A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Szép jó reggelt.
Szilvi kitartást még egy picit!!!! Megy a drukk++++ Rendes férjed van! Enyém se fog ide írni az tuti. :(

Az arcpuffadáson kívül más bajom nem igen van. Mondjuk annyi, hogy mostanában többet fáj a derekam, de csak akkor ha fekszek. Minden éjjel 1x felébredek pisilni és akkor érzem, hogy rettenetesen fáj a derekam és kb 2 órát forgolódok mire vissza tudok aludni. Mondjuk a kép egy ilyen éjszaka után készült. Lehet van benne egy kis fáradság is. Ma viszont nagyon jól aludtam . Nem ébredtem fel egyszer sem és a derekam se fájt. :)

Kép
bei

Jó reggelt Mindenkinek!

Én is a hírek miatt jöttem, éjszaka többször is eszembe jutottak Menionék. Laci! Köszi az információkat, rendes Tőled és persze örülök, hogy a körülményekhez képest jó híreket hoztál! Szurkolunk, hogy továbbra is rendben menjen minden, ügyesek legyetek!
Edit: férjet letojni! :lol: Szerintem minden pasinak van ilyen időszaka, hogy valamiért kipattan a kis agyukból, hogy "mer' a nőknek sokkal könnyebb..." , és nyilván csak ők gürcölnek, mint egy állat! :D
Itt gyönyörű napsütéses idő van, igaz fáj a fejem, de én meg ezt tojom le, ma nem fog kiszúrni velem. Besétálok a városba (kb. 10 percre lakom a kp-tól), veszek ezt-azt, hazasétálok, gyorsan főzök és szabad a délután!!! Úgy elmennék valahova kicsit kimozdulni, lehet meggyőzöm az embert, hogy ő is úgy elmenne valahova... :)
Szép napot mindnekinek, vigyázzatok magatokra!
Menion: továbbra is gondolunk rátok és szorítunk nagyon!
Puszi

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Menion: továbbra is megy itt mindenkitől a sok-sok pozitív energia és drukk+++++++++++++++++++++++++++!!! Laci,Neked pedig nagyon köszönjük a híreket!!!

Na hát igazatok van és sztem sem sokan aludtunk az éjjel,én is sokat gondoltam Menionékra! De biztosan minden rendben lesz,erős a csajszi és a babóca is!!!!!!!!! :)

Edit: nagyon sajnálom a sok rosszat,ami most hirtelen rád zúdult!!! :shock: Kisfiadnak továbbra is jobbulást!!! A pasikkal kapcs.-ban egyetértek teljesen. Még "normál" állapotban is nehéz otthon a rengeteg tennivalót elintézni pláne kicsi gyerekek mellett,nemhogy állapotosan! :shock:

Titokbaba: na,a másik totál igazság,a pasikon kívül: "mindjárt szülök érzés",aztán a "még sehol semmi"... :lol: Minden nap így vagyok,de a kiscsaj csak nem jön! :D Na de egyszer úgyis muszáj lesz neki!!! :twisted: Én is Neked szólok és ha Te előbb mész,akkor Annusnak,de még elmentek 1-2 számot,biztos ami biztos!

Na,jók legyetek, vigyázzatok magatokra,babócákra!!!

Cicus

Kép
cicus78

Köszönjük a híreket Szilviről!!!Jaj de jó h még egyben!Nagyon várom a híreket és mega drukk neki,na meg az apukának is kitartás!!!Nekik se könnyű ilyenkor!

Oh,mikor Izus született este negyed 8kor,még aznap este öcsém képet is tett fel róla ide :oops: Szóval Nikiről is valószínű h kaptok képet rögtön :lol: A blogban biztos lesz fenn!

de ez majd csak hetek múlva!

Igen,aki már hetk óta szülni akar,az fog a 40.héten is még itt izgulni 8)

Julcsi?
Te még mindig nagy munkában:Ne varrj annyit!!!!

annus11

Cicus,Titokbaba!
Akkor ti egy napon fogtok szülni,én meg majd dobálom az smseket! :lol: :lol: :lol: Jaj de jó!!!!!

Én most nem tudom szidni az uram,nagyon sokat segít!Tegnap este is ő fektette Izát,mert megint nem akart aludni időben.Én meg már nem bírtam...Amúgy most h benn voltam,ő is rájött h mennyi mindent csinálok itthon.Szerencsére nem is szól be,sőt,még vasalni is ő akar,de azt inkább nem hagyom neki :lol: :lol:

Edit!
Mosógép :evil: pont jókor mondta be az unalmast!A boyler meg pláne :evil: Én a helyedben leülnék és semmit nem csinálnék!És amikor már minden a feje tetején áll,közöld az uraddal h na ilyen az ha nem csinálsz semmit :x

annus11

Sziasztok!

Látom mindenki korán itt tobzódik Menionék miatt! Olyan jó kis csapat vagyunk, nem?

Laci nagyon aranyos vagy, hogy így tájékoztatsz minket mindenről!

Akkor jó lenne még délután azt a tüdőérlelőt megkapni, és persze nem volna baj, ha végre beérne a doki is, de minden rendben lesz.

titokbaba: engem érdekelne ennek a gyerekdokinak az elérhetősége, megköszönném, ha megadnád priviben

Kép
cedis

katinkababáékról nincs hír?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Na jó reggelt!

Én is sokat forgolódtam az éjszaka sokat gondoltam Menionékra de hátha még bent marad egy picit a kis Anna baba.Apukának is kitartást!

Igy van Cedis nagyon jó kis csapat vagyunk mi igy izgulunk egymásért :wink:

Edit háááát nem irigyellek az biztos elég jókor döglik be a fürdőszobátok :evil: pont a nélkülözhetetlen dolgok :evil:
Dominak jobbulást.A férfiak ilyenek apa is beszokott szólni nekem de mondtam hogy cserélek kimegyek dolgozni néha helyette.Meg ha Kinga hisztizik már 2 perc után anya elkényezteted a gyereket :shock: :shock:

t katinka

Annus!
Teljesen igazad van.De olyan hülye vagyok úgy sem bírom ki!
Nem birok a kupiban ülni és várni a csodát.
Az is tökre idegesít,hogy azt a rohadt szőnyeget sem vettük még meg.Mikor lesz lerakva?
Bele sem gondolok,mert tisztára föl idegelem magam.De hát ez a rohadt idő meg úgy megy!26 nap?és attól csak kevesebb lehet.
Mondtam neki tegnap.Na és mi lesz ha mondjuk holnap beindul?
Erre ő:Az kizárt!még egy csomó mindent kell NEKEM megcsinálnom!Na és mikor?majd néha jöjjek haza a kórházból elpakolni utánuk aztán rohanjak vissza?
Na bocsi! Ígérem ma többet nem borulok ki!
Megyek egy kicsit kézzel mosni.Nosztalgia!

hadedit82

Edit!
nyugodtan borulj ki :lol: Majd visszaborítunk!
Én se bírom a kupit,de néha muszáj!Mert csak így "tanulnak" ezek a pasik! :wink:
Amúgy a lényeg h ha szülsz is és vmi nem készült el,a baba jó helyre érkezik,van hova lefeküdnie,lesz mit ennie,lesz rajta ruha oszt készt!Más neki nem számít!!!

Mosni nem tudsz máshol?nagyikhoz átvinni a szennyest?Szomszéd?

annus11

Na fél 2ig várnak Szilvivel,mert akkor jár le a tüdőérlelő.de mivel folyik a víz,így nem várnak sokat és még ma megcsászározzák!!

annus11

Sziasztok!

Menion üzenete:
"Bent van a doki, fél 2kor dől el mi lesz, mert addi jár le a tüdő szuri, de úgy néz ki utána császár, mert csak folyik a víz. Se görcs, se más baj nincs, csak az ágy iszonyat, meg a szét szúrt vénáim! Puszi mindenkinek!"

evita10
Budapest IX. kerület

Ja bocsi, most látom,hogy Annus már megírta! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Annus,Evita: köszönjük az infót,továbbra is várjuk a híreket és persze mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!! Tehát úgy néz ki,ma ismét lesz egy babócánk!!! :)

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Evita: Inkább kétszer mint egyszer sem! Annyira izgul itt mindenki!

Menion: Éjszaka én is gondoltam rád! Jó kezekben vagy a SOTE 1-en! Nagyon jó a koraszülött ellátás is!
Továbbra is gondolok rád és nagyon-nagyon sok energiát küldök!

Tényleg jó lenne tudni Katinkababáékról is!

Edit: Hát ez most nagyon rosszkor jött nálatok! Remélem megtudjátok oldani amilyen hamar lehet!
Kisfiadnak jobbulást!

Előrelépéseket tettem: babaruhákat méret szerint kiválogattam, a legkisebbeket elkezdtem kimosni, rengeteg!!!! Ezt követik majd a plédek, pelusok, lepedők stb.
Tegnap jól bevásároltunk a DM-ben, már csak pár dolog hiányzik!

Férjem mindenben segít! SŐŐŐŐT! Nagyon félt, mindennap elmondja, hogy csomagoljak össze!

Várom a híreket!

Kép
eper74

Evita semmi baj inkább többször minthogy egyszersem :wink:

Menion szegénykém nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!++++++++++++++++++.Akkor meglesz ma a második babóca :wink:

Miért nincs már november vége akkor nyuodtabbak lennénk :roll:

Edit ne idegeskedj :wink: Annusnak igaza van :!: Majd ha bennt leszel a kórházba biztos apa nem hagy nagy kupit majd megpróbál egy kis rendet tartani :roll:

t katinka

Szilvinek amúgy is császár lett volna?

hadedit82

hadedit kitartást neked!! Remélem helyrejönnek a dolgok. te tényleg mindjárt szülni fogsz :)

Menion drukk!!! Minden rendben lesz!! várjuk a híreket!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nem hiszem hogy császár lett volna, de mivel nincsenek görcsök meg fájások, gondolom emiatt császározzák.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Edit!
Azt mondta h volt esély a császárra,mert van az a betegsége,és nagyon figyelni kellett volna h minden oké e.De amúgy nem volt tervezett császár.

Én azt hiszem mindent kimostam a héten,már csak vasalni kell őket...amúgy ennyi.Apa most pucolja az ablakot,redőnyt mos meg takarít meg hasonlók.

annus11

na látom még benn a baba... mindjárt 1/2 2!!! Húúúúúúú izgulok!

Orsi itt is gyönyörű az idő! Csani ha felkel megyünk is apával együtt a játszóra, ilyen úgyis ritkán van! :D

Tegnap megkaptam a vasalómat! (kb 4 hete tönkrement a régi) Így reggel már a pelusokat ki is vasaltam és holnap hozza a barátnőm párja a kis ruhákat is mehet a mosás vasalás, hogy minden kész legyen! :D

Most futok főzni még... de figyelek! :)

Puszi nektek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Én is teljes készenlétben,hátha jön a hír Szilvitől!!!De izgi!!!

annus11

Én is úgy izgulok már, hogy mi van velük. Már biztosan eldőlt, hogy mikor lesz a csaszi, lehet már túl is van rajta. Küldöm ezerrel a pozitív energiát!!!!

Mi is bevásároltunk a DM-ben. Vettem mindent, ami még kellett a kórházi csomihoz, meg vettem 3 féle pelust is, hogy ki tudjuk próbálni melyik a legjobb.

Délután összerakjuk a kiságyat végre!

Edit: ne idegesítsd magad, az nem tesz jót.

Annus: rendes a férjed, hogy így segít neked. Az enyém is ma megfőzött, de ami utána maradt eltakarítani egy kész rémálom volt, utána felmostam, most sütit sütök, de még rám is vár egy csomó vasalni való, de muszáj pihennem, mert elkezdett fájni a pocak.

Kép
cedis

Sziasztok!

Akkor ez a mai a "pasik napja"! :lol: Én férjem is kitett magáért: lemosta a konyhai bútorokat,mindenhol kiporszívózott (közben Regi ment mellette a játékporszívóval,édesek voltak :lol: ),felmosott, ruhákat hajtogatott... Igazából kisebb nagytakarítást csinált,mert a hálószobánkat is A-Z-ig totál kitakarította! :D Mindezt úgy,hogy még megy ma éjszakára dolgozni. (Este 6-tól reggel 6-ig :? ) Szóval tündér volt,na! :lol: :wink:
Azért én is csináltam a dolgomat persze (főzés,mosás,teregetés,babaruha elpakolás,stb.)

Bogi: vasalóhoz gratula :lol: ,Cedis,Tőled pedig majd kérjük ágyikóról a képeket!!! :P

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Menion....jaaaj, micsoda hírek, remélem nem lesz gond. :roll: :roll: :roll:
Nagyon drukkolok!!!!!

Vigyázatok magatokra, most hogy a dokinál,voltam a kórházban, csak este és éjjel 9 baba született :shock: , frontos idő van!!!

Szóval,voltam dokinál.A vérképem tökéletes,vizelet negatív, méhszáj zárt,2000,kicsit kímélnem kell magam jobban.
Néztünk szívhangot, manóka is jól van, 15-én már Nst-re megyek.....szóval oké vagyok, megyek is pihizni, mert most is fájok kicsit!

Kép
Kép
lovaszkata

Megszületett Anna Flóra 1920 g,40 cm.Mindketten jól vannak!!!!

Szívből gratulálok nekik!!!!

annus11

Menion: én is szeretnék szívből gratulálni kislányod születéséhez!!! Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek és remélem a pici hamar megerősödik majd!!!

Lovaszkata: dokihoz gratula!!!!!!!!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78

Menion szívből gratulálok kislányod születésehez!Nagyon sok boldogságot és egészséget kivánok nektek és sok tejcsit. :!:

t katinka

Nagyon-nagyon gratulálok és Sok boldogságot kívánok!

Hétfőn dolgozom és áttudok menni a klinikára mert ott vagyok közvetlenül mellette, ha bármiben tudok segíteni vagy bármire szükséged van szólj és megyek és viszem!!!!

Annus: Kérlek ha tudod juttasd el a mobilszámomat és az üzenetemet Menionnak!

Kép
eper74

Menion: mi is szívből gratulálunk, már nagyon vártam a híreket! Most már minden rendben lesz, jó kezekben vagytok! Továbbra is ügyesen, mi pedig továbbra is sokat gondolunk Rátok!
Puszi

Kép
orsolymors

Isten hozott ANNA FLÓRA!

Nagyon gratula Apának és Anyának is!

Nagyon sok örömöt és egészséget kívánok az Új Családnak!

hadedit82

Annus
Köszi,hogy megírtad nálunk is! Ha tudsz valami újabb fejleményt, majd azt is írd meg légyszi nálunk is! Persze,ha mi tudunk meg valamit, jövünk ide szólni! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Jajj, de jó, hogy mind a ketten jól vannak! Sokat gondoltunk ma rájuk!
Gratulálunk a picikéhez! :))

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Menion! Nagyon gratulálok Nektek! Leljétek örömötöket Anna babában, és kívánok minden jót, amit az élet adhat nektek!!!

Katáról annyi hírem van, hogy Balázs kikerült az intenzív osztályról, és már egy aranyos kiságyban fekszik. Előre láthatóan november végén, december elején mehetnek haza. Minden rendben van velük!

Hétfőtől nagyon erős hidegfront!!! Babaszülésekkel tessék óvatosan bánni, akinek még nem jött el az ideje!!!

Puszi

titokbaba

SZILVI & LACI GRATULÁLOK A KIS ANNA FLÓRA ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK HOZZÁ. :)

Kép
bei

Hát ha hétfőn hidegfront akkor lesz sorakozó a szülőszobán!Csak szépen sorba!
Holnaptól mondja az esőt is!
Kinek van a legelső időpontja?
Bei!Te is csak egy napot előzöl rám!

Ha mindenki egyszerre szül ki kinek ír sms infókat.
Majd irogatjuk egymásnak,hogy bocsi de én is szülök és nincs netem!

Szegény Katáék is kiélvezik a kórház vendég szeretetét!De jobb a biztonság!
Ha már kiságyban van a Balázs akkor biztos tud szopizni is!

hadedit82

menion!
gratulálok a lánykához!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Menion írt:
"Most vagyok az őrzőben, baba az iton (ez intenzív akar lenni? nem tudom :oops: ), semmi légzés támogatásra nincs szüksége, teljesen stabil most, 1950 g, 40 cm és ordított mint a fene, aztán meg csöndben lett. De én csak egy percre láttam vörös kicsi és olyan, mint egy kis öreg ember, de ezek szerint erős!" :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Na most Evita beelőzött,akkor én már nem is hozom ugyan ezt az smst! :lol: :lol:

A lényeg h jól van Anna baba!

Katáék tényleg jó sokáig benn maradnak!De a lényeg h oké legyen a baba ott is!

Hát én a hidegfront miatt nagyon parázok...Iza front után jött,vagyis másnap.És én nagyon érzékeny vagyok ezekre...hát remélem h még kitart Niki odabenn!Mert hétfőn egyedül is leszek....

annus11

Menion gratula a kiscsajhoz!!!! Minden jót kívánok nektek!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Szívből gratulálok a kis Anna babához Menion és Laci! Sok-sok boldogságot, tejcsit, és egészséget kívánok Nektek!

Erős kiscsaj, amint olvasom Menion üzenetét, biztosan hamar hazamehetnek majd.

Én is tartok a fronttól, és én is egyedül leszek hétfőn!
:shock:

Kép
cedis

Sziasztok,Laci vagyok újra,hátha még nem untok rám :D mindenkinek szívből köszönjük mindketten a sok kedves szót,bíztatást és az együttérzést :) nagyon aranyosak vagytok és én is örülök nektek és ,hogy a feleségemnek ilyen remek"sorstársai" vannak ;) a császár rendben lezajlott,csináltam vidit róla,csak nehezen megy a feltöltés,mert szeretném feltenni a közös email címre,ha ugyan érdekel valakit :) pontosan 15óra 43kor emelték ki a babát Szilviből és hangos sírással tudatta velünk,hogy ANYA-APA MEGJÖTTEM!!!mától én vagyok a mindenetek :)annyira megható volt,nem is ott érzékenyül el az ember,legalábbis én,mint inkább itthon,mikor már leülepszik a sok történés és fel sikerül fogni:APA lettem!újra és újra megnézem a videót,nem tudok betelni vele,folyik a könnyem a boldogságtól és nézem a csöpp kis életet,amiért felelősséget vállaltam,aki már örökké az enyém(miénk),az én legújabb pici szerelmemet :) kimondhatatlanul boldog vagyok és igen,ezért a pillanatért érdemes mindent végigcsinálni!!!HAJRÁ LÁNYOK!!!

Kép
menion
Budapest

utóirat:olyan tüdeje van a kisasszonynak,hogy simán lehetne Megasztáros :D mint egy kovácsfújtató ;) hála az ISTENNEK,azon kívül,hogy korán jött picit,semmi de semmi baja nincs,minden életjele stabil,igazi túlélő gyerek ;)

Kép
menion
Budapest

Laci és Szilvi!

Mi is a férjemmel együtt, kívánunk nagyon sok boldogságot és egészséget a picihez! Vigyázzatok egymásra!

Kép
Kép
zsanimanó

Lányok!
holnap jövök ővebben is.Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zsanimanó

Laci nagyon szép amit leírtál!

Kívánok nektek határtalan boldogságot!
A lányok meg reméljük mielőbb haza jöhetnek! Ha már ilyen stram kislányotok született, GRATULÁLUNK!!!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Szép estét mindenkinek!

Végre újra itt - bár kisBogár nagyon sietett, s októberi baba lett, azért remélem, nem baj, ha decemberi babás maradok. :)

Először is köszönöm a drukkokat. Szükség volt rá nagyon, de úgy néz ki, használt.

Voltak nehéz pillanatok, de lassan túl vagyunk rajta. :) Most csak az a célunk, hogy elérjük a 2200 grammos álomhatárt és mehessünk haza. Ha minden jól megy, november végére-december elejére megugorjuk a lecet. :)

Még jelentkezem és igyekszem visszaolvasni is.
Szép álmokat!

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Menion : azaz Szilvi és Laci szívből gratulálok a kisbabátokhoz, nagyon jó egészséget és sok-sok örömet és boldogságot kívánok nektek.
Annácska igazi stramm kiscsaj, olyan mint a mamája! Továbbra is drukkolok nektek és küldöm a pozitív energiákat, hogy minél előbb otthon együtt lehessen a kis család!
LAci: totál megkönnyeztem az írásod, millió puszi Szilvinek és a babának is.

Katinka: jaj de jó, hogy végre rólatok is hallunk, annyira izgultunk értetek is! Továbbra is veletek vagyunk, nagyon szurkolunk, hogy KisBogár mielőbb megerősödjön.

Nem térek magamhoz :shock: 2 napot kihagyok és tessék :shock: :shock:
Ezt most meg kell emésztenem...jaj vigyázzatok magatokra!

cicóka

Jó reggelt mindenkinek! :)

LACI nekem is potyogtak a könnyeim. Annyira megható,amit írtál. :) Örülök, hogy minden rendeben Annával és Szilvivel is. Millió puszi nekik! :)

Katinka! Hál isten te is újra itt vagy velünk.Nagyon izgultunk értetek! Örülök, hogy nálatok is minden rendben.Meglásd gyorsan elmegy az a 2 -3 hét és már ti is jöhettek haza. Addig is azért még megy a drukk nektek is. :)

Kép
bei

Tegnap párom megjegyezte, hogy mennyire lent van a hasam. Azt mondja ,akkor jövő héten szülünk? És kicsit mintha megrémült volna, hogy már itt az idő. Eddig mindig azt mondta: ohhhh hol van az még..... :shock: :lol: Egyébként én nem bánnám, ha szülnék jövő héten. Biztos ki van fejlődve már és mivel doki azt mondta nem lesz pici baba ezért szerintem már a súlya is lehet kb 3 kiló. :?

Kép
bei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?