A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Patti!
Persze, dobozold be, majd írd meg h menyit kell átutalni. :wink:

Bondi!
Rámész a szmájlira és jobb klikk, kép mentése másként.
20150601134430

TGegnap este olvastam az adott oldalt és írtam pár sort, mikor Olivér elkezdett utánnam kiabálni. Erre a Tamás megszólal, hogy szakadjak már le arról a babanetről, egész nap azon lógok (már napok óta nincs rá időm...).
Erre közöltem vele, hogy itt legalább törödnek velem. Nem hatotta meg a dolog.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Az jutott eszembe, hogy szegény Ági, mennyit kell vissza olvasnia! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Bencuri! Hát azért én is rettegni fogok a szüléstől,mert nagyon nehéz volt,de ott annyira jó volt és annyira boldog voltam,hogy nem is lehet elmondani.
Aztán itthon a 3 hónap non stop sikítás,komolyan időnként úgy éreztem,hogy bele fogok őrülni!
Rettenetesen sajnáltam és nemtudtam rajta sehogy segíteni,közben az idegeim is nagyon nehezen viselték!
Nagyon rossz volt,hogy nem élvezhettem igazán az anyaságot és soha véget nem érőnek tűnt!
De most alig sír,csak ha baja van,mosolyog,sikít (nem úgy mint eddig) és én nemtudok betelni vele és végre boldog vagyok!
Amikor csendben ül itt mellettem a ülésben és játszik nemtudjátok elképzelni milyen érzés ennyi szenvedés után!
Szóval imádom és kész!
Most hammolt és 5 perc ringatás után elaludt!

Lassan jön Apa,mi is hammolunk,aztán készülün k a buliba,péntek-szombat meg Anyu velünk lesz úgyhogy most valószínű nem nagyon jövök,de azért este olvasok!

Titi! Csatlakozom Vikihez!
És nagyon sajnállak emiatt,tudom,hogy vagy olyan talpraesett,hogy megoldod ezt is ahogy eddig mindet csakhát az ember is lemerül egyszer és újra kéne tölteni!
Irigylem a sok energiádat!
Próbálj pihenni és vigyázz magatokra!

Pussz mindenkinek!

Sziasztok

Mikor így néz sírni tudnék:

Kép

Kép

Kép
ibm

Viki, az előbb kérdeztem, de ebben a felfordulásban lehet, hogy nem láttad:
Várunk még zugolvasót?

Kép
Kép
patr

Bondi, a kendőbe nem marad meg. Amúgy meg egész éjszaka mégsem cipelhetem!

KépKép
hene

hát ez az Áron baba egy tünemény. :D

Kép
Kép
Kép
kike

de álmodozz és remélem meg is valósul!!!!!megérdemled!

Magdi tényleg csini vagy! ne beszélj butaságokat!
bencuri

Sziasztok!

Na, írtam egy hosszút, mire elszállt. (most megismétlem)
Titi!
Sajnálom. Bár a helyzetedet nem ismerem, elszomorít, hogy errefelé, Európában (biztos máshol is) mennyire figyelmetlenek tudnak lenni a férfiak. Itt a babaneten is megütköztem már párszor különböző apákon.
Mintha nekik valami szülétési előjog járna, mert pasik.
Ha a következő babám fiú lesz (Dénes vagy Ambrus :D ), akkor igyekszem úgy nevelni, hogy ne legyen benne ez a kivételezettség-tudat, vagy tudomisén mi.
Bocsi, nem vagyok egy feminista sőt, de kikívánkozott.
Az én apjukom is irtó lusta,pedig nem is a legrosszabbak közül való.

O.
(Emma végre kiengedte a gonosz gázokat, így kicsit jobban vagyunk)
Kép
Vendég

Áron, meseszép! :D
bencuri

Patti!
Írtam is, hogy én még várok ;)

Áronci egy cukifiú!
20150601134430

Hintaszék,hintaszék-nem kell valakinek??olcsón adom,csak el kell jönni érte :D :D Szép,nagy kényelmes hintaszék-olcsón van-eladó! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Orsi, örülök h Emma jobban érzi magát! :wink:
bencuri

Azta, mennyi olvasni való! :lol:

Hene még vola egy tippem, de nem biztos, hogy örülsz neki ill. hogy jól jársz vele. Nálunk a lurkó aztán nyugodott meg, hogy beköltözhetett a szülői ágyba. :? Addig Ő is 20 percenként képes volt felkelni. De az, hogy ott vagyok mellette megnyugtatja, sőt most már a agyágyban egyedül is hajlandó aludni. Tudom nem hangzik túl jól, de én is imádom, hogy ott van mellettem!

Titi! :evil: Az én apóm is úgy van a dologgal, hogy ő elmegy dolgozni hozza pénzt, a többi az én dolgom. És én is teljesen egyedül vagyok itt. De nálunk azért nem olyan a helyzet, mint nálatok. De meg tudlak érteni. Azért próbálj meg pihengetni.

Magdi csini vagy!

Patr: engem hosszú újjú bodyk és vmi kötött- vagy vastagabb pamut felső érdekelne, esetleg egy kötött kismellény?.
Vendég

Bencuri, köszi.

Ilyen még SOHA nem volt, elaludt a játszőszőnyegén, fején a kis könyvecske.
Nagy olvasó lesz, mint az anyja. :lol:

Mondjuk reggel 7 óta egyszer pilledt el.

Lányok!

Honnan lehet tudni, hogy a foga jön?
A nyáladzáson kívül?
Hasmenés lehet a kísérő?

Köszi.

Áron gyönyörű, mindig megcsodálom :P
O.

Kép
Vendég

abszolút fáradt vagyok :?: :!: anyum hívott és menet közben hevesen kerestem a telefonomat.... aztán anyám mondja, hogy mit keresek ekkora hévvel. Mondom a telóm. Néma csönd. A válasz: nem azon beszélünk :shock: :cry:
magdolnam

Viki! Először van a kanalas kaja és utána szopi. Mivel Jázmin nem iszik teát arra is jó, hogy leöblítse és ne legyen szomjas, meg mivel nem merek még neki sokat adni bébikajából, így ha éhes marad, akkor tovább cicizik és jól is lakik!

Anna, Zsolti, Vivi, Áron, Liza nagyon cukik! De nem is szeretek felsorolni, mert ha valakit kihagyok, nehogy rosszul essen! Szóval ha kimaradt valaki, bocsi!

Egyébként tényleg minden baba nagyon édi és imádom nézegetni őket!

Még nem főztem! :oops:

Na! Roli is felkelt! Jázmin sem alszik még! megyek is!

Kép
szly27

Igen lehet hasmenése is,nyáladzás,mindent rág,és nyűgösebb.

Kép
Kép
Kép
kike

Katák! Merre vagytok?

Kép
szly27

Viki, bocs, akkor én nem láttam a választ!

Kubu! Milyen méret kellene? mert a 74-es fiús valahogy ma hirtelen elfogyott! :lol: :lol:
De persze tudok hozni ha kérsz!
Sajnos kötött mellény egyáltalán nincs, felső is csak plüss.

Kép
Kép
patr

Kike!
Köszi.
Tapogattam neki, de nem tudom pontosan mit kellene érezni, rágni, abszolút rág és nyűgös is.
Hiába, na, első gyerek, nem igazán értek hozzá.

Neked gratulálok a 3 gyönyörű lurkóhoz.
Én is háromról álmodozom, remélem összejön.

Most egyelőre néha még az eggyel is alig bírok. :P
O.

Kép
Vendég

MAGDI! Mondom én, hogy szedjél vasat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Orsóanya: Tamás unókanővérének a két kisebbik fiát hívják Dénesnek és Ambrusnak! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

átírtam a vonalzómat!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!

Nahát :lol:
Nem gondoltam, hogy valahol még pont ez a két név a favorit!
Persze nálam még csak név, reméelm lesz hozzá gyerkőc is. Én szeretnék majd egy fiút is, de Apjuk inkább lányos, mióta Emma megvan.
Nagyon szépek a fiaid. Drukkolok, hogy a harmadik lány legyen.

Férjemnek van egy barátja, ott 5 fiú van, de nem adják fel, míg lány nem lesz! :D

na, én megyek, mert hajdani zugolvasó létemre igencsak megeredt a nyelvem.
:oops:
Jók legyetek!
O.
Kép
Vendég

Patr, akkor maradjunk a bodyknál!
Hosszú újjú 74-es lenne jó nekünk is, már van pár db, úgyhogy 4-5 db is elég. De ha esetleg van 68-od hosszú újjúban akkor abból is jöhet vagy 2-3 db. (Most 68-at hordunk, de nincs elég). Köszi!

Magdi: az súlyos! Irány aludni, mikor a lányod alszik!
Erzsi: sajnálom, de hintaszékre nincs szükségünk. Nálunk se férne már el a gyerekszobában.
Vendég

Vonalzóról jut eszembe: Tamásnak mutatom, hogy csináltam vonalzót erre azt mondja minek ilyen korán? :shock: A fiúknak hamarabb csináltam....
Nézi hogy maci van rajta, erre megkérdezi macit fogsz szülni? :shock: :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Orsóanya:szívesen,és köszi!
Majd belejössz-és drukk,hogy mielőbb három legyen-ugyan néha nehéz,nem mondom hogy nem,de nagyon imádom őket.Még mérgelődni is jó velük :lol: :lol:

Kész a kalács-ki kér?ha már a hintaszékre nem csaptok le,pedig jó ám! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

El kell mennem Zsuzskáért, Kubu ha hazajöttem írok privit!

Kép
Kép
patr

Orsanya: apám új házasságából nekem van 5 öcsém és egy húgom... Apám felesége is így volt. 5. a lány és még becsúszott egy fiú...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kubu:de furi hogy Erzsit írtál :lol:

Titi:ej,ezek a férfiak-olyanok tudnak lenni,persze mikor megszületik,akkor agyon szeretgetik őket.

Kép
Kép
Kép
kike

Titi, ne haragudj, de így láttatlanban nagyon utálom a férjed!
:oops: :oops:

Kép
Kép
patr

Hű, Titi ez súlyosabb mint gondoltam. Nagyon hősiesen bírod. Egy kiadós elbeszélgetés Nálatok nem szokott esetleg segíteni? De igazán nem akarok, így ismeretlenül beleszólni a dolgaitokba, csak olyan rossz olvasni, hogy mik történnek veled akkor mikor elvileg szárnyalnod kellene a boldogságtól!

Bocsi Titi, ígérem többet nem okoskodom és mégegyszer bocs, ha rosszul esett volna amit írtam.
Vendég

Patr:de legalább kimondod,vagyis leírod :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi!

Szép nagy család! :P

Kép
Vendég

Patr, ok, köszönöm!
Kike, ha nem jó, akkor nem Erzsizlek többet.
Vendég

Titi:szerintem Apa beparázott,az a baj....adj neki időt -még egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: miért nem teszed fel a tesz-veszre?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kubu:nem,semmi baj,nyugodtan Erzsizhetsz-csak furi volt,de nyugodtan,nem zavar :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jöhet a kalács! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi rám se haragudj de csatlakozok patr-hoz. Kicsit érdekes beszólásai vannak. Hát ha én férjem ilyen lenne már rég elküldtem volna valahova.

Kike milyen hintaszék? Engem érdekelt volna,de kicsit érdekes lenne megoldani az elhozatalt.Azt hiszem mi nagyon messze lakunk egymástól. :( Postán meg ilyet feladni kicsit vicces lenne! :D :D :D

Kép
linda24

Titi:van benne valami-lehet hogy felrakom :wink:
Csak gondoltam,megkérdezlek titeket-hihi-akkor ki kéne hogy jöjjön az akinek kell,és VÉGRE én is találkozhatnék közülletek valakivel :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Linda:te lennél az én emberem-ha közelebb laknánk egymáshoz-szép nagy hintaszék,bambusz,vagy miből van-de nagyon jó-ééés varrtam hozzá szivacsra huzatot is,hogy kényelmes legyen-bizony ám :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.13 15:09-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Aztaaaa mi van itt??????????
Lexikont gyartunk????? :lol: :lol: :lol:

Udv az ujaknak,de sokan lettetek...nem lapitani am :D van meg vki? az bujjon elo gyorsan :wink:

Mi most jottunk a vedobol. Kikunyiztam az uh-t,de majd megolt a doki szemmel. Azota is nott a kutacs is fejkorf. is de szerinte semmi bajuk sincs es h mivel indokolja. Nekem meg majdnem kicsuszott a szamon,h tolem azt is rairhatja h hulye az anyjuk,csak adja ide.

Hat ki fogtok akadni fogyizok. Nekem vki arra adjon otletet h mitol hizzak. Mar kevesebb vagyok mint 44kg es kezdek attol parazni h vmi komoly bajom van :( :cry: Csomo csokit zabalok pedig,de az se ragad meg :shock:

Na olvasok,aztan reagalok :oops: :D
Vendég

nád-a fenéket-bambusz,vagy mi. :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kubu: ne viccelj!!! Dehogy bántottál meg! Meg kell szoknod, hogy itt senki senkire nem sértődik meg, tudjuk hogy senki senkit nem akar megbántani, mindenki csak elmondja a véleményét! :wink: :lol:
Sajna már nem beszélgetünk, ha szeretnék is Tamás nem akar. Régen sokat beszélgettünk és szerettem is beszélgetni Tamással, jó a beszélőkéje, azzal vett le a lábamról. De ma már nem beszélgetünk. Jó lenne, de mindig összeveszés és anyzás a vége. Meg eredménye sincs. Nem változik soha semmi.
Mindig az a válasz, ha megkérdezem szerete, hogy persze, de jó lenne ha lefogynék, mert nem tud elvonatkoztatni a külsőtől és ez befolyásolja...
Nagyon rosszul esik de még kb. 2 évig ez van...

na elég a panaszkodásból, másról sem írok.

Levi fél 1 óta alszik. Áttettem a babakocsiba és ott húzza a lóbört. Néha felsírt akkor eltologattam.
nem tudom mi baja az ágyával.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Maverick, a 44 kg az már veszélyes. Én voltam egyszer 42 kg, aztán évekig szenvedtem mindeféle betegségtől. Na, persze nem akrlak ijesztgetni. Én most 50 kg vagyok, köszönhetően a szoptatásnak és a sok rohangálásnak, gondolom én. Remélem, Náald is csak ez van.

Milyen magas vagy?
Vendég

Kubu, az az igazság, hogy mi külön aludtunk a Gergővel a nappaliban, apa pedig a háóban. De minden reggel felébresztett minket, mert a ruhái ott vannak a szekrényben. De már gondolkodtam rajta, hogy a nappaliban lévő ágy keménységére, és a derékfájásomra hivatkozva kipróbálom újra az együtt alvást. Lehet hogy apa haragudni fog érte.

KépKép
hene

Kubu!
Nem annyira magas:165 csupan.
Milyen betegseg?(ha megkerdezhetem) :oops:
Vendég

Azta, Titi most látom, hogy a fentit a lehető legrosszabbkor írtam!
Most haragszom magamra.:twisted:

Furák ezek a pasik, a gyerek kell , de ami vele jár?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?