fáradtság egyszer már elmúlt, most három napja megint visszatért; a feledékenység borzalmas!!!!
Most hirtelen ennyi jutott eszembe!

Kép
zsani78

Zsani, Én a Szentendrei szigeten nőttem szinte fel, ott laktak a nagyszüleim, és ott van a telkünk is Szigetmonostoron. Ti merre felé laktok???
Vendég

meme!
Ez jó volt...hogy itt biztos mélyebben alszik a tej. :lol: Én készen veszem az aludttejet.

Isteni lett a rudi, már ettem egyet.

d.dodó

pocak!
Köszi alinket! Azt hittem e-bay-on használtan vetted, de ezek szerint nem...ez egy oldal ahonnan lehet rendelni.

d.dodó

Dodo: teljesen ujan vettem, ez volt az amit a legmegfelelobbnek talaltam, hiszen arban is jo vol, es nem volt hasznalt.
pocaklako

Maki: igen, kérdezz rá, az a legbiztosabb!

Meme: Írok majd privit a munkanélküli miatt (de majd csak este tudok)

Poci: igen, én kérdeztem a csukást. Biztosan nagy élmény lehetett hallani. És érdekelt, hogy hogy sikerült, mert még mindig filózom az Angel Soundon, aztán lehet, hogy amire eldöntöm, hogy nekem olyan kell, addigra meg már meg is születik a Babóca :D

Zsani: üdv köztünk! Juhéjjj, én is MÁV-os vagyok. Kicsit több, mint egy hét van közöttünk.

Niki: Biztos fincsi volt a mignon! Egészségedre!

Edi: Most már le sem tagadhatod, hogy kisfiú az albérlőd. Nagyon édes, hegyes pocakod van!!! Tuttttti, hogy Botika!! És valóban nagyon sokat változott a múltkori pocóformához képest. Sokkal feljebb jött és kicsúcsosodott. :D

Csipetnyusza: azért próbálj rákérdezni, hogy mikor menj és hogy egyél-e valamit, mert úgy látszik, hogy tényleg ahány hely, annyi szokás.
A 9 kémcső, igen, elég sok volt, most is valami ilyesmire számítottam, de megúsztam. Akkor vércsoportot is néztek, meg ugye teljes vérkép volt. Úgy emlékeztem, hogy Nórinál ilyenkor nézték a toxoplazmát, meg az egyéb vírusokat is. De már nem tudom, mert ahhoz meg szerintem kevés a két kémcső. A fene sem tudja már. Az a biztos, ha rákérdezel!

Kitudjakivagyok: ha olvasol bennünket, akkor gyere mesélni, ha tudsz, már régen hallottunk felőled!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

pocak!
És hány nap alatt érkezett meg??
Bár lehet nem lesz rá most pénzünk, főleg hogy nincs még munka. :(

d.dodó

pocak!
Most nézegetem itt nálunk a blocket.se-t olyan mint az e-bay. És találtam is Angel soundot (használt) 200 koronáért is (27-tel kell szorozni, akkor jön ki forintban).

d.dodó

Nagyon hamar megerkezett, karcsony elotti heten rendeltem es karacsonyra itt volt. 5400 ft-ra jon ki a hasznalt angel sound ara, nagyjabol realisnak tartom. Oriasi megnyugvast es elmenyt jelentett nekem, hogy hallgathattam a szivet, most pedig azt, ahogy odabent mocorog meg rendezkedik, csuklik stb. :D :D :D
pocaklako

Manorka... remélem is, hogy Botika :wink: Már nagyon várom a pénteket... :)

Bibar
Mielőtt mész UH-ra, igyál egy picike Colát vagy egyél valami cukrosat, hogy tuti ébren legyen a kislányod, hogy jól megmutizza magát, nehogy összegömbölyödve alukáljon... :D
Vendég

Poci: Bocsi! mIndig elfelejtem, hogy nálatok annyi minden nincs, ami itt van, és annyi minden van, ami itt nincs...pl: életszínvonal:) :D

Manorka: akkor te vagy aki a munkanélküliben dolgozik? :) Akkor holnap megbombázlak a kérdéseimmel :) Persze cask ha nem bánod! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Semmi baj Meme, mindenhol vannak jo es kevesbe jo dolgok.... :wink:
pocaklako

Na lassan elteszem magam.Igaz alvás még odébb lesz, de megfürdök meg ilyesmi. Megvan a fonál, majd kezdhetek kötni. A hímzés az egyelőre pihenőpályán van, de legalább a kis sál jövő télre meglegyen! :lol: :lol: Titta hülye vagyok!!!!
Jó éjt!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Meme: nem, nem én dolgozom ott

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Na ez durva csajok mennyit irtatok,amig én barátnőztem :lol: :lol:

Edi
mindenképp leküldök neki egy kis gyorsitót,nehogy végig szundizza az uh-át :lol: :lol: :lol: remélem jó a kristálygömböd:)))

köszönöm lányok a drukkokat bezsebeltem,holnap csak este 18:30 kor megyek,addig izgulhatunk :wink: :wink: aranyosak vagytok hogy velem izgultok :lol: :lol:

Edi
gyönyörű nagy a pocakod,nem semmi :lol: :lol: egyértelműen Botond lakik ott bennt :P :P

Zsani
üdv a csapatban :lol: :lol:

holnap irok mindenkinek de most úgy elfáradtam az olvasásba :wink: megyek altatni és alukálni hogy reggel jó korán kukorékoljak :lol: :lol: jó éjt lányok :wink: :wink:

bibar

Edi: mi Surányban lakunk. Én lassan négy éve költöztem ide, a párom régóta itt él. Van hátránya Pesttel szemben, de a csend, jó levegő sokmindenért kárpótol :)

Manorka: akkor még lehetünk akár egy szobában is :) ki tudja.....

Kép
zsani78

zsani!
Ha van kedved, akkor tegyél majd pociképet!
Te érzed már babóka mozgását?? Mit szeretnétek, fiut vagy lányt? (Bocs ha már irtad, kismama agyam kihagy, és most nem akarom visszakeresni).

d.dodó

Sziasztok!

Emi: nekünk macskáink vannak, a védőnőt soha nem zavarták, rokonok próbáltak meg beszólni ellenük, de hamar le lettek épitve.

Niki: örülök, hogy minden rendben volt! :D És halkan csendben drukkolok tovább a kislánynak ;) Nekünk anno látszott Zalánnál a fütyi (16 hetesen), igaz valami nagyon jó felbontású, 4dre is képes gép volt. Teszek fel egy képet a lányunkról a hsz aljára, pont 16+0nál készült. A 3 csikra mutogatta az UH-s, hogy az ott a szemérem test, nagyajak, meg ilyesmik.

Dodó: lakáson belül is vigyázz magadra ;) Sajnálom, hogy még mindig Nálad vendégeskednek a rókák. Mennek a drukkok melóügyben a párodnak!

Meme teszel fel majd valamikor egy táblát? :)

Poci nem semmi álmaid vannak :D

Barbuss: nagyon örülök, hogy végre minden rendben odabent! :D:D:D Gratula a kukishoz :D

Bébike: sajnálom a dokinál várakozást :? Szegény kisfiad biztos megijedt merre vagy. Nekem éhgyomorra kellett menni AFPre, mert vércukrot is néztek (sima éhgyomrit, nem a terheléseset, azt majd a huszon valahanyadik héten)

Moki: sajnálom a hasfájást, a rugdalás viszont tök jó :D Én babóm még mindig csak napi egy-kétszer hajlandó jelezni, hogy ott van bent :)

Bibar: drukkolok a holnapi UHra!

Zsani: üdv itt! Egy napra vagyunk kiírva :D

Edi: nagyon csinos pocakod van, és én is drukkolok péntekre Botihoz! ;)

És akkor a 2D-s 16 hetes fotó Nikinek.

Kép

Kép

Kép

Kép
fókamóka

fókamóka!
Látom te esti műszakos vagy! :lol:
Nagyon szép és jól kivehető a kislányotok képe.

d.dodó

Sziasztok!

Gondoltam csatlakoznék én is...bár mi augusztus 1.-re vagyunk kiirva, védőnőnk szerint meglesz szülinapi ajándéknak a pici, az pedig július 19. :lol:

Kép
freyja

Jó reggelt Csajok,

ma úgy néz ki, éjszakai bagolykodok :wink: !
Este 10 körül elaludtam a TV előtt, és éjfélkor úgy keltem, mintha teljesen kialudtam volna magam :roll: . A pocakom viszont még mindig fáj :oops: ... Pedig feküdtem már 10 előtt is, na mindegy, egyszer csak jobb lesz...

Dodó, ma este benne volt nálunk is a hírekben, hogy megveszi a Spyker a Saab-ot a GM-től :D ! Tényleg örülök, hátha apának újra lesz tényleg egy szuper állása! Drukkolok nektek nagyon :wink: !

Zsani, Freyja, isten hozott titeket is :D !
Szép számban gyűlünk :wink: ! Freyja, az az egy nap ide, vagy oda, tényleg nem számít :wink: ! Írj majd pár szót te is magatokról!

Nagynehezen eljutottam idáig, hogy feltegyek már én is egy pocakfotót.
Hát Edi, a tiéd hatalmas az enyémhez képest :shock: ! Pedig csak 2 nap különbség van babókáink közt! Mondjuk én elég "csontos" alkat vagyok, és sajnos még nem híztam semmit :oops: ...

Fóka, nagyon szép a kép a kislányotokról, tényleg jól kivehetők a dolgok a képen :wink: !

Bibar, már tényleg nemsokára megláthatod a kis puncisodat :wink: ! De jó lesz neked :D !

Megyek, megpróbálok aludni :roll: , napközben jövök majd, sziasztok!

Kép 14.hét

Anikó

Kép
mamaki73

Jó reggelt :lol: :lol:

Mamaki
nagyon szép a pocakod és milyen karcsú vagy :wink: :wink: sajnálom hogy még mindig fáj :cry: :cry: látom fentre is raktál képet vagy eddig ott volt az a cuki maki? :wink: :wink:

Freyja
szia,üdv a bandában :lol: :lol:

Fóka
jaj de szép kiscsaj :lol: :lol:

mi nem aludtunk túl jól,4 kor felriadt a manóm,aztán meg rémálmaim voltak az égből jött emberekről akik meg akarnak ölni minket :oops: :oops: 10 kor telózok a genetikára hátha már van eredmény,nagyon izgulok :oops: :oops: :oops: olyan jó lenne ha lenne és megmondanák hogy minden oké,mondjuk a csaj azt mondta hogy csüt vagy péntek lesz meg :oops: :oops:

bibar

Jó reggelt!
Lassan készülnöm is kell a suliba! És ma sajna csak 2 után tudok ujra irni!!

Freyja!
Üdv köztünk! Mesélj magatokról te is kicsit!! Első baba?? Hány éves vagy?? Ha van kedved készíts vonalzót, hogy lássuk mennyi idős a pocakbérlőd! Nemét tudjátok már?

Bibar!
Sajnálom a kelést és a rossz álmot! Ati mondta hogy Lizy is vagy 2-szer fent volt (mostanában ő kel hozzá :oops: ).
Reméljük lesz jó eredmény ma! Drukk neked!!
És az UH-hoz is! Ha jól emlékszem ma van!

Akinek még ma lesz UH-ja, annak drukk!

Maki!
Csini poci!! És jó vékony vagy, hallod e!!

d.dodó

Jo reggelt Kismamik!

Mamaki: nem semmi alakod van..aszta ha rajtam igy allna a csiponaci 14 hetesen...vagy baba nelkul... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nagyon csinos vagy, ne aggasszon, hogy meg nincs rajtad plusz suly, Te tuti ugy fogsz kijonni a korhazbol, mint aki nem is szult.
Sajnalom, hogy a pocod meg mindig faj. De lehet ez olyan alkati kerdes is szerintem, mivel ilyen vekony vagy, nehezebben tagul a pocakod, es minden egyes mm-t megerzel, ne aggodj szerintem, de persze pihenj sokat, azzal csak jot tehetsz. Tegnap nekem is fajt a pocak, ugy veszem eszre, ugy ket hetetnte ternek vissza a nehezebb idoszakok, aztan megint jobb egy kicsit.

Bibar: en meg azt hittem tegnap volt az uh-od, en meg szoritok Neked, mint allat..hat a memory nem a regi bocsi, na mindegy ma szoritok akkor, es az eredmenyedhez is, de minden okes lesz.

Fokamoka: cuki a 16 hetes piclany :D

Dodo: merre jarsz, remelem havat lapatolsz es nem a wc cseszet szorongatod ma reggel...

Lassan megyek, eleg suru lesz a mai napunk is, del korul jovok, puszi es szep napot mindenkinek :P :P :P :P
pocaklako

N tudom....mi maradt ki:
Freyja: meg teged akartalak csak udvozolni, Isten hozott a csapatban :D :D :D :D
pocaklako

pocak!
Nem ölelgettem ma reggel a wc csészét! :lol: Sőt, megelőztelek az írásban! 8)
Remélem ma már jó lesz az aludt tejed.

d.dodó

pocak!
Hólapátolásra meg nincs gondom, mert 4. emeleti panelban lakunk sajna! De amugy itt van bőven munkás rá, hogy ez meglegyen. Már reggel fél 7-kor kotorta a mini hókotró a járdát is.

d.dodó

Jó reggelt :-)

Maki
Ejha, ilyen alakkal nem is csodálom, hogy fáj a pocid :D Ne aggódj, Bálinttal ugyan ilyen volt nekem is, nehezen tágúlt ill. nagyon éreztem... :) Nem emlékszem fiút vagy kislányt szeretnétek, de szerintem ez kislányos pocak ám :wink: Elsővel nekem a 6. hó körül volt ekkora pocim mint most... :)
Nagyon szép kis fotó :P

Bibar
úúúúgy izgulok, ha megvan az eredmény, akkor azt is megtudod ma, hogy kislány :D:D:D:D juhuuuuu de izgulok, írj, ha megvan:P

Freyja
Üdb itt neked is ... :)
Vendég

Jó reggelt!!!!!
Hú, fókamóka, mi is ilyesmit láttunk ám!!Kezdjek hinni benne, hogy kislányunk lesz??? Ma próbálok a videofelvételről képet készíteni és feltenni Nektek véleményezésre ok?
Freyja, Zsani, üdv nektek itt!!!! :D
Maki, nagyon csinos a pocakod!!!Ne butáskodj már!Nehogy aggódj amiatt, hogy még nem híztál.Az tök jó!!!Ha belegondolsz, még alig van a pocakban túlsúly.Max 0,5 kg lehet.Ehhez képest már többen is 3-4kg-knál tartunk.És az mind ránk jött,nem a babóra.Szóval no para!!!Nagyon klassz alkat vagy! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
Dobd fel a képet, jóóóól megkukkoljuk :D:D:D:D
Vendég

Niki, Edi jo reggelt Nektek is!!!! :D :D :D
pocaklako

Jó reggelt mindenkinek!

dodó: eddig egy képet csináltunk, ma lenne aktuális a következő. A régebbit (14 hetesen készült) feltehetem, remélem sikerül.

mamaki: szép a pocikád és irigylésre méltó alkatod van! Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés, még "alapjáraton" sem :(

fókamóka: jó kis nap lesz :) Te hol tervezed a szülést?

Sajnos elkiabáltuk a jobb létet, manócska reggel megint visszaküldte a reggelit. Kivételesen pékségből, frissen sült pékárút kapott, de nem tetszett neki :(
Ma megyek az afp eredményért, remélem minden rendben lesz!

Kép
zsani78

sajnos a képet nem sikerült feltöltenem :( túl nagy formátum és nem tudom hogy lehet a megengedettre lekicsinyíteni!

Kép
zsani78

Pocak
Ma is rohangálós napod lesz? :D
Vendég

Edi,Pocak
köszi a drukkokat :wink: :wink: :wink:

Dodó
akkor ez egy ilyen éjszaka volt :wink: :wink: örülök hogy nem randiztál a wc-vel:)))

Niki
szerintem elkezdhetsz hinni benne bizony,ha te is hasonlót láttál :lol: :lol: hú de jó lesz neked,1 fiú egy lány :lol: :lol: :lol:

bibar

Zsani: en Painttal szoktam lekicsinyiteni, ujra menteni es ugy feltolteni. Sajnalom a rokakat

Edi: igen, sajna, egy csomo helyre menni kell, itt a ho vege es le kell zarni a vallalkozasomat, igy a konyvelo egy csomo helyre kuldott. De le tudjuk egy fust alatt, ahol en toroltetem magam a ferjem regisztraltat, igy nem kell ketszer menni. Majd sietek haza, semmi kedvem menni a sok ember koze.

Dodo: orulok, hogy jol vagy.

Hajra Bibar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Szakad a hó... a feneeee, Tavaszt akarooooooooook :D:D:D

Pocak
csak nyugibam, fel ne húzd magad a sok hülye ember miatt.... :D
Vendég

Na szóval számomra abszolút nem egyértelmű.Nem annyira, mint Fókáé. Meg a felvétel is rosszabb.
Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
hú ez nekem inkább kukacra hasonlit :oops: :oops: ez tényleg nem eldönthető :oops: :oops: érzel már valamit??én mintha igen,már nem is tudom,de szerintem ma éreztem valamit:))

Edi
itt is szakad :twisted: :twisted: :twisted: megőrülök már úgy unom.....

Pocak
jó intézkedést :wink: :wink:

bibar

Niki
LÁNY!!!!!!!! Ott a két fehér egymás melleti csík!!!! LÁNY, ez tuti :D:D:D:D Unokabátyám kislányának az uh- képe detto ilyen volt :wink:
Vendég

Niki
Azon az oldalon amit belinkeltem Neked két napja vagy nem tudom, ott is van ilyen uh-kép a lány sorban, kukkold meg :D

Itt :D:D:D
http://babatervezok.otthona.net/jom.shtml
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 08:57-kor.
Vendég

Bibar
nem hosszabb, hanem a baba nem fekszeik egyenesen, ha megnézed kicsit ferdén pihen... Én szerintem 100% lány, láttam pont ugyan ilyen uh képet, és bíz Zita lett belőle :D:D:D:D
Vendég

Niki
4D???? :D Ott tutira megmondják :D:D:D:D
Vendég

Beálltam a görcsölösök táborába, már hajnaltól görcsöl a pocak... Nővekszik Botikám szépen :D:D:D Jó izmos pasi lesz belőle :P:P:P
Vendég

Edi,sajnálom a görcsöket. :( Néztem ott is, ahol mondtad, de én képtelen vagyok eldönteni.
2 hét múlva 4D, ott hátha kiderül. Végülis nem annyira fontos, csak inkább a kiváncsiságom vezérel. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?