A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép Kép Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

SEnse rengeteg szoptatás és nekem a forró viz oldotta a csomókat. Ha alul fáj akkor lógjon a melled amikor szoptatsz, hogy minél jobban ürüljön a mell. Ha meg nem jön a tejci és érzed, hogy benne van, kérd meg apát, hogy szivja meg neked, nekem általában az vált be. Jaj csak 6x volt eddig. :evil: De ha pontosan leirod, hogy konkrétan, hogyan is fáj, szivesen segitek még. Egyszer sem mentem vele orvoshoz! nem kell mindenhez antibogyó.

Heni
KépKép
heni81

Mellgyusziról:
http://www.lll.hu/node/13

Édesek a gyerkőcök!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sense! :shock: :evil:
Mindenki tudja, hogy a babánál jobb mellszívó nincs. Úr isten, nem is kommentálom ezt az "orvost".
NEkem volt vagy 4x mellgyulladásom, sebészetre azért kellett mennem, mert volt egy cisztám, tele gennyes tejjel, ami miatt ugye alig termelt a cici. Mellgyulladással sebészetre... És mit vágna ki? :roll: :evil:
Volt, hogy én is kijöttem gyógyszer nélkül a mellgyusziból, de vannak esetek, mikor kell az antibiotikum. Ha penicillin tartalmú, az nem árt a babának. Hasmenése lesz tőle? Nagy dolog... De baja nem lesz, te meg meggyógyulsz.
39 fok felett én szedtem, akkor már kellett.

Sensének a jegelést javasoltam (gyulladásra az a jó), de csak 5 percekig nagy szünetekkel, mert ha tovább jegeli/hűsíti, elapadhat a teje.
És szoptatni ezerrel! :evil:
Én sosem masszíroztam, még ha csomó is volt benne, mert egyrészt baromira fájt, másrészt meg gyulladást masszírozni... De ez az én véleményem. Sok szoptatással a csomó is eltűnt - ha volt.
A meleg vizet is szokták használni, hogy nyíljanak a tejcsatornák, könnyebben ürüljön a cici, de erre is azt tudom mondani, hogy gyulladásra én nem alkalmaznék meleget, és nem masszíroznám, mert szerintem az nem tesz jót a gyulladt csatornáknak.
De ez csak az én véleményem, mindenki másképp csinálja, minden orvos mást mond, végül úgyis a kismama gyógyítja meg saját magát tapasztalatból. :? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo: nem küldtél címet.. :(

Sense:én is azt javaslom amit most Emese írt.. Orvos :x Remélem hamar rendeződik.. :)
varga tünde

Sziasztok, most sietek, mert a tesómékhoz megyünk délelőtt, és még pizsamában az egész család :oops:

Sense, ezt tényleg nem kommentálnám :shock: Lottesz bámulatos, hogy megnőtt. Ilyen gyorsan repül az idő :shock: Kis furulya-tehetség :D Botónak meg kis kedves és intelligens arca van :D

Heni, hát, igyekszem majd jönni akkor is.
Majd az órák közötti szünetekben vagy a fogadóórán vadul babanetezek :roll: 8)

Szia Maggie!!!!
Gondoltam ám Rátok, hogy most jöttök majd vissza.
Várjuk a képeket...

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Szaisztok lányok

Silka Boldog névnapot!

Sense: Ezek nem jó hírek jobbulást nektek.Úgymond szerencsére nekem nincs ilyen tapasztalatom de Mesi tuti profi benne! Iszonyat hogy hasonlít Boti és Lottesz. :D

Maggie: Örülök hogy szerencsésen megérkeztetek!

Bilizés: Nálunk egyenlőre semmi jele.Próbálkozom hogy csücs rá de nem akarja igy nem erőltetem.Akár csak a fogakba ebbe is az utcsó helyre pályázunk meg persze a beszédben is :wink: :lol:

Rólunk: Petra szerencsére jól van megy a hiszti ha nem kap meg valamit de amúgy jól elvagyunk egyedül még nem nagyon tudom levinni mert nem tudok szaladni utána.Sajnos megint fáj a lábam és meg van dagadva.Meg úgy néz ki megint be kell feküdnöm azt én döntöm el mikor további vizsgálatokra(gyomos és végbéltükrőzés :oops: :? :( De először nődoki hogy nem e a fogamzásgátló zavar be.... :roll:

:arrow: sírás van

Kép

Kép
agica1126

Hali

Maggie: de jó..meg vagy és jó volt a nyaralás! Mi jöv. vasárnap megyünk a balcsira péntekig..de utánnatalizhatnánk..Vindo-ékat is becsalhatnánk ha ráérnek.. :oops:

Sense: Boto..ügyes akkor, mandula gyuszi :evil: szegénykém, jobbulást ..és neked is!!!! ++++++++ doki: :evil: :evil:

Ágica: :cry: hátha tényleg csak a fogi tabletta...++++++.a tükrözés nagyon :-(

Mi jól..tegnap de-t a bevásárló kp-ba vittük Emmát is..édi volt..és kipróbáltuk a wc-t..azonnal csorgott.:-) Persze vettem fertőtlenítő kendőket, wc ülőkére papírt...:-) :oops:

1 hónapja szobatiszta!!!!:-)
és annyit beszél....meg kell zabálni....

jaj fő a birka pöri..de én a tortát várom..bár még azt sem derítettem ki hogy milyen.. :lol:

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

halihó!
jobban vagyok! :lol:
b. segített tegnap este szívni. én maszíroztam kicsit a csomókat. nem borogattam se hideggel se meleggel.
aztán úgy alakult, h lotti szinte egész éjjel alig aludt valamit és egyfolytában szopizni akart! :lol: :lol: :lol: (normálisan ezért :shock: :shock: :shock: jelet tennék) és reggelre el is tűnt a csomó és a pirosság is. na jó, még egy kicsit érzem, de már nem rossz a közérzetem sem. azt hiszem, az is segített, h reggel odaadtam a gyerekeket anyumnak (b. dolgozik) és én tudtam még aludni. sztem ki voltam merülve.
anya kicsi lánya (én nagy ura :lol: ) meggyógyította anyát. :lol:
azért csodálatos a természet! nem!?
mirét pont most akart egész éjjel szopizni, amikor egyébként 1-2szer ébred éjjelente !? :roll:

ágica!
sajnálom, h fáj a lábad még mindig! :cry: de mi köze lehet a két tükrözésnek a lábhoz? (nekem is volt mindkettő pár éve. :shock: egyik sem kellemes, de a végbél rosszabb. nem fáj, inkább megalázó. de legalább túl van rajta az ember... úgyhogy kitartás!)

maggie!
én is nagyon várom a beszámolót és a képeket. melyik város

Ildikó
KépKépKép
sense4

Maggie!
szóval :oops: Melyik városban volt a szállásotok?

Kakq!
Húúú! Emma nagyon-nagyon ügyes a szobatisztasággal. Na meg persze te is, hogy így segítetted!!!!! :lol:
birkapöri: hmmmmmm. én sóskafőzeléket eszem ebédre. (igazi vasárnapi kaja... :evil: )

Két nagy vödör sóskát tisztítottam meg és tettem el télire. Remélem, jó lesz majd, mert még sosem készítettem ilyet.

:arrow: ebédelni

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense!
Örülök, h jobban vagy! Lottesz nagyon ügyes, tudja, h mire van szüksége az anyukájának! :)
És Boti hogy van ma?

Ágica!
Sajnálom, h még mindig vannak fájdalmaid. Remélem, h ez az egész a fogigátló miatt van és egy másikkal eltűnnek ezek a problémáid!

Kaqk!
Hát Emmácskát még most is csodálom! Nagyon nagyon ügyes kislány. Nálunk a helyzet még mindig változatlan, kakis pelus nincs, de a pisilés még hol ide, hol oda megy. És még alvás közben is sok pisi van.
Beszédben viszont mi is jól állunk. Főleg Zsuzsu.

Vindolanda!
Boldog csatlakozási évfordulót! :) Azért szeptembertől is igyekezz írogatni, mert ha nem vagy, nem teljes a topik!
Tényleg, elfelejtettem, h az összevonások miatt már szinte minden fősulit másképp hívnak. :oops:
Agárdon mos hétvégén volt az Edda koncert. :wink: Én sem voltam soha ezeken a koncerteken.

Néztem az időjárás-jelentést és úgy látom jövő héten strandidő lesz! Végül szerdán megyünk, úgyhogy addig még jelentkezem.
Most délután megyünk dédizni, lesz hinta, homokozás! Ja, Zsuzsu már szépen készíti a homozóformás sütiket. Teleszedi a lapátkájával, felfordítja, ütögeti, leszedi a formát majd megcsodálja amit sütött és szétszedi. Gergő is igyekszik, de ő még nem ilyen profi. :wink: :)

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Kaqk! Akkor párodnak boldog szülinapot! :)

Maggie! Örülök, hogy szuper volt a nyaralás.

Sense! Fog az még 6-ossal kezdődni! :) Csak így tovább! :)
Botondnak jobbulást!!! :( ++++++++++++++++++
Mellgyuszi... :( ++++++++++++++++++
Szépek a gyerkőceid! :)

Bilizés: Szeli tegnap 1x szólt a játszótéren, hogy pisilnie kell, levettem a pelenkáját, pisilt a fa tövében. :) Bár a többi alkalommal a pisi a pelenkába ment. Délutáni alvásnál már teljesen száraz a pelenkája. Ennek örömére ma elindultunk sétálni pelenka nélkül, vittem váltás bugyit és nadrágot, de 2x bepisilt, úgyhogy ezzel egy ideig még nem fogok próbálkozni... :roll: De azért jól haladunk szerintem! :)
Egyébként ébredés után is leveteti magáról a pelenkát, mikor pisilnie kell! :)

Ágica! Sajnálom, hogy megint fáj a lábad... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sense: De jó! És tényleg annyira hihetetlen hogy a kis Lottesz így megérezte hogy Ő mivel tud segíteni neked! Jó lehetett a pihenés! :-)

Köszi a dicsit! tényleg ügyes csajszim van. :oops: :oops:

Hu a birka eszméltetlen fini lett!!! mmm :lol: Fáj is a hasam..pedg nem ettem sokat, de mostanában nem vacsizok...:-(

Maggie: várjuk a beszámolót!

KépKép
kaqk
Debrecen

szép estét!
anyum altatja botondot. legalább egy éve nem volt ilyen. nem tudom, mi fog történni, de egyelőre nem avatkozom közbe. :roll:
szerencsére botond újra a régi: eszik és nincs hőemelkedése sem. ma már ki is akasztott rendesen. :lol:
még mosogatnom kellene, aztán keresek vmit a tévében, amit elég bámulni.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Ismét itthon vagyunk. Gyorsan átfutottalak benneteket. Köszönöm a reagálást a hiszti ügyben. Olvastam anno Emese az Zsófi hisztit, emlékeztem is rá. Remélem igazad lesz és gyorsan túl leszünk rajta.
A Dunántúlon egyszer volt csak kőkemény hiszti, de úgy, hogy a kavicsot és a sarat ette (ha hagytam volna), meg teljesen megmerevedett az egész gyerek. Ezen kívül nem volt semmi gond vele szerencsére.
Remélem most már elfelejti ezt az időszakát... de még nem merem azt mondani, hogy túl vagyunk rajta.

Timi (Kőszegi): honnan van a csempére tehető játék? Mi a neve? Nekem is kell!!!!!

NAGYON JÓK A KÉPEK!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Csak néhány kép:
Kép Kép Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt! :)

Sense! Örülök, hogy Lotti segített rajtad! :) Meg, hogy tudsz egy kicsit ejtőzni! Kell is az! ;)

Délelőtt megyünk babakocsit nézni, barátnőm szeretné lecserélni a nagy fekvőt valami könnyebbre, teszveszen nem igazán talált olyat, ami megnyerte volna a tetszését... körülnézünk... :)

Mi babakocsival megyünk, de visszük a motort is, mostanában így közlekedünk, fel szoktam kötni gumipókkal :lol: a babakocsira a motort (Szeli szerint buba :lol:), így nem esik le, mikor felemelem a buszra a babakocsit... 8) Szeli egész sokat megy már motoron, hazafelé szokott csak elfáradni, akkor beül. :)

Anikó! Marci igazi nagyfiú! :) Nagyon helyes! :) Szépek vagytok!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Rugó alszik 8) Egyelőre :roll:

Sense, örülök, hogy alakulnak a dolgok (Botó, mellgyulladás...). Volt valami a tévében? :wink:
Végbél-tükrözés...:(

Az Alice in Chains-nek meghalt már az az énekese, aki a 90-es években volt nekik? Mintha úgy rémlene. Pedig olyan jó kis fonott szakálla volt egy klipben.

Regina, nagyon kreatív vagy ezzel a gumipókkal :shock:

Anikó, nálatok is van traktor-mánia? Ha Rugó lát egyet, akkor ott megáll a világ, képes 15 percet csodálni a traktort működés közben :shock: Hú, de szoktam unni. Szépek vagytok!

Gica, kedves vagy :oops: Bár nem hiszem, hogy nélkülözhetetlen lennék :wink:
Homok-süti - Zsuzska ügyes akkor, nálunk még ilyen nincs. Mondjuk elég ritkán szokott homokozni is.

Ami most nálunk menő, az a bogár-fogdosás :shock: A szomszéd kerítésén napoznak mindig, odajárunk hát :roll:

Ágica, hogy vagy ma? HOgy fogod időzíteni a vizsgálatokat majd?
Amúgy Petra meg Rugó azonos fejlődési ütemet tartanak, sem bili, sem beszéd :roll:

Niki, várjuk a képeket...)

Anitja, hogy vagytok???

Város-falu: én alapvetően egy faluban nőttem fel, amit később várossá nyilvánítottak - de elég kevés a lakosa. A helyi közösséghez azonban inkább lazán kapcsolódtunk - ennek sok oka volt: pl. anya válása, anyai ágról máshonnan származtunk stb. Gyerekként szerettem ott lakni. Kamaszkoromban meg később viszont nagyon jól esett városban lakni :roll: Én nem vagyok egy nagy társasági ember amúgy, nem is nagyon szeretek beszélgetni. A lépcsőházban azért tudtam nagyjából, hogy kik laknak. Most faluban lakunk megint, és jelen pillanatban ez esik jól. Szóval ha Rugóval kimegyünk az utcában, akkor szeretem, hogy ismerem az embereket, akik elmennek az utcában - még ha csak látásból is. De ide sem tagozódtunk be szorosan, ez olyan agglomerációs lét. Ha nem lenne 7 km-re Db., azért nagyon szenvednék...

Viszont az a kis zsákfalu, ahonnan G. származik (600 fő), az már nekem sok lenne. Nagyon erősen köti az embereket, minden házban tudják, hogy ki lakik, és a legfontosabb szinte, hogy a másik mit mond az emberről. Persze, ha nem törzsökös valaki, akkor más a helyzet, de alapvetően ez az erős kapcsolatháló nem az én ízlésem.

Na, megyek, elpakolom a lakást, amíg R. alszik :arrow:

Kép
vindolanda

Na, ezt most olvasás nélkül küldtem el, az előnézet helyett az elküld gombot nyomtam meg.

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Aniko80 : corába vettem de a nevét nem tudom.
Álltalában minden nagyobb gyereküzletbe illetve játék üzletbe lehet kapni. Ádi nagyon szereti.
Egy tappancsos hálós zsákba van.
Teszek róla képet.
Kép . Kép .

És akkor pár kép a kakaót ivós Ádiról
Kép huncut
Kép fincsi volt
Kép és még a feje tetején is volt kakaó

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert itt voltak anyuék már apuval:-) hozott Péterkének egy traileres kamiont, amin egy markoló van, hangot is ad, meg villog is, nagyon bejött Péterkének, azóta is azt tologatja :D

Olyan érdekes, hogy Péter megismerte nagyapát 3 hó után is :D

Timi nagyon édes Ádi a kakaóval :D na igy nálunk még nincs kakaóivás, mert nem birom kiszedni a foltokat :evil:

Vindo város kontra falu :roll: én még mindig nem döntöttem el hol is jó nekem :roll:
Most jó itt, aztán majd alakul.

Marci jaj de édes, régen láttuk! Nálunk nagy a traktor ( trach ) imádat!

Regi nagyon ügyesen csinálod a gumipókkal, nekem eszembe sem jutott volna :roll:

Sense örülök, hogy múlik a gyulladás, egyébként ez igy van, hogy tudják ők, mikor kell segiteni anyán :D nálunk is igy volt :D

Heni
KépKép
heni81

Vindo! Hidd el, hogy hiányoznál! :)

Nekem a mai napig sokszor eszembe jut néhány – azóta eltűnt – aktív fórumozó, többek között Granda, U.Era a régiek közül, és még sorolhatnám... Mi lehet velük???

Szeli ma is szólt útközben, hogy pisilnie kell, kerestünk egy bokrot, és oda is pisilt! :) Száraz volt a pelenkája! :)
Később is szólt, hogy „pisi”, a játszótéren, de ott már nem jött neki... Majd alvás után kiderül, belefolyt-e... :)
Nem igazán ivott délelőtt :?, mert elfelejtettem elvinni az üvegét :oops:, és a nagyobb sportkupakos üveget meg nem fogadta el, amit a barátnőm adott... Az én üvegemből próbált inni, de abból csak pár kortyot sikerült neki... :roll:
Ja! És amin nagyon kiakadtam, elleste a nagyobb gyerekektől, hogy másznak fel visszafelé a csúszdára... na, Szeli is felmászott, egész a tetejéig, majd ott leült és lecsúszott... :evil: Nagyon élvezte... :?

Kakaós Ádi... :lol: Csupa maszat! :)

Múltkor Apa adott Szelinek kakaót, meg Szeli kért hozzá kanalat, azt is kapott mellé, persze előke nélkül... gondolhatjátok, hogy nézett ki a lányom... :? :lol:

Nekem itt tökéletes, kertes házak a város szélén! :) Város megközelíthető (bár autóval még jobb lenne...), viszont itt a kert, meg a ház! :) Igazából a szomszédokat nem nagyon ismerem... :oops: Inkább Apa szokott velük beszélgetni, de majd igyekszem... Meg asszem azért nem is erőltetem, mert nem a mi korosztályunk, idősebb bácsik, nénik laknak erre... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Fogyi: Mai ebéd: joghurtos csirkemell, párolt zöldbabbal, és bébirépával. Vacsorára készítettem tegnap salátát: jégsali, uborka, paradicsom, paprika, kevés vörösbab, joghurtos ezersziget öntet + minimális reszelt sajt a tetejére. Ma is ilyet fogok enni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Hú, majdnem elaludtam altatás közben :roll: Alig bírtam felkászálódni az ágyból.

Szerencsére R. most visszaszokott az alvásra 8) Nem tudom, mi volt vele a múltkor. És olyan nagy ordítás sincs, kb. fél óra helyezkedés a hátamon :roll:

Regina, a szomszédokat amúgy én is most kezdem jobban megismerni. Itt azért több fiatal is van, meg gyerekek is vannak az utcában elég sokan, bár csak egy-két helyre szoktunk átjárni. Motorozás közben szoktam beszélgetni velük, pontosabban R. ismerkedik helyettem :idea:

Gábor nálunk is többet beszél, szinte nem győzöm kivárni, amíg bekeveredik az udvarról...

Kakaóivás - na, ebben profik vagyunk :D Végre valami - szinte cseppmentesen issza minden reggel. Mondjuk nem járkál vele, megáll, és lenyomja egyhúzóra, aztán a poharat a pultra helyezi vissza.

Heni, traileres kamion 8) 8) 8) Ez igen :D

Timi, Ádám nagyon aranyos :D

Lépek tanulni az elsősegélyre. Meg lassan angolozni is kellene, és persze van egy csomó más dolgom :arrow:

Kép
vindolanda

REgi én ha elfelejtem elvinni az üvegét, akkor mindig veszek egy szivószálas üditőt, abból nagyon szeret inni Péter.

Szomszédok:
Szembe szomszédban van egy fiatal házaspár, velük szoktunk összejönni, illetve a szüleiket is komálom, azok meg mellettük laknak. A bal szomszédhoz járunk nézni pusit, nagyon fél tőle Péter, de mindig meg akarja nézni. :shock: Olyan 60 év körüli emberek vesznek körül itt minket, de én jól kijövök velük szerencsére.

Kaja: tegnap csináltam vacsira töltött cukkinit tejszines fokhagymás csirkével volt töltve, tök jó lett.

Heni
KépKép
heni81

Heni, mi az a pusi??? :roll: De lehet, csak én nem tudom.

Neked akartam írni, hogy most a falu nyári fesztiváljának összeállításakor nagyon belehúztak a szervezők - Bodnár Attila jön személyesen 8) 8) 8) 8)
Hát, ezt szerintem nem tudom megállni, hogy meg ne nézzem :D
Vajon Pap Ritát is hozza magával?? Bár szerintem egyedül jöhet, mert akkor írták volna a programfüzetben :idea:

Kép
vindolanda

Na, eltűntetek.
Este megyek majd vezetni 8) Bele kellene húzni, hogy ügyes legyek szeptemberre :roll:

Megyek vissza az elsősegély-könyvhöz :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: Papp Attila..ezt ki ne hagyd!!! :lol:

Heni: ez a töltött cukkini nagyo jól hangik! ...mmmmmm :lol:

Aniko: klassz képek, hátha hamar vége akkor a hiszti korszaknak..

Timi: kakaós Ádi :lol:

Sense: nem is dícsértema képeket..hogy Lottesz mennyire hasonlít Botondra!!! Hogy ment anyudnak az altatás? Anyu már előre retteg hogy fogja két éjjel is elaltatni ha nem leszünk.. :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Azt még leírom, hogy a gipszkartonos munkások csütörtökre jönnek, szombaton meg jön apósom és ablakokat-ajtókat pakol befelé :roll:
Anyósom is jön vele :roll: Itt is akarnak aludni, a még üres részben :roll:

Most már tényleg megyek.

Kép
vindolanda

Pusi = disznó

Vindo nagyon 8) műsor lesz!

Heni
KépKép
heni81

Hát, ezt a pusit nem ismertem :oops:

Igen, csápolunk majd ez első sorban :wink:

Kép
vindolanda

Nagyszerű oldalkezdés :roll:
R. felkelt, már ki is teregettünk. Most pucin egy ajándékdobozt vizsgál :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie várjuk az élménybeszámolót és a képeket :D

Vindo anyósod mit tud majd csinálni?

Sense de jó, hogy már rendbejöttél :)
Lotti tisztára olyan mint Boti :D

Regi na száraz volt a pelus ébredés után?

K.Timi Ádi nagyon aranyos :)

Cica beteg :( Vírusos torokgyulladásd. Éjjel 39 fölött volt a láza meg reggel is. Voltunk orvosnál. Remélem hamar rendbejön.
Tegnap voltunk Balatonon. Nagyon szuper nap volt :) Majd dobok képeket :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Velem beszélget... :shock: :x :roll:
Jobb esetben elviszi Rugót sétálni vagy az udvaron játszanak.
Legrosszabb esetben főzni akar :idea:

Jobbulást Grétának :!:
Várjuk a fotókat akkor :wink:

Kép
vindolanda

Ja, elkezd virágot locsolni, és megemlíti ártatlan tekintettel, hogy melyik volt száraz :x Aztán úgy megöntözi, hogy egy hónapig nem kell :roll:

Gondolja, akkor jön úgyis legközelebb, ne legyen baja addig sem.

Kép
vindolanda

úgy is :oops:

Kép
vindolanda

Vindo :?
HP detto ugyan ezt csinálja. Ki is pusztította egy szép nagy majomkenyérfámat mert agyonöntözte :evil: 2 nap alatt több vízet adott neki mint én 2 hónap alatt.
Nyugi, hamar eltelik a hétvége.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pár kép

Kép

Kép a hattyúk pont nem látszanak, pedig őket bámultuk :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép hazafelé kidőlt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Mamikák!
Köszi Vindo a hiányolást!
Jól vagyunk, napjaink hol könnyebbek, hol nehezebbek, összeszokunk épp :lol:

Tejecske van, az biztos, hogy több is mint Nolkánál (hatalmas nyelések, csobogások a szopi alatt, ilyen Nolkánál csak az első pár korty volt, utána csak cumizás) de a Kishölgy étvágyát mégsem tudom kielégíteni, esténként kap egy kis tápit :roll:

Igény szerint szopizik, nem fejek (képtelen lennék rá, se időm, se energiám) éjjel mellettem van, ha nyöszörög szopizunk. Eddig 1 hét alatt 150gr-ot hízott.

Nolkával nehéz egy kicsit néha, elég sokat sír erőltetve, mintha Ő is Kisbaba lenne, nagyon figyelünk pedig Rá Apával, nehogy sérüljön a helyzettől. Natasát nagyon szereti egyébként, és szerencsére nem volt elutasítás a részemre, sőt...
Képzeld Regi!
A pelenkázás is sokkal könnyebb, hisz Natasát is látja, hogy pelenkázom, ezért hagyja szépen magát.
Megyek, bocsi, hogy csak magunkról...
:oops:

Azért hoztam képeket is:
Kép Anyukámmal
Kép

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vindo!
nem volt semmi a tv-ben, szokás szerint. :evil: így honfoglalóztam.
valaki szokott egyébként honfoglalózni? én régen sokat játszottam, főleg ismerősökkel. ma már csak ritkán.
igen, az aic énekese, layne staley meghalt 2002-ben. 2 hét után találták meg: (heroin?!)

Móni!
Grétának jobbulást. a képek nagyon jók!

Anitja!
hamar össze fogtok szokni! nekem azért az első 6-8 hét iszonyú nehéz volt. husi-musi natasa! de édes!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Na már megint lemaradtam...

Sense! Örülök, hogy jobban vagy!!!! És igen, vlahogy érzik a babák, hogy segíteniük kell. Mikor mellgyuszim volt, Zsozsika ezerrel "dolgozott", szépen kiürítette a cicit, többször is volt cicin, mint amúgy. Meggyógyítják ők anyucit! :wink:

Anitja! Édes kis husimusi! :D Azért látszik, hogy testvérek. Az első napok, hetek még nálunk nem voltak annyira gázosak, a neheze akkor jött, mikor Gegi olyan 2 hónapos lehetett. Zsozsiban akkor realizálódott a helyzet, plusz kezdődött a 2 hónapos hiszti-korszak.
Ügyesek vagytok! :D

Kicsi betegeknek jobbulást! +++++++++++

http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag&NR=1

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert anyuéknál vagyunk.

Zsófi tegap először szólt, hogy kaki, és a WC-be kakilt :)

Amúgy minden oké, egész nap lenn vagyunk a Balcsin, Zsófi nagyon élvezi :lol: Már mondja, hogy anyaaaa, úszópelenka, Balatonba fürdeni! :)
Vendég

Jó reggelt!

Ma megyünk mérésre, az új védőnőhöz...

Vindo! Örülök, hogy rendeződött az alvás! :) Valami oka biztosan volt... :roll: Fog, vagy bármi más...

Heni! Szeli nem tud még mindig szívószállal inni, pedig már többször próbáltuk. Igazából a sportkupakos is jó neki, valószínűleg az zavarhatta, hogy ez nagyobb üveg volt... pedig a múltkor már ivott ilyenből... Nem is értettem, mit válogat... Voltam egyébként útközben vagy 4 boltban, de mindenhol csak üdítőket találtam ilyen kupakkal, Szeli meg csak a vizet issza meg így... Mindegy, délután bepótolta! :)
Jól hangzik a cukkini! :)

Szeli közben felébredt, nézi a JimJam-et! :) Közben reggelizik.

LMóni! Igen, száraz volt a pelus! 8)
Reggel viszont becsuktam a külső szoba ajtaját, és Szeli a hálózsákban nem tudott elég gyorsan kijönni, és teljesen meg volt ijedve, hogy belepisilt a pelenkába... még sírt is... :?
Szegény Cicus... Gyors gyógyulást neki!!!!! +++++++++++++++++++
Jaj, de jók a képek! :)

Anitja! Örülök, hogy minden rendben! Pelenkázás szuper! 8)
(Szelit most olyan ritkán kell pelenkázni, hogy olyankor hagyja! :))
Nati nagyon cuki! :)

Panndi! Kakihoz gratula! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! :lol: Ez csúcs!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Zsozsi kipingálta fekete tollal a jobb lábán a lábkörmöket. :shock: Hogy kitől láthatta? Senkitől!

Gegi meg egyik nap rózsszín-szilikon hajgumit is kakilt. :shock:
ZSozsi elszórta, ő meg valószínűleg felporszívózta.

Mi egész nap a teraszon nyomjuk, pancsolunk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, micsoda gyermekeid vannak :shock: :shock: :lol:

Mikor egy éves voltam, megkaparintottam egy kék gyöngyös pénztárcát. Állítólag napokig kék gyöngyökkel raktam tele a pelenkámat :roll:

Móni, de jó lehetett Nektek 8)
Számunkra a nyaralás gondolata jelenleg egyre távolibbnak tűnik :(

Anitja, nagyon aranyos Nati :D Tényleg olyan kis husi :shock:

Panndi, akkor már Ti is sínen vagytok bili-ügyben :wink:

Felébredt, sír :arrow:

Kép
vindolanda

Emese csúcs a videó!pingálás8) hajgumi :shock:

Mi tegnap megnéztük a Péter régi videóit és Péterke is mutatta, hogy ott Péter :D felismerte magát :D Olyan jó volt nosztalgiázni:-)

Regi nem tudtam, hogy nem tud szivószállal inni. Mi megnyomtuk először a dobozt és ment ugye a szájába, valahogy igy jött rá, hogy is kell használni.

Panndi balaton 8)

Móni jaj de jó kis kiruccanás lehetett:-) látszólag nagyon élveztétek:-)

Natasa kis husika:-)

Heni
KépKép
heni81

Vindo Rugó megint ilyen sokáig alszik???
Nálunk tegnap Péter 10 kor feküdt le és 5.30 kor már kelt, tegnap előtt pedig ment 8kor és húzta 6.30ig. Na ki érti ezt?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Anitja Natasa nagyon édes :lol: :lol: husika :lol: :lol:

Vindo nekünk valószínű ennyi volt a nyaralás.
Talán még 1 alkalommal megyünk ugyan ide mert apának még van egy kis elintéznivalója. Mi meg megyünk lazulni cicával 8) :D

Mesi Gegi mindenevő :lol:
jó a video :lol:

Regi Szelike nagyon ügyes :D
Gréti még messze van ettől. Szól ha pisi vagy kaki van de pont akkor amikor csurog vagy már nyomja. Eddig még nem sikerült elkapni a pillanatot. Ha egyszer összejön onnantól már nyert ügyünk van szerintem :D

Heni Gréti is hamarabb kel fel ha később fekszik.
De akkor napközben kicsit többet alszik.

Az éjszakánk nagyon rossz volt. Cicusnak az alvás előtt adott lázcsillapító ellenére 39 fölé ment a láza. Nagy nehezen levitte a kúp reggelre. Alig aludtunk valamit. Egybefüggően Ő aludt 3 órát, rajtam. Amúgy 30 percenként felsírt. Még a wc-re is utánam jött és felült az ölembe :roll: :oops: Remélem ez volt a mélypont és most már javulni fog.
Ráadásul tegnap este még Entitást (Z. választotta ezt a nevet, nekem eszembe nem jutott volna) is kellett vinni állatorvoshoz. Valami megcsípte a lábát és nem tudott ráállni. Eldőlt mint egy krumplis zsák. Kapott rá valami szurit. Ma már csak kicsit sántit és a szomszéd macskáját is megkergette :D

:arrow: kihasználom, hogy cicus alszik és felteszem a levest meg vasalok.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni, hát, mivel du. háromkor ébredt és fél 12-kor aludt el este, ez a kilenc óra nem is tűnt olyan soknak :wink:
G. dolgozott volna éjszaka a konyhában, és állandóan kijárt hozzá, R. nem tudott relaxálni. És hiába mondtam G.nak, hogy jöjjön be az ágyba, akkor R. öt perc alatt elalszik és mehet ki, csak nem volt hajlandó :roll:

Móni, ez a nyaralás is valami 8)

Szívószál: hát, ez R. életéből kimaradt. Igaz, ő profin iszik mindenféle üvegből és pohárból :roll: Egyszer viszont sikerült neki megszívnia egy mekiset. Rágni azért szereti őket :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?