Kismamik, köszönöm a drukkokat

. Már szinte remegek, úgy mennék már.
Suzy: 4-re megyek, már alig győzöm kivárni, hogy induljon a buszom

. És szerencsére most Imi is jön. Szólt a felettesének, hogy ma lógna egy órácskát az uh miatt. Ezért nem akart szabit kivenni, de jó fej volt a főnökszerűsége, mert szó nélkül elengedte.
Amúgy Imi szerint lány lesz, de szerintem fiú. A név miatt gondolom így, mert ezzel a lány névvel továbbra is nagyon gondban vagyok.
Hencsi:már egy ideje rágódunk a neveken. Ha fiúcska, akkor apa után és még inkább a védőszent miatt Imre lesz. Ha lány, akkor az Emmán, Lillán és Annán gondolkodtunk. Annából már sok van a családban, tekintve, hogy Imiék 6an, a szülei 8an vannak testvérek... Igazándiból az Anna is a védőszent miatt és a becézések miatt jön szóba mégis. Egy Panni vagy Panka nevű rózsaszínű kis tündért el tudok képzelni magamnak

. Nincsenek nagy igényeim, igaz?
A mozgások miatt nem stresszelem ám magam általában, mert majd megmozdul amikor akar. Egyedül csak azért idegesít mégis, mert így csak remélni tudom, hogy jól van. Ma úgyis megmondja a doki, hogy mozog, ver a kicsi szíve, aztán innentől pár hétig megint nem izgat annyira a dolog. Persze várom, meg minden, de kibírom. Csak tudjam, hogy jól van. Te Babádnak mi is lesz a neve?
Hű
Yokka, Te aztán szép karcsú lány vagy

. Én 163 cmhez voltam 60-61 kg között, most pedig reggel 65,8. Normális ez, tudom, csak meglepett, hogy két hét alatt felszaladt majdnem 2 kg. Na mindegy. Most csak gazdatest vagyok
Megyek, pakolgatok kicsit, vmit kitalálok, mert nem bírok egy helyben ülni sem