A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

szerintem valószínű = szerintem NEM valószínű

:oops: :oops: :oops: :oops: :wink:

Kép
vindolanda

Ezt de rondán félreírtam :roll:
Hiába no, itt rohangál körülöttem :roll:

Kép
vindolanda

Hú, Ágica ez ám a nagy szó!!!! Örömködjél csak nyugodtan és mi is veled együtt örülünk. Nagyon ügyeske a leányzó.

Vindo, Bercó sem akar még semmit sem a pelenkán kívül végezni, pontosabban akarna, de nem igazán hagyom neki. Nagyon jól lehet látni, amikor kakil, mindig megkérdezem, hogy kéri-e a bilit, de ő határozottan elutasítja.
Rugó: :lol: :lol: :lol: :lol: Én akkorát mosolyogtam itt csendben, mert ugye B. alszik. :wink: B. is imádja a bicikliket, meg a motorokat, mostani nagy kedvenc viszont a vonat.
Na felsírt
dmaggie

Sziasztok!

Szeli tegnap délután óta virgonc, semmi baja. Azóta nem hogy nem ment a hasa, de még csak nem is kakilt... :lol: Remélem, ennyi volt... (kopp-kopp-kopp) Délelőtt játszótereztünk, most még alszik, de lassan ébred, akkor be kell mennünk a postára...
Nekem a torkom még fájós, de talán gyógyulok. Így a holnapi strand kimarad, helyette játszóházba megyünk, barátnőmék meg ügyintézni, úgyhogy én leszek ott a csajokkal... :roll: :)

Irina! Igyekszem én is kitölteni. Csütörtökre meg egy kalappal!

Emma tüneményes kislány! :)

Én is mennék már moziba, na, majd egyeztetek a bartánőmmel + a családdal. Anyu jövő héttől szabin! 8)
(Kedden megyek a fiókvezetőhöz... nagyon szorítsatok!!!)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Jól haladtok! :)

Maggie! Jobbulást nektek... :( Majd írd meg, mit mondtak a dokik!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Bercó is felébredt, mivel előtte nem volt hajlandó ebédelni, így most evett, viszonylag jól, pedig úgy indultunk, hogy nem is kér semmit. Most meg sihuhuzik és adagutazik (alagút) apukájával. Mondjuk azt láttam, hogy Bálint is nagy vonat fun, még a pólóján is Thomas van. :lol: Bercó a hétvégén meg egy olyan filmet nézett állandóan, szokásaival ellentétben - mert ugye ő nem nagyon szokott filmezni, meg tévézni- amelyikben azt mutatják, hogyan készülnek a kis gőzgépek, modellek. Egész idő alatt mondogatta, hogy sihuhu, sihuhuhuhuhuhu :lol:

Emma lány meg tényleg mintha mindig is a fényképezőgép előtt pózolt volna. Tüneményes. :lol:

Regi, örülök, hogy jobban vagytok! Jó szórakozást nektek holnapra! Keddre meg drukkolok!

Irina! Neked meg csütörtökön!!!!

Ágica, mi van veled? Miért volt rossz napod? Voltál már orvosnál? Én hétfőre kaptam időpontot. Majd akkor megyek, ill. megyünk Momóval. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani. :roll:

Vindo, én így is értettem ám.

Mozi, HP: most szervezzük. Dávid már megnézte a hétvégén Dórival, most azt találta ki, hogy majd ők vigyáznak Dagikára, mi meg kimenőt kapunk. Talán pénteken meg is tudjuk majd nézni. Feltéve, ha a Kedves jobban lesz. :lol: De már nagyon várom. :lol:
dmaggie

Ja, Maggie, én is voltam a szokásos féléves rákszűrésemen. Majd írd le, mit mondtak Neked :arrow:

Akkor Bercó nagy vonat-fan :lol:
Rugó próbálta kimondani a bicikli szót, miközben ölelgette. Valami olyasmit volt, hogy hihigli. El is határoztuk, hogy veszünk majd neki egy kis háromkerekű-tolhatót. Egy nagyáruházban a héten fél órát ült egy hasonlón :roll:

Regina, akkor gondolunk Rád!!!!!
Jó, hogy Szelina meggyógyult :D

Irina, Veled mi újság? :roll:

Ágica, remélem, nincs semmi komoly probléma.

Megyek, mert G. hazaért :arrow:

Kép
vindolanda

Hali

Emma is szereti a vonatokat deleginkább az tetszett meg neki a balcsin h hallotta a "vonatos néni"-t integetett beszélt neki, meg meg akarta nézni..:-)

Emma mondja bicikli, sisak..ez azt jelenti h menjünk..:-)

Most tört át a 14. foga!!!!! Hát ez volt kis nyűgi oka...Ma meg hiperaktív..annyit nyüzsög, szalad, nem bírjuk a tempót..mondjuk délre jól le is fáradt aludt 2,5 órát...

Gica: fog az menni..majd megint kedvet kp..azért kérdezgesd szerintem néha..

Ágica: nagyon ügyes Petrusod!!!!! Hogy vagy?M Kiderült már vmi?

Maggie: Kedvesnek jobbulást..++++++++++++++++ Örülük h kicsit pihiztél!!!

Rákszűrés, uh jó hogy mondjátok mennem kell, eltelt egy év! :-(
Emma fáradt..megyünk fürdetni, hajmosás.... :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, ismét!
Mindenkinek köszi a drukkot, tündérek vagytok! Boszitopik, remélem, hatni fog.

Kispocc: drága kis Bulcsú, remélem, hamar elszáll a rosszkedve. Ma visszanéztem a 2007. novemberi babanaplómat (csak arról a hónapról vezettem, ez is sokat elárul), hát valami horror volt az a hónap. Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy már nem itt tartunk. De nagyon átérzem, milyen lehet egy nyűgösködő babával. Gondolok Rátok!

Ágica, nagyon ügyesek vagytok a bilizéssel! Holnapra szorítok, és okvetlenül írd meg, mi az eredmény!!! Mikor mész CT-re?

Gica: köszi! ;-) Nagyon ügyes vagy már a vezetéssel! Én csak du. 3-tól vizsgázom csütörtökön, kár, mert szívesen találkoztam volna Veled "tanulóváltáskor". Kakiügyben sajnos nem tudok segíteni, de talán ejteném a témát egy kis időre.

Panndi: én egyáltalán nem értek hozzá, de Fruzsi nekem olyan jól néz ki a fotókon, egyáltalán nem tűnik alultápláltnak.

Maggie: ó, drága, milyen hírekre jövök! Nagyon sajnálom, hogy betegeskedtek (a migrén épp eléggé borzasztó, sőt), mielőbbi jobbulást!!!

Vindo: bicikliölelgető Rugó :lol: (Erről jut eszembe, Ádinak megtanítottuk tegnap, hogy ha kérdezik a nevét, így mutatkozzon be: "Soós Ádika motorszakértő". Ma mondjuk főleg úgy mondta, h "szakértő motor", de az sem rossz. ;-))))))
Köszi, hogy kérdezed, jobban lettem estére. A házat ma nem nagyon hagytam el, hogy wc-közelben legyek 8) amúgy étvágyam volt, szerencsére senki más nem szenvedett ezzel, csak így is maradjon...

MÓNI: holnap vezetés után (11 után lesz vmikor) felhívlak moziügyben, ha még van kedved a dologhoz (nekem igen), jó???

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D !
Alig tudok olvasni :? , Panka velem együtt alszik el (sőt, én többször hamarabb), tegnap is 9-kor aludt el, pedig nem aludt napközben, most pedig ő keltett 3/4 7 :evil: . Ha alszik délben, 11 körül alszik el este, úgyhogy nem tudom, mit csináljak :? . Kínlódunk az alvással, ő pörög és röhög, én hulla vagyok :? . Egyébként Bence még mindig Debrecenben, Vindo, Kaqk, Maggie, úgy néz ki, 20.-a környékén megyünk, talán a virágkarneválon pont ott leszünk. Otthon lesztek akkor? Viranka, mintha Te is azt írtad volna, hogy akkoriban mentek :) . Jut eszembe, ha már ott leszek, 19-én el akarok menni Hböszörménybe Republic koncertre, mert a pilisiről lemaradtam :( . Valaki :D ?

Teszek máshova nem publikus képeket, Vindo, elsősorban Rugó figyelmébe ajánlom :wink: :lol: ...
dettyk

Napsugarast!

ugye nem lesz baja B.nek,mert talált egy magne B6-ot és elcsócsálta?

de írígy mozi miatt...cirkuszt végig fogom tüsszögni,orrot fújni édes széna szalma és egyéb pollenek :evil:

rákszűrés: már április óta igyekszem elmenni,de vhogy nem jön össze

tegnapi B. titokzatos szava,mire rájöttem mit akar:
Puja,puja puja és fogja kezem vezet be a konyhába :) pohárból akart inni :)

jah és nálunk a bili az nem nagy szám :) Ő wcbe szeretne mindig pisilni,de az meg nálunk magasított :) s különben is olyan mint egy kiskuztya :) mindenhova kicsit "pisiltél"

no megyek mert már 5 óta fent van :evil: s kissé nyűglődika lelkem :) :) ahelyett h. aludt volna bakker,mindig kitalált vmit...

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Irina ment privi
jó vezetést :D

Viranka lehetne csütörtökön is :roll:
sajna a szerda nem jött össze :( Ágica dokinál, Fleurnek nem jó az időpont, Irinának a hasa rendetlenkedett és mire kiderült, hogy esetleg mégis mehetnénk ketten moziba Z. tett ma délutánra egy munkamegbeszélést :?

Kaqk Emma gyönyörű :lol: :lol:
Balaton földvár tényleg nagyon szép :lol:

Maggie végre téged is olvaslak :lol:
drukk, hogy Kedvessel minden rendben legyen és kapjatok kimenőt :wink: :lol:
Migrén elmúlt?

Ágica ügyes nagyon Petra :lol:
Csak így tovább :lol:
Majd gyere mesélj mit mondott a doki :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, most csak röviden...

Szerintem mi huszadika körül itthon vagyunk, mert úgy vélem, két hét múlva jutunk haza, ha az ablakok a helyükre kerültek, és zárható lesz az új rész.
Akkor pedig rá egy hétre csak nem utazunk már megint el :roll: De biztosat nem tudok mondani, mivel anyósomék-anyáék keresztül tudják húzni a jó kis terveimet :roll:

Dettyk, megnéztem, nagyon ott vannak a képek :D

Viranka, szerintem semmi baja nem lesz Bálintnak. Mivel a bilivel mi kudarcot vallottunk, egy wc-szűkítőn gondolkodom fellépővel. De ahhoz Gábornak egy kicsit szerelni kellene a wc-n, mert rettenetesen inog a deszka (nem pont a wc-re való). Állítólag ki kellene cserélni, és akkor minden rendben lenne. De tengeri csillagos :roll: :roll: :roll:

Gica, jó vezetgetést!

Többieknek jó mozizást!

MOst megyek, mert az akváriumban a szűrő eldugult, szegény halak kezdik rosszul érezni magukat :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak gyorsan jelentkezem.

Köszönöm, szerencsére a migrénem elmúlt, bár néha még kába a fejem. A Kedvest kúrálom, mert olyan, mint egy rossz gyerek, nem hajlandó bevenni a gyógyszert, csak ha anya adja. :lol:

20-a körül mi is itthon leszünk.
Ennyi volt, nem hagy.
dmaggie

Hali. 20-án még itthon leszünk..Kedves névnapjt akkor tartjuk..( ne karikor legyen) :-)
De 21-23-án van a 3 napos lagzi! :-(
péntek délbe indulunk és vasárnap délre vagyunk itthon. :?

Emma is korán kelt, az ebéd közben beaéudt..íg már 11:40 kor le is tettem...na kiváncsi leszek mennyit alszik..:????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Ma voltunk csípő UH-n Gödöllőn, minden oké Fruzsival :) Zsófi nagyon ügyes volt, bugyiban jött, mikor odaértünk pisilt, nem volt baleset :)
Vendég

Zsófi nagyon ügyes! Fruzsi szuper!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica
De jó!!! :) Petra nagyon ügyes.

Mozi akkor az a mai nap lenne, de nekem totál kilőve. Este későn ér haza Peti.

Maggie
Párod :( remélem nem hepatitis...:(

Regi
Keddre ++++++++++++++++++++

Ma reggel Lili szólt, h kaki bilibe :lol: :lol: naaaagyon büszke :) sikerült neki :)
Bugyit még mindig nem hajlandó venni :(

Dani meg szétrúgja a ház falát :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Lilla nagyon ügyes..:-) Dani te meg vigyázz anyára!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Szeli meg pelenkában nyomja, de mindig száraz, mert szól, hogy "pisinike"... :lol: Vagy wc-be pisil, vagy bokorba! 8)
De a kaki miatt muszáj ráadnom a pelenkát. Szerencsére nem zavarja be! :) (kopp-kopp-kopp)
Bár ma még nem is kakilt, tegnap kicsit híg volt este, 1x kakilt... Ma is evett banánt, kekszet... Majd meglátjuk. :roll:

Délelőtt játszóházban voltunk, 2 órát vigyáztam barátnőm kislányára, Dórira (Góji :lol:). Jól elvoltak a csajok a sok játékkal + a labdák közt! :lol:

Írtam :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk, jó az új avatarod :wink:

Mennyi ügyes szobatiszta baba :D

Nekünk viszont hozták az ablakokat :D Este vezetek, minden jót, V.

Kép
vindolanda

Ja, és R. ma sem aludt. Remélem, este nyolckor már meszelnek neki :roll:

Hú, Fleur, Te már a 24. héten vagy :shock: :shock: :shock: :D

Kép
vindolanda

Nem akar sikerülni ez a vonalzó..vagy fehér háttér és nem látszabnak betük vagy ez fekete. :evil:

Vindo: hurrá ablakok!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

feladom

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, szerintem látszanak a betűk... De lehet, még másnak is kellene :roll:

Ancsi, látlak belépve, azért írok, hogy szeptemberben megyünk Miskolcra egy lagziba, de nem tudom, ott alszunk-e vagy valami hasonló :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Kaqk: Szuper az új avatarod! Tényleg a szájpenész elmúlt?

Fleur:Mennyire megy az idő már túl vagy a felén :shock: :shock:

Sense: ????????

Viranka: Szerintem sem lehet tőle baja.Jövőhéten tuti megyek a dokihoz :wink:

Petra meg kiabál itt nekem hogy gaga és már rá is pattant a bilire.Fleur nekem sem tűri a bugyit :?
Szintén csak akkor van rajta pelus ha elmegyünk vagy alszik.Elég jól műkődik ez a bilizés :D

Orvos: Voltam ma és megnézte a CT-t szerencsére minden negatív de megyek további vizsgálatokra.Első sorban "limfödéma" vizsgálatra ahova kaptam is időpontot okt.15-re :shock: Utána vagy lehet előtte a tükrözések :evil: :?

Játszótér: Ahova járunk esténként, ott vannak nála kisebbek is és iszonyat ahogy fél tőlük.Visítva rohan felém ha az egyik csak hozzáér.Meg mindent elvehetnek tőle ő meg simán hagyja és persze utána sírva jön hozzám hogy elvették a játékát tehát abszolút nem védi meg magát mi lesz igy a bölcsibe? Mindenki letapossa mert ő nem az a verekedős fajta? És ha mondjuk valaki meglöki azt is simán állja és szintén sírva rohan hozzám.Annyira féltem emiatt :oops: :oops:

Vindo:Jó vezetést!

Kép

Kép
agica1126

Vindo: hát ez maradt, a fehér httér..vlami mást szerettem volna de csak feketét enged. :-( jó vezetést

Ágica: na az jó..de tovbbi vizsgálatok..:-( okt. időpont..:-( Köszi a szájpenész elmúlt..miután canasten oldattal dörzsöltem eki mindenevés után..hihetetlen de nagyon jól viselte..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!!

Írtam :arrow:

Vindó!!!
Szólj ha tudsz pontosabbat.... :)

ancsi26

Sziasztok!

Rövid helyzetjelentés:
Jól vagyunk, bár Viktorkára rájár a rúd mostanában. Ugye az álla, szerencsére gyógyul, már nem kell kötözgetni sem. És a kórházban kapott egy plüsscsibét is, annyira jól viselkedett... :D (csak hogy valami jót is halljatok az egészségügyről... :roll: )
Hétfőn belelépett egy darázsba + még aznap napszúrást is kapott...egész éjszaka hányt, remegett a láztól! :( Szerencsére már átment rajta a darázscsípés sem okozott a riadalmon kívül semmit.

Vasárnap voltunk F1-en (Vindo :lol: ). Na nem ám fizetősen, a domboldalról figyeltük az eseményeket. Viktorka viszont jobban élvezte a helikoptereket...

Vindo: az ilyen tengeri herkentyűs wc ülőkék egyik sem kompatibilis egyetlen wc-re sem. Viszont jó drágák! :roll:

A képek nagyon jók, Emma gyönyörű kislány!!!

Ha lesz időm oda is írok, vannak események...

Pussz!

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
timi26

Ágica! Hú, de sokára kaptál időpontot... :evil:

Timi! Jó lehetett! :)

mennem kell
hív...

Kép

Kép
regcsiken14

Hello lanyok!

olyan nagyon reg voltam! sokat dolgozunk ...
Linike meg nem beszel, csak nehany szot(40-50) mond kb fele angolul fele magyarul, a tobbit a sajat nyelven. a szobatisztasagot elkezdtuk,de sztem hanyagolni fogom, mert nem megy meg, a bugyit folveszi, de csak akkor szol ha mar pisil v elotte 1 masodperccel. amit hihetetle, h tud az a tanc: ugy riszalja magat, h ihajjjjjj
az evertekelon az oviba azt mondtak, h gondolkozzunk el rajta, h beiratjuk-e majd 1 ev mulva kb vmilyen tanciskolaba 8)
a hisztije is hihetetlenul nagy, ugyh megy a harc; dehat valoszinuleg minden oroszlan gyermek anyukaja tapasztalja, h ok a kitartas mintakepei! nade en is az vagyok, majd megirom ki nyer. egyedul folveszi a cipot, siman tud bmilyen papucsban szaladgalni, folveszi a nadragot (bar ez nem mindig sikerul) es leveszi a polojat. roviden ennyi- jah es annnyira nagyon cuki!!!!!!!!
dobok par kepet (amin mehecske, az az ovis anyaknapimusoros)
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Megvagyunk, csak ezermillió dolgom van. :D
A gyerekek jól vannak, Zsozsikámnak most jönnek a nagy örlői, egy kint van, egy áttörés közelben, és még 2 hiányzik. Emiatt rosszabbul alszik, kicsit nyűgösebb, amúgy nagyon anyás :D , és kis primadonna.

Mmarica! Nem kell ecsetelned az oroszlán makacsságát... :lol:
Linike annyira szép, szerintem Berciből is van benne pici :)

Én mei tai-ozok ezerrel, apa végre elkezdte a honlapomat csinálni. :) Csak alig van rá időm, lopom a perceket, mert persze a gyerekek az elsők. :D

Gegi mindenhol feláll, kész életveszély, és lépcsőt mászik! :shock:

Zsozsikám is jól van, egész nap kint rohangál, most éppen festünk 8)

Kép

A szobatisztaság talán elkezdett alakulni, már mondja ha kakil. Ez is valami. De persze Emmát, Zsófit és az összes ügyi babát meg sem közelítjük. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Marica :lol: :lol: végre jelentkeztél.
Már akartam neked privit küldeni.
Linike gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Mesi fehér pólóban festhet a lány :shock: 8) :lol:
cica ezt félmeztelenül szokta volt csinálni :lol:
Gegi mekkora már :roll:

Irina nagy kalappal mára

Vindo merre vagy?

KépKép
Kép Kép
l.móni

TALI

ALIG REAGÁLTATOK A KÉRDÉSEMRE. MÉG EGYSZER:

HÉTVÉGÉN VAGY HÉT KÖZBEN LEGYEN?
HÉTVÉGE: 15-16
22-23
29-30
HÉT KÖZBEN BÁRMIKOR

IDŐPONT NÉLKÜL NEHÉZ KALKULÁLNI :roll:

KÉRLEK JELEZZETEK VISSZA!!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak gyorsan L.Móni: nekem hétköznap is jó, amíg nincs suli, de előreláthatóan 19-től néhány napot Debrecenben leszünk. A többi szabad, a 29-30 nekem már nem jó.

Linike gyönyörű, Gegi-Zsófi páros szintén :D .
dettyk

Tali: Nekünk mindegy! (Nna, ezzel nem segítettem) :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!

Nekünk is mindegy de ha lesz akkor 15-16 ai hétvégén a 15ei nap :)
Hétköznap is szabadok vagyunk ált. csütörtökön van programunk,de az is rugalmas :)

KépKép
viranka

Móni!
Nekünk aug utolsó hétvégéje tűnik jónak.

Mesi!
De édesek! Micsoda combijai vannak Geginek! No és Zsofka nagyon komolyan csinálja! :)

Marica!
Linike kész kis hölgy! Nagyon bájos kislány! :) Jó, h benéztél!

Irina!
Hajrá!!!!!
Ma teljesen elfáradtam. Azt sem tudom, merre vezettem. Autók jöttek-mentek, kanyarodtunk, sebességváltás fel, vissza, sorompó, körfolgalom, hááát, nem egyszerű (nekem).

Gica

Kép
gica1

Móni: nekünk..mar ha sikerül összehozni akkor aug. utolsó hv-je jöhet szóba..

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, itt vagyok :D

De még csak most sikerült elaltatnom Rugót, és nyolc előtt kelt. Tegnap ugye egész nap nem aludt, csak este a kocsiban 15 percet, és reggel kilenctől este fél 11-ig húzta. Utána még kimentem tanulni, R. rosszul aludt éjjel, így hulla vagyok. Délelőtt levegőzés közben már szédültem, be is jöttünk úgy fél 12-kor. MOstanra kezdek helyre rázódni, de lépek is tanulni :roll: :?

Timi, nagyon irigyellek benneteket a Forma 1 miatt :D :oops:
Hát igen, a fene essen a dizájnos wc-deszkába, a végén venni kell egy 1000 ft-os műanyagot :lol: Pedig ez olyan szép :(

Irina, hajrá!!! Úgyis átmégy :wink:

Regina, majd írd le, mi volt a munkahelyeden :wink:

Ágica, ma voltál orvosnál, ugye??? :roll:

Zsozsi, Gegi aranyosak :D Emese, van elég megrendelés? Hogy megy a bolt?

Tali - sajnos nem tudok előre nyilatkozni :(

Rohantam is, este megint vezetek.
Szombaton haza kell ugranunk egy napra, vasárnap jövünk is vissza.

Dög meleg van itt.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ja, Gica, néha én sem tudom, hol áll a fejem. Tegnap nem voltam csúcsformában, hátha ma jobb lesz. Még az autópályás vezetés van hátra állítólag.
A fene essen bele.

Kép
vindolanda

Sense hol vagy??????????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni,

Nekünk inkább a hétköznap lenne jó, hétvégén örülünk, hogy együtt a család, meg a nagyik, de ha hétvégén lesz, egyenlőre mindegy, majd megoldjuk, hogy menni tudjunk.

Kép
Kép
nektarin

Dettyk: ne epődj meg ha a nagyfiad azt mondja ma hogy egy "néni" leszólította. ADebrecenben a nagyerdei jtszin láttammeg..tudtam hogy csak Ő lehet...de azért megkérdeztem h Bence-e...stb..De Ő volt! Szóval én voltam A "néni" :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, de jó :lol: :lol: :lol: !!!!! Ilyen kicsi a világ :D !!!!!!!!!
dettyk

Segítsen vki
Emma fürdés után ment pisilni, és isítva sírt és a nunijhoz kapott...nem is tudott pisilni, nem tudm mit érezhet hogy csíp, fáj...kicsit látom a nuniját pirosnak.
FElfázás lenne, szokott a kövön mezitláb lenni mert forró a kis lába...vagy a nyilvános wc-ből szedett össze vmit? bár mindig betakarom a wc ülőkét papírral..de felcsapódhat vmi..
mit tegyek r..first, sudocu, .....???????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nem tudom, mi lehet, biztosan csípte neki :( . Egyik ismerősöm ilyenkor kamillás ülőfürdőt szokott venni, de nem tudom, valóban jó-e, nem akarok butaságot írni...Sajnálom, remélem, gyorsan rendbe jön...
dettyk

Kaqk nálunk ilyenkor a hintőpor vált be. Vastagon szórt be a nuniját és úgy adj rá bugyikát. Holnap még rossz lesz neki de azért szép lassan javul.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi Móni! Már elaludt, de kipróbákjuk ha nem javul, ha éjjel rossz lesz....kiváncsi vagyok mikor fog pisilni..álmában, felébred, fog tudni, sírni fog... :cry: :cry: :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, Lányok!

Timi26: szegény drága Vikdan, örülök, hogy már jobban van!

Ancsi: és magatokról, pár kép? Kíváncsi lennék!

Mmarica: Linike gyönyörű, igazi hölgy már, és örülök, hogy élvezi a pre-schoolt.

Mesi: Gegi hurkincái, istenem! :wink:

A Timi és Vindo említette F1-ről jut eszembe, sajnos megbuktam ma rutinvizsgán, mondhatni hajszál híján, de elrontottam a szlalomot (és ott nem lehet korrigálni-megállni). De a fő baj nem ez, hiúsági szempontból sem érdekel, hanem 2 dolog: az idegesség fizikálisan jött ki rajtam, amúgy nem éreztem, ez lábremegésben nyilvánult meg meg görcsösségben, és ezzel sajna nem tudok mit kezdeni, olyan, mint a gömbvillám, jön-megy, befolyásolhatatlan. Érettségin majdnem emiatt buktam meg gépírásból (amiből végig jeles voltam), de aztán valahogy leállt a kézremegésem, és egy négyesig elvergődtem... szóval attól tartok, legközelebb is ez lesz a vizsgán. Pedig tündéri vizsgabiztosom volt, egy aranyos 70 körüli bácsi, tiszta Mándy Iván, még cigizett is. ;-) A másik az anyagi vonzat, egy rutinbukás 19 ezerbe fáj, mert utána ennyi összeg jön ki kötelezően (!) vizsgadíjjal, kötelező pótórákkal együtt. Hazafelé a buszon azon morfondíroztam, ezt a bölcsészkarokon is be kéne vezetni (a BME-n működik már), egy bukás 20 ezert kóstálna. Mindjárt nem jönnének vissza 4-szer egy félévben jegyet szerezni a diákok. :wink:

Amúgy már hányingerem van a melegtől, szó szerint. :roll:

Puszi, jó éjt mindenkinek, és köszi a drukkokat, az nagyon jó érzés volt, hogy ennyien gondoltak rám! :D

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?