A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regina, minden jó, ha vége jó :lol: :lol: :lol:
Az élményfürdőért nagyon irigyellek :mrgreen:

A gyerekcsúszdát hány évtől lehet igénybe venni? És szülői segítség meddig engedett meg? Pl. beleültetitek, lent várjátok...

Kép
vindolanda

REgi jó kis nap lehetett, irigykedek is érte!
Na ez az! az egyik túl kicsi, a másik meg nagy. Nekünk még nincs az udvaron hová tenni a nagyot, ha meg a teraszra teszem, teli lesz vele a terasz :roll:

Apa nagy udvarrendezésben van 8) Mig itt voltak anyósék semmit nem lehetett :evil: no de majd most! kár nem volt lefotózni, hogy előtte utána. Csinált egy sziklakertet, tölti fel az udvart földdel, garázst csinál a tragacsának, mert csak 1 volt, most lesz kettő 8)
Szóval jól elvan. 8) 8)
Lett szuper műhelye is, Péter nagyon szeret ott lenni, csomó polc, csomó cuccal :roll: kár, hogy szinte minden veszélyes számára.

Vindo szerintem 3 éves kortól :roll: ahogyan a hintákat is vidámparkban.

Erről jut eszembe, hogy tali kapcsán elmehetnénk egyszer az állatkertbe is.

Heni
KépKép
heni81

Vindo Panndi Balcsizik az anyukájánál a gyerekekkel 8) nekem is jól jönnék ilyen nagyszülők :D

Panndi helyzetjelentést várunk!!!!!és képeket!!!!

Heni
KépKép
heni81

Az Állatkertbe én is el akarom majd vinni Rugót Bp-en. De a tavaszi állatkert-látogatásból azt szűrtük le, hogy még várnunk kell vele. Írtam is, hogy a legnagyobb élmény az Afrika-ház műanyag függönye, meg a tulkok mögötti korlát volt :roll:

Hú, akkor Panndinak is jó dolga van. Biztos írta is, csak nekem nem jutott el a tudatomig :roll:

Kép
vindolanda

Gábor csak későn jön haza, de legalább hoz hamburgereket, megkértem rá :roll: :idea:

Lassan öltözködünk, megyünk kifelé megint, ha már jobb az idő :roll:

Kép
vindolanda

Hali mi is vagyunk ..a ksi beteg csillagoknak nagy nagy gyógy puszit küldünk.

Mi is pancsiztunk..Emma a kis pancsolóra rá sem néz..csak a nagy víz..Melléig ér...az érdekli, kics, ngy úszógumi, karúszó.....jól elvan...jaja már alig várom h vasárnap legyen....

Ágica: Mróbálod elhagyni a bogyód? Jobbulást+++++++++++

Na úgy látom mindenki halad a bilizéssel..nagy nagy gratula mindenkinek....

bocsi hogy csak így..de nem igazán vagyok gépközelbe..most is mennem kell..Emma málnát szed és mindet megeszi...:-)

Móni: Cicának ++++++++++++++remélem már nem lesz lázas!

Fleur: a hátad :-( Lilla +++++jobbulást)

Hol vannak az eltüntek?????

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Petrának és Grétinek jobbulást!!! ++++ Lillának is, ha még köhög!!! +++++

Tündi! Jesszus, a 31 fok kibírhatatlan... :?
Ügyes vagy a lekvárral! Le a kalappal! :)

Nálunk most 28 fok van a házban... :? (Nem kevesebb, mint a 3. emeleti lakásban volt... sőt...)
Ráadásul otthagytuk a klímát... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: még nem.. nem tudom össze tudunk-e futni,nem tudom,hol laknak a szülei.meg nem is nagyon volt itt ,ez érthető is.. :roll:

Biztos jó lenne a falak szigetelése,de a bajság nem csak az,hanem a tetőt egész nap süti a nap,nincs árnyékban :( Abból meg csak dől a meleg.. Pedig a szobákat apa belülről amennyire tudta leszigetelte.. Borzalom....
varga tünde

Sziasztok.
Remélem, hogy még emlékeztek rám. Tudjátok én szültem 20 perc alatt.
elvesztem de nem volt hetekig internet. utánna meg olvastam mint az örült.

Minden kicsi babához hatalmas gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!
És le a kalappal a többgyermekes anyukák előtt.
Én mindentől jobban imádom a lányom de nem tudok semmit csinálni tőle ,ott kell ülnöm mellette ha játszik.

Végre sikerült a jogsit is megszereznem.Nőnapkor kezdtem.Végre vége.

Egyébként Noémi is olyan ütemben fejlődik mint a ti babáitok de még sok mindent nem beszél.
Nem bántam meg hogy többször levágattam a haját mert bárki bármit mond sokat sűrűsödött a haja.

hát nekem is kellene fogyozni ( 66 kg).
De imádok sütni!!!!!

Kinek a gyermeke eszi még a tápszert? Noémi még mindig a Humana jó éjszakát tápszert eszi.
De napközben nem sok minden eszik.Na a Zöldbabot azt imádja.
Már 19 foga van de ezekkel az utólsokal megszenvedett.
1 hétig ment a hasa és olyan görcsei voltak, hogy amikor jött a kaki visított a fájdalomtól.

Mi idén nem nagyon megyünk nyaralni.Vasárnap voltunk a tropikáriumba Noémi nagyon élvezte.

Bocs a sok hibáért de fáradt vagyok. sziasztok
talabér nikolett

Napsugarast :)

nem tudom meddig maradok,mert folyamatosan nyúzzák egymást törpéim már most :) :)

Olvasgatni tudtam csak készülök a nyaralásra :) Míra "rendelget" Bálintnak autókat a neten,B. mellettem áll visít :) s ehhez hasonló életképek :)

Esküvő jó volt,díszítettünk,majd kemény 6 perc alatt hazaértünk kapkodtunk,B. nem akart aludni végül apjának sikerült elaltatnia :) mennyasszony vőlegény szépek voltak :) én is ittam aztán eszembe jutott fiaméért haza kell jönnöm onnan no pia :? gyereekeim is jól érezték magukat :) Este lefekvéskor lányom kijelentette:éhes egész nap nem evett semmit :lol: :lol: :shock: 8)
Persze másnap keltettek... :)
egész hétre volt eddig progamunk,jövünk megyünk paolnék,ha hagynának :) kivételesen nem akarok semmit az utsó pillanatra hagyni :)

s amire emlékszem :oops:

Silka!
Boldog névnapot :)

Maggie!
nagyon szépek vagytok,bizti jó volt :)

Sense!
még múltkor :enyém gyerekeim is dobál mindent semmit nem lehet pl. a konyhaasztalon hagyni :) de ha mérges akkor meg ami a kezeügyébe kerül repül :)
de szépek a kőcök :)

Móni!
Grétus?
édesek vagytok a képeken :)

Ágica!
remélem csak a bogyó mellékhatása lesz :) sajna csüt jövünk haza kilőve... pedig rákszűrésre el kellene mennem :)

Regi!
jó lehetett az élményfürdő :) exanyóssal randi :) méga végén jóban lsztek :) levél ment :)

Amúgy elvaygunk :) Bálint egyre többet beszél,utánoz minket :) magát Báli-nak hívja :) egyre többet pisil wc-be(merta bili nem izgi :)

s ideért mennem kell :cry:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Vindo! A legkisebbeknek való csúszda 3 vagy 4 lépcsőfokos! :)
A szülői segítségről meg annyit, hogy felnőtt nem mehet be a gyerekmedencébe, kvázi a 1,5 – 2 éves gyerekedet nincs, aki elkapja a vízben. Bár elég sekély a víz, Szeli azért elmerült egyszer, utána jobban odafigyelt... Viszont (!) több gyerek hátraesett már róla (köztük Szeli is), a szülőknek meg a medence szélén kell ácsorognia 3 lépéssel arrébb... :evil:
Biztos, hogy nem csak 3 éves kortól van, mert annál kisebb. Ma megpróbálom lefotózni... :)

Tündi! Akkor Nektek kéne oda egy légkondi... :roll:
Apa is akar majd tetőteret beépíteni, már az összes ismerősöm mondta, hogy még szigeteléssel is nagyon meleg... De nem hiszi el szerintem... Mindegy, ez még úgyis sok év... :roll:

Nikolett! Üdv újra! :) Szerintem nem baj, ha tápszert eszik, ugyanis a védőnőnk épp tegnap kérdezte, hogy Szeli tápszert vagy tejet iszik... (egyiket se... :lol:)

Vera! Akkor zajlik az élet! :D
Köszi! :) (Bár még nem jött át... ??? :roll:)

Gréti, Petrus, Lilla hogy vannak?????

Lassan készülődünk megint az élményfürdőbe! :D Most legalább autóval megyünk, mert jön a barátnőm férje is! :)
Tegnap busszal mentünk, de csak strand táska + Szeli gyalog! ;) Jött szépen a saját lábaim! Most már ha rövidebb útra megyünk (mármint nem kell túl sokat gyalogolnia), akkor nem kell a babakocsi! 8) És már arról is leszokott, hogy kirohangáljon az úttestre! :) Szuper! :)

Szép napot Mindenkinek! :)

Fogyi: tegnap alig ettem, a strandon Szeli sült krumplijából 2 szemet + 1 kanálnyi milánói szószt magában, este meg Cancun salátát (olyasmi, mint amit szoktam készíteni: jégsali, bab, kukorica, uborka, paradicsom, öntet, reszelt sajt), ezt most rendeltem! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Doki nem volt tegnap, mert helyettesítés van és miért ne máshogy rendelne, pedig azért nem így szokás. :evil:
kinézek az ablakon az ég beborulva :roll: és Lillának enyhe hőemelkedése van. :roll:
Azért elmegyünk és majd meglátjuk. Az előrejelzések még mindig nagyon jó időt jósolnak.

pusz nektek

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Cicus kicsit jobban (kop-kop-kop) Éjszakánk türhető volt. A héten először sikerült egyben aludnom 3 órát :) 37,6 a hője erre nem adok még neki lázcsillapítót. Remélem nem fog feljebb kúszni :roll:

Viranka hova mentek nyaralni?

Regi de jó nektek. Ha cicus nem lenne beteg mi is mentünk volna tegnap is meg ma is. Egyik nap Csepelre másik nap meg Ráckevére. Talán jövőhéten.
Engem nem érdekel ha ki van írva a medencéhez, hogy csak gyerekeknek. Múltkor volt velük egy kisebb vitám aztán megértették, hogy nekem van igazam. Sokszor nem lehet ám felügyelet nélkül hagyni a piciket.

Fleur hú de megijedtem 8)
fel lesz töltve a medence, bármikor jöhettek majd :wink: :D

Fleur pocakja nagyon formás és szerencséjére nem túl nagy :D Nagyon csinos kismami :D

Tündi jó meleg van nálatok is :shock:
hétvégére már enyhül, kitartás.

Csajok július 25.-én Babanetes tali a millenáris parkban. Ki tud jönni?

Augusztus elején-közepén meg nálunk ha elfogadjátok a meghívást

:arrow: Entitást etetni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur nem lesz beteg Lilla. Tuti++++++++++++++++++++++++
Az idő meg nagyon jó lesz, mára is hőséget mond.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,
itt éjszaka esett, most is teljesen el van borulva, legalább hűtöm a lakást, minden ablak nyitva.
6tól fel vagyunk, de én még mindig hálóingben, Péter pelusban,mert már belepisilt a foteljébe :evil: hagyom már tényleg a francba a bilizést, egyáltalán nem szól, hogy pisilnie kell. Kint pucizhat, majdcsak ráérez.

Fleur, lehet csak a melegtől magasabb a hője, jó utat nektek!

Szia Niki, üdv újra itt:-) remélem ezentúl többet jössz, és pláne képekkel is :wink:

REgi jó strandolást!!!!!! Majd este hozzál képeket is! Ügyes Szeli a sétával:-) Péter még mindig rohanna ki mint őrült az útra :evil:

Heni
KépKép
heni81

Regi!
Postán küldtem :) miniben lerajzoltam :) mert nincs ideje összedugni a scannert.... :( ma v. holnap ott lesz :)

Móni!
megyünk :) csopak :)

képek :)
ajánlom Ágica figyelmébe az egyiket :) Gyöngylány gyakorolja a rúd melletti táncot :) :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

szép napot :)

KépKép
viranka

Vera szuperek a képek! csak úgy sugároztok! és a ruhaköltemények!!!!! :-) ügyes vagy!

Heni
KépKép
heni81

Helló!

Hát igen Regi,apa szeretne egy mobil klímát.De sajnos anyagilag most nem engedhetjük meg magunknak. :( Ma már felmostam hideg vízzel,mindenhol. Lent fent.. Nektek jó élményfürdőzést.. :)

Fogyira külön nem főzök magamnak,nincs rá energiám.Inkább kevesebbet eszem.Meg nem eszem kenyeret.Kilót nem mértem le,de van egy nadrágom amit most is feltudok venni,csak eddig nehezebben gomboltam be eddig,most már könnyebb. :D

Ma elraktam háromnegyed hordó uborkát. Azt hittem már sosem végzek vele....A meleg miatt,már negyed7től fent vagyunk.Reggeliztünk és a fiúk kint játszottak eddig, most már bent meséznek,a meleg miatt. Ebéd is kész,káposztás tészta,betűtésztás leves.Most készül du.ra a hideg gyümölcsleves,ezt a dédi bevállalta,csak hogy már átmehessen :D Beni értetlenkedik és kiakasztotta a mamáékat. Mindegyik elvonult külön-külön :lol:

Vindo: ma reggelre kipurcant a halacska :(

:arrow: teregetni.......
varga tünde

Sziasztok!

Ma hajnalban keltem, egészségügyi vizsgán voltam, sikerült, aztán OEP (új tajkártya, gyed és névváltozás), majd nyelvvizsga-ügyben intézkedtem.
MOst értem haza, dög meleg volt :shock:
Szomjas vagyok :shock:

MOst csak annyit, hogy később majd jövök, ha R. elalszik. Remélem, ez be fog következni, mert Gáborral fél tízig szunyáltak.

Viranka, szuper képek 8) Míra a szép ruhában :D

Niki, szia :!:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Szegény hal :?

Kép
vindolanda

Nem hiszem el :( Cicus láza megint 39 fok fölött :(
Ha holnapra sem javul visszaviszem a doktornőhöz.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka szuperek a képek :D
Míra gyönyörű kis nőci :D

Tündi szegény halacska :(
ilyen sok uborkátok van?
ha közelebb laknánk egymáshoz vennék tőletek. Itt nem lehet kapni csak nagyokat, nem eltenni való inkább csak kovászolni.

Vindo gratulálok a vizsgához :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: oh. :( .pedig már örültem..gondolom Te is..hogy Cicus jobban van...+++++++++++++++++++++++
Vera: micsoda szuper képek..írtó csinik voltatok..:-) Göngy lány gyakorol :-)
Vindo: gratula az eü.höz..
Fleur: pocakfotót!!!!! Lilla nem lesz beteg +++++++++++++++

Tünde: le a kalappl..hogy Te mikre naem vagy képes..honnan ez a sok energia..??? :shock: :shock:

Meleg: iszonyat meleg vn..emma szobájában 28,5 fok..:-( lehet máshol i annyi vagytöbb..nem mértem..nála van hőmérő. :-)

Mi de-t kint az árnyékban..mígcs őrült meleg..aztán bent..majd 4 körül megyünk ki a pancsolóba..mikor Apa hazaért...így lehet csak kibírni...
Este alig audtunk...:-( olyan meleg volt..este sem hült egy fokot sem a levegő..:-( de mintha vihar közelegne....

:arrow: ebédelni párom hazajött..eszünk együtt..kicsi durmol..hát ebben melegben nem tudom meddig...előtte zuhizott..hátha az segít...mega 14. foga nagyon durva dudor..várjuk h áttörjön.....

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Viranka: Imádom a gyöngylányt :lol: Tényleg hova utaztok?

Lmóni: Jobbulást Grétinek++++++++Mi elfogadjuk a meghívást :wink: Persze ha addig megint nem jön be valami.

Kaqk: Nálunk is iszonyat meleg van(panel).Kb egyszál bugyibe lehet elviselni felfogott hajjal. :? :oops:

Tündi: Te tényleg nem vagy semmi :D

Vindo: Gratula a vizsgához!

Niki: Üdv újra gyere gyakrabban mondom ezt én :roll:

Regi: Nagyon jól hangzik a saláta amit rendeltél :D Jó szórakozást nektek.Majd mesélj milyen volt?

Fleur: Lillának is jobbulást! Gyerekorvos :evil:

Rólunk: Lekopogom ma még sem láz sem hasmenés nem volt mondjuk a tegnap 9x-ihez képest :roll: és ez csak k...a volt.
Ő is elég nehezen viseli hogy nem megyünk ki csak este de iszonyat dög meleg van.Tegnap voltunk a dokinál is valami vírusa van normaflore meg lázcsillapíiót kell neki adnom ha lázas.

Ma voltam szülői értekezleten a bölcsibe és nagyon tetszett minden Petra 14-én kezdi a beszokást.Saját varrodájuk van és ott varranak a gyerekekre benti ruhát. Mindent kapnak kivéve a pelus meg a popsitörlő cipő és zokni ezeket nekünk kell vinni.Még párnákat is kapnak ott varrt húzattal.Kb. 2 hét mire beszoknak de ahogy ismerem magunkat :lol: :roll: És kaksi után mindig lezuhanyoztatják őket.Petrát hozzá kell szoktatnom a zuhanyhoz mert üvölt ha meglátja de szerintem a hajmosási mizéria miatt :roll:

Kép

Kép
agica1126

Jah Szeptember 14-én kezdi a beszokást :oops:

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Azt hittem tudok jönni, de amikor B. meglátta, hogy mire készülök jött és közölte: cici. Remélem azért hamarosan ide is eljutok. No, most talált egy tollat, hátha. Elekezdem, legfeljebb majd abbahagyom. :wink: :lol: Szegénykém, rettenetesen nyűgös. Szerintem a meleget nem tolerálja. De én sem ám.
Csak mennem kell. :(
dmaggie

Na, ma nem hiszem, hogy tudok jönni, mivel R. nem alszik, lehetetlen elaltatni.
Sem angol, sem házimunka :x
Este meg félő, hogy bealszok, olyan fáradt vagyok :roll:

Majd jövök holnap szerintem.

Móni, majd írd le, mit mondott az orvos holnap :!: De remélem, erre nem is kerül sor, mert estére javul majd Gréta :!:

Kép
vindolanda

Újra itt. Bercó éppen szotyizik az apukájával. :lol: Nálunk is nagy a meleg, bár most csak 27 fok van, de már ma is használtuk a klímát. Éjszaka meg nem jól döntöttem. Az ablakot nyitottam ki, kár volt, inkább a klímát kellett volna bekapcsolnom. Bercó is csak forgolódott, kinlódott.
Közben meg jön a 15-16. foga is. Hááát nem egyszerű mostanság vele. De mi is csak estefelé megyünk ki, legalább locsolunk a kertben, azt nagyon szereti.
Egyébként egyre többet beszél, ma olyat mondott, hogy jót nevettünk. Itt van Gergő barátja, Wagdika, B. nagyon szereti. Reggel kiabálja és mutatja neki, hogy "Ágy, Wagdi." Kérdezem tőle, hogy mit szoktunk csinálni az ágyon. Erre ő: ugrálunk. :lol: Szobatisztasággal még sehogyan sem állunk, tegnap lepisilte a pecu kövét, mert lent nem volt rajta pelus. Kisgatyóban indultunk, de levetetett mindent magáról. Mezítláb, egyszál fütyiben nyomult a kertben. Sokszor mondja, hogy kaka, pisi, előre nyomja a fütyijét, fogdossa bőszen, de ennyi. Egyelőre még nem koronázta siker a próbálkozásait. Biztosan nem marad pelenkás, majd eljön az ideje.

Viranka, gyönyörűségesek vagytok ám. Te meg milyen csinos, és ezek a rucik.... :shock: Míra ahogyan látom, megint elemében volt. :lol: Bálint meg igazi szőke herceg. Nagyon szép a bőre, használnak a kencék.

Kaqk, jó ötlet a tali, szavadon is foglak majd, sőt még nem felejtettem el, hogy a Kedvesedet is meg kell hallgatnunk. :oops: :lol: Csak ez a fránya idő, amiből soha nincs elég.

Vindo, gratulálok. Az álláshoz is. Hogy fogsz majd vezetni, vesztek neked egy kocsit? Lassan forgalomból is vizsgázol? Mit intéztél nyelvvizsga ügyében?

Regi, én hősöm. Nagyon ügyes vagy!!!!!! Sok programot csinálsz Szelikével. Gyalogosan közlekedtek??? Ez igen! Bercó a babakocsiban közli, hogy séta. Kiveszem, kb. öt lépés után közli velem: anya cipel. :lol: Természetesen más nem közeledhet felé. Nekem jut eme megtisztelő feladat. Most úgy döntöttem, hogy szopi ide, meg oda én is elkezdem a Cefamadart. Sőt Gergőnek is adogatjuk, mert akkora a pocija, hogy az enyém elbújhat az övé mellett, pedig az sem kicsi. Meg igyekszem kevesebbet is enni, remélem a szer segít is majd benne.

Ágica, jobbulást Neked és Petrusnak is! Hajrá beszokatás, mi aug. 24-én kezdjük. Aug. elején lesz majd szülői. Nagyon furcsa lez majd, az már biztos B. nélkül.

Mónikám, jaj már megint! Gyors gyógyulást a nagylánynak! Valami tünemény egyébként Cicusod. Ti is jó sokat mentek, nem unatkozol Te sem, az már biztos.

Tünde, Te meg mivel működsz? Atyám, mi lesz, ha vissza kell menned dolgozni? Teljesen ki fogsz purcanni, Te Lány! Vigyázz magadra!!!!! Kééérlek!

Fleur, akkor jó nyaralást Nektek! Lillának ne legyen semmi komoly baja!!!!!! +++++++ Legénylakot én is megnézném. :wink: :lol:
dmaggie

Vera! Rájöttem ám, mikor kiléptem, hogy postán küldöd a szabásmintát :oops:! ... Meg is kaptam, hálás köszönet! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok, Rugó odapisilt a szoba közepére, előszedte a porszívónak használt wc-papír tartót (egyszer már le volt fotózva vele), és most takarítja fel, berreg is hozzá :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Lmóni! Egész júliusban kánikulát jósolna, a hétvégén kicsit lehűl, aztán folytatódik... :) Lesz még alkalmatok, ha Cicus meggyógyult! :)
Gondolhatod, hogy az eset után engem se nagyon érdekeltek a szabályok... ;) Egyébként nem kiírva volt, hanem ott ál egy ember (diákmunkás csajszi), és rászólogatott mindenkire, aki bement... :? Ma egy srác felügyelt, de nem szólt senkire sem! ;)

Babanet talit még nem tudom... :roll:
Az utazást kellene átgondolnom/megszerveznem...

Vera! Nagyon csinik vagytok a képeken mind! :)
gyöngylány-tánc... :shock: :lol:

Tündi! Ismerős a helyzet... :evil:
Uborka... :shock: :)

Megyek, itt van Anyu...

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie, ha dolgozok, én viszem a kocsit :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Maggie, sajna kértem egy jelentkezési lapot a szóbelire :roll: :? :wink:

Bercó lebarnult???
Nálunk is megy a pucin össze-vissza vizelés a lakásban (lásd az előző oldal utolsó hozzászólását).
Én is azzal vigasztalom magamat, hogy nincs még itt az ideje - csak Rugónál még van pár dolog, aminek nincs itt az ideje. A pendrive-ot bezzeg berakja a helyére a számítógépben :roll: A fene a gusztusát :D

Megyünk levegőzni, most nem süt a nap, kellemesebb az idő. Benn is csak 27 fok van :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Megittam délután egy pohár kólát, most jobb kissé. Délelőtt ahogy rohangáltam vagy öt órát ebben a hülye időben (akkor még a nap is sütött), teljesen kikészültem :roll:
Hazajöttem, és azt hittem, amíg R. alszik, én takarítok egy kicsit, aztán pihengetek.
De persze nem aludt ma.

Állítólag holnap hozzák az ablakokat, anyósomék jönnek szombaton, ha így lesz :roll:

Így aztán el kellene kezdenem tanulni az angolt ezerrel, de nem tehetem, mert takarítanom kellene. Ma már el akartam kezdeni altatási időben :?
Csinálhatom éjszaka :roll: Már amit látok, mert a szobában port törölni nem lehet :roll:

Tényleg kimentünk levegőzni.

Kép
vindolanda

Hú, hogy eltűntetek :shock:

Kép
vindolanda

Életjel!

Megvagyunk, lesznek majd képek is, Zsófi rengeteget beszél, Fruzsi rengeteg vigyorog, nagyon édesek :lol:
Szobatisztasággal haladunk, tegnap étteremben voltunk, és ott is szólt, és a WC-be pisilt 8) Kakik nagy része is WC-be érkezik :wink:

Este lefektettük a lányokat, utána Zsófi keresztszüleivel elmentünk koktélozni, jó volt, fél háromra értünk haza :D

Visszaolvasni majd igyekszem... :)
Vendég

Sziasztok, lányok!!!

MÓNI, FLEUR: MIELŐBBI JOBBULÁST A DRÁGA LÁNYOKNAK!!!

Utólag is boldog névnapot szeretnék kívánni Silkának!

BABANETES TALI: én nagyon szeretnék menni (már hetekkel ezelőtt belevéstem a naptáramba), remélem, minél többen leszünk, jövő héten a kajákat is egyeztetni kéne (már ha akarjuk egyeztetni ;-)). Szóval ki jön még???

DETTYK, MESI: ezekkel a fürdőrucis képekkel levetettek a lábamról. Na majd kaptok egyszer Ádi-alsógatyás-képet!!! És a súlyadatok, anyám! 10,5 kiló meg 14?!!!!

GICA: bocsánat, elfelejtettem írni róla, pedig kérdezted (köszi!): a lakásnézés most áll, mert nem tudjuk pontosan, mikorra utalná ki legkésőb b az OTP a lakástakarékos pénzeinket. Nem egyszerre jönne ki a kettőnké Sanyival, ráadásul össze-vissza bénáztak a helyi fiókban, az egyéves meghosszabbításhoz hónapokig tartott szerződést kiadniuk (!). Úgyhogy az egy maszlag, hogy bármelyik fiókban lehet lakáshitelt intézni, a gyakorlatban be kell menni valamelyik központi fiókba, ha jót akar magának az ember. De ahogy a hitelek kinéznek, másutt fogunk hitelhez folyamodni. A lakáskínálat nem óriási most a kiszemelt kerület vágyott részében, én azt remélem, szeptembertől megélénkül a piac.

L. MÓNI: csodásak a balatoni képek, engem mindig elbűvöl, ha rólatok látok képeket. :-)

DETTYK: a mi tinikori zenei ízlésünk nagyban egyezett, de ezt talán már ki is derítettük korábban, csak ismét rácsodálkoztam ;-)

TÜNDI: Én is csak döbbenten olvasom, micsoda emberfeletti munkákat csinálsz meg nap mint nap...

VINDO: Az Achtung baby szerintem a világ egyik legjobb albuma, egyszerűen tökéletes, főleg a Love is blindness-ért vagyok oda, még most is tisztára meghatódom, ha hallom... Nekem jó pár éve a kicsit alternatív (= nem annyira mainstream) női énekesek jönnek be (Tori Amos, Fiona Apple, Regina Spektor), meg ahogy a vicc tartja, 30 felett az emberek elkezdenek világzenét és jazzt hallgatni, hát ez nekem betűre bejött. Viszont ugyanúgy tudnék csápolni a legújabb popzenére is, ki érti ezt. Pinket pl. elkezdtem nagyon szeretni, pedig hát finoman szólva sem én vagyok a tipikus célközönsége.
Vezetés: hogy érzed, hogy megy? Nekem elég komikusan, rossz cipőt vittem, lecsúszott a kuplungról a lábam, a gázpedált mindig túlnyomom és úgy fékezek, ahogy akciófilmekben szokás. Ettől függetlenül élvezem, de hogy miként lesz ebből egyszer jogsi?!

REGI: szerintem is egy szuperhős vagy ezzel az önmegtartóztatásoddal, és közben pörögsz ezerrel minden nap. Én most elkezdtem figyelni a kalóriákat, de este csak lecsúszott a jéghideg gyümölcsleves. Amúgy nagyon köszi a biztatást, amit odaát írtál, igyekezni fogok. De lásd, hová jutok: mentem hét elején 45 percet az ellipizé trénerrel, hát estére úgy bedagadtak a térdizületeim, hogy le kellett kenni (ha-ha), pedig azt hittem, az a masinéria épp az izületeket kíméli, no mindegy. Majd folytatom, de addig is sokat sétálok Ádival. ;-)

K. TIMI: Ádámod igazi sikertörténet a bölcsis beszoktatások történetében! ;-) Örülök neki nagyon... lassan nálunk is időszerű lesz (úgy 3 hét múlva...).

MAGGIE: köszönet a csodás képekért, örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok (és mindenki ott volt, akiért aggódtál előtte)!!!
Hát igen, Horvátország, tényleg az ember szíve csücske lesz. És gyönyörű fiaiadat nézve még mindig azt gondolom, hogy Bercó arckifejezései, viselkedése egy, a koránál jóval érettebb kisfiút mutatnak, de hát ebben inkább Te vagy a szakember. De nagyon határozot egyéniség, ez süt a képekről.

SENSE: remélem, teljesen rendben vannak már a melleid. Nekem Mesi trükkjei mellett anno a kimaszírozás vált be (nagyon finoman), én hideget nem mertem rátenni, meleget sem. És persze a szoptatás orrvérzésig. Az orvosodat inkább nem kommentálnám... Boti és Lotti varázslatos! :-)

ÁGICA: valahol olvastam a trombózis és a fogamzásgátló tabletták összefüggéséről, eléggé meg is döbbentett. Én nagyon remélem, hogy az derül ki, hogy makkegészséges vagy, csak egy kicsit többet kéne pihenned. Fogak: na már én is izgulok (de Te ne tedd), Ádinak kb. fél éve egy szem foga sem jött ki, 12 van. Közben persze nyálzik van hasmenése, fájlalja, volt, hogy véres lett a fogkeféje, de én semmit nem látok kibújni...

KAQK: hát ez az Emma, nagyon-nagyon ügyes kislány!

ANITJA: micsoda édes husitündér Natasa, és a frizkója!!! ;-) A képek láttán úgy érzem, nemsokára babáznom kell ;-) (Már amúgy is azon kapom magam, hogy Ádi párnapos-hónapos képeit nézegetem vég nélkül, meg vettem "csak úgy" egy fényképalbumot a még csak gondolatban létező 2. gyereknek... elvagyok...)

TIMI26: édesek a gyerekek! Hát nem irigyellek a beiskolázási és egyéb költségekért...

HENI: Petikédre medencézési szokásaiban is hasonlít Ádi ;-) ma. 15 perc, kivéve, ha bekakil az úszópelusba, és kirángatja a kakát onnan, akkor jön kb. félóra takarítgatás (játéklemosás), és a gyerek valami olyan büdös marad (meg minden ruha, amihez hozzáér), hogy na. Ritkán pancsolunk, ez lett a következménye....

T. NIKOLETT: Szió, üdv újra a csapatban!!! Okvetlenül hozz képeket magatokról! Lányod és fiam kezet foghatna, Ádi sem játszik el magában. Na jó, max. 15 perc autótologatás per nap. De semmi több. ;-)

VIRANKA: csúcsdögös ruháid voltak, nagyon szépek voltak a kicsik is az esküvőn, a fotók meg a szokásos profi és szemkápráztató darabok. Te nem jártál véletlenül ruhaipariba?

SZOBATISZTASÁG: Ádit halálosan nem érdekli a dolog, csak teoretikusan, mert ugye nézi a témába vágó Elmo-részt meg olvassuk a bilikönyvet, de ha kérdezem, mizújs pl. a kakival, letagadja, ha van, vagy úgy tesz, mintha meg sem hallotta volna. Én meg nem erőltetem, végül is nekem nem sürgős. Kint meg mindenhová leül, és nem örülnék, ha ezt meztelenül követné el a kertben, füvön stb. A védőnő szerint próbálkozzunk sima alsónadrággal, és ha átvizesedik, az zavarni fogja. Hát eddig semmi vizes nem zavarta magán....

Jelentem, nálunk 32 fok van a tetőtérben (tegnap is annyi volt). Na az tuti, hogy az új lakásban lesz légkondi a hálókban.
Amúgy minden oké, ill. a szokásos. Határidős munkáim vannak, néha ilyenek miatt gondolom, hogy pályaelhagyó leszek, könyvfejezetet írni nyári rekkenő hőségben szinte minden este, ahelyett, hogy filmet néznénk apával és koktélt szürcsölnénk (gondolom, diabetikusat innék, hogy fogyjak ;-)) De hát ez van, ha valamire nemet mond az ember, többet nem kérik meg rá. Ettől meg frusztrált vagyok, meg fáradt. Túl sok mindent akarok egyszerre, az a baj. Vinni a munkát, elmerülni a családozásban, fogyni, lakást venni, vezetni megtanulni, kikapcsolódni. Biztos van, akinek minden megy egyszerre, nekem sajna nem.

Mindjárt hozok egy képet, ahogy Ádi Alma-klippet néz. Egyébként nem tévézünk már soha, Ádi nem tűr semmit, csak a saját kedvenceit. Így nincs híradózás, semmi. Mondjuk nem is hiányzik.;-)

Kép
Kép
irina

Kép

Kép
Kép
irina

Na, az előbbi képen Ádi épp a fotó kedvéért előkapta a legszebb mosolyai egyikét, a klipp épp nem látszik, de higgyétek el, ott van. Naponta százszor hallgatjuk meg a következőket: Ma van a szülinapom, Helikoffer (Alma-változat), Minimax-dal, Szuperkukák.
Én szeretem, de azért ez a mennyiség... áááááááááááááá
8)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Irina, nagyon vártalak már! :lol: Éééés íme. :lol:

Hú, annyi mindent csinálsz, áruld el, mikor cseréled az elemeket?! Az lenne a csoda, ha nem lennél fáradt. A fele is elég lenne. Honnan van Neked is ennyi erőd???? Engem már ez a meleg is úgy kiüt, hogy alig térek magamhoz sokszor. Emlékszem két éve milyen nagyon nehéz volt, amikor olyan hosszan tartott a hőségriadó. Brrr.
Vezetés meg menni fog, hidd el.
Egyébként a tesóm nem tudott eljönni, hétfőn, az indulás napján még sokat rágódott a dolgon, de nem mert kockáztatni. Kedden haza is mehetett, de otthon is még néhányszor fájdogált, azóta pedig szerencsére rendben van. Nem csodálom, hogy félt, a vesegörcs borzasztó tud lenni. Nekem is volt egyszer, elég is volt belőle annyi.
Szobatisztaságon én sem aggódom, majd eljön az ideje, ezt már tapasztalatból tudom, addig meg akárhogyan is erőltetem, ha a fejem tetejére állok, akkor sem lesz a dologból semmi. Ehhez is kell az érés és kész.
Várom a képet. :lol:
Mikor mentek Gyenesdiásra? Kérlek, add majd át üdvözletemet Hajninak!

Vindo, no akkor jól áthúzták a számításaidat a fiúk.
Bercó kevésbé lett barna, de azért szép színe van. Az elején ötvenes faktorú krémmel kenegettem, a végén már csak harmincassal. Szerencsére még csak meg sem pirosodott a bőre. Pedig aggódtam rendesen, főleg azért, nehogy napszúrást kapjon, mert természetesen a vízben nem tűrte a fején a sapkát, pedig olykor a kritikus időpontokban is locsizott. De nem lett semmi baja. A nagyobbak viszont tisztára cigányok, meg apa is. Én megint csak kissé barnultam, én voltam talán a legkevesebbet a napon. No, azért nekem is van színem, de a fiúk nyomába sem érhetek.
dmaggie

A Ma van a szülinapom nálunk is menő. Bercó olykor csak énekli, hogy pom-pom-pom. Sokszor meg a működő szg-et látva mutogat és mondja: bácsi. :lol:

Olyan édeseket mond. papi bungi = paprikás krumpli. A szigeten meg felmentünk a legmagasabb hegyre, a kilátóhoz. Ott Dávid belekarcolta egy lapos kőbe, hogy itt járt Dagika. Másnap reggel B. az udvaron kavicsokat dobált. Az egyiket a kezébe fogva próbált ő is írni, és közben mondta, hogy Dagi. Én meg kijavítottam, hogy Dávid nem úgy mondja, hanem Dagika. Erre ő az utolsó szótagot jól megnyomva: Dagiga. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni.

Viranka: megakartalak dicsérni,olyan jól nézel ki :wink: Tetszik a hajszíned is,de nekem olyan gyorsan nől a hajam,hogy havonta legalább kétszer be kéne festenem,hogy ne nézzek ki csúnyán.. :?

Timi: milyen volt a kerti buli?

Remélem a betegeskedők már jobban vannak.!

Huu már hívogatnak...

Irina:nálunk is ilyen meleg van..tegnap már levonultam a nappaliba,de ott meg olyan kényelmetlen helyem volt,így hajnali 2.45kor vissza jöttem,addigra hűlt talán egy fokot :x tök elegem van ebből a melegből,de hisz ezt vártuk nem? :? :lol:

Vindo:ügyi vagy.. ne aggódj nálunk is minden hova megy a pisi.. akkor mondja,hogy pisiltem mikor sehol semmi,ha van akkor meg júúújj azt tovább megy.. :lol: de Beni is majdnem 3 éves volt mikor szobatiszta lett,úgyhogy Domi is még ráér.. :) beszéddel sem vagytok elkésve a barátnőm fia 3 éves kora után kezdett el beszélni,DE akkor már folyékonyan! Rugó bizti aranyos volt.. Ő is házi fiú? :D :D :D

I.móni: nekünk is terem,meg kapjuk a cuccokat a párom testvérétől,na nekik tényleg sok van..adnák én szívesen :wink: van ám,hogy legszívesebben kidobnám,mert lusti lennék elrakni,de aztán eszembe jut,hogy érték az étel és nem szabad,akkor ráveszem magam azt csinálok velük valamit.meg télen milyen jól fog jönni..

Ma nem tervezek semmit!!! Remélem mások sem nekem,és pihenőnap lehet ebből a napból :)

Na megyek mert nem bírnak magukkal...
varga tünde

Jó reggelt!

nagyon off leszek :)
Nincs kedvetek Harry Pottert félvér herceget moziba megnézni? akár du. matinéra becsücsülnénk aztán egy jó diabetikus(Irina :wink:) kalóriamentes kapucccsinóra beülni vhova ?
:arrow: rángat B. :)

KépKép
viranka

Egy oldalt írtam, elszállt :evil: :evil: :evil: :evil:
Pedig komoly eszmefuttatás volt a napvédőkről, arról, hogy miért nem szeretem a jazzt, és persze érintettem az autóvezetést is :x :x :x

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Újra próbálkozok, röviden...

Maggie, akkor egy szép barna család lettetek :D
Tavaly én is nagyon féltettem Rugót a tengerparton, de meg sem pirult a lelkem :wink:

Tünde, kösz a vigasztalást :wink:
Csak átélni ezt a relatív lemaradást olyan frusztráló kicsit.

Viranka, mennék én bárhová... De hát messze is vagytok, meg baby sitterünk sincs:)

Irina, majd hirtelen összeáll a vezetés a rutin-pályán :wink: Még Te is meglepődsz rajta :wink:
Jazz: én nem kedvelem, és a világzenét sem :roll:
Sokszor bajom van azzal a sznobériával is, ami körülveszi. Van egy csomó ismerősöm, aki azért hallgat jazzt, mert egy értelmiségi embernek azt kell :roll: De ettől függetlenül szerethetném, mert ilyen dolgok nem befolyásolták igazán az ízlésemet, de valahogy mégsem tetszik.
Ha már olyan zenét kell hallgatni, ami nem rock, akkor a bluest választom, de hagyományos amcsi bluest (John Lee Hooker, B. B. King irányonal), a kelet-európai, mondanivalóval telített verziót már nem kedvelem.
32 fok :shock: :shock: :shock:
Látom, van ventilátor is :wink:
Úszópelenka :lol: Akkor Ádi odatette magát keményen a medencében :lol:

Niki, aztán nem eltűnni megint. Már be kellett volna jelentkezni tegnap vagy ma :wink: :!:

Tegnap R. nem aludt, cserébe viszont nyolckor kidőlt. Így sikerült angoloznom. Délután meg valami csoda folytán G. hazajött negyed hatkor - azt hittem, rosszul látok -, és sikerült valamennyit takarítani is. Ma folytatom altatás időben.

Délelőtt vásárolni megyünk, mielőtt jön a meleg.

Neo kirángatta éjszaka a sz...s pelenkákat a kukából, és széthúzta őket az udvaron :shock: A fene az ízlését.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Nem tudom hogyan, de reggel még többet mutatott a hőmérő, mint az este. Bercó megint vergődött és én is. :? Nem nekem való ez a hőség, az már biztos.

Tünde, akkor éljen az édes semmittevés. :lol: Bár úgy lenne!!!! Nagyon megérdemelnéd ám!
Nekem meg az indulás előtti napon hoztak a rokonok vagy 10 kg meggyet, még azt is kimagoztam, majd betuszkoltam a fagyasztóba. :lol:

Viranka, már vetítik???? Én megnézném szívesen, csak gyere kicsit közelebb!!!! Most jól beültetted a bogarat a fülembe. Mindjárt meg is nézem majd a műsort, hogy itt mikor is adják. Lehet, hogy Bercót rábízzuk a kedvenc Nanájára? (Ő az egyik szomszédunk, imádom és B. is, őt hívja Nanának, a férjét meg Papának)

Vindo, hát nem is tudom, hogy most nevessek vagy szomorkodjak? :wink:
dmaggie

Maggie,Vindo,Kaqk!
lehet megyünk Db-be aug 20-a körül,még Apát rá kell dumálnom :) költsük el az üdülési csekket :) és akkor megnézhetjük újra :)

köszönöm a dicsiket :) Én csak Míra bordó "koszorúslányruháját"(aminek a muszlinrészét sikeresen kiszaggatta :? ) saz én lila ruhámat varrtam :) a többi bóti :)

Tünde!
szerencsére nekem nem nő olyan gyorsan a hajam, másfél -2 havonta járok :) látszik nem vagyok pocakos :) csak a színét dobja le,mert szőkével van keverve és a vörös gyorsabban kopik :?

Irina!
majd lesz rutinod :) én sem voltam sumaher az elején akkorákat rángtunk mikor 1ből 2be váltottam :) most már belejöttem :) de néha sikerül 5ből 2be váltanom :) no az naon f@sza szokott lenni :)

zene:mostmár mindent meghallgató lettem :) bár szomszéd srác tanul évek óta gitározni és olyan jó Metallica-t hallgatni :) és már félre sem mennek a hangok :)

Regi!
betűcseréről jutott eszembe :oops: bálint a dinnyét pl. dingének hívja,a Vácot Cácnak mondja és ehhez hasonló érdekes szavak :)

Móni!
Grétus hogy van? majd megszokjátok a kinti létet :) de azért biztos jobb ott :)

:arrow: fiam bűzlik...

KépKép
viranka

Sziasztok!

Tündi jó pihenést mára :D
menjetek le a tópartra, ott a legjobb :wink: :D
édi vagy :D most hívott anyum, hogy kapott uborkát és elteszi Ő. Majd hétfőn elhozzák.
Így a legkönnyebb :lol:

Viranka mikor és hol?
ha Z. bevállalja cicát én megyek :D

Irina na végre jelentkeztél :D
Ádi gyönyörű, és az a mosoly :lol:
nálunk is menő még mindig az Alma együttes :D
Egy időben meg naponta vagy 10-12 alkalommal kellett megnézni a Maszkabált. Nagyon untam már én. Cica meg imádta.

Vindo a Jazzhez nekem hangulat kell. Van amikor imádom van amikor ki lehet vele üldözni a világból.

Cica ma jókedvűen és láztalanul ébredt. A héten ma a legvirgoncabb. Hívtam a doktornőt azt mondta nem vigyem ma. Általában 2-3 nap mire hat az antibiotikum. Ha holnap is lázas hívjam és után legfeljebb fogad minket az otthonában ( pest X kerben van a doktornő) remélem erre már nem lesz szükség.

Mesi hová tüntél?

Ágica remélem én is, hogy csak a bogyó kavar be.
Amúgy nagyon sok minden összefügg. Sokszor nem is hinné az ember.
Gréti nevű csoporttárs :lol:

:arrow: piskóta tekercset sütni, tegnap csak azt ette meg (2 szeletet egész nap) hátha ma is az lesz a nyerő. Merthogy este az apja maga elé vette a tányért és mindet megette :shock: De hogy fért bel :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Ma itthon maradunk, Szelinek kitettem el lavór vizet, abban ücsörgött az árnyékban... :lol: Most bejöttünk sárgabarackot enni. Rengeteg van...
Én meg mosok, kimostam az autósülést, most szárad a napon! :)

Vindo! Gratu az elsősegélyhez! :)

Gréti hogy van ma???

Ágica! Jé, ilyen is van, hogy kaki után zuhi??? :shock: Nem semmi bölcsi akkor! :)

Maggie! Én tegnap meg ma alig ettem ott a nagy melegben... Meg nem is erőltettem! ;) Szombaton viszont megyünk bulizni (nem is tudom, mikor voltam utoljára... :shock:), egyik barátnőmnek lesz a szülinapja, és valszeg fogok inni 1-2 pohár valamit (még nem tudom, hogy mit, de a pia eléggé hizlal a magas cukortartalma miatt... :?) Szóval most előre „dolgozok”! :lol:
Fogyihoz sok sikert, és kitartást! Az ne várd, hogy egyáltalán nem tudsz majd enni tőle, de nekem sokat segít!!! 8)
Barátnőm most a bio-krómot akarja kipróbálni, már meg is vette... Kivi vagyok a hatására!

Tegnapi élményfürdő fantasztikus volt! Csajok jól elvoltak, főleg a pancsolóban! :)
Majd hozok 1-2 képet, csak barátnőmével fotóztunk, meg nem is sokat, mert sokat voltunk a vízben! :) Jövő héten is megyünk 2 napot biztosan! :)
Szeli 9-től 3-ig bírta, már elég kába volt a végére. Hazajöttünk, aludt 3 órát (szokás szerint, csak időeltolódással ;)), aztán este is le tudtam tenni fél 10-kor! :)

Bilizés: Pisinél semmi gond nincsen, Szeli szépen jár a bilire, meg a fürdőben is szólt, amikor kellett neki, akkor mentünk a bokorba (a benti wc-be tuti nem értünk volna oda...). Viszont a kakilás egy katasztrófa... :? Eleinte olyan szépen kakilt a bilibe, de mostanában hiába ül rá, nem jön neki, aztán meg rohangál jajjogva, hogy kaka-kaka, és egyszer csak kiesik... Én ezt nem is értem, mi lehet a baj. Tegnap adtam rá pelenkát, abba kakilt a fürdőbe, szólt előtte, hogy kell neki, 5 perc múlva bele is rakta! De ma ez nem jött össze, mert amikor meg pisilnie kell, akkor meg leveteti a pelenkát, és elég nehéz úgy időzíteni, hogy pont kaki előtt rajta legyen. Ráadásul a pukiknál ő maga sem tudja, hogy ez most kaki-e... :roll: Szóval nem egyszerű... De majd csak megoldódik ez is... Igazából jobb ötletem nincs, hogy mint hogy mindig megkérdezem tőle, hogy kér-e pelenkát... Ha kér, adok rá, ha leveteti, leveszem... Általában nincs rajta egyébként, mert sokat iszik, és rengeteget pisil.
És már ráül a WC-szűkítőre (nem üvölt, ha ráteszem) ott is szokott pisilni! :)

Mi éjjel jól aludtunk, kitártuk az ablakokat! :) Csak azok a h... kutyák ne ugatnának állandóan... elég idegesítő... :?

Ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Körkérdés: Használ valaki bugyipelenkát? Lehet, hogy áttérünk rá, hogy így fel-le kell venni Szeliről... :roll: A másiknak a ragasztója nem bírja olyan sokáig. Múltkor 2 napig adtam rá ugyanazt a pelenkát, végig száraz maradt! :lol: De aztán meg éjjel kifolyt a pisi, mert nem volt elég passzos... :? Pedig nem is pisilt sokat... :roll:

Irina! Pinket imádom! Pár éve a kedvencem, ha hallgatok valami zenét (inkább rádiót szoktam), akkor azt teszem be, vagy Tankcsapdát... :lol: Esetleg Evanescence vagy Linkin Park... :) (Egyébként szívesen hallgatom a rádióban a mai sláger popzenét is! :))
Éppen azért pörgök, mert keveset eszem! Ezt az év eleji fogyinál is észrevettem! :) Meg iszom pár korty energiaitalt is napközben... 8)
Azért csak óvatosan azzal a géppel! :)
Vettél fényképalbumot! ?! Akkor valami elindult Benned! :)

Úszópelenka: Hát nem tudom, de sokat nem ér. Tegnap Dórit akartuk csúszdáztatni, erre azt látjuk, hogy folyik le a kaka a csúszdán a pelenkájából... :evil: Persze gyorsan kértünk a közeli büféből papírtörlőt és az apja letakarította, de nagyon kiakadtam rajta... Akkor minek egyáltalán??? Csak hogy ezért is fizessünk??? :evil:

Nálunk ugyanez, Irina! Szeli kisajátította a tv-t! :) Bár csak reggel meg este nézi, de mi is akkor néznénk... ;)
Ádó gyönyörű! :)

Most telefonált Apa, hogy jön haza, mert nem tud dolgozni, hiányzik valami eszköz... :roll:
Megyek, rántok ki neki patiszont! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?