A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

szia Hene!

Nincs ötletem, sajna mi is két hete kelünk mert éhes a pici poci! De nem bánom a dr-néni azt mondta hogy látszik hogy szépen kigömbölyödött, a héten is 19dkg hizott! :D
Esetleg nem a fogacskája jön?
bencuri

Na, közkívánatra! :lol: Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Szavaznátok erre a két recire?Sütis néne recijei:
http://www.mivi.hu/recept/48970

http://www.mivi.hu/recept/48973

Bár regisztrálva lehet csak,és szerintem csak egyszer,mert én tegnap óta nem tudtam többször-előre is köszike :wink:

Megyek Babómhoz.

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,de édes Zsolti!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Hű, csajok! Ezt a tempót képtelenség követni!!!! :twisted: Vagy én vagyok béna... megeshet :P :lol:
Vendég

koszonjuk a Zsoltis kepeket! a szepseges szemu! Annyira tunder !
Vendég

Zsolti Kép

lépek nyügi van!
bencuri

Zsoltiba ismát beleszerettem! Kép
20150601134430

Csugi:ó,igen,hála Muffinnak! :D

Kubu:engem csak simán Erzsinek :?

Kép
Kép
Kép
kike

Timi - a liberó vonalkódokat + én is kinéztem magamnak a teszveszen! :D
Licitált rá vki innen közülünk? MErt akkor én hagyom inkább.
Vendég

Kike, igen, ezek most hosszú ujjúak, ált.ban valami pici hiba van rajtuk, de sokszor észre sem lehet venni. Átlagban 600 Ft, de mindig más. Majd írok privit!

Kép
Kép
patr

Wera, hát igen lebuktatjuk szépen sorban magunkat!
A férjed keze hogy van?

Hene, ilyen bölcsőhinta féleségetek nincs véletlenül? Az én fiam napközben csak abban hajlandó elaludni. Mi is 3 óránként kelünk éjszaka, de Bence -szerencsére-csukott szemmel kéri a kaját és ha befejezte ugyanúgy alszik tovább.
Vendég

Bencuri, se az ujjammal nem érzem, és nem is fehérlik neki. Nekem is ez jutott eszembe. Most éjszaka bekentem neki Dentinoxal, és ugyan úgy felébredt. Bár attól még lehet.........

KépKép
hene

Sziasztok!

Csatlakozom a zugolvasók táborához! :lol:
És Orsóanyához is. Én is úgy vagyok Vele hogy tudtotokon kívűl nagyon sokat segítettetek. Pl tejcsiszaporításban.
Szerencsére nagy gondok sose voltak tejcsi ügyben de 1x 2x azért kellett egy kicsit rásegíteni hogy több legyen.

Nagyon szeretem soraitokat olvasni, szinte már minden nap megteszem. Jó kis csapat jött össze. :D

De azt hiszem maradok én is a háttérben mert olyan sokat írtok hogy nem hiszem hogy lépést tudnék tartani. 8)

A babák pedig csodaszépek, és örülök hogy javulnak a " rossz" gyerkőcök is. :lol:
csipcsab

Zsolti imádnivaló!!! :D
Vendég

Pati:ok,köszi,várom,de most tényleg lépek-bár nehéz innen elszakadni ,az tény,de hát ha hív a Prof,mennem kell :D

Kép
Kép
Kép
kike

miert van az hogy Anna meg ha alszik is olyan karikasak a szemei?
Vendég

Hene este mit eszik Gergő? főzeléket is?
bencuri

Kubu, nincsen. Az igazság az, hogy mióta kifárasztom, azóta csak le kell tennem, és már alszik is. Előtte, amikor elkezdte dörzsölni a szemét csak úgy tudtam letenni aludni, ha elringattam a seggét. Napjában 5-6szor aludt fél órát. Így kb 2 óránként aludt.
Gergő már nem eszik éjszaka. Az is kipróbáltam, hogy adok neki enni, de ugyanúgy felébred 2 óra múlva.

KépKép
hene

Hene este mit eszik Gergő? főzeléket is?
bencuri

Csipcsab-szióka neked is,nem ér ismét eltünni :wink:

szopizik,csak azért vagyok még :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Csibcsab!
Kép
20150601134430

Kike, Viki, Wera, Kubu, Anyjuk és a többiek!

Köszi a kedves fogadtatást.
Csatlakozva az előttem szólóhoz, hát igen, én Vikitől hallottam először a horrorfejésről és bejött, Emmus azóta is kizárólag anyatejet kap szerencsére.

Zsolti csillagszemű!
És most nem dícsérek végig minden babát egyenként.
Rólam annyit elöljáróban, hogy Zuglóban élek, de csak fél éve, így nem ismerek senkit, ezért kezdtem el olvasgatni. :D

Egyébként előtte halsztelki voltam, sőt Szigetszentmiklóson jártam gimibe, látom vannak itt odavalók. Kubu, ha jól rémlik.

Mindenkinek gyönyörű napot (már amennyire az időjárás engedi.
Most megyek, mert Lujzi felébredt.
Aztán, ha megtanulom a képvarászlást, mutatok képet a lányzóról.

Jók legyetek,
O.

Kép
Vendég

Íme:

Kép

Zsolti szemeibe én is beleszerelmesedtem!

Wera, ez számomra is követhetetlenné vált!
Vendég

Csibcsab!
Kép
20150601134430

csipcsap: azer ha nem is mindig irj is!
szep a neve a kislanyodnak, nalunk a kisteso ha lany lesz, Flora lesz a neve:)
Vendég

Sziasztok!

Akkor a holnapi tali még áll és szívesen látok mindenkit.
A vérvételen lecsapolták az összes véremet... :lol:
Holnap 8.15-re megyek EKG-ra, és 10-re jöhettek!!!

Levi teljesen kikészít a nem evésével és főleg a nem alvásával. Éjfél után már alig alszunk valamit. Tamás már megjegyezte, hogy nem jobb neki az ágyában aludnia, mint itt rázom a babakocsiban? Mintha az ágyában aludna. csak oda állandóan járkálnom kéne a babakocsinban meg csak tologatom vagy elrázom és még csak fel sem kell kelnem. Azért kérdezte persze, mert nem tud rendesen aludni a babakocsitól...... :evil:
Már annyira készvagyok idegileg, érzelmileg, meg ahogy csak lehet, hogy minden nap felteszem a kérdést, hogy biztos, hogy kell nekem ez a gyerek??? Egyedül nem tudom ezt végigcsinálni érzelmi támogatás nélkül.

Na már megint csak negatív vagyok és ezt úgy utálom.

Na el is aludt, de sírva, így nem sokáig fog aludni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Csatlakozva az előttem szólóhoz, hát igen, én Vikitől hallottam először a horrorfejésről és bejött, Emmus azóta is kizárólag anyatejet kap szerencsére.

Zsolti csillagszemű!
Rólam annyit elöljáróban, hogy Zuglóban élek, de csak fél éve, így nem ismerek senkit, ezért kezdtem el olvasgatni. :D

Egyébként előtte halsztelki voltam, sőt Szigetszentmiklóson jártam gimibe, látom vannak itt odavalók. Kubu, ha jól rémlik.

Jók legyetek,
O.

Kép
Vendég

Zsolti csillagszemű!

Jók legyetek,
O.

Kép
Vendég

Csugi, Kubu üdv köztünk ;)
Kép lekicsinyítés:
fogod a képet, áthúzod paint-be (remélem jól írtam...) és ott a kép menüben lesz olyan, hogy nyújtás, döntés. Itt a vizszintesnél beállítom, hogy hány % legyen.

Ronix: +++++++++++++

Szilvi boldog névnapot kívánok.

Aztanekimekkorahaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Nem semmi a fiúcska :D

Dobok fel képet Lizáról:
Kép
Kép
Kép
Kép
magdolnam

Csugi, Kubu üdv köztünk ;)
Kép lekicsinyítés:
fogod a képet, áthúzod paint-be (remélem jól írtam...) és ott a kép menüben lesz olyan, hogy nyújtás, döntés. Itt a vizszintesnél beállítom, hogy hány % legyen.

Ronix: +++++++++++++

Szilvi boldog névnapot kívánok.

Aztanekimekkorahaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Nem semmi a fiúcska :D

Dobok fel képet Lizáról:
Kép
Kép
Kép
Kép
magdolnam

Sziasztok zugolvasók! :lol: Örülünk mindenkinek!

Viki! Várunk még valakit? :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

tegnap óta forog a lányzó hasról hátra :D És barnul a szeme :shock:
magdolnam

Köszönöm Zsolti nevében! Ha tudna olvasni, most elpirulna!

Kép
Kép
patr

Szly! (és a többi zugolvasó Szilvi!) Boldog névnapot!

Magdiiiii! Hogy vagy?

Kép
Kép
patr

mindenkinél megzakkant a babanet?engem alig engedett be,most meg látom hogy többször is elküldte többetek hozzászólását? :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk, izgulok, milyen meglepit! :lol: (bocs, most van időm reagálni) ELALUDT

Kép
Kép
patr

Kike, itt is megzakkant, de már helyrejött!

Kép
Kép
patr

igen Kike, erősen megzakkant! :evil: biztos túlterheltük! :wink:
bencuri

Látom meggajdult a babanet.

Pattis!
Én még várok!

Küldöd a cuccot nekem AranyAnyám?

Orsóanya!
Nagyon örülök h bejött a horrorfejés!

Te Orsi vagy?
20150601134430

Hihi-még a babanet sem tud velünk lépést tartani :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi: az utolsó képet nem tudom kihámozni... :oops: :wink:
Nagyon édes Liza!

Üdv az újjaknak!!!!

Na mire végigolvastam azt sem tudom mit akartam írni!

Alvásra nekem is jöhetnek ötletek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

üdv, Orsóanya! irj néha ne csak olvas ahhoz is hozzá lehet szokni! :wink:
bencuri

Patr, köszönöm kérdésed, "jól". egy picit csillapodott a dolog, viszont annnnnnnnyira fáj a fejem és kóválygok. Gondolom a sok vérveszteség miatt :(
magdolnam

Bocs, Viki, Küldöm. De szerintem már csak csomagként megy el. Kérdezted mi van még, van egy 74-es meleg overall, hálózsák, nadrágok, felsők, sapkák. Érdekel még valami?

Kép
Kép
patr

Kép

Kép
csugi

Pati: éjszakára eresszük össze a kölyköket, szórakoztassák egymást, mi meg aludjunk! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Magdi, mindenképpen szedj vasat!

Kike írtam püt!

Kép
Kép
patr

Mint látom valakik hsz-át kétszer is feltette a rendszer, engem egyszerűen nem engedett belépni.

Gergő már csak reggelire és lefekvés előtt kap tápszert. Jobban mondva reggelire tápszert, lefekvés előtt tejpépet kap. Regg. táp, fél 10, gyümi, 12 körül főzelék, 16 körül a maradék főzelék, ha nem elég gyümi+babyműzli, fürcsi után 20 körül tejpép.
Ja, és amiért oly sokat aggódtam, mára már olyan jó étvágy avan. Élvezet etetni!!!!! :lol: :lol:

KépKép
hene

:D :D :D :D kapott tőlem 1 sport babakocsit és a férjem épp hazahozta anyóstól, de csakk 1 vékony rugi volt rajta ezért becsomizta plédbe. csak a feje látszik ki. és bealudt mire hazaértek
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?