A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ja és Boldog hétfordulót!!!

Kép
martik77

Kristóf:görög eredetű jelentése: Krisztust hordozó. 03.15., 07.25.Dávid:héber eredetű jelentése: kedvelt, szeretett egyesítő.12.29., 12.30.

Kép
martik77

Oké, majd megnézem, most mindenféle baromsággal foglalkozom, és haza akarok menni feküdni. :x
Én se vagyok fitt.
Köszi a köszöntést.
Örülök, hogy jobban vagy. :D :D :D :D :D Én is, csak azért félek....

KépKép
benó

Úristen, becsöngettek, nekem meg mennem kell fénymásolni.
Mindjárt visszajövök.
Kösz a névnézést. :D

KépKép
benó

Persze,mert te még annyit se pihensz mint,hisz minden nap mész a suliba.Én hét hetesen eljöttem tp-re és látod még se bírom az iramot. :?

Kép
martik77

hali

boldog hétfordulót!!!!!!!!!!!!!!

1újjal pötyi,maradék 9 újjal inast fogom... :wink:

redőnyös elment,nekünk 4,anyósnak 1 redöny,összesen 82000 ft.
még ma legyártják,hétvégén felszerelik...

menek,mert inas nyügi az ölemben...

cupp....

Kép

Kép[/
tancsu

Le van lassulva ez a vacak

Kép
martik77

Nyáron de jó lesz a redőny Gergőnek is !Egész nap a jó hűvös szobába játszhat :D

Kép
martik77

Na jó megyek a postára mert L.itt nyíg,hogy most menjünk!!!De még jövök! :D

Kép
martik77

Hazamegyek az utolsó kettő óráról a szülinapom alkalmából és fekszem.

KépKép
benó

Menjél és pihizz!!Semmi net!!!Csak fekvés!!! :D

Kép
martik77

Köszönöm szépen a képeslapokat, Mártikám. Egyedül azt hiányoltam, hogy Herkules nem üdvözölt engem. :wink: :lol:

KépKép
benó

...és Herkules! :D

Kép
martik77

Köszi, Herkules barátom! :D :D :D :D :D :D
Menjetek postára.
Reméljük, megkapod a cd-t még ma (vagy holnap).

KépKép
benó

Anyuék jönnek este hozzánk (mondták tegnap, hogy ne én mászkáljak), úgyhogy kellene venni (esetleg csinálni) valami tortaszerűséget.

KépKép
benó

Meg el kellene mosogatni.
Meg össze kellene pakolni.
Na, de mindezt csak a fekvés után.

KépKép
benó

Megyek, eszem valamit.

KépKép
benó

Sziasztok! Megint vagyok egy kicsit.

Kép
flóra 11

Jól teszed Benó. Menj haza, pihenj és készulodj. Ez a Te napod. :D
Én már koszontottelek az elozo oldalon is, de mégegyszer pussz. :D

Kép
flóra 11

Én is. :D

KépKép
benó

Na, nincs senki, akkor lekopok. Én sem vagyok fitt. A fejem tompa, a hasamban néha szurkál, de erosen. Biztos a ciszta, mert néha belevág, de nagyon...

Kép
flóra 11

Köszi. :D
Nem is a szülinapom miatt akarok én hazamenni, hanem félek ettől a hasfájástól, szerintem ez lehet a keményedés, sajna. Mitől van ez?

KépKép
benó

Szia Benó. Mindig akkor jossz, mikor menni akarok. :lol:

Mit Te is?

Kép
flóra 11

Hát, jól elvagyunk, mint ne mondjak. Na, csak ne fájjon senki hasa.
Sok sikert a dokihoz! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Attól, hogy nem fekszel. Nem hitted el, hogy nem fogod bírni a munkát. Ez nem olyan, mint egy kirándulás, mert itt még a stressz is beleszól. :?

Kép
flóra 11

Az, hogy én is itt vagyok.
Itt nincs stressz, tényleg. Ezek szerint a stresszmentes kirándulást se bírtam (meg az utazást).
Januártól elhagyom az utolsó óráimat.

KépKép
benó

Koszike. Remélem nem felejtek el semmit megkérdezni. A véralvadásommal nem tudom, mi a baj, de talán osszefugg vele, hogy gyakran vérzik az orrom. Ezt eddig nem is írtam nektek, mert nem is tartottam fontosnak. Csak ma reggel jutott az eszembe, mikor elindult az orrom vére. A fene tudja, ez mitol van. De a kolléganom mondta, hogy amikor terhes volt, folyton vérzett az orra. És terhesség alatt magas az osztrogénszint, mint nekem is, csak nekem a ciszta miatt. Hát lehet, ez az oka.

Kép
flóra 11

Lehet. Kérdezz rá mindenesetre.

KépKép
benó

Sztem minden=tt va stressz. Hát az mi, hogy rohansz, hogy el ne késs, aztán futsz, mert becsengettek, izgulsz a dogák miatt, izgulsz, hogy gyozd az anyagot, stb. Ez mind stressz!!!! Sok apróságból osszegyulik.

Kép
flóra 11

Jó, akkor van stressz. :lol:

KépKép
benó

Le vagy figyelve Benó!!!Miért nem pihensz????

Szia Flóra! :D

Kép
martik77

Megyünk haza.

KépKép
benó

Még nem mentem haza, azért nem pihenek. Most megyek. Így is elmarad 2 órám. :roll:

KépKép
benó

Majd ha kipihentem magam, jövök.

KépKép
benó

Én meg megyek főzni.L.tejfölös csirke combot szeretne nokedlival.Szóval ez lesz.Majd jövök.

Flóra az orrvérzés magas vérnyomásra is utalhat.

Kép
martik77

Nem is értem,hogy engedhet a bácsi ikerterhességgel dolgozni,még ha nem is kemény fizikai munkát végzel!Mindegy.Ha hazamész legalább 2 órát feküdjél és ha utána van erőd akkor csinálj valamit.
Csak kellett volna tortát vinni Miskolcról! :wink:

Kép
martik77

http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=102
Flóra ezt találtam az orrvérzésről.Valami alvadással kapcsolatos dologról is szó van benne.

Kép
martik77

És azt írtam,hogy elküldtem a képeket a megadott emilcímedre Flóra?Szóval elküldtem. :D

Dömének jött egy hivatalos levél miszerint megszüntették ismeretlen tettesek ellen az eljárást akik ellopták a pénzét.Ennyi.Tudtam,hogy ez lesz,még jó,hogy nem tettem feljelentést csak a suli vagy a járőrök.Most mászkálhattam volna a nagy semmiért.

Kép
martik77

Márti, szemétség ez a lopásos ügy. :x
Feküdtem kb. 2 órát, ahogy tetszett mondani is nekem (bár nem tudtam, hogy ezt tetszik mondani), és most fitt vagyok, üde és fiatalos (régi szlogenem, egy versenyen ezzel a dumával ébresztettek minket a hangosbemondóban), és gyorsan pakolok, mindjárt jön mindenki. Ha esetleg írnátok, azért olykor erre nézek.
Suli után Adrival bementünk a Sparba (persze, oda van ereje elmenni....) és vettem tortalapot, abba teszek pudingot, ribizlit, és ez lesz a torta.
Mentem.

KépKép
benó

Helló!!!!!

Ebéd megvolt,végül tésztát főztem nokedli helyett :D

Megint sikerült aludnom egy másfél órácskát :wink:
Tényleg érzem,hogy jobb :wink:

Benó remélem pihentél!!!! :D

Többiek merre vagytok?? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Itt vagy???Ez már tuti telepátia. :D

Kép
martik77

De azért úgy látom én mégis többet pihentem. :?

Kép
martik77

Nem baj, Márti, örülök, hogy pihentél. Ne aggódj, én is mindjárt abbahagyom a pakolást.
:D

KépKép
benó

Mikó gyünnek a vendégök??? :lol:

Kép
martik77

Sziasztok. Itthon vagyok.
Felraktam főni káposztát, vettem husit,azt is felraktam már pörköltnek és a rizst már megfőztem. Mindjárt megyekés rétegezve összerakom ,kolozsvári rakottkáposzta lesz a vacsi. Persze még megy bele kolbi is, meg szalonna a tetejére és tejföllel lesz locsolva. Aztán megy a sütőbe. :wink:

Kép
flóra 11

Én meg rögtön Pavlov kutyája lettem,ahogy ezt elolvastam úgy csorog a nyálam :D

Kép
martik77

Nos voltam a dokinőnél. Rögtön azzal fogadott,hogy nem mond jó híreket. Mondom gondoltam. Szal ő nagy problémának látja, ami a véralvadásommal van. Mondtam, hogy szokott az orrom vérezgetni, azt mondta, attól, mert nem alvad kellő mértékben a vérem. Tehát ha terhes is lennék, bármikor elvetélhetnék. :( Tehát küld a hematológiára kivizsgálásra és rendbe kell tenni a véremet.

Kép
flóra 11

Szióka Márti! Ha elkészült küldök kóstolót. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Jó sokat!!Nyitom az ablakot.

Amúgy pedig az alapos kivizsgálás nem árt!!!

Kép
martik77

A másik és szerintem ez a legnagyobb probléma, hogy a pajzsmirigyem szinte teljesen leállt a működésben! :shock: A TSH hormonom katasztrofálisan kevés, majdnem a nullával egyenlő, ugyanis 0,02 mlU/l a norma pedig 0,35-4,94-ig van.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?