A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Megelőztetek :D . Most váltottam üzit Ágicával.
Majd holnap vagy holnapután jövök addig is puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

hú, akkor nem hiába gondoltunk rá annyian.... :D :D

Ma lesz délután az egészségügyi tanfolyam első része, így G. pesztonkázza addig Rugót :D
Holnap után a fősulira kellene menni állásügyben, olyan megbeszélés lenne 8) A bölcsődékről is kérdezek majd akkor, hátha tudnak segíteni :idea: Ha igen, az nagyon jó lenne.

Aztán pénteken megint vezetés. Már jobban megy, egyre több mindent veszek észre, pl. a táblák nagy része már eljut a tudatomig :D

A házzal is haladnak, most már kívülről vakolnak. Jövő héten hozzák az ablakokat meg az ajtókat is 8)

Apósom még itt van, de csak az első nap hajolt el, azóta nem veszek neki sört. Így is átszökik a kocsmába párszor naponta :roll: De azóta nem ütötte ki magát.

R. jól van, bár továbbra sem egy verbális bajnok :roll:

Lehet, rakok fel képeket mindjárt.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Akkor friss képek következnek:

1. az alvó G. mellett jó üldögélni
Kép Kép

2. a pályaválasztás lényegében megtörtént
Kép Kép

3. Ez a fotó majdnem máshová került, de mivel csak kissé erotikus, ezért végül ide helyeztem fel.
Kép

Korog a hasam, lépek ebédeli :arrow:

Kép
vindolanda

Ágica!
Nagyon örülök, h jó híreket kaptunk felőled! :)

Viranka!
Köszi a tippet, majd szétnézek az oldalon. Remélem vannak normális oktatók. Ha megtanítanak vezetni, mi is jelen leszünk ezeken a bulikon! :)

Vindolanda!
Nagyon aranyos Rugó! Most nézem, h göndörödni látszanak a fürtjei!
Örülök, h szépen haladtok a házzal!
Kemény lehet, h Rugó már nem alszik napközben. De cserébe hamar elalszik este. :wink:

Fleur!
És hogy vagytok? Magatokról végül nem írtál.?
Hát igen, a cumi nálunk is nagy úr még. Most az a szabály néhány hónapja, h csak az ágyban lehet cumizni. Ha fáradtak, v nyűgösek, már mennek az ágy fele és jöhet a cumi. Így legalább nem lóg egész nap a szájukban. Azt még nem tudom, hogyan fogom véglegesen elvenni tőlük. :roll:

Panndi!
Aranyosak a keresztelős képek. A férjed nagyon jó menüt hozott össze. Gondolom nem nagyon maradt semmi belőle. :)

Puszi
Gica

Kép
gica1

Jaj, de örülök, hogy Ágicánál nincs nagy baj :D !!! De akkor mitől fájhat a lába???

Csajok, ezt nézzétek meg, nagyon aranyos :D :
http://whisperingwolves.hu/comment.php?comment.news.252

Mesi, Viranka, de jó lehetett, szuperek a képek :D !

Tünde, igen, beszaladtunk a postára Sióra, az egyetlen délután, amikor esett. Utána 1/4 7-kor még kimentünk fürdeni 8) .

Hát, tényleg szuper volt, most nagyon sz@r itthon lenni :roll: , de kénytelen leszek visszaszokni...Nagyon rendes volt keresztanyámtól, hogy lemehettünk, mert egyébként nem futotta volna, főleg nem 7 éjszakára 8) .
dettyk

Sziasztok!

Silka! (Bocsánat... :oops:) Boldog szülinapot utólag!!!!!!! :D

Délelőtt voltunk a (bel)városban (barátnőmékkel, mostanában mindenhová együtt megyünk :)), bankba kellett menni, meg vettem néhány paradicsomot a piacon, mert a miénk még nem érett... De már nagyon várom! :) Jó sok salátát lehet majd készíteni! :)
Voltunk játszótéren is, aztán Szeli kiakadt, mert egy kisfiú motorjával játszott, és ő elvette... Micsoda galádság! :lol: Aztán átmentünk az új sportcentrumban, ott van egy játszóház, óránként 220 Ft 4 óráig... :shock: Egész jó volt, csak kevés volt a gyerek, de asszem ez a csajokat nem zavarta! :) 1 órát voltunk ott.

Na, most már tényleg próbálok olvasni + reagálni... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaaaaa! A bilizést akartam mesélni.

Egyik nap (még talán egy hete) Szeli meztelenül volt a lakásban órákig, de már a vége felé eléggé nyűglődött, mutogatott a fenekére, hogy kaka, kaka, de csak nem kakilt a bilibe. Ráadtam a pelenkáját, és kiderült, hogy azt várta, hogy ráadjam... :?
Ekkor megijedtem, hogy visszatartotta a székletét, meg Anitja pont írta is, hogy ez járhat a korai bilizéssel, ekkor egy kicsit megijedtem, gondoltam hagyom akkor az egészet. A pisi megy, a kaki nem... ez van.

Tegnap viszont, bent voltunk a szobában, Szeli meztelenül, és már csak azt láttam, hogy ül a bilin, és nyom. Belekakilt! :)

Ma reggel meg rögtön ébredés után levettem a pelenkát, hogy együtt megyünk pisilni (mint Kaqkék ;)), és rengeteget csurgatott Szeli a bilibe! Ráadásul alig volt pisi a pelenkájában, és szerintem azt is este produkálta... Ezen elgondolkoztam, hogy mégis csak próbálkozni kéne tovább. Nem is adtam rá semmit indulásig. Egyszer csak halljuk Apával, hogy Szeli mondja: kakis, kakis. Én éppen mosogattam, Zsolti meg öltözött, nem is voltunk a szobában. Zsolti megy be, mondja, hogy belekakilt a bilibe! :) Teljesen önállóan. Úgy örülök ennek! :)
Folytatni fogjuk! :)

Úgy hallom, megjött Zs, árajánlatot kell neki gépelnem... :roll:
:arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Na, még zuhanyozik...

Dettyk! Nagyon jók a képek! Milyen cuki Panka azzal a hajcsattal! :)
Elhiszem, hogy nehéz lesz visszaszokni.

Már én is úgy várom a nyaralást!!!! :)

Gica! Szeli tegnap is 5-kor kelt, már azt hittem, hülyét kapok.
Meg igen hisztis napok óta, elviselhetetlen, ha beindul... :? Most már erősen gyanítom, hogy jöhet neki az utolsó 4 foga, bár a szájába képtelen vagyok belenézni, de tegnap mutogatta, hogy „fáj”... :( Találtam régről chamomillát, igaz csak ch9-es hígítású, de adtam neki este, ma már fél 7-ig aludt! :)
Mi tavaly voltunk Balatonnál is és a Velencei-tónál is, de ölben volt Szeli. Az idén úszógumit veszek neki, de lehet, hogy csak kapaszkodni fog benne. Az úszáson az úszódeszkát szereti a legjobban, ráhasal, és élvezi. Persze vigyázni kell!!!
Ja, meg olyan ülő úszógumink nekünk is van, de az idén már nem hiszem, hogy használni fogjuk... Barátnőmnek oda is ígértem... :roll:
De én az úszás miatt vagyok ilyen bátor... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica: ez jó hír, örülök! :)

Ma arra ébredtem, hogy Zsófi forgolódik csukott szemmel, és azt ismételgeti, hogy "Kérjek bodzaszöp, kéjek bodzaszöp, kéjek bodzaszöp!" :lol: Vicces volt :lol:
Vendég

Vindo! Akkor rád ütött... :? De ha így jobb neki, és nincs szüksége a nappali alvásra, akkor ehhez kell alkalmazkodni... :? Ők diktálnak... ;) :) De ő jól eljátszik, ugye?

Tündi! Jaj, de jó! Akkor csatlakozol a fogyihoz?! :)

Bilizésre visszatérve... Kaqk! Ti mivel feditek le az ágyat, hogy ne folyjon bele a pisi?

Panndi! Sajnálom, hogy nem fogyaszthatsz tejterméket... :( De legalább megvan az ok a hasmenésre, és a kevés hízásra! :)
Hmmmm masszázs... :)
Az igen! :shock: Ilyen jókat főz a párod?

Anitja! Huhhh... ez durva... :evil:
Örülök, hogy jól vagytok, és jól megy a szopi! :)
Ne aggódj! Nem lesz Nati beteges, mert majd felerősíted az immunrendszerét! ;)

Fleur! Azóta is egyedül alszik el nappal! :)
Az estit is megpróbáltam, de az nem megy... visszajön a szobájából... De nem bánom, ennek is örülök nagyon! :)
Szeli viszont mostanában rengeteget elkéri a cumit megint... szerintem ez is a foga miatt lehet... :roll:

Jaj, szegény Ágica!!! Megy neki a +++++++++++++++++++++++++++
Mindenképpen értesíts Vera, ha megtudsz valamit róla!!!
Huhh... de akkor mi lehet a baja?????????????????

Rugó igazi fiú azzal a csavarhúzóval! :)

Gica! Cumi: nálunk szerintem ezt is Szeli fogja majd eldönteni, mint minden mást... :roll:
Nálunk az a baj, hogy unatkozik a babakocsiban, mikor megyünk valahova. Maximum ha almát eszik, akkor nincs ugyebár a szájában, de egyébként... :?
Viszont mikor odaértünk ma is a játszótérre, már adta is oda, hogy „nem kell”. :) Már ez is haladás... Meg mostanában többször látom, hogy hajnalban nincs a szájában, talán már nincs benne egész éjjel... remélem... :roll:

Panndi! Bodzaszörp... :lol: Ennyire szereti? :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Ti mivel feditek le az ágyat, hogy ne folyjon bele a pisi?

...így akartam...

Ha van valakinek ötlete, hogy mit lehet tenni az ágyra, hogy ne legyen pisis, ha éjszakára elhagyjuk a pelenkát majd, légyszi írjátok le!!! A quellében láttam ilyen lepedőt vagy mit...
Szóval ez körkérdés! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica
Jézus :( :( nyugi minden rendben. Tudja valaki a számát??? Küldenék neki biztató sms-t.

Szegény Gegi :)

Vindo
Mi az az olyan??? Csak nem???
És a házról nem teszel???

Gica
Köszi a kérdést akartam, csak valamiért elmaradt. Mi is ezt csináljuk, sztem jó ez így most. A véglegessel még ráérünk.

Regi
Wow Szeli is milyen ügyes.
Lehet kapni ilyen vízhatlan lepedőt amit a lepedő alá tudsz tenni.

Lilla tegnap is hatalmas tiltakozásba kezdett bili ügyben :( így én nem erőltetem. Pedig csak pisiről lett volna szó. Maradt a bokor alja.

Phuhh szerencsére, h nem tüdő embóliája van Ágicának. Az durva dolog.

Rólunk is pár szót:
7végén anyósozás volt, de minden jól alakult szerencsére. Mi is voltunk strandon és most először volt, h Lilla annyira élvezte mint még soha. Alig bírtuk kiszedni, pedig mély és hideg víz volt :)
Annyira kacagott öröm volt hallgatni.
Tegnap meg bnőméknél volt pancsizás. Ma még nem tudom, de nagyon sokat vagyunk lent. Ebben a melegben én sem olyan jól viselem a lakást.
Ma viszont fáj a hasam, így a szokásosnál jobban vigyázok magamra. Lehet csak Zsebi nyom, vagy az izmok, szalagok nyúlnak, de jobb az óvatosság.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

csak gyorsan Reginek: ahogy Fleur mondja: nedvességzárós lepedőt, aminek műanyagszerű az alja..ez megy a lepedő alá.

de érdemes éjszak 1-2x kivinni pisilni..mondjuk Emma szól ..és akkor viszem....nem minden éjjel..van h csak reggel pisil..attól függ este mennyit iszik.
Emma ilyenkor félkómában van...azonnal vissza is alszik..:-)

ügyes Szeli!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, elhavazva :oops:

Ágica +++++++++++++++++jobbulást neked!

Emese szuper medence partyt adtál:-)

REgi van kimondottam ilyen lepedő, simán tesco, auchanban , vagy egyszerű bababoltban is van. Én már vettem mikor még Péterkével terhes voltam :oops:

Heni
KépKép
heni81

Köszi!
Ezt találtam a neten (nem tudom, boltban mennyibe kerülnek ezek...):

http://www.ovizsak.hu/lepedo

Még várok azért az éjszakai szobatisztasággal, előbb úgy csinálom, mint Kaqk, hogy este/reggel pisi, aztán meglátom, mennyi megy éjjel a pelusba...
Egyelőre nappal legyen szobatiszta, de ha adja magát a dolog, akkor mindenképpen be kell szereznem egyet.
Úgy látom, Szeli nyitott rá. Délután is kakilt bilibe, és szólt előtte, meg láttam, hogy markolássza a fenekét. És ma már a bugyit is elviselte magán! :) Szerintem kezdi ráérezni! :)
Meg azt nem tudom, hogy ha belemerül a játékba pl. a játszótéren, akkor nem fog-e becsurogni neki... Majd ezzel is próbálkozni kell még... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Jobbulást!

Regi! Én annó a tescóba vettem ilyen foliás izémizé,a gyerek részlegen lehet venni 400ft. kb. azt a lepcsi alá lehet rakni. Megpróbálok én is fogyni inkább így mondanám.:) Amúgy ügyes Szelike. :)

Panndi!Irigyellek a masszi miatt.. :)

Nagyon jók a képek itt is meg a másikban is.. :)

Kispocc! Jobbulást Bulcsúnak.. ( remélem nem kevertelek odaát olvastam)

Most gyorsan ennyi tudtam írni.. Megyek, mert nem hagynak...
varga tünde

Regi: a lényeg hogy figyeld..jelzi ő ha pisilnie kell...és ha a játszin vagytok csinál egy pocsoját..emma nagyon élvezi..a kertben pocsoját csiálunk..csak bent van bili. Azt hiszem Heni írta h 2 hét alatt szobatiszták tudnak lenni. ...nagyon jó dolog de folyton figyelem az időt...zól ő legtöbbször..de ha belemerül valamibe...akkor nekem kell résen lenni..attól függően mennyit iszik..3/4-1-1,5 óránként van pisi. Emma a kakira is azt mondja pisi..és "Futásssssssssss"..és már szalad is..

A képek nagyon jók, keresztelős Fruzsia, pancsolós Zsófi, Bálint, Míra, Gegi, Rugós :lol: :lol:

Ágica: jaj de jó..++++++++

bocs most csak ennyire volt időm

KépKép
kaqk
Debrecen

Beszéltem Ágicával du. hangja alapján kedve jó volt :) lehet holnap bemegyek hozzá,bár ez fóügg Robi h. ér haza :)

:arrow: fürcsi tájm :)

KépKép
viranka

Sziasztok!
Jöttem pár képpel :lol:
Kép még a kórházban
Kép tesók :lol:
Kép tesópuszi :lol:

Örülök, hogy jól van Ágica!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jó reggelt. Gegi baba n6 óta nyomja. :shock:

Anitja! De ééééédeeees Nati! És hogy szereti Nolka! Szegénykémnek hogy összeszurkálták a kezét. :(
Örülök, hogy jól vagytok. Gondolom ti sem használjátok az 56-os rucikat. :lol:

Fogyi: No tegnap először bújtam fürdőruhába, és a látvány sokkoló volt. :shock: Elhatároztam, hogy most belehúzok, mert ez a 86 kiló tűrhetetlen. Engem nagyon zavar. A szopitól nem olvadnak a kilók, én nem az a típus vagyok. Ha nem eszem eleget, a tejcsi bánja.
Na de most új világ jön, próbálok egyszerre kevesebbet is enni, és mást Regi-féle módon.
Plusz tegnap felpattantam az ellipszisre, és lenyomtam egybe 10 percet. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Szuper hír, hogy jól van Ágica! Viranka, ha mész be hozzá, adj egy nagy puszit neki a nevünkben!

Nálunk megy a pancsolás ezerrel, bár most enyhébb időt jósolnak.

Szobatisztaság: Ha kint vagyunk, lekerül a pelcsi, én kérdezgetem, hogy kell-e pisilni, de a játék hevében lehet, hogy meg sem hallja, és becsorog. :D Azt hiszem rá fogom ültetni. :D
Bent még egyértelműen pelcsi van, nem tudok még Gegi mellől bármikor ugrani, de szerintem már közel vagyunk, hogy megérjen a dolog.

Gica! Maguktól fogják elhagyni a cumit. Ezt mondta a védőnénink, alig akartam elhinni. Nálunk úgy volt, hogy elkezdte kirágni, na akkor nem adtam nappal, csak alvásnál, és az esti alvásnál. Ha napközben említette, eltereltem a figyelmét, de nem reklamálta. Pár nap után már alváshoz sem kérte. Utána persze hetekig emlegette, hogy cumi, de akkor azt mondtam, elvitte a cica (ez bejött), utána meg azt, hogy elvitte a cica pici babának, akinek szüksége van rá, mert a nagylányok, mint te, már nem cumiznak. És semmi hiszti nem volt, elfogadta a helyzetet. Ez a leszokás nem vett igénybe egy hetet.
Ha nem reklamálják este a cumit, akkor sinen vagy, de bepróbálkozhatsz az "elvitte a cicával". Ha sírás van, akkor add nekik oda, hogy "jé, letette a konyhában, mégsem vitte el" vagy valami ilyesmi. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Ágica! Örülök, hogy nincs komoly bajod! Próbálj megnyugodni!

Nati baba nagyon édes!!!!

Mi ma ismét útra kelünk, majd jövő héten leszünk itthon, most a Dunántúlra megyünk, Kőszeg-Sárvár, Ausztria.

Körkérdés:

Kicsi Marci kb. 1 hónapja nagyon-nagyon hisztis. Biztosan van mindenkinél hiszti, eddig én is tudtam kezelni: megszüntettem a kiváltó tényezőt, vagy kiragadtam abból a közegből, vagy eltereltem a figyelmét, vagy ha már nem volt mit tenni hagytam és nem törődtem vele, ha nincs közönség nem csinálja.
Az utóbbi napokban viszont már kezelhetetlen... leírni sem tudom miket művel, egyszerűen semmi sem jó, mindenen ordít. Már a nap végére ott tartok, hogy még egy hisztit nem bírok ki.
Már teljesen tanácstalan vagyok.

Tehát bármilyen jó tanácsot nagyon szívesen elfogadok ha megosszátok velem!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Natasa szép :)

Ágicának örülök :)

Zsófi nagyon hirtelen szokott le az ujjszopásról, pedig ugye azt elvenni sem lehet. De már másfél hete abszolút nem szopja :wink:
Vendég

Hoztam két tegnapi képet:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Anikó80! Nem tudom, mennyire olvastad a fórumot, én ezen mentem keresztül Zsozsival, valami extra formátumban (a talin láthatták is a lányok), anyásság hisztivel. Én mindent csináltam, figyelemelterelés, nem ráfigyelés, engedékenység..... A lényeg a lényeg, ez két hónapig tart, elmúlik. Csak kitartást tudok kívánni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Cumi: Én nem szoktam le magamtól, voltam vagy 3-4 éves, mikor a télapó kidobatta velem (és az már a 2. próbálkozás volt)... :?
Szerencsére a fogaim nem állnak annyira előre. Nem mondom, hogy tökéletes a fogsorom, alul csálé is, de annyira nem látszik... :roll:

Ágicáról infót kérek szépen, hogy hogy van!!!!!! Vera?? Tudják már, hogy mi a baja???

Szeli szépen pisil-kakil a bilibe. Ma itthon leszünk, úgyhogy bilizhet kedvére! :)
Este fürdés után ráadtam a pelenkát, de még 2x levetette, hogy ő bilibe akar pisilni! :)
Viszont reggelre pisis volt a pelenkája, tehát pisilt éjszaka. De az nem is baj, azzal még ráérünk. De a nappali bilizés szerintem most már menni fog. Tegnap már ügyesen lehúzta a bugyiját is mielőtt ráült! :)

Mesi! :) Főleg, ha Gegi elkezd mást is enni, szerintem nyugodtan fogyózhat, Dettyk is úgy csinálta, ha jól emlékszem! 8)

Anikó! Szeli is időszakosan kezelhetetlen, én arra gyanakszom, hogy akkor, amikor jön a foga. Vasárnap teljesen kikészített... :? Semmi nem volt jó neki sem... :(

Nati nagyon cuki husi lady! :) Édesek a tesók! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, lányok!

Anikó, sajnálom a hisztit. Emese biztos kisegít pár okos tanáccsal :wink:
Néha R. is kibírhatatlan, de eddig még jól bírom 8)

Panndi, akartam kérdezni, hogy mi is lett akkor a tojásfehérjével? Kerülitek? És hogyan alakul Zsófi súlya?

Irina, vezetsz már?

Anitja, milyen kis aranyos husi baba Nati :!: Nolka hogyan bánik vele? Nagy a szerelem?

Szobatisztaság - eddig minden próbálkozásom tökéletesen kudarcba fulladt...

Mennem kell, jövök még :arrow:

Kép
vindolanda

Fogyi: Egyelőre tartom a -3,5 kilót.
Tegnap grillcsirkét sütöttem egészben, azt vacsoráztunk salátával (paradicsom, paprika, uborka, lila hagyma + ecetes fokhagymás öntet porból) + Apának sült krumpli. Ebédre pedig tökfőzeléket ettem pulykapörkölttel.
Mára meg ilyet rendeltem: Pulykamell Marco Polo módra (sonka, brokkoli, sajt) + bébirépa

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, nem Zsófi, Fruzsi :oops:

Kép
vindolanda

Tündi! Köszi az alátét infót, tescoban meg fogom nézni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

És milyen lehet az a pulykamell Marco Polo módra??? :roll:

Regina, azért ügyes vagy ezzel a fogyival... Én tuti elcsábulék mindig :roll:

Mennem kell, tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Tuti oldalkezdés :shock: :D

Na, most aztán már semmi sem tántorít el a tisztába tevéstől :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Gica, nem göndör amúgy, csak ha megizzad, akkor kunkorodik R. haja.

Fleur, ezt az olyan-os kérdést nem értettem :oops: :oops: :oops:

Hörcsög, hogy álltok a vásárlással?

Kép
vindolanda

Vindo! Pulykamellre rá van pakolva a sonka, brokkoli, reszelt sajt, és még úgy be kell tenni a sütőbe, míg ráolvad a sajt. Előre meg kell főzni félig a brokkolit, meg a pulyamellet picit átsütni serpenyőben! 8) Szerintem... :roll: bár ilyet még nem készítettem... :)
Egyébként én nem vagyok annyira édesszájú, nem mondom, hogy nem szeretem az édességet, de kibírom. Sokkal nehezebb ellenállnom egy főtt kukoricának, vagy egy kolbásznak, sajtos-tejfölös lángosnak! :) Ezekről szoktam álmodozni! :) Persze, mikor nem fogyózok, akkor is csak néha eszek ilyesmit, de ilyenkor ezekre "csorog a nyálam"... :lol: :oops:
De muszáj kicsit kibírnom, hogy eredményt érjek el...
:!:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !

1/2 4 óta ébren :? : Panka akkor összefosta magát nyakig, azóta hány :( . Szegénykém kér inni (szerencsére), de 3 percen belül sugárban hányja ki a vizet, aztán 20 perc alvás, és újra szomjasan ébred...
Hugomékon keresztülment múlt héten, és vasárnap, mikor a Balcsiról hazajöttünk, egy csomó unokatesó is volt náluk, akik szintén átestek ezen :? . Remélem, gyorsan keresztülmegy rajta :( .

Mesi, imádom a képeidet :D ! Gege állandóan nevet :shock: :D !! Bencének is nagyon tetszik, jót nevetett rajta :D .

Aniko80, csatlakozni tudok Mesihez hiszti ügyben, nálunk ébredésekkel és saját ágyban nem alvással párosult, kb. 1,5 hónapig tartott.

Regi, nekünk is sima gumilepedőnk van, bár amit belinkeltél, biztosan kényelmesebb, bár jóval drágább is.
Nagyon ügyes vagy a fogyival, de lassan elfogysz :D !
Nekem tornáznom kellene, de nincs erőm :oops: . A Balcsin 2 este elmentem futni (soha nem tudtam futni), és nagyon jól esett, gyorsan bele lehetne jönni, csak itthon nincs, akire bízzam a gyerekeket, amíg futok :? . És itthon nem is lenne olyan élvezetes, mint a Balaton parton 8) .

Szobatisztaság, reggelente bilibe kakilunk már jó ideje. A pisivel ott tartunk, hogy utána szól, illetve ha pucin kint van az udvaron, leguggol, ha már kezd csorogni :lol: .

Anitja, nagyon édesek a gyerekek :D !!

Fleur, hű, de jó hétvégétek lehetett :D ! A kecskeméti strandon voltatok? Pihenj akkor!!

Vindo, Rugó pályaválasztása :lol: ! Ugye már minden rendben?? A múltkor kicsit magad alatt voltál-tőled szokatlan módon :o .

Silka, nálam az vált be, hogy reggelire ettem többet, este pedig már semmit, vagy csak némi fehérjét: virslit, tejet, tojást.

Megint egy adag kijött :( , el, takarítani :arrow: . Szegénykém olyan bágyadt, inkább lenne ördögfióka :( .
dettyk

Vindo: Fruzsi most egy kilót hízott egy hónap alatt, mióta semmi tejterméket nem eszem, azóta nem megy a hasa, és hízik :) És nagyon hosszú, 68-as ruhákat hord :roll: Zsófi leletét elküldtem egy gasztroenterológusnak, azt mondta, ha a tojásfehérje evés után nincs tünete, azt kaphat, viszont ha a tejtől van, hiába negatív a vérvétel eredménye, óvatosan adjak neki.

szobatisztaság: odáig eljutottunk, hogy két napja a WC-be pukizik :lol: Szól, hogy kaki, felül a WC-re, kiereszti a fáradt gőzt, aztán leszáll, és kész :lol:
Vendég

Dettyk, fél négy :shock: :shock: :shock:
Szegény Panka, remélem, gyorsan meggyógyul...

Igen, a múltkor összekavarodtak az álláshirdetések... A második, ami közelebb lett volna az egyetemen, ott végül szeptemberre írták ki a döntést. Na, akkor ugye szoktassam be egy hét alatt egy hirtelen megtalált bölcsődébe... Ja, és egy hét alatt készüljek fel egy csomó, nem témámba vágó tárgyból.
A másik helyen, ami földrajzilag távolabbi, talán megoldható a bölcsőde helyben, ott holnap reggelre hívtak vissza (ott első helyre rangsorolták a pályázatomat). Itt már lezajlott a pályázatok bírálása.
MInd a kettő mellett szóltak érvek és ellenérvek: intézmény preztízse, bölcsőde lehetősége, ismerősök, oktatott tárgyakhoz való hozzáértés, határidők.
Tegnapra sikerül nagyjából döntenem, és most jobban vagyok hirtelen.

Regina, ez a hús azért finom lehet. A brokkolit szeretem, Rugó is nagyon nyomja befelé amúgy 8) Vajo Marco Polo is szerette???
Sajtos-tejfölös lángos :roll: :oops: :shock:

Kép
vindolanda

Anitja!
Nagyon kis husi Nati baba. És Nolka úgy látom szeretettel fogadta! :)

Mesi!
Nagyon édesek! Gegi aztán hamar kialudta magát!
Hát remélem lassan megérnek a cuminélküliségre. De már annak is örülök, h elfogadták, h csak az ágyban lehet cumikázni.

Ágica!
Sok-sok puszi Neked!

Vindolanda!
Hát, nem lehetett egyszerű ez a döntés a munkahelyről. Elhiszem, h egy kis feszültség azért volt benned.

Aniko!
Kemény időszak lehet most nálatok! Kitartás!

Viranka!
Megnéztem a mosolyzónát. Ígéretesnek tűnik. Jelentkeztem is, várom, h hívjanak, v ha jövő hétig nem teszik, megteszem én helyettük. Most már nem szabadulnak az autósok tőlem! :wink:

REgi!
Nagyon ügyes Szeli a bilizéssel!
Te pedig a fogyókúrával!
Jól hangzik a Marco polo. Én meg rakott brokkolit készítettem.

Nálunk a kaki Gergőnél szinte mindig odamegy, bár tegnap elbújt a kakihoz, mint régen és akkor odavezettem a bilihez, nem problémázott vele. A pisike nála még a pelusban landol, vagy a gatyójába, ha éppen az van rajta. Zsuzsu többször pisil bilibe, de néha nem kéri a bugyit, hanem a pelushoz ragaszkodik. Szóval próbálkozunk, kisebb-nagyobb sikerrel.

Meg aztán játszóterezünk hármasban most már rendszeresen. Próbálom őket egy kupacban tartani, vagy legalábbis egy homokozóban és figyelni, merre bóklásznak. De már olyan jó, h legalább a lakótelep belül mobil vagyok velük! Másfél éves bezártság után szuper!!!!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Dettyk!
És Panka ilyenkor nem alszik délelőtt vissza? Bírja ebédig? Nem semmi!
Gica

Kép
gica1

Gica, 1,5 év bezártság :shock: ! Nem is tudom, hogy bírtad, jó, hogy ki tudsz szabadulni :D !
Panka most, hogy beteg, még fel sem kelt :( . Folyamatosan alszik, néha felébred inni, pár perc múlva kihányja, és alszik tovább. Állítólag a lányok fél napig hánytak :? , akkor már nincs sok hátra :roll: ...

Vindo, örülök :D !

Regi, nyami, ez igazán nekem való lenne...a brokkoliért mi is odavagyunk Pankával :D .

Panndi, az igen, 1 kg :shock: :D !!
dettyk

detty, jobbulást Pankának!
Vendég

Panndi! 1 kg nem semmi! :)

Dettyk! Á, nem fogyok még el! ;) 60 kiló lenne az szerintem, hogy szinte alig van rajtam felesleg, attól még bő 8 kiló választ el! :lol: De nem ez a cél most, hanem a 65! 8)
Viszont lassan megint mehetek nadrágot venni, mert kezdenek lötyögni... :? (:D)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Mi is vagyunk ám! :wink: jaj mindig csak olvasásig jutok :oops:

Ma jön hozzánk a pap, megbeszélni a keresztelőt. Még nem tudom mivel kináljam majd.

Áront az éjszaka a hátán próbáltam altatni, 01.30 kor ébredt :shock: ha hason alszik 4-5 körül ébred először. Fingózott is egy csomót és mindnél mocorgott.

Péter sem aludt valami jól, szerintem sok neki ez a bilizés cucc. Tegnap már én is kiborultam egy kissé. Folyamatosan kérdezgetem ugye , hogy kell e pisilni, ő mindig nem, nem és egyszer csak bólogat, és látom hogy mind lepisilte a kanapét :evil: nem tudom mit csináljak, de lehet hagyom a fenébe.

Hurrá!megyünk nyaralni:-) Balatonvilágosra a barátnőmmel és pasijával a hónap végén, igaz csak négy napra, de már nagyon
várom.

Regi neked tök jó, hogy tudsz rendelni kaját. Én szerintem nem a főztömtől, de a sok nasitól hizok :oops: tegnap is este megkellett egyek egy pudingot mert tiszta roncs voltam.
Szeli ügyes!

Emese na várj csak majd ha 2 gyerek 2 felé fut a sok kiló is lefut :D én egyébként nem tudok fogyózni, soha sem tudtam.
Édes Gegike, kis mosolyország :D egyébként a Zsozsi hiszti korszak teljesen lezárult?

Dettyk jaj, remélem gyorsan átmegy Pankán a dolog++++++++++

Vindo na két lehetőség is van 8) szupika:-) úgy izgulok, melyiket választod.
Rugó továbbra is nagyon édes :D

Panndi hasa fáj még Fruzsinak?

Brokkolit én is imádom, annó Besztercebányán az egyetem alatt volt egy hely ahol nagyon finoman tudták csinálni. Hőálló tálban sajttal, sonkával összesütve, fokhagymás pizzakenyérrel, nyami
:D

Heni
KépKép
heni81

Pankának jobbulást!!! :cry: Szegényke, jobb is ha átalussza ezt a rosszullétet... :roll:

Vindo! Gondolom kedvező bölcsi lehetőség kontra testhezállóbb meló... :roll: Szerintem hosszú távon gondolkozz! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Szegény Panka! :(
Zsozsi is keresztülnet ezen, három napig hányt, első nap este 10-délelőtt 11-ig. :cry: Kanalanként adtam a vizet, az is kijött.
Utána két napig 1-2 hányás. És kegyetlen hasmenés.
Dokinéni javasolt Humána elektrolitot (inni kell, pótolja az elveszett ásványi anyagokat), és Smectát, na egyiket sem itta.
És első nap (égő pirosra kicsípte a kaki a popsiját), egy törölközőn ült a nappaliban a kanapén, 3 órán :!: keresztül egy pózban. 2x végignézte egyhuzamban a Gárfildot. Kicsit volt csak sz.rul. :(

Heni! Jessz! Hisztikorszak vége! :D De azért normális elégedetlenség van persze! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi, én 60 kg vagyok (jobb napjaimon 58 ), Te pedig jóval magasabb vagy nálam 8) . Szerintem 60 kilósan elfújna a szél :wink: . Mondjuk nekem lenne még miből leadnom, de már nem akarok, viszont jobban érezném magam, ha tudnék tornázni és fittebb lennék :roll: .

Köszönjük Panka nevében, még sz@rul van. Kezdtem örülni, hogy benne maradt egy kevés víz, de a következő adag azonnal kijött belőle :( . Délután én is elkezdek adni neki vmi ásványianyag pótló izét :oops: , hátha benne marad. Bár kiszáradásnak nyoma még nincs, és a nyelve is szép tiszta.

Heni, tök jó, hogy mentek nyaralni :D ! Szerintem két gyerekkel a négy nap is elég lesz, hidd el :wink: :D . Aztán kérünk beszámolót, már gyűjtöm a tapasztalatokat jövőre, melyik a legjobb partszakasz a Balcsin kisgyerekkel :D . Egyenlőre Balatonfenyves vezet 8) .

Mesi, jajjj, de rosszul hangzik :( , szegény Zsozsi...Nagyon örülök, hogy nálatok is vége, sok erőt merítettem belőled :wink: :lol: !
dettyk

Heni! Süssél pogácsát! :)
Pisilés... :( Akkor még neki korai... :roll:
Nyaralás szuper! :)
Neked jó alkatod van! :) Én, ha nem fogyóznék, hiába rohangálnék Szeli után, attól nem fogynék le, az biztos. Csak, ha odafigyelek a kajára... :?

Egyébként mindenki mondogatja, hogy jaj, a szoptatás alatt lefogy az ember, meg hogy majd amikor rohangál a gyerekek utána... Na, én ebben már nem hiszek! 8)

Dettyk! Pedig 20-25 éves koromig annyi voltam! 8) És akkor éreztem igazán jól magam. Utána a fősuli alatt szedtem fel... :?
A torna nekem is fontos, nem a fogyi miatt. Belehalnék, ha nem mehetnék! Immáron 12 éve járok ugyanoda! 8) (Kisebb-nagyobb szünetekkel.)

Szelike már nyügi volt, így 11-kor megebédeltünk (meg éhes is voltam, ő is...), fél 12-kor meg lefektettem, és alszik! :)
Délelőtt kipucoltam a gáztűzhelyet belülről, már a költözés óta készültem rá... :roll:
Most meg asszem gyakorlok egy kicsit! :) (hastáncot természetesen, aug 22-én fellépés! :))

Kép

Kép
regcsiken14

Én is 60 kg vagyok, Zsófit 70 kilóval kezdtem, 65-re fogytam le a terhesség elején, Fruzsit 61,5 kg-val, 58 kg-ra fogytam le az elején, kíváncsi vagyok, a harmadik babánál mennyi lesz az induló súly :roll:

Én 60 kg voltam 14 éves koromtól 19 éves koromig :)
Vendég

Jaj, Heni, köszi a kérdést, hasa Fruzsinak elég nyugis, bár ma reggel nagyon ment a hasa, és fájt is neki közben, de esténként már nincs sírás, sokat ébren van, és ha ébren van vigyorog, gőgicsél, hangosan sikongat, tök jó :)

Gondolom már Áronnak sem fáj a hasa :)
Vendég

Viszont tök fáradt vagyok, holott mindkét gyerek alszik éjszaka :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?