A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tehát olyan tele vagyok érzés.

KépKép
benó

Tök jó, hogy így szeretnek téged a gyerekek, Flóra! :D Tehát a most elkészült iskolaújságot már ki is tudtad osztani nekik, ugye? Ügyes vagy! :D

KépKép
benó

Lemaradtam az előző oldalon...:D

Olyat én is érzetem sokszor...:)
Na de majd várd ki a végét...két korty viz után is ezt fogod érezni... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na, mi van, eltűntetek?
Akkor jó volt a napod, Flóra, a bűvészt leszámítva. :lol:

KépKép
benó

Benónak elég lesz egy korty víz mert ő ikres mami!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Én vagyok,bár mennem kéne aludni,mert hulla vagyok...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor jó. Azt mondta a védőnő, hogy biztos az emésztéssel van baj. Hát, lehet, hogy azzal is, de ez olyan nehéz érzet volt, vagy hogy mondjam... te tudod ezeket olyan jól elmagyarázgatni. :wink:

KépKép
benó

Virtuális buli Tancsu :lol:

Kép
martik77

Nekem már most elég. :wink:
Egyébként képzeljétek, még a múlt hetihez képest is bazi nagy a hasam, majd valamelyik nap a Gy.-val lefényképeztetem.

KépKép
benó

A babák nyomják felfelé a gyomrodat,ezért érzed ezt...
Majd fájni fog job oldalon a ordád alatt is,az az epéd és a májad,mert azt is nyomni fogják...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem ilyen esti mulatozás nem is hiányozna a munkatársakkal, jobb az úgy, ahogy a Flóráéknál is volt meg nálunk is lesz holnap.

Most megyek az iwiw-re, Tancsu.

KépKép
benó

Ordád????Az melyik szerv???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Azok merre is vannak? Hátul, vagy hol? Jól van, én nem tanultam bioszt, csak általánosban. :oops:

Megnéztem a képet. Klassz, de azért a GY.-nak nem árulom el. :lol:

KépKép
benó

Arra még én is emlékszem a mikor Döme nyomta az Ordámat :lol: és alig kaptam levegőt. :?

Kép
martik77

Az én "B" betümet sem kell cikizni oké???????

Kép

Kép[/
tancsu

De csúnya vagy, Márti! :lol: Már majdnem annyira, mint én. :lol: :lol:

KépKép
benó

Húúú csajok,lépek aludni,elhagyom a fejem lassan...:(
Holnap jövök napközben...

Kép

Kép[/
tancsu

OKÉ!!!! :oops:
Csak ez annyira jól hangzik.

Orda= Borda kakaós=kakasos :lol:

Kép
martik77

Jóéjt mindenkinek,Vukkmentes reggelt,dinnye-érzés-mentes éjszakát és reméljük nem lesz reggelre hó,mert dunántúlon aktivan havazik...:D

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi!Ezek szerint te is nagyon röhögtél :lol: :lol: :lol:
Bocsi Tancsu!!!
El ne hagyd a fejed mert akkor te is olyan fotókat fogsz felrakni mint Benó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Én leszek a fej nélküli lovas és majd harcolok a szélmalmokkal... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Persze, szabad is viccelődni. :lol: :lol:
Mindenki ír olykor ezt, azt. :lol:

Szép álmokat, Tancsu! Pihizzél!
(Nekünk se ártana, kismamatárs, aki semmi tünetet nem ismersz. :lol: )

KépKép
benó

Na tényleg lépek....hali...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi Tancsu.Jó pihit! :D

Én örülnék a hónak,jön a kari!!Inkább mint az eső :?

Kép
martik77

Oké, puszi, Tancsu. :D :D :D :D Jó éjt! :D :D

KépKép
benó

Hát, szerintem is inkább a hó. :D

KépKép
benó

Mi az,hogy nem ismerek???És a vuk??Meg a gyomi fájás??Alacsony vérnyomás+szédülés???Feledékenység???Mi????? :lol:
Csak mert pont nem érzem amit te!Nem vagyunk ikrek csak nagyon hasonlítunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Hát ez az. :lol:
Tehát te nem érzed pukkancsnak magad? De Dömével érezted?

KépKép
benó

Izomfájdalom?Haskeményedés??Alvászavar???Fulladás???Hamar teltségérzés???
Soroljam???
Ezek nekem mind vannak,voltak,lesznek! :D :D :D :D

Kép
martik77

Kicsit eltűntem,bocs,de felébredt a F.

Kép
flóra 11

Arra nem emlékszem.A teltségérzés tudod kajcsizás közben jelentkezik.Pl én este érzem úgy,hogy szó szerint feneketlen a gyomrom.

Én nem csodálkoznék ha te már a mozgást éreznéd csak ilyen furcsán még.

Kép
martik77

Basszus, mindig elfelejtem, hogy holnap nekem még mennem kell, és ehhez korán kell kelnem. Már úgy beleéltem magam az itthonlevésbe.

Ja, na, azt el is felejtettem írni, hogy a Kittikével meg a Vivikével csináltunk olyat, hogy dióhéjba tettünk zselégyertyát meg kanócot, a dióhéjat előtte lefestették a lányok, nagyon klassz lett (jó, nem mindegyik, de mindegy), ezeket fogom adni a kollégáknak (ha ők is adnak valamit, sóher vagyok). Nem, van néhány ember, akinek mindenképp akarok adni, de ha más is ad valamit, akkor én is tudjam viszonozni, na. Persze egyet-egyet elrakott a két lány, munkadíjként. :lol: :lol:

KépKép
benó

Sorold. :lol: A has aljás fájást viszont nem tudod. :wink: Tehát nekem csak ilyen idióta tüneteim vannak, senki még csak nem is hallott róluk. :cry: :lol:
Na, mindegy. Lehet, hogy én nem írom le értelmesen, hogy mit érzek. :roll:

KépKép
benó

Na,gyorsan visszaolvastam .Jó az orda-borda. :lol:

Kép
flóra 11

Na, és azt se mondom, hogy lehet, hogy nem megyünk Erdélybe, legalábbis oda, ahová mentünk volna, nem megyünk. Kiderült, hogy karácsony este nincs kajájuk, csak egy árva portással tudnak szolgálni. Hát, nagyon jó lenne 10 órát utazni azért, hogy este egy üres szállodában a portás mellett megegyük a hazai szendvicseinket. :lol: Úgyhogy most a család férfi tagjai (Gy. nem) törik a fejüket, mi legyen.

KépKép
benó

Szóval nekem is fájt a hasam alja.Erre azt mondta a védőnő:Ha felfelé sugárzik a fájdalom akkor nem baj mert nő a méh azért érzem de ha lefelé és görcsös mint a menszesznél(én nem szoktam görcsölni)az nem jó.Na ettől jobban nem tom kifejteni.

Kép
martik77

Benó,mikor terhes voltam, nekem is hasam alja szokott fájni. Olyan érzés volt, mintha nehéz lett volna a hasam és tartottam, mert azt hittem csúszik ki a baba. Nagyon kellemetlen érzés volt,olyan feszítően fájós, de tompán is közben.

Kép
flóra 11

Ja, és a könyvtár megrendelte a Hurrá, ikrek! c. könyvet, amit topiclakók írtak (mintha mi írnánk), és félre is rakták nekem, tök rendesek, úgyhogy ki is vettem gyorsan.

KépKép
benó

Na olyan ahogy Flóra írja!!!Köszönöm. :D

Kép
martik77

Szóval csak megfogalmaztuk, hogy kb.mit érezhet Benó. :lol:

Kép
flóra 11

Igen, ez inkább olyan, mint amit a Flóra mond, nem olyan, mint a Mártié. Mert olyat is éreztem régebben, hogy mindjárt-megjövős érzés, de az nem legalul volt, hanem oldalt, meg kicsit feljebb, tehát amit olyankor szoktunk érezni, mikor megjön (nem görcsös, csak olyan tompa, tudjátok), szóval ez nem az. Na, mindegy, iszonyú vagyok ezekkel a tünetekkel, mi? A Tancsu és a Timi semmi ilyesmiket nem írkáltak. :roll:

KépKép
benó

Látod Benó,én meg ezen csodálkozom, hogy mikor van időd ennyit olvasni. :wink:

Kép
flóra 11

Sikerült így ketten kiizzadtuk :D
Amúgy kezdem azt hinni,hogy egy pancser a védőnőd már bocsi.
De mi megértünk még ha ki is következtetjük amit írsz ő meg nem.

Kép
martik77

Még nem olvasom, csak kb. 5 oldalnyit, de már gyorsan át is ugrottam, ami nem érdekelt (Hogyan keletkeznek az ikrek? c. rész). Pedig ezt kellene csinálni, lefeküdni az ágyra és olvasgatni órákig, pihenne mindenem.

KépKép
benó

Nem írták, de biztos ők is érezték. Sztem ez normális és olyan állapotra jellemző, amikor túlhajtod magad. Én így emlékszem vissza, hogy ha fáradt voltam, akkor szokott ez jelentkezni.

Kép
flóra 11

Én is azt írtam amit Flóra ont az a lényeg,hogy ne menstr.görcsös legyen.
Na mindegy már kezdek belegabajodni. :roll: :roll:

Kép
martik77

Csak nem pancser, ne ijesztegess. :shock: Csak én vagyok rossz elmagyarázó.
Jaj, bepisilek. Na, ezt most konkrétan-pontosan-tisztán éreztem, ügyes vagyok? :lol: :lol:

KépKép
benó

Hát igen. Ezt kéne csinálnod. Holnap még mész bulizni, jó. De komolyan nem értem, hogy januártól miért nem maradsz otthon! :?

Kép
flóra 11

Ügyes! Főleg, ha tényleg be is pisilsz. :lol:

Kép
flóra 11

Flóra te milyen jókat tudsz kérdezni!Én se értem miért dolgozik mondjuk az se,hogy engedhetik dolgozni. :roll:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?