A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Bogyra, Pici: Az, hogy nincs elojel semmit nem szamit!!!!!!! Tesomnal se volt, aztan zutty jott a magzatviz!!!!! Nem tom mi jobb. Paraztatni magam, hogy most MIII VAAAAAN??? MIIIKOOOOR MIIIT ERZEEEEEK??? CSAK BEBESZELEM? VAGY GORCSOLOK???? Szoval ertitek! :wink: :lol:
Meglassuk asztat, a vak is aszonta! :wink:
Lehet, hogy egszercsak Zsofi es Levike fogja magat es kifruja magat beloletek, nyakdugo, gorcs nelkul!!!!! :D Mar ugyis mindegyikunk a veget jarja.....szerintem itt mar napok, na jo 1 het kerdese mindenkinek. :D

Melcsi hasmars? Ajajaj!!! Izgi!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Jaa Bogyra persze ugyanaz vonatkozik erre a homeos cuccra is, mint mindegyikre. No mentol!!!!

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Levike most éppen rossz felé fúrja magát... ha csak nem a szájamon át akar kijönni!
Már tegnap óta azon gondolkodom, ha állítólag teljesen be van ékelődve akkor hogy hogy még fent van a hasam.... Lehet lesz vagy 70 centis??? Vagy mi?

Amúgy derék égből vilám csapás volt nekem is Gergő. Reggel kikóvályogtam a klotyóra pisilni, félálomba törölgetem magam, miko részreveszem a nyákdugóm a papíron és a nagy meglepetéstől egyből elzubogott a magaztvizem! :D Szóval annak ellenére, hogy még a nyákdugóm is távozott nem volt időm azt sem végig gondolni, hogy miért is történik mindez velem! :D

kösz Lorci akkor szülésig már nem mosok fogat! :D :lol:

Be is veszem lassan.... hátha csinál valami izgit! :)

Ilyen kis fájdalmatlan keményedéseim vannak, amik inkább csak kényelmetlenséget okoznak, ki kell huzzam magam,meg pózt kell váltsak... reggel szokot gircselni is de csak kicsikét! :)

Apa még nem tudja mára azt találtam ki,hogy valami egészen új pózban próbáljuk kiűzni Levikét! :D :D :lol:
Vagy veszek egy köldökgyertyát és egyszerűen kifüstölöm.... Amúgy a terhemmel semmi bajom nincs, de a lábam borzalmasan fáj.... napok óta ez a legzavaróbb, égő vörös és olyan érzés mint amikor télen megfayg az embernek valamilye, szóval elég fájdalmas.
Jah és képzeljétek ez csak tegnap észleltem először, de ha polcolás után felpattanok a megnyúlt bőr csak úgy rezeg a lábfejemen, tök furi érzés, mintha egy zselédarab lenne ott, és tiszta ránc is a lábam...

Nah ennyit a panaszkodásról. Jah és folydogál a tejecském... időnként csurran-cseppen egy kicsikét. :) Már az is készülődik neki! :)

KépKépKép
bogyra

derék égből vilám csapás = derült égből villám csapás

Tessék a terhességi elmebajnak betudni!

KépKépKép
bogyra

A Tv2-n most mutatjak a tegnapi Eurovizos osszefoglalot..en meg itt bogok, hogy Ruzsa Magdi milyen ugyes volt!!! :) total tulfutott vagyok erzelmileg mostanaban..mindenen tudok sirni!!!!! :) :oops:

Kép

Kép
lorcika

Bogyra: Jo lesz majd a szuloszoban a kornyezetnek, ha mostantol nem mosol fogat!!! :wink: :lol:
Na amit most kerdezek....tuti hulyenek neztek, de tudjatok be anatomiai hianyossagnak vagy nem tom minek. Szoooval ha most szexeltek emberrel....es ize emberetek sikerrel jar...akkor ize...a cucc megy mindenfele? Ugy ertem.....na ertitek?? Odabenn!!! Izeee.........na szoval ertiiiiiitteeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Babuka meg csak nez, hogy mi ez?????? :oops: :oops: :oops: :oops:

Nekem meg elmultak a gorcsok!! :shock: 8)

Kép

Kép
lorcika

Lorci, én is elérzékenyültem Ruzsa Magdin. :cry:

Kép
niki30

Lorci???
Mármint merre mindenfelé?? Leginkább a hátsó hüvelyboltozat felé mehet leginkább... amiben szépen ücsörög a méhszáj és így azzal is érintkezik...

De ha arra gondolsz hogy képen fröcsköli e a babát, akkor azt kell mondjam : NEEEEM!!!:D

Ha igen akkor is a burok felfogja! :lol: :lol: :lol:

Én épp most egyeltem meg a fiacskám és teljesen bőgő hullám van rajtam, hogy egy ilyen szörnyeteget hoztam a világra....
Amúgy meg olyan okos és rendes is tud lenni, de most elképesztő kiskamasz. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépKép
bogyra

Jaaa persze a burok!!!! Arrol valahogy minidg elfelejtkezem!!!!! :lol: :lol: :lol: Igen mivel minimalisan nyitva vagyok igy hat ...na erted!!!! Tudom gazuzem vagyok!! Bocsi!!! :( Buta buta buta! Biologiabol 1-es!!!!!! :cry: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, csúcs vagy :lol: :lol:

Csajok, hogy tőletek mennyi mindent lehet tanulni. Én nem is követtem ezt az előtte-utána fél órát, most már figyelni fogok rá......mentolosat alapból nem eszem, rágózni ritkán rágózom, de a fél órát nem tudom, hogy betartottam-e.....reggel nem biztos, este már nem szoktam utána semmit enni,inni.....

Nekem még semmi előtejcim, vagy tejcis megnyilvánulásom nincsen.... 8) :roll:

Kép
melcsi6

Olyan hangok jonnek a pocimbol, mintha csobogna a magzatviz!!! :lol: :lol: Ricsike az esti furdeset vegzi!!!! :D :D
Jol bekajaltam most....szerintem meg a magzatvizemmel is emesztek!!!!! :shock: :oops: :roll: :lol:

Na jo ejt nektek, latom most sehol senki.
En is elcsobogok es megprobalok aludni.

Pusz.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Nállam minden oké már a körülményekhez képest. Babó annyira ficánkol hogy alig bírok ülni :)
Reggel megyek vérvételre. Bogyra azt akartam kérdezni már a múltkor is hogy nst-n baj-e ha a babó szívverése 200-ra is felmegy / közben egyfolytába mozgott-mikor abbahagyta visszaállt 160-170-re/, mondták hogy kis hiperaktív. Nem túl szapora?

KépKép
rena10

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors életjel,nem tűntem el,de minden nap megyek babucihoz a kórházba anyaszobára és csak este érek haza,akkor meg annyira fáradt vagyok,hogy se kép se hang,de remélem a napokban haza jöhetünk és megnyugszunk,beáll a kis ritmus az életünkbe..és akkor én is jobban rá fogok érni.
Igérem minden elmaradásomat pótolni fogom,csak még egy pici türelem.
Addig is legyetek jók!
puszi

KépKép
riella77

Jó reggelt!

Riella! Jajj de jó hogy írtál, már komolyan aggódtunk érted! :) Akkor úgy tűnik rendeződik a kis manó állapota, szegényeknek nyáron nehezebben gyógyul a sárgaság... sok folyadék kell nekik, kitartás a szoptatáshoz, gondolom ezen az anyaszobán már szabad szoptatni is.. :? Ha nem akkor biztosan ügyesen fejed már a tejcsid, és Martinka is ügyesen eszik! Drukkolok nektek, hogy mielőbb hazajöjjetek és el is felejtsétek ezeket a szörnyű napokat!

Légzésfigyelőtök van? A besárgult babák gyakran mélyebbenalszanak mint azok amelyikek nem, szerintem kölcsönözzetek egyet ha nincs, Legalább az első pár hónapra!!!

Lorci!

Addig csobogsz még a végén elcsobogsz?????
Nem kifröccsenteni a magzatvizedet a nagy fürdésben te Ricsi baba, mert anyától kikapsz! :) Jah nem ahhoz még kicsi! :D

Ez most nálunk divat, a gyerek nem a kádban fürdik, hanem az egész lakásban. :D Legalább is én csak így mondom csurom vízesen ki-be járkál. Csak még egy játék, jajj most pisilnem kell stb... Az egész lakás tiszta víz és hab...:)

Én büszkélkedhetek az éjszaka folyamán 4-5 pisi járattal, és kökemény egy darab mesis görccsel!!!!! Gondolom a sok pisiből következtetve hogy valóban lent van ez a gyerek, csak a hasam maradt fent! :D Elhagyja a hasamat vagyis inkább magamögött hagyván a hasam lekúszott a medencémbe, vagyis inkább magafölött hagyván.... :lol: :lol: Ez mán most egy rendhagyó gyermek! :)

Várom a helyzetjelentéseket!!!!

Én megyek NST-re, nuniturka eredményért, meg ovoshoz. Aztán vagy jelentkezem vagy nem. Az a baj hogy már fingom sincs valójában mi lesz, mert minden orvos mást mond, és minden könyv mást ír.... De bízom abban, hogy nagyjából jól érzem magam... bár a vizesedésem az extrém méreteket öltött, jelenleg a térdemnél tart a folyamat vége és nagyjából az alakarom feléig durvisztikus a dolog. De mindenhol vizes vagyok.... szóval még a hátam és mellkasomon is megmarad az ujjlenyomat.... érdekes. :shock: :?

KépKépKép
bogyra

Lorci!

nem tudom mennyire aktuális még,lehet már rég elindultál szülni... de kaptam egy homeós könyvet... most jutott eszembe, hogy bevágtam a polcra.... nah sebaj! :)

Elővettem és találtam neked benne valamit, kifejezetten a kezek illetve csuklók vizeedésére, éjjeli zsibbadásra...

BOVISTA 9CH napi 2*5 golyó

Hátha :)

Úgyhogy bárkinek kérdése van, van nekem mindenttudó kisokosom! Biiibiiiibeeee! :roll: :lol: 8)

KépKépKép
bogyra

Jo reggelt!

Nem indultam el szulni, ejjel egett megint a gyorom mint a fene...pedig lentebb van a hasam! Mar az sem biztositek semmire, ha az ember hasa lentebb van??? :shock: Vagy van olyan mennyiseg amitol akarhol is van meretes pocakom tud egni a gyomrocskam???? :lol:
Viszont Bogyra azt almodtam, hogy TE elmentel szulni, mert apaval olyan jol siekrult a Levi csalogato, hogy irtal ide nekunk, hogy szeded a cokmokod es mentek szulni!!!! :lol: :lol:

Riella en azt hittem mar reg otthonvagytok mindannyian!! :( SOk kitartast neked, sokat gondolunk rad! Irj majd ahogy van idod.

MI van a tobbi anyukaval? Doo, Eliza is mar regen irt!!!

KOszi Bogyra hogy gondoltal ram, jobban mondva kezeimre homeopatias cuccal, de asszem en mar nem veszek. Jovo het vasarnapra vagyok kiirva...addig elvagyok a kezeimmel most mar! :shock:
Azert felirtam a nevet! :wink:

Asszem ma lesz a napja, hogy elteszema teli agynemut es elovszek valmai lightosat. Az egyik pisi jarat utan ereztem, hogy a halonkban kokemny oroszlan szag van, mert a vastag takarok alatt punnyadunk es tegnap szerintem este is van 25 C volt!!!! :shock: :shock:

Bringa hol vagy? Milyen volt a hetvege? Vagy vizsgazol ma is?

Na nyomok egy kis reggelit.

Kép

Kép
lorcika

Ellenoriztem helyesirasom....ami gyakorlatilag nincs!!!!!!! :lol:
Ezt a mondatomat Gretsy tanar ur biztos szivesen kielemezne: "tegnap szerintem este is van 25 C volt!!!!" :lol: :lol: A tobbi elutesrol ne is beszeljunk!! Lehet megiscsak megveszem azt a bogyot a kezeimre!!!! :wink:

Kép

Kép
lorcika

Én ettem egy szelet kakós-diós-mákos kalácsot, nem egy-egy szeletet, hanem háromféle töltelékkel egy szeletet! :)
Még mielőtt elképzelitek ahogy kifolyok a lakásból is,mert a kádból már simán...

Ide már jöhetnek a greenpeace aktivisták tényleg, ha másérnem remélem szülést vezetni! :D

Még a kórházban eszem egy melegszenyát, igaziból ez lesz a reggelim teával vagy kólával... hogy baba felébredjen az Nst előtt! :)

Nah majd ezek után helyzet jelentés! Addig mindenki legyen jó és ügyes...

KépKépKép
bogyra

Lorci!

Nekem a fejemben is már nehezen állnak össze a szavak, mondtaok helyesen, úgyhogy nekem fel sem tűnt! :)

De hát aki ugye olyanokat ír hogy derék égből villámcsapás....azon máá nem csodálkozunk! :D

KépKépKép
bogyra

Bogyra: :lol: :lol:
Most latom milyen felirat van a vonalzodon!! Tok jo duma!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Helló Lányok!

Hogy aludtatok?
Ma is borzalom meleg lesz.
Lorci, én is hasonlón gondolkodom, hogy le kéne cserélni a paplant valami könnyedebbre.

Riella, nagyon örülök én is, hogy jelentkeztél és kitartást! Nemsokára akkor szerencsére már otthon lesztek. Azért nagyon várjuk az élménybeszámolódat!
De ugye nem vagy elkeseredve? :oops:

Bogyra, remélem jelentkezel, hogy mi volt ma nst-n. Csak nem tartanak bennt. Vagy mérnek vérnyomást is? :roll:

Lorci, gyomorégésben társad vagyok, esténként nekem is tud. Bár ki lehet bírni....nem tudom Neked mennyire durva. Van akinek egyáltalán nincs is.

Kép
niki30

Niki: Hat lehetne kellemesebb, van amikor fel kell ulni, inni...es kisse ulo helyzetben szunyalni egy kicsit. Nem annyira durva most....de ki tudnam hagyni!!!! :) :wink:

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt :D ,

Homeós bogyóimat érlelem a nyelvem alatt, apa meg elment nekem kakaós csigáért és tejciért..... :D

Bogyra, egy kalappal az NST-hez. Én a múltkor nem reggeliztem előtte csak három cukrot ettem és babó nagyon lanyha volt. Most megfogadtam, ha megyek legközelebb tuti bereggelizem....had pörögjön a picikém :D

Rena, nekem meg csak akkor ment 140 körüli értékre amikor mozgott, előtte végig alatta volt. Meg is jegyezte a nővérke, vagy doktornő aki ott volt. Többször tuszakolta a pocimat, hogy felébredjen.....

Lányok, én esténként max 1x megyek ki pisilni,igaz akkor már alig tudok lemászni az ágyról, mert annyira feszít a hasam, aztán mikor túl vagyok rajta olyan jó visszaaludni......

Tegnap a fürdés után öltözködtem és a férjem megjegyezte, hogy nem akar elkeseríteni, de szerinte még két hétig tuti bent lesz a babó, mert ő úgy érzi....... :shock: :shock: Nagyon nem szeretném túlhordani, így is elég nagy baba lesz, nem akarom, hogy óriás legyen belőle :wink:

Riella, de jó, hogy jelentkeztél. Én is azt hittem, hogy már itthon van a babótok. Igaz egy hetet mondtál, hogy bent kell maradjon és holnap lesz egy hete, hogy szültél.... Nagyon sok energiát kivánok neked és türelmet, lassan együtt lesz a család, puszi nektek.

Lorci, nekem teljesen elmúlt minden szüléssel kapcsolatos előérzetem......., minden korábbi megérzésem elmúlt és ugyanúgy érzem magam, mint egy hete......semmit nem érzek....
8)
A nyákdugesz távozás neked azért egy biztos előjel, max, de tényleg nagyon max 1 heted van hátra.

Mikor reggelente jövök mindig arra gondolok, vajon milyen hír fogad, ki szült meg :wink:
Igaz, csak egy páran jelentkeztünk még be....Többiek????????? :D

Szép napot nektek. Én ma még nemtom mit fogok csinálni.....vasalni kellene, de semmi kedvem.....marad a napozás 8) ? Lehet, hogy egy gyors dvd nézés vasalás közben és utána napozás, így jó feleség is maradok és szép is leszek.... :D

Pussz.
Melcsi

Ui:28-30 fok lesz ma......., holnap HIDEGFRONT!!!!! :D

Kép
melcsi6

Sziasztok,végre újra itthon! 8)
Nem volt nekem jó idegenben :oops:
Pont úgy vagyok,mint Melcsi,1szerűen imádok itthon lenni.Pedig tesóméknál voltunk,az egész család,megültünk utólag,meg előre is mindent,ami a májusi ünnepeket jelenti,volt grillezés,meg fagyi,csoki,eper első kézből,én mégsem éreztem jól magam.Ráadásul már két napja apa nélkül kell aludnom,a nagy létszám és a saját kényelmem miatt,tegnap pedig haza sem jött velem,mert anyum házánál segédkezik. :cry: Egyedül kellett hazajönnöm,hát bizony az ülés olyan volt alattam a tegnap esti forgalom miatt,mintha bepisiltem volna,pedig csak 50km-re laknak.
Egy valamire mégiscsak jó volt ez az egész,rájöttem mennyire tud hiányozni! :oops:
Most ez olyan hülyén hangzik,mintha nem szeretném a családomat,de ez nem így van,csak most vhogy már jobb nekem itthon!

Csajszik!A héten szerintem jön a baby-boom! :shock: Frontok jönnek-mennek,hideg meleg,kánikula,stb,úgyhogy lesz itt bébi eső!
Én nap mint nap dumizok Lilivel,csak még csütörtökig várjon,(addig még van két vizsgám,kedden és csütörtökön)de a múltkori kemény hidegfront után(amikor Riella és Liza is szült),azt gondoltam a következő már engem is érinteni fog,mert tudjátok akkor volt az az "úristenmegyünkszülni"para.Az pedig holnap érkezik! :roll:
Jaj,én úgy szorítom a lábaimat össze ahogy csak tudom,de szombat este is olyan keményedéseket éltem át,hogy már rendesen fájtam. :roll:
Lehet csak ilyen extra nyüfi passzban vagyok,ez a mai nap az évfordulója az elvesztett babámnak és ez mindig nagyon megvisel,pedig nem gyúrok rá direktben,de sajna ezt elfelejteni nem lehet :cry: :cry: :cry:

Ma megyek Nst-re,meg beszélni a dokival,ma mondja meg mikor akar befektetni.

Lorci!Ha te ennyire előre szaladsz én nem futhatok veled,úgy tűnik le kell cseréljelek Picire! :wink: Nagyon ügyes és hős-ősasszony voltál,büszke vagyok Rád! :wink: :lol:
Apa nálam is nagyon érdekődik miről is dumizunk itt,de én nem engedem be az intim szféránkba! :lol: A kisbabákat mindig megnézheti,ilyenkor mondja,hogy nemsokára a mienk is itt lesz és olyan csudi büszke már most,hogy csak!

Kép
bringababa

Melcsi: Nyamm kakaoscsiga!! :)

Remelem en is, hogy nem hordod tul a babat, az mar olyan rossz lehet akkor, nem? En is ugy vagyok, hogy inkabb elobb jojjon mint kesobb!!! Remelem nem lesz igaza a ferjednek. :?

Hogy az en ferjemnek igaza lesz-e azt nem tudom, mert o vasarnapra mondja a babukat!! Hat majd kiderul. De ahogy olvastam a nyakdugo eltavozasa utan is eltelhet meg 2 het is siman. Emlekszem, amikor Eliza irta, hogy elment neki a nyakdugo, es onnan meg neki legalabb 2 het utan jott Domcsi.
Mar en sem erzek semmit!!!! Ejjel gyomoregesem kozepette elkepzeltem, ahogy kettonk kozot fekszik Ricsike...es mar ugy varom!!!!! Para Zita ide vagy oda!!! :D MEg a szobacskaja is kesz mar olyan regota, ott allnak a ruhacskak, agyiko, takarok....most mar igazan kijohet!!! :)
En is ma vasalok egy kicsit, meg most jut eszembe, hogy ma meg nem is mozgott a Pinduri!!! Kicsit megprobalom folrazni, ne hozza anyajara a fraszt!!!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Gyerekek, ha már ti is így adtok a kalóriáknak, akkor nekem is egy kakaós kalács lesz a társam ma reggel.:)

Kép
niki30

Bringa, nem mondod, hogy ma van az évfordulója?
:shock:
Teljesen érthető, ez mindig benned lesz, Drága.

Kép
niki30

Megvolt a reggeli :D , nem volt csiga, így kénytelen voltam egy lekváros buktát és egy sajtos rudat megenni tejjel.......előtte a gyümölcs adagom, most meg majd még letuszkerolom a málnalevél teát........aztán ráveszem magam a vasalásra...

Üdv újra itthon Bringababa :D , léleksimogató, jókedvrederítő ölelések mennek neked az évforduló miatt :(
((((((((((((((((((((((Bringababa)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lorci, szerintem neked nem lesz két heted hátra :wink: , ahogy úgy érzem nekem sem, hiába mondja apa.......szerintem csak magát nyugtatja :D

Bogyra, tényleg jó a vonalzódon a szöveg, én nem is szoktam őket olvasgatni, de azért ez hűen tükrözi a hangulatodat :lol: :lol:

Niki és többiek,nem akartalak bűnbe vinni benneteket :D , de asszem bogyra kezdte a kalácsával :lol:

Találtam végre egy olyan zöldségest, ahol van eper itt a városunkban....szombaton 10:30-ra értem oda, azt mondta, nem ilyenkor kell eperért menni, mert már elfogyott :shock: :shock: Én ezt nem értem......
Nu, megpróbálkozom ma is, de délutánnál előbb biztos nem tudok bemenni, kiváncsi leszek......Nálatok mennyi az eper kilója? Nálunk 890Ft, szerintem nagyon drága.....Vagy rosszul gondolom?

Szép napot mindenkinek, pihenjetek ma sokat, lehet, hogy holnap együtt vonulunk!!!!! :lol:

Pusza
Melcsi

Kép
melcsi6

Irtam egy csomot, erre elszallt a gepem!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Aztan bosszubol meglocsoltamminden viragot, kint a tujakat, meg eltakaritottam a reggeli romokat! :) MOst szakad rolam a viz, pedig itt bent meg eleg huvos van!

Szoval Bringababa draga! Ne legyel szomoru, bar megertelek, tudod jol. De mindjart veled lesz egy iciri-piciri kis ujabb elet es annyi oromet fog okozni. Az elozo babad, meg mindig a szivedben lesz, csak a tied, senki el nem veheti toled az emleket! Szoval fel a fejjel, kenyeztesd ma magad egy kicsit, meg pihengessel sokat, jo? Es csak pozitivan, te abban nagyon ugyes vagy! :) Puszipusziolelesoleles!!! :)

Hat beszeld meg Lilikevel, hogy meg csutortokig tartson ki, mert tudom milyen rossz lenne most felbehagyni a vizsgat! De okos kislany o, remeljuk megerti anyukajat, hoyg ez most fontos!! :)

Szoval front hegyek lesznek? De jo!!! :? :? En a melegtol vagy kesz, faj a fejem, meg minden. MOst hideg jon, aztan megint meleg? Lanyok, korhazi csomagokat elovenni!!!!! :lol: :lol:

Melcsi en is vettem tegnap 1 kilo epret..sajnos meg sok helyen 800-900 Ft! :?

Kép

Kép
lorcika

jóreggelt :D gyors és friss tábla

Kép

Legi

Kép
leglesscat

niki, most már a te UH-s adataid is frissek :oops: :oops: :oops:

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Legi, nagyon köszönöm! Istennő vagy! :lol:

Kép
niki30

sziasztok

gondoltam benézek hozzátok, egy másik topikban lévő ismerőstől szoktam néha privit kapni. hát látom elindult a babaeső. én még nagyon egyben. egy kicsit el is vagyok keseredve, bár nagyon jól érzem magam, tehát baj nincs, csak már nagyon nehéz a kicsikém. - ja a kicsike vasárnapi uh adatok szerint bpd: 98, femur:74. a doki poénkodott, hogy mire kijön óvódaérett lesz. méhszáj zárt, annyi, hogy kicsit megrövidült tehát 2000-es. elvileg kiírás szerint pénteken kéne szülnöm, de már szóba került, hogy mi van ha a héten sincs baba, mivel az uh-n egyáltalán nem látszik, hogy itt szülés készülődne. A magzatvíz mennyisége normális, az áramlás normális, a méhlepényem nagyon bírja a strapát. szóval ha nem lesz a héten babó, akkor hétfőtől kórház és válogatott "kínzások". Igyekeztem nem odafigyelni, mikor mondta a doki, hogy miket fog bevetni - de emlékszem valami mellstimulációra, meg valami hüvelykúp stb-. Ijedtemben vettem még egy hálóinget legyen elég. sajna én már a viharokban sem bízok, olyankor a legaktívabb a babám és én is fellélegzek egy kicsit a viharok alatt. de már a meleget is egész jól bírom. csak a mozgásom lassult be, a nyugdíjasok csak úgy száguldoznak mellettem az utcán:-))) úgyhogy lehet itt töltöm a gép előtt ezt a hetet:-)))

legyetek jók, és lehet beelőzni ezerrel, ahogy olvasgatlak titeket sokan simán beelőztök. de mindegyik topicba kell egy ember, aki túlhordja a babáját, nemde?:-)))

Márti
stella2007

Stella, meglepetés vagy ma reggel! :D
Na, akkor elég jól viseled az utolsó napokat!
Látod, ez is csak azt mutatja, hogy a babád igazán jól érzi magát odabennt.
Tök jó, hogy minden rendben veletek!
És akkor hétfőn be is fektet a dokid?

Kép
niki30

Szia Marti!

De jo, hogy irtal! :) Sokszor eszembe jutottal, hogy vajon mi lehet veled, meg van-e mar a baba!! Ugy latszik nagyon jol erzi o odabenn magat!!! Es egy kis esemeny apuval nem segitene? Hatha arra meggondolna magat! ;) ;)
Fogalmam nincs tulhordas eseten miket vetnek be....de amiket irsz nem tul biztatoak!!!! :? :roll:
Hatha a jovo-meno frontok hatnak majd rad es beindul a dolog!!!
Drukkolok hogy ne hordjad tul babukat, azert pentekig meg van ido!! Barmi lehet!! :wink:

Na megneztem az 1 kilo epremet.....hat kb. 20 deka eheto belole, a tobbi punnyadt, agyonnyomott!!!! :twisted: :twisted: Olyan ideges lettem!!!!! Rohadekok!!!!!!!

Kép

Kép
lorcika

szia stella

nagyon örülök a helyzetjelentésednek ;) irigyellek, hogy bírod a meleget, én 3 napja teljesen készen vagyok, komolyan mondom, ennyit izzadni mint én mostanában :shock: :shock: :shock: :shock: Hiába, délvidéken vagyunk :D

Végre sikerült beszereznem az új telómat, itt a száma 30/346 11 39, , nagyon örülnénk, ha dobnál 1 sms-t (és ez szól a többieknek is!!!!), hogysmint állsz, ha mégiscsak kórházban kötnél ki a jövő héten, meg persze a babóról is.

Mindjárt frissítem a te adataidat is :D :D :D :D

Legi

Kép
leglesscat

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Csajok én ma hihetetlenül érzékeny vagyok. Hallgatom a babazenét és pityergek. Elképzelem Emmát a kiságyba, én meg felette állok és bőgök.
El sem hiszem, hogy anya leszek és ő az enyém lesz!

Meg a másik topicban írta egy lány, hogy majd csütörtök este ketten zárjuk kulcsra az ajtót, de haza majd már hárman érkezünk. Nah ettől megint úgy elkezdtem pityeregni. Micsoda jelenet lesz!

Kép
niki30

Latom mindenkiben tombolnak a hormonok, erzesek! :)
En is ma bementem a gyerekszobaba es megneztem a kisruhakat megint es mondtam Ricsikenek, hogy most mar nyugodtan kijohet, minden keszen all!! Meg mondom ejjel elkepzeltem ahogy kettonk kozott szunyal, es olyan jo erzes volt!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci :D :P Ugye?

Kép
niki30

Sziasztok!

Csak a cuccaimért jöttem haza,mennem kell vissza valszeg a szülésig bent tartanak, ami akár még két hét is lehet.... Szóval nem túl jó de ez van. :roll: :cry: :?

Apa majd letöltögeti az írásaitokat é shozza nekemminden nap laptopon befelé.... Gy lehet válaszolni is tudok majd...

Nah mentem, sietnem kell... és még pár dolgot venni is akarok!

Pusza és kitartás mindenkinek! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, veled vagyunk, minden rendben lesz!
Sokat gondolunk majd rátok!
Biztos a vérnyomás miatt fogták bennt....nem? :roll:

Kép
niki30

Jajj Bogyra minden oke lesz. Biztos helyen leszel es figyelnek majd rad! Kitartas es sok puszi!

Kép

Kép
lorcika

bogyra!azt az új kiűzős pózt oszd már meg velem is lécci,apa csak befeletunkolja a kicsikét... :lol: :oops: Ha nem szülök meg hamarosan,nekem tuti a bokám lesz striás,annyira feszül.Azt a homeós könyvet én is beszereztem a gyogyitárban ám! 8)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Legi! elmentettem a számodat!

szegény Bogyra, de bent legalább jobban vigyáznak a vérnyomásra. én mindig elhülök, mikor látom a befektetett kismamákat, akik totál fel vannak vizesedve, alig bírnak menni. ahhoz képest én egy szerencsés alkat vagyok, bár már én is vizesedek.

no megyek a védőnőhöz, ma bemutatkozom a gyerekorvosnak. itt ez a protokoll.

majd még jövök

Márti
stella2007

Bogyra!HA te mész,megyek én is!!!Jelezz,ha van valami!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

hűha, anido és bogyra is kórházban van már :shock: :shock: :shock: Időnként adjatok magatokról életjelet

bogyra, remélem egyébként minden OK

stella, OK :D riadólánc

niki, lorci ne is mondjátok tegnap este én is pityeregtem, hogy úristen nemsokára 3-an leszünk.... Mi van, ha ez a szülés után se múlik el, és ott fogok bőgni a kiságy fölött, hogy ez a szuszogó kis gombóc most már mindörökké ide tartozik... Nem akarok hisztianyu lenni

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok,

Bogyra, vigyázz magadra. De rendes férjed van, hogy beviszi az írásainkat, puszi neki érte. Reméljük a frontok megteszik hatásukat és nem kell két hétig bent lenned. Szortok értetek. Puszi.

Stella, nekünk is 98 a Bpd, Ti is jó nagy babóra számíthattok akkor :wink: , jó, hogy jelentkeztél, mert Te vagy a következő a sorban :wink: Szorítok, hogy jöjjön a babód időben, én sem szeretném, ha nálunk nem jönne és megindítanák....az nem jó.

Legi, én már le sem merem írni, hogy a 38+2 napon 98 volt a BPD és végre eldöntöttük a babó nevét, így a Márk név törölhető a táblából :oops: :oops: De miattam ráérsz frissíteni még :D Majd ha másoknál is változik valami, esetleg egy új babó :D

Niki, én is érzékenyebb vagyok, mint szoktam...bár asszem az utolsó kirohanásom az Ősz New York-ban alatt volt....
Én is sokat bejárok a babószobába csak úgy :wink:

Lorci, az epren én is kiakadtam volna...nem elég, hogy ilyen drága, még ki is kell dobni a felét :(

Képzeljétek csajok, most voltam 3x wcn már megint, tegnap 4-el zártam......Plusz eddig nem vizesedtem és most tiszta buci a bokám, pedig nem talpaltam sokat, csak kivasaltam és elmosogattam......

Megyek a kertbe a napra.....láb fel és pihi.

Holnap megyek pedikürre, holnap után kozmetikába teljes generálra.....szép legyek, mire a kisfiunk megérkezik :wink: :wink:
A hajam katasztrófális csak, de azon asszem egy mosás is segíteni fog, utána megszárítom és kivasalom szép egyenesre és kész is :wink:

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, Te már mutiztál magadról képet?
Nem emlékszem... :roll:
Nem raksz fel? Stella Te is!!!!

Kép
niki30

Sziasztok!

Bogyra én is szorítok nektek. Eper ténya Imádom!!! Nállunk van bővel a zöldségesben és 400 ft kilója és szép egészséges úgyhogy tömöm magamba. Holnap megyek nst-re remélem oké lesz minden délután meg tanácsadóba kell menni. Na megyek még takarítani később jövök.

KépKép
rena10

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?