A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na Apa még javít majd ezen a vonalzón...

Kép
Kép
Kép
gremese

Túl egy nagyon rossz éjszakán... Ggi sokszor felsírt, éjjel egyig aludtam talán egyben egyszer fél órát... Utána már nem is tudom. Azt hiszem mégsem tört még át a második foga, napok kérdése...
Remélem hatni fog a boszitopik, mert ez így nagyon fárasztó.

Zsozsinak még nem adtam citromot, de kipróbálom, mit szól hozzá. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép jó reggelt!

Nálunk5.10kor kezdődött a nap :shock: igaz este már 8 után kidőlt és nem ébredt fel egész éjszaka, de akkor is vasárnap van! Apa alszik még Áronnal, legalább ilyenkor hagy aludjon.

Emese sajnálom a rossz éjszakát :cry: nem segit a fájdalomcsillapitó sem? JAj nagyon édes Gegi, olyan kis fogd meg gyerek, jó kis massziv. Na nemsokára majd jól elrendezi a nővérét :wink:

Tom és Jerry a kedvenc most, állandóan tudná nézni, kora reggeli órákban tudom dijazni, hogy szereti nézni.
Kapott egy fa vasutat kis vonatokkal ( Tescos) nagyon teccik neki :D mágnessel illeszthetők egymás után a vonatocskák, rakosgatja őket, tolja a sinen és mondja ss ss ss :lol:

Tegnap a teraszon azt játszotta, hogy bebújt az asztal alá és mászott át a szék alatt és tovább a hintaágy alatt ( egymás mellett vannak) és ahogy kibújt mi megtapsoltuk, olyan kis büszke volt, vagy 5x megismételte :shock: Eddig még soha nem mászott be semmi alá, mindig arrébb tette az asztalt is ha valami alatta volt és be kellett volna mászni alá.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mesi! Boldog névnapot! :)

Szeli 5-kor úgy döntött, hogy reggel van... :?
De legalább jól haladok a mosással, takarítással! :) „Ki korán kel...” ;) Megpróbálom használni a szőnyegtisztítót is, hátha jól működik... :?
Ma nem kell főznöm, mert hétvégére vadas készítettem csirkecombból, én köret nélkül eszem. Szeli meg tésztával ette volna, de tegnap egész nap alig evett... :?
Úszás jó volt, bár Szeli 1x elmerült véletlenül (ráugrott a szivacsdeszkára, és lebillent róla, én meg későn kaptam el...), utána annyira nem volt jó kedve... :lol: Meg álmos is volt, mert tegnap meg 3/4 6-kor kelt... :roll:

-3,5 kg! :D

Kaqk! Medencés képek csúcs!!! :)

Anitja! Ezt én se értem, miért nem mondják meg, milyen gyógyszert kap... :roll:
Kitartás! Nemsokára mehettek haza! :)

Sense! Ügyes vagy! Az 1 kiló is szép!!! :) Hidd el! :) Csak így tovább!

... Szeli kiborított, már reggel óta ment a nyüglődés, totál kiidegelt.
Letettem aludni... :roll:

Sense! Szeli már nem dobál szerencsére...

Ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Mesi nagyon sok boldog névnapot!!

Nektarin sok boldog szülinapot!

Kaqk: A citromevés nálunk is dettó egyszerűen imádja. :D

Sense: Nálunk is Petra szét dobál de tök érdekes mert mostanába igy magától miutánn ivott a kezembe nyomja az iszis üveget :roll: mondjuk én is sokszor rászólok hogy ne dobja el inkább adja ide.Na persze ez a jűtékokkal nem igy van az repül ha kell ha nem..

Jelenleg Szolnokon sajnos nem javul a lábam hétfőn folytatom az orvoshoz járást :? :(

Kép

Kép
agica1126

Mesi: Annyira gyönyörű fiad van!!! :D

Regi: Petra 6-kor gondolta ideje kelni :shock: azt sem tudtam hol vagyok és még most is pörög :D

Kép

Kép
agica1126

Gegi imádnivaló! :) Az a kacaj! :lol:

Szelinél sikerült elérnem azt, hogy miután jóllakott, ne a kajadarabokat nyomkodja szét az asztalon a kezével, hanem tolja arrébb a tányért! :) Most már így tesz, ha már nem kéri! :)
Mindig, mikor maszatolt, elhúztam tőle a tányérját, és kérdeztem, hogy „elég volt? jóllaktál?” „kiszállsz?” Ebből csak az utolsót értette, és válaszolt is, hogy „igen”. Ebből sikerült ezt a szokást felvennie! Pedig nem is direkt csináltam. De olyan édi, ahogy félretolja a tányérját, és közli, hogy „nem kem” (=nem kérem). :lol:

Heni! Akkor Ti is korán keltetek... :?
(Szeli meg úgy tűnik, el is aludt szépen... :))

Jaj, Szeli is néz is már a mesét! :) Olyan jóóó! Este, ha már álmos, nyügi, de még nem akar aludni, kicsit bekapcsolom neki a JimJam-et! :) Imádja! Meg reggel szokta még nézni, amíg ébredezik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Alig látok ki a fejemből... pedig 6 körül már én is szoktam ébredni, de ez a 5 óra... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!!!! :D :D :D :D

Last minute akció!!!!!!
Holnap, azaz hétfőn medence party nálunk.
Akinek van kedve jönni, jelezze.
Virankáék 10-től érkeznek.
Cím: :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

uhhhhhhhhh Mesi én úgy mennék de sajna ez most lehetetlennek tűnik :( :( :( :( :(

Kép

Kép
agica1126

Regi!
mélt megkaptam,ma reményeim szerint lerajzolom :) aztán megkérem R-t(bár nincs hozzá kedvem mert kisssé berágtam rá :evil: ) tegye működőképessé a scannert aztán küldöm :)

Ágica+++++++++++

:arrow: zsivány kiszökött :) megyek altatni :)

KépKép
viranka

Vera! Köszi! :) Ráér, amikor kibékültök! ;)
Mi történt?

Mesi! Huhh, de hirtelen... :roll:
Mi szerintem most kihagyjuk... :? De legközelebb, ha időben szólsz, akkor megoldom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Szerintem lesz legközelebb is! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok :D !
Újra itthon :roll: , hááááát, tudtam volna maradni 8) .
Képeket végignéztem, mindenki gyönyörű, Sense, jól látom, hogy színt váltottál :wink: ? Nagyon jó lett :D .
Anitja, még egyszer hatalmas gratula hatalmas Nati bébihez :D , gyönyörű hölgyemény :D !!
Visszaolvasni nem nagyon tudtam, talán holnap, bár még lesz dolgom elég, vissza kell szokni :? ...
Viranka, köszi az SMS-t és a pumpa tanácsot, nagyon szuper, megkönnyítette az életemet, igaz 23-as csak ez az egy volt, de nem bántam meg, hogy megvettem, szuper :D !
És most elárasztalak benneteket képekkel, jó sokkal :wink: :D !!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Buliban, éjjel 1/2 12-ig táncolt :D Kép Talált egy méretben hozzá illő kutyát :wink:
Kép Szomszédoltak is :D
Kép Kép
dettyk

Anitja!
Szorítok, h minél hamarabb otthon legyetek!

Mesi!
Gegi egy tündér! Nagyon-nagyon szép kisfiú! Örülök, h ahozzátápi alakul!
Az éjszakát sajnálom.

Regi!
Nagyon ügyes vagy a fogyival!

Regi, Heni, Ágica!
Mi ez a hajnali kelés a gyerkőcöknél? Mi 7 körül kelünk szerencsére.

Kaqk!
Nagyon-nagyon ügyes Emmácska!

Sense!
Nálunk Apa érdeklődik eziránt.
NÁlunk nem ételt dobálnak, hanem a játékbabát. :roll: Nem tudom miért. Néha aggódom, h ez vmiféle frusztráció náluk.

Lányok!
Aki volt már gyerekekkel Balcsiban, Velencei tóban, adott rájuk úszógumit, karúszót?

Ja, és ki tud nekem ajánlani egy jó oktatót vezetésből? A jogsim megvan, de egyáltalán nem tudok vezetni. Nagyon meg kellene tanulnom vezetni. Mert akkor még Mesiékhez is el tudnánk menni. Így viszont sajnom nem. :(

Előre is köszi

Gica

Vindolanda!
Mi ez a magányosság? Gábor dolgozik?

Kép
gica1

Detti!
Hű, micsoda képek! Látom nagyon jól éreztétek magatokat!
És úgy látom Panka kis úszógumival volt vízben.

Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Jó reggelt!

Ma Péter 5kor felébredt, a cumiját kereste, mellé feküdtem, mondtam neki, hogy még buválnak a cicák, meg a kot -kotok is, ő is buváljon még. Visszaaludt!7kor ébredt 8) nincs egy ásitás sem, teljesen ki van aludva!

Dettyk jaj de irigykedem, szuper helyen voltatok, most mi is tervezgetünk balatoni hosszú hvt augusztusra, na majd látjuk.

Klumpánk már nekünk is van 8) képzeljétek, ugye nincs itt semmi vásárlási lehetőség, de szombaton szokott lenni kirakodóvásár, egy román csávó, gondoltam , hogy gagyi cuccok, igy soha nem mentem ki. Mondom apának, hogy álljon meg nála vasárnap, hogy nincs e valami occsó cipője apának való munkásnak, erre hozott még Péternek egy szuper klumpát, nekem is 8) meg 8) 100% pamut zoknikat :shock: olcsón, meg mondta, hogy rengeteg cucca van és nem gagyi. 1000 ftok voltak a klumpák, edzők is, meg a zoknik 100ft darabja.

Ja és Vindo már nekünk is van rózsaszinű zoknink 8) mert ugyebár 5 volt egy csomagban és 2 kék, 2 barna és egy rózsaszinű :shock: és apa észre sem vette :shock:

Tegnap itt voltak anyuék, egyszer csak eltűntek Péterkével, hát a 3ik szomszéd elcsalta magához őket :shock:

Apu szombaton jön haza :D 25én meglesz a keresztelője Áronnak, szerdán jön is hozzánk a pap :shock: találkozni akar mindkét szülővel.

Heni
KépKép
heni81

Na mi van? mindenki Mesiéknél van strandolni?????

Heni
KépKép
heni81

Írtam egy fél oldalt, minden elszállt :x :x

G. éjjel-nappal dolgozik, ha nem, akkor az építkezésen segít. Apósom itt van, R. úgy döntött, ő nagyfiú, nappal nem alszik.

45 percet ordított napok óta, mikor aludni kellett. Egyre rosszabb lett a helyzet. Ráadásul, ha alszik, olyan kipihent lesz, hogy 11kor fekszik és hajnalban kel.
Altatás közben sír, mindig elmászik, fetreng, és küzdött is, orrba vágott, szinte reccsent - az orrom persze, nem ő.

Napról napra romlott a helyzet, egyre többször kellett az ágyba visszatenni, szóval nem úgy, mint az altatási tanmesékben, hogy következő nap csak feleannyit sírt, stb. Végig mellette voltam, próbáltam mesélni, simogattam, még a hangomat sem emeltem fel, de nem akar aludni, csak a fejét rázza.

Így tegnap nem is altattam el. Este nyolcig bírta, reggel 3/4 nyolckor kelt. Nekem fárasztóbb, mert az a napi két óra szünet nagyon jól tud esni (házimunka, tanulás, stb.) Hát, ez van.

Munkafronton bonyolódik a helyzet, majd mindent leírok egyszer. Az már biztosnak néz ki, hogy szeptemberben kezdek, de hogy hol, és hogy R. hová kerül... Na, azt nem tudom.

Szóval a fejem fölött összecsaptak a hullámok, de innen már csak jobb lehet.

Dettyk, szuper képek. Táncos Panka :D :D

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Heni, egy képet a rózsaszín zoknis fiúról???

Kép
vindolanda

Nektarin, Emese, fél éves Gegi, sok boldogságot Nektek!!!

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Anitja: mi van veletek?

Nem tudtam eddig benézni,mert apa szétszedte a gépünket,mert egy másikat szerelt. De látom nem maradtam le sok mindenről.
Ma van a 3dik napja,hogy pelus nélkül van egész nap Domi. Muszáj volt,mert kiütéses lett a dereka a pelustól. Ha megyünk valahova felrakok egyet nehezen viseli magán,de pisinél csak a végén szól mikor már folyik.Úgyhogy rengeteg gatyát mostam a napokban :shock: :lol: Szombaton eljátszotta,hogy mikor lefeküdt délben aludni levette magáról.Én meg nagy fityegve,lent dolgoztam,gondoltam apa fektette őket,csak meg nézi a kicsit is.Hát nem ment be hozzá,gondolta elaludt azért lett csend a szobában.Jól gondolta,de úszott a pisitől a kiságy mire felébredt :? Nagyon mérges voltam.
Mi is medencéztünk tegnap is meg ma is fogunk. Nagyon kell vigyázni,mert erős a nap.Délelőtt is bekentem őket,árnyékban voltak mégis megfogta őket.
Tegnap rosszul esett fűre Domi és elvágta a tenyerét kb. 1,5cm seb van rajta.Nagyon félti fájdogál is neki.Nem is értem,hogy mi sértette így meg a kezét,nem volt ott semmi éles dolog. :(

Regi:ügyes vagy.. én még most kezdek el fogyizni,eddig a szülinapi bulimra vártam.. :)

Olyan édes Gegi.. gyümiszkülni való :lol: :lol:

Detty: jók a képek :wink: sión is jártatok?

Megyek rendet rakok a szobában,mert így nem lesz alvás...
varga tünde

Sziasztok!

Nektarin, boldog születésnapot!

Mesi, boldog névnapot!
Gegi csodaszép, tiszta Zsozsi :)

Mi is megvagyunk, tegnap volt Fruzsi keresztelője (pont tegnap volt két hónapos :) ), szóval nyüzsgős hétvége volt, de szép volt, jó volt :) Ma meg oltáson voltunk, több mint egy kilót hízott egy hónap alatt, szóval tényleg a tej volt a baj. Az első egy hónapban ettem és ittam tejterméket, 50 grammot hízott és ment a hasa. Most nem ettem, nem ittam, több mint egy kilót hízott, és nem ment a hasa. Szóval amíg szoptatok, ez van :?
Vendég

Detty, jók a képek :)
Én is megismertem Siófokot :)
Vendég

Persze, hogy megismertem, hát ott éltem 18 éves koromig :roll:
Vendég

Vagány vagyok, egyszerre alszanak 8)
Vendég

Sziasztok!
Tündi! Nektarin! Boldog szülinapot! utólagosan :oops:

Mesi! Neked meg boldog névnapot!

Lányok!
Mi hazajöttünk szombaton :!: javascript:emoticon(':!:') saját felelősségre!!!
Elég volt a kínzásokból, mára ki is derült, hogy minden eredménye tökéletes, feleslegesen antibiotikumozták 2 félével napjában 4x, röntgenezték a mellkasát, 4x vettek tőle vért, 2 x fejből, 2x kézből. Amikor kiderült a kórházba, hogy 70g-kat szopizik, levették az infúzióról - szóval egy nagy hisztéria volt, amit a streptora fogtak úgy, hogy nem volt eredmény a kezükben, az indok az volt, hogy ha nagyon sír belilul (Nolka mai napig úgy sír, hogy az elején nem vesz levegőt, és lila lesz a szája), mindez egy hisztérikus veréb gy.orvos miatt, aki véleménye után, már muszáj volt mindenkinek elővigyázatosságból továbbmennie a gyerekosztályon. Robi most bent van a kórházban, fontolgatjuk a feljelentést....
Engem egyébként rendesen elláttak ahogy kell a strepto miatt, és ráadásul császárral született...

Na de itthon vagyunk, az eleje döcögős, Nolkának sokat kell magyarázni még (ne keltse fel, ne nyomkodja a fejét, és a hasát... :lol: )
Tegnap ráadásul Nolka hányt egész este :( egy kicsit megijedtünk... egyenlőre úgy tünik már jól van, láza nincs.

Dettyk! tüdéri a Lányod, belevaló kiscsaj :lol:

Megyek, mert időm nulla, Natasa egyenlőre ölbebaba, de nem bánom, imádommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, annyira édes kislány, majd rakok képeket is!

Köszönöm mindenkinek a ránk gondolást!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Panndi nálunk is egyszerre alvás van 8) én mindig úgy próbálom már csinálni, hogy igy sikerüljön, mert kell legalább egy óra csend! Reggel Áron 8körül ébred, majd 10 körül alszik egy kicsit, aztán 1körül alszanak együtt. Sajnálom a tejtermékeket, de van benne valami! Hasa fáj e még? Én megfigyeltem mik azok amiktől fáj. Sajna tegnap anyu hozott egy csomó gyümölcsöt, nem birtam neki ellenállni, volt is este pocófájás, kb. 3 hét után először.

Panndi képek a keresztelőről???????????????

Anitja de jó, hogy már otthon vagytok! Nyugodj meg, örülj neki, hogy Natinak semmi baja. Az orvosok gondolom elővigyázatosságból jártak el úgy ahogyan eljártak. A vérvételtől baja nem lehet.
ne gondolj arra mi volt, élvezzétek egymást! Ölbebabasággal vigyázz! Könnyen megszokják ám!Tudom :wink:

Nekem Péter tiszta ölbebaba volt, mert nem akartam, hogy anyósom hallja, hogy sirna, mindig ráztam. Most már tuom, hogy egy kicsit baba sirhat, Áron is van, hogy nyafizik, aztán abba is hagyja. Ha meg gondja van teljesen másképp sir. Ő olyan, hogy nyügi, aludna és épp kézben van, akkor kiharcolja magának a kicsi kocsiját :shock: Nagyon jó befektetés volt!

Heni
KépKép
heni81

Elég béna képeket csináltam, majd aputól elkérem az övét :)

Egyet hoztam azért, ilyen nyugodt volt végig :lol:

Kép

Este megyek egy egyórás masszázsra 8)
Vendég

Anitja, örülök, hogy otthon vagytok, ügyes voltál :)
Vendég

Na még pár kép :)

Kép

Kép
Vendég

Panndi masszázs 8) irigykedem ám!
Szupik a képek! Édesen alszik Fruzsi a keresztelésén :D remélem majd Áron is hasonlóképp fog.
Csináltatok partyt is? Én csak hidegtálas fogadásban gondolkodom, 2 gyerek mellett úgy sem tudna egyszerre mindenki leülni enni.

Heni
KépKép
heni81

Apa főzött: tárkonyos vadragu leves, grillezett csirkemellcsíkok görög salátával, sült vaddisznócomb krokettel és rösztivel, erdei gyümölcsös mártással, áfonyalekvárral, parfétorta (ez utóbbi cukrászdai). Jó dolgom van :wink:
Vendég

Heni! Nem a vérvételtől tényleg nem lehet baja, sőt, megnyugodhatunk milyen jók a leletei, hanem az antibiotikumtól egész életére allergiás, vagy beteges lehet. 2 napos csecsemőt telinyomni antibigyóval :shock: és a röntgen? terhes asszonyokat nem röntgeneznek (mellkasi röntgen, nem a kisujját röntgenezték). 2 napos babát lehet :?:
Egyébként most derült ki, hogy a nagy vizsgálgatásokban úgy néz ki nem kapta meg a BCG oltást, most azt mondta a védőnő várnunk kell amíg valamilyen módon reagál, mert ilyenkor még nem látható... :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anita
Amúgy majdnem eltaláltam :) és a bnőm is veled egy napon szült szintén óriás baby 4500 g 62 cm Gergő :)

Regi
Kösz a leg magic-et.
Szeli altatás tök jó :) én is ezt várom, h talán eljön az idő amikor magától újra megérik rá.

Heni
Gratula Péternek a nem bilibe pisiléshez :)

A cumiról maguktól leszokó babák nagyon ügyesek. Nekünk ez kicsit küzdelmesebb, de egyelőre "nem" is működik :) napközben nem adom oda neki, csak ha nagyon nagyon nagyon nyűgös.
És ha jön az alvás már tudja, hogy a cumi jön vissza a cicától és mondja is persze :) úgy tud neki örülni, nagyon függő. :)

Amúgy 2 napja mondja, h mit csinálsz? És mi történt? :) mikor először hallottam azt hittem nem hallok jól :)

Silka ez az pont ezt néztem :) de az még nem most lesz. A kórházat majd átírod Jahn Ferencre?
De az már haladás, hogy az esküvőn nem közölte, h haza. rendeződtetek már azóta?

Panndi
Hát tényleg uolyan a két gyerek :)
Nagyszülőknél alvás: Lilla már aludt anyósomnál párszor, de én nem vagyok nagy híve. Mondjuk nekünk nem volt más választásunk amikor ott aludt. Anyuék annyira nem küzdenek azért, h ott aludjon, mert ugye nekik ott az öcsém is :)
Sztem most még a szülők a legfontosabbak és 1-2 év múlva eljön az idő, amikor ők akarnak menni. Én akkor engedem majd el szívesen szívfájdalom nélkül, mert akkor tudom nem fog sírni utánam.
Minitaliban én benne vagyok, ha pont nincs semmi és nálam a kocsi.

Sportszeletes Rugó :lol:

Nagy babanetes tali: mi sajnos megint nem tudunk menni, mert már programunk van :(

Remélem Nati babával is minden rendben azóta, nagyon kis cuki husi musi baba.

Fruzsi baba kocsiban :)

Ágica
Ez a lábas sztori nagyon rosszul hangzik. Remélem már jobban vagy.
Te túlsúlyos????? Sztem nem.

Kaqk
Hát Emma nem semmi ezzel a szobatisztasággal.

Mesi
Szegény Gegi. Hogy vannak a fogak? Mi nagyon szerettünk volna menni hozzátok ma, de apánál a kocsi. A hétfő az ő napja.

Nektarin
Boldog szülinapot!

Mesi
Boldog névnapot!

Dettyk
Nagyon jó nyaralós képek :)

Vindo
Amúgy én is gondoltam már rá, h nekünk is azért ilyen nehéz az esti altatás, mert a napközbeni alvás már sok neki és így este csak későn lesz álmos, ami nekem már sok időben (10 vagy 10 után)

Anita
biztos minden rendben lesz, ha ennyire fölösleges volt, megértelek, hogy kiakadtál.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Délelőtt elmentünk az élményfürdőbe, a csajok nagyon élvezték! 9-től negyed 1-ig bírták! :) Szeli egyre jobban érzi magát a vízben, látszik az úszás eredménye! Ma már egyedül csúszott le a kis csúszdán a neki derékig érő vízbe! :) 1x el is merül véletlenül, akkorát ugrott a medence széléről, nem tudtam elkapni, de annyira most nem akadt ki rajta! :lol:

Próbálok olvasni, de lehet, hogy nemsokára ébred... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Nagggyon jó volt a medence party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teszek ide egy képet, a többit oda :arrow: , mert nem publikus.

Anitja! :evil: Zsozsi is belilult a kórházban, mikor sírt. A szája körül inkább. Nem az egész teste. Erre elvitte egy csitri csecsemős, hogy ez nagy baj, meg kell nézni a szaturációját.
Persze nem volt vele semmi gond.... :evil:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

:lol: :lol: szegény Gegét edzették kölykeim :oops: remélem túl nagy traumát nem okoztunk Neki :oops:

Ágica kórházban tegnap óta,trombózisa nincs,most tüdőembóliával kezelik,holnap viszik szív uh-ra :shock: küldjetek neki sok+++++++++++++
:arrow: nagyon sír :(

KépKép
viranka

Ágica!
uramatyám! :shock: :shock: :shock: nagyon gondolok rád!!!!!!! +++++++++++

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ágica: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

MOst jöttem vezetésből...

Ágica, nagyon fogunk Rád gondolni és mindent beleadunk akkor+++++++++++++++++++++

Kép
vindolanda

Én nagyon lemaradtam: mi baj van Ágicával :( ???????? Természetesen +++++++++++++++++++!!
dettyk

Ágica, mennek a drukkok!!!
Vendég

Ágica!
+++++++++++++++++++++

Anitja!
Örülök, h otthon! Sajnálom, amin keresztülmentetek!

Gica

Kép
gica1

Mi van Ágicával??????????????????????? ++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica Én is nagyon +++++++++++++++++++++++!
De mi történt vele nem is értem.

Kép
hajagosné szabó éva

Istenem! Ágica! Nagyon szorítunk érted!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Napsugarast!

nagyjából visszaolvastam!
eMESE!
BOLDOG NÉVNAPOT )
Nektarin boldog szülinapot :)

Anitja!
nagyon örülök,h. már otthon vagytok,amiken meg átmenttek :evil: :shock: Nolka bizti nagyon jó tesó lesz :) Nati meg rajongani fog érte :)

Panndi!
Azta milyen menüt csinált párod :) csajok édesek :) S Fruzsi végig aludta a keresztelőt?

Dettyk!
de jó helyen voltatok :) s látom idő is klasz volt :) pumpát meg örülök h. sikerült venni :)

Gica!
www.mosolyzona.hu ha jól emlékszem ide jár Irina is és nagyon sdícsérik :) ha helyrejövök anyagilag akkor szerintem én is veszek majd pótórát náluk :) mert Pesten nincs rutinom egyáltalán :)

Ágica: nagyon fájt a lába, alig bírt ráállni,múlthéten 1-én egész estét,hajnalt az egyik kórházban töltötték ahol trombózisgyanúval kezzelgették,de nem csináltak vele semmit...Vasárnap este hívott,h. megint kórházban van,már megjárta a Sote1-et, a Károlyiban(ha van ilyen)benttartották,teljesen kivizsgálják.Szegénykém ki volt/van borulva,hiányzik Petra neki,de próbáltam nyugtatgatni,h. inkább legyen pár napig bent derüljön ki mitől fáj a lába,mint később nagyobb baj nem lesz...

:arrow: ketteske már terrorizál :)

KépKép
viranka

Sziaztok!

ÁGICA most írt. NINCS TÜDŐEMBÓLIÁJA!!!!!!!!!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense!
megelőztél :) :)

tegnapról még :)
Mesi sütött Bálintnak tej és tojásmentes muffint ami szerintem jó volt,szerinte édes :) B. is evett belőle :) +volt fincsi tej és tojásmentes lángos,amiből persze csak mi ettünk :)
Gyerekeim otthon érezték magukat :) kivételesen nem veszekedtek sokat :) B. Gegéért meg van őrülve simogatta, puszilgatta meg is harapta szegénykémet :(
Zsozsi meg olyan édes kiscsaj :) amikor veszekszik és felhúzza az orrát zabálnivaló :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?