Viki!
SZÉTRÖHÖGÖM MAGAM AZ EMOTIKONJAIDON
ez a lilafejű szövegelő a legjobb! hogyan kell elmenteni?
Titi, amúgy én is ugyanezt gondolom a férjedről....
ha az én férjem viselkedne így, biztosan bemosnék neki... egyszer még szülés előtt 2-3 héttel kapott tőlem egy gyomrost módosult hormonháztartásom miatt
(ez volt az első, és remélem, az utolsó is, sosem gondoltam, hogy épp én teszek családon belül erőszakot, de nagyon kibillentett verbálisan
)
Marha nehéz lehet neked a széllel szemben boldognak lenni, de ne hagyd magad! Mi szeretünk, igaz nem velünk kell együttélned...
Babák gyönyörűek!
Ami, Áron haja
Szly, h.szilvi, Isten éltessen benneteket!
Kubu, Csugi, Orsóanya, Csibcsab, ez ma a kitárulkozás napja?
Örülök, hogy itt vagytok!
Kubu, édes lehet az a sétamenet

Minket Anyuék kertjében követ rendszeresen a hebrencs német juhászunk

Csak néha nem tudja, merre menjen, ha tesómmal egyszerre szambáztatjuk a két gyereket
Hene, Titi, nemalvásra nincs ötletem, vagy csak nem szalonképes, pl. vodkás tápszer... kendős cipelés nem altatja el őket?
Szly, Jázminpocak nagyon édi!
Köszönöm a jókívánságokat! Már alakulok, itthon duhajkodás van (persze az antibigyót sajna szedni kell

), de tegnap elmentem túrni egy órára - nem megyek oda többet, mert bazi drága -, és igencsak éreztem a homloküregemet utána. Úgyhogy továbbra is inkább szobafogságolok - s velem Nati is, ebben a gyönyörű időben...
Ronix, mi újság?
Magdi, veled?
Ja, Apát nem írtam: angoltanár a végzettsége, meg valutapénztáros is, utóbbiban dolgozott egy kicsit, előbbit csak nagy ritkán, magánban nyomja. Amúgy projektkoordinátor egy kis reklámügynökségnél. Szépen hangzik, mi? Ő koordinálja az egyik ügyfelüktől érkező munkával kapcsolatos összes teendőt, és most már a tényleges alkotásba is beszállt, elég ügyes grafikus lett belőle.
Mennem kell, Honthy Hannácska felébredt, és a szopránját tökéletesíti