Sziasztok, lányok!!!
MÓNI, FLEUR: MIELŐBBI JOBBULÁST A DRÁGA LÁNYOKNAK!!!
Utólag is boldog névnapot szeretnék kívánni Silkának!
BABANETES TALI: én nagyon szeretnék menni (már hetekkel ezelőtt belevéstem a naptáramba), remélem, minél többen leszünk, jövő héten a kajákat is egyeztetni kéne (már ha akarjuk egyeztetni

). Szóval ki jön még???
DETTYK, MESI: ezekkel a fürdőrucis képekkel levetettek a lábamról. Na majd kaptok egyszer Ádi-alsógatyás-képet!!! És a súlyadatok, anyám! 10,5 kiló meg 14?!!!!
GICA: bocsánat, elfelejtettem írni róla, pedig kérdezted (köszi!): a lakásnézés most áll, mert nem tudjuk pontosan, mikorra utalná ki legkésőb b az OTP a lakástakarékos pénzeinket. Nem egyszerre jönne ki a kettőnké Sanyival, ráadásul össze-vissza bénáztak a helyi fiókban, az egyéves meghosszabbításhoz hónapokig tartott szerződést kiadniuk (!). Úgyhogy az egy maszlag, hogy bármelyik fiókban lehet lakáshitelt intézni, a gyakorlatban be kell menni valamelyik központi fiókba, ha jót akar magának az ember. De ahogy a hitelek kinéznek, másutt fogunk hitelhez folyamodni. A lakáskínálat nem óriási most a kiszemelt kerület vágyott részében, én azt remélem, szeptembertől megélénkül a piac.
L. MÓNI: csodásak a balatoni képek, engem mindig elbűvöl, ha rólatok látok képeket.
DETTYK: a mi tinikori zenei ízlésünk nagyban egyezett, de ezt talán már ki is derítettük korábban, csak ismét rácsodálkoztam
TÜNDI: Én is csak döbbenten olvasom, micsoda emberfeletti munkákat csinálsz meg nap mint nap...
VINDO: Az Achtung baby szerintem a világ egyik legjobb albuma, egyszerűen tökéletes, főleg a Love is blindness-ért vagyok oda, még most is tisztára meghatódom, ha hallom... Nekem jó pár éve a kicsit alternatív (= nem annyira mainstream) női énekesek jönnek be (Tori Amos, Fiona Apple, Regina Spektor), meg ahogy a vicc tartja, 30 felett az emberek elkezdenek világzenét és jazzt hallgatni, hát ez nekem betűre bejött. Viszont ugyanúgy tudnék csápolni a legújabb popzenére is, ki érti ezt. Pinket pl. elkezdtem nagyon szeretni, pedig hát finoman szólva sem én vagyok a tipikus célközönsége.
Vezetés: hogy érzed, hogy megy? Nekem elég komikusan, rossz cipőt vittem, lecsúszott a kuplungról a lábam, a gázpedált mindig túlnyomom és úgy fékezek, ahogy akciófilmekben szokás. Ettől függetlenül élvezem, de hogy miként lesz ebből egyszer jogsi?!
REGI: szerintem is egy szuperhős vagy ezzel az önmegtartóztatásoddal, és közben pörögsz ezerrel minden nap. Én most elkezdtem figyelni a kalóriákat, de este csak lecsúszott a jéghideg gyümölcsleves. Amúgy nagyon köszi a biztatást, amit odaát írtál, igyekezni fogok. De lásd, hová jutok: mentem hét elején 45 percet az ellipizé trénerrel, hát estére úgy bedagadtak a térdizületeim, hogy le kellett kenni (ha-ha), pedig azt hittem, az a masinéria épp az izületeket kíméli, no mindegy. Majd folytatom, de addig is sokat sétálok Ádival.
K. TIMI: Ádámod igazi sikertörténet a bölcsis beszoktatások történetében!

Örülök neki nagyon... lassan nálunk is időszerű lesz (úgy 3 hét múlva...).
MAGGIE: köszönet a csodás képekért, örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok (és mindenki ott volt, akiért aggódtál előtte)!!!
Hát igen, Horvátország, tényleg az ember szíve csücske lesz. És gyönyörű fiaiadat nézve még mindig azt gondolom, hogy Bercó arckifejezései, viselkedése egy, a koránál jóval érettebb kisfiút mutatnak, de hát ebben inkább Te vagy a szakember. De nagyon határozot egyéniség, ez süt a képekről.
SENSE: remélem, teljesen rendben vannak már a melleid. Nekem Mesi trükkjei mellett anno a kimaszírozás vált be (nagyon finoman), én hideget nem mertem rátenni, meleget sem. És persze a szoptatás orrvérzésig. Az orvosodat inkább nem kommentálnám... Boti és Lotti varázslatos!
ÁGICA: valahol olvastam a trombózis és a fogamzásgátló tabletták összefüggéséről, eléggé meg is döbbentett. Én nagyon remélem, hogy az derül ki, hogy makkegészséges vagy, csak egy kicsit többet kéne pihenned. Fogak: na már én is izgulok (de Te ne tedd), Ádinak kb. fél éve egy szem foga sem jött ki, 12 van. Közben persze nyálzik van hasmenése, fájlalja, volt, hogy véres lett a fogkeféje, de én semmit nem látok kibújni...
KAQK: hát ez az Emma, nagyon-nagyon ügyes kislány!
ANITJA: micsoda édes husitündér Natasa, és a frizkója!!!

A képek láttán úgy érzem, nemsokára babáznom kell

(Már amúgy is azon kapom magam, hogy Ádi párnapos-hónapos képeit nézegetem vég nélkül, meg vettem "csak úgy" egy fényképalbumot a még csak gondolatban létező 2. gyereknek... elvagyok...)
TIMI26: édesek a gyerekek! Hát nem irigyellek a beiskolázási és egyéb költségekért...
HENI: Petikédre medencézési szokásaiban is hasonlít Ádi

ma. 15 perc, kivéve, ha bekakil az úszópelusba, és kirángatja a kakát onnan, akkor jön kb. félóra takarítgatás (játéklemosás), és a gyerek valami olyan büdös marad (meg minden ruha, amihez hozzáér), hogy na. Ritkán pancsolunk, ez lett a következménye....
T. NIKOLETT: Szió, üdv újra a csapatban!!! Okvetlenül hozz képeket magatokról! Lányod és fiam kezet foghatna, Ádi sem játszik el magában. Na jó, max. 15 perc autótologatás per nap. De semmi több.
VIRANKA: csúcsdögös ruháid voltak, nagyon szépek voltak a kicsik is az esküvőn, a fotók meg a szokásos profi és szemkápráztató darabok. Te nem jártál véletlenül ruhaipariba?
SZOBATISZTASÁG: Ádit halálosan nem érdekli a dolog, csak teoretikusan, mert ugye nézi a témába vágó Elmo-részt meg olvassuk a bilikönyvet, de ha kérdezem, mizújs pl. a kakival, letagadja, ha van, vagy úgy tesz, mintha meg sem hallotta volna. Én meg nem erőltetem, végül is nekem nem sürgős. Kint meg mindenhová leül, és nem örülnék, ha ezt meztelenül követné el a kertben, füvön stb. A védőnő szerint próbálkozzunk sima alsónadrággal, és ha átvizesedik, az zavarni fogja. Hát eddig semmi vizes nem zavarta magán....
Jelentem, nálunk 32 fok van a tetőtérben (tegnap is annyi volt). Na az tuti, hogy az új lakásban lesz légkondi a hálókban.
Amúgy minden oké, ill. a szokásos. Határidős munkáim vannak, néha ilyenek miatt gondolom, hogy pályaelhagyó leszek, könyvfejezetet írni nyári rekkenő hőségben szinte minden este, ahelyett, hogy filmet néznénk apával és koktélt szürcsölnénk (gondolom, diabetikusat innék, hogy fogyjak

) De hát ez van, ha valamire nemet mond az ember, többet nem kérik meg rá. Ettől meg frusztrált vagyok, meg fáradt. Túl sok mindent akarok egyszerre, az a baj. Vinni a munkát, elmerülni a családozásban, fogyni, lakást venni, vezetni megtanulni, kikapcsolódni. Biztos van, akinek minden megy egyszerre, nekem sajna nem.
Mindjárt hozok egy képet, ahogy Ádi Alma-klippet néz. Egyébként nem tévézünk már soha, Ádi nem tűr semmit, csak a saját kedvenceit. Így nincs híradózás, semmi. Mondjuk nem is hiányzik.