Halihó, lányok!
Maggie drága, Te beszélsz nekem elemekről?! A 3 gyerekes tanuló-dolgozó feleség?
Aug. 3-tól leszünk Gyenesdiáson, okvetlenül mondom majd a nevedet az ottaniaknak (naná, hiszen tkp. Neked köszönhetem az egész ottani nyaralásötletet!).
Ez a
papi bungi és
dagiga valami csodás!

Mindig nevetek Bercó becenevén
Móni: jaj, de jó, hogy Cicus jobban lett!

Maszkabál? Bevallom, nekem meg az a kedvencem, az összes lemez közül azt szeretem a legjobban, főleg a Skót c. dalt
Viranka: engem a HP nagyon érdekelne, csak igen sűrű a jövő hét, és mivel már lefoglaltam a gyerekvigyázós lehetőségeket, nincs kire hagynom Ádit...
Regi: szuperek a strandolós képek, a WC-s viszont egyenesen megható!
Pink

))) már bánom, hogy nem mentem el a Kapcsolat-koncertjére, de utána kattantam rá igazán. A Sobernek ezt a változatát nagyon szeretem:
http://www.youtube.com/watch?v=L5T5uhd4m7c
Már csak a munkahelyemnek kéne úgy gondolnia, hogy véglegesen alkalmaz, és akkor talán lassan merészelnénk 2. gyereket vállalni... de kerek egy éve várok az 1 évvel ezelőttre tutibiztosra megígért véglegesítésre... úgyhogy hiszem majd, ha látom.
Tündi: tudom, hogy Nálatok is cefet meleg van, sajnálom

De abban igaza van Maggie-nek, hogy a 2 évvel ezelőtti nyár volt a legnehezebb mindenkinek
Vindo: hát az úúúúúúúúúúgy volt (nekem is beépített sznobriasztóm van, ezért én lepődtem meg legjobban, hogy az említett műfajoknál kötöttem ki), hogy tök véletlenül Sinatrát meg Fitzgeraldot hallgattam valami karácsonyi netes adón. De kb. itt is maradtunk, inkább a swingnél meg a korai bigbandes dolgoknál, nem is értek semmit a zenéhez (csak Sanyi), és egy sor alműfaj egyáltalán nem tetszik, némelyikkel kifejezetten meg lehet ölni engem.

A világzene is tök véletlen volt, aztán most nagy Palya Bea-fan lettem, de lényegében Ádi miatt kezdtem el ilyen népzenésebb dolgokat hallgatni.
Anyósodék jövetele miatt részvétem.
Jó tanulást!
Kaqk: hajrá sportkocsis víg élet!
Vezetés: egyelőre még vennem kell pótórákat, ezt mondjuk már az első alkalommal is megjósoltam, ma szerintem egészen rémes voltam a gyakorlópályán, de baromira zavart a tőlem 5 centire elszántó többi mazsola. Mindegy, csak összeszedem magam 30-ára, akkor lesz a vizsga.
Sárgabarack: eszerint pl. már 8 hós kortól adható (
http://picibaba.hu/picibabaval/anyatej_hozzataplalas/mit-lehet-enni-mivel-varjunk-meg), lehet, hogy a népi vélemény a magja miatt alakult ki, asszem, az mérgező anyagot is tartalmaz.
No nekem is mennem kell, esti szessön. Puszi Nektek!