A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Márti! :D
Igen remélem, hogy én is így leszek az új rendszerrel, de jobb lenne már a feltelepítést is csak itthonról aszisztálni! :lol: :lol: :lol: Na jó ez csak vicc volt :lol: :lol: :lol: Én szeretem a kihívásokat, mostanában már úgysem okozott a munka sok kihívást, csak a "kedves" utasok! :twisted: Most megint valamivel leköthetem magam és a sok egyéb munka mellett lesz valami ami kikapcsol, hiszen más tevékenység lesz és néha kell az újdonság, akármennyire kellemetlen is, valahol mégis jó!
Na nem filozofálok többet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ne is!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Az jó, hogy már jól van Döme! :D

Kép
szilzi

De ha másra nem is jó,legalább kimozdít ez a tanfolyam a monotonitásból. :wink:

Kép
martik77

Igen, szegény Zsuzsi :( Élni sincs ideje! :( És mindezt a sza...os pénzért! :evil:

Kép
szilzi

Márti, én azért szeretm ezt a munkát mert sosem monoton, hiszen annyi hülye ember van a világban! :lol: :lol: :lol: Mindig nyújt valami újat! :lol: A szalagmunkát nem bírnám :roll:

Kép
szilzi

Márti, párod mit szól a házvásárláshoz?

Kép
szilzi

Biztos ki lesz fáradva Zsuzsi a karácsonyra. :?

De ott lesz neki a királyfi :wink:
Úgy ég a gyomrom,mert aludtam délután és olyankor mindig vacak a gyomrom. :?

Kép
martik77

Benó, akartam én is már írni, hogy szerintem is jók a nevek! :D De még várj egy kicsit, lehet hogy az egyik lány lesz! Amíg nem tuti, addig maradjanak szederke és eperke, nehogy identitászavara legyen ha mégis lány lesz az egyik! :wink: :lol: :lol:

Kép
szilzi

L.csodálkozott mikor neki ezt mondtam,mert nem gondolta,hogy én erre képes lennék.Mondtam,hogy hülyék voltunk,hogy már tavaly nem így csináltuk és akkor sokkal egyszerűbb lett volna,mert így két lakást eladni és keresni ugyanakkor egyet......

Kép
martik77

Egyél valamilyen kekszet, az jót szokott tenni nekem is ha ég a gyomrom. Bár gondolom Neked ez a reflux miatt van :?

Kép
szilzi

Hát igen, ez így már bonyolultabb... De megoldható, ha mindenki akarja! :wink:
Mi van a kocsival?

Kép
szilzi

Ő ismeri a volt anyósomékat és mondtam én is neki,hogy tőlük rosszabb anyós és após nincs a világon!!!Igaz lakva ismeri az ember........

Kép
martik77

Így igaz Márti! Lakva ismeri meg.....

Kép
szilzi

Másságra nevelés magzati korban Benó!!! :lol:

Kocsi kész ma hozta el L.Meg hosszabbítottam egy hitelem és így sikerült kifizetni a szerelőt.
Mondjuk akkor se jó,hogy így történt de már mindegy.
A motorháztetőn van egy fekete vastag javított csík de nem rossz(kék az autó suzuki). :)

Kép
martik77

Most mennem kell, mert legalább a mosógépet bekéne rakni és még annyi mindent kéne csinálni :roll:

Legkésőbb vasárnap jövök, ha hagynak! :wink: De biztos benézek!

Puszi Nektek

Márti, kocsi?

Kép
szilzi

Gondolom,hogy más lenne együtt lakni ezért is nézegetek olyan házat,hogy 3-4 szobás és két bejárat legyen meg ilyenek.

Kép
martik77

Ok Márti, még olvastalak! :wink: Jó, hogy megtudtátok oldani! :D Örülök, hogy még karácsony előtt elintéződött! :D

Igen-igen Benó :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hová kell berakni a mosógépet??? :lol: Nem a ruhát kell belerakni??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Hát a különbejárat mindenképp fontos lenne szerintem is! Még úgy is veszélyes, de az azért sokkal jobb!

Na tényleg megyek! :lol: :lol: Szia Márti! :D

Kép
szilzi

Na jó akkor a ruhát! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Azért pihenjél is.
Puszi neked!!!!!! :D

Kép
martik77

Sziasztok! Végre itthon vagyok és maradok is egésuen január 7-éig. :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!

Végre pihi neked is!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Helló Márti! Te egész nap lesben állsz? :lol:

Igen,végre meggyógyulhatok, mert ez a köhögés borzalmas.... :?

Kép
flóra 11

Nem!!! :oops:

Most ültem le én is. :D
Csak pont jókor nézem meg,hogy nem e jött valaki :D

Kép
martik77

Olvasgatok vissza. Olvasom, hogy nem mentél tegnap dokihoz.Remélem ma sikerült elintézni. Gondolom nem volt gond,hogy egy nappal később mentél, majd elolvasom.

Benó, Szerdahely 30km-re van innen. Busszal megyek.

Kép
flóra 11

Mi ma kaptunk a suliban ajándékba kis mini diárt, ilyen vékonyka naptárt, olyan notesz szerűt. :D Én szeretem, mindig jegyzetelgetek bele,de aztán elfelejtem megnézni, de általában meg is jegyzem a dolgokat.

Kép
flóra 11

Jaj,Benó! Olvasom milyen szar volt a kirándulás. :( Gondoltam rád,mert itt is zuhogott az eső egész nap és ide nincs olyan messze Bécs. Gondoltam, hogy szakadó esőben mászkáltok. Pihend ki a tegnapi nap fáradalmait.

Márti,hová lettél?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.19 19:47-kor.

Kép
flóra 11

Na ez az,hogy eddig én se felejtettem el semmit,de újabban.... :roll: :roll: :roll: :roll: Mit is akartam írni?? :lol:

Kép
martik77

Nézem,hogy mit reagálsz és néha közbe írok.Azt nem mondtam,hogy nálatok nagyon szép volt a sulis bazár.Döméjéknél is volt de nem ilyen szép.Ott vett kari ajándékot L.-nek meg nekem is :D
Ma csomagoltuk be az ajándékokat mert holnap megy az apjához és lehet,hogy csak 24-én jön haza.Az enyémet egyedül csomagolta :wink:

Kép
martik77

Márti,Döme hogy van? Olvasom, hogy reggel átvette a szerepedet Vuk-ban.

Kép
flóra 11

Mi ilyen állatbarát család vagyunk :lol:
Most vacsorára evett egy szelet vajas kenyeret többet nem mertem neki adni.De teát iszik bőven :)

Kép
martik77

Nagyon figyelmes a kis Döme. Nálunk a fiúk nem vesznek senkinek sem ajándékot.
Nálunk igazán szép volt a vásár,viszont kevés volt az olyan cucc, ami szép is volt, hogy ajándékba meg lehetett venni. Ott az áru nagy részét a gyerekek állították előés nem mindenki ügyelt arra, hogy szépen dolgozzon.

Kép
flóra 11

Helyes,akkor nem szárad ki. De Te biztosan jól tudod őt ápolni. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Döméjéknél meg szerintem aki amit otthonról behozott azt árulták.Vagy valami ilyesmi.

Én nem várom el Dömétől az ajándékot(igaz jól esik ha eszébe jut),de sajnos a nagyszülei elvárják.....de most még Döme is megjegyezte milyen jó árban vett ajándékokat és jók is. :D

Kép
martik77

Nem úgy mint te!!! :D

Már az első vuk után pánikoltam,hogy miért???És meddig lesz beteg...stb
Mondom vele szembe ilyen vagyok munkahelyen az más.
Mondjuk ott is ha hirtelen rosszul lett valaki akkor olyan gyorsan vert a szívem.....Azután ha megoldódott a dolog én is lenyugodtam.Nem blokkoltam le csak így reagál a szervezetem.

Kép
martik77

Tancsu,milyen jó kisfiú Gergő, hogy így átvészelte a szurit. :wink:

Márti, olvasom,hogy végül ma mentél dokihoz.

Kép
flóra 11

Zsuzsi küldött sms-t.
Azt írja:"Remélem mindenki jól van,én lassan zombi leszek!Hiányoztok,puszi mindenkinek!"

Kép
martik77

Benó, akkor bevásároltál karira. :wink:

Igen,mi ma még voltunk suliban. A legtöbben azt csinálták, hogy az első másfél óra alatt diszkóztak. Engem ez nem érdekelt, így inkább hóembereket gyártottunk a gyerekekkel,amit vittek haza ajándékba. Mindjárt lefényképezem a hóemberkét, egyet én is csináltam az anyunak.

Kép
flóra 11

Jaj,szegény Zsuzsi! :cry: Ez állandóan dolgozik. De hogy gondolja a munkáltatója? :shock: Hiszen kinyírja az embereket,ki fog neki dolgozni. Nagyon ronda világ van. :evil: Tudják jól, hogy rá vagyunk szorulva a rossz munkahelyre is,mert kell a pénz és ezt kihasználják. Dolgoztatják az embert,mert tudják,hogy valahogy kibírja. Lehet, hogy közben rámegy az egészsége, vagy a családi élet,de ugye kit izgat.... :evil:

Kép
flóra 11

Én is mindig ezt mondom.Kell a pénz,kell majd a nyugdíj(ha megérjük),fel kell nevelni a gyerekeket. :?
Bezzeg aki munkanélküliből meg jövedelempótlóból él....... :evil:

Kép
martik77

Írtam vissza Zsuzsinak és írtam,hogy pü-be írok neki összefoglalót.

Kép
martik77

Döme dokija hol volt ma? Szabadságol?

Kép
flóra 11

Nagyon ari vagy. Biztos fog neki örülni. :D

Kép
flóra 11

írd meg azt is, hogy hiányzik nekünk és pusziljuk őt.

Kép
flóra 11

Megírom :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Na,sikerült visszaolvasnom. Szilzi is volt,látom. Az jó. Szegény,ő is sokat dolgozik. :(

Kezdődik a BK.

Kép
flóra 11

Na írtam Zsuzsinak :D

Láttad a fókusz végét???Egy nő most szülte meg Amerikában a 18. gyerekét!!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Sziasztok

Vagyok...

Inas alszik,tejcsi lefejve a hütőben lapul,vettem ki a fagyóból darélthusit,holnap tárkonyos raguleves és rakott húsos tészta lesz a menü....:)

Ma szalma vagyok,apa mulatni ment... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?