A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ui: Kaqk: jobbulást Emmának!!!
Móni: nekünk inkább a hétvége jobb (aug. közepétől beszoktatás van a csanában és ez minden hétköznapra áll akkor), kvázi bármelyik, kivéve vagy a 29-et vagy 30-at.

Kép
Kép
irina

Halihó

Jól vagyunk...Pelus+ nadrág+ zokni volt rajta este h melegítse...
1 kor próbált pisilni ( nem a pelsuba, de nem mert :-( )
Aztn f7 kor minden gond nélkül..rengeteget.a wc-be..azóta meg pörög ezerrel.....mit adjak még neki..ugymond utkezelésnek??
van erre vmo homeos bogy is..vagy ha már jól van nem kell? ha nem fáj neki pisi közben akkor jól van, nem?

KépKép
kaqk
Debrecen

Ha jól emlékszem :oops: ma van Beatrice szülinapja :) :)
Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Sziasztok!!!

Fiam kezd nyöszögni, rohanok :D , csak hamar:

MESI,köszi a mei tai-t!! :D Annyira szuper, nagyon szép munka, nagyon kényelmes!!! :D Sok puszi érte Neked, s a kedves Mamának! :wink:

kaqk,jaj, édes kicsi Emma!Remélem minden oké lesz!++++

Irina,de nagyon aranyos vagy, hogy vígasztalsz a sok bömbölés miatt!Igen, igen, Boti is visított mindig ebben a harmadik hónapban...Bulcsi azért nem ilyen vészes, de vannak extra sírós napok:(Pocója fáj, de majdcsak jobb lesz :wink:

Boti hív :arrow:
kispocc

Viranka! Beatrice 19-én született. :D

Kispocc! Jaj, nagyon örülök!!!! Használjátok egészséggel!!! :D :D :D

Vindo! Mei tai beindult, rengeteg munka van vele. Jók nagyon a visszajelzések! :D Az egyik baba első használatkor már aludt is benne!!! :D

Gegi :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Kicsit be vagyok fordulva... tudjátok, miért... majd elmúlik, ha rendeződnek a dolgok.

Tegnapi strand nagyon jó volt, ma is mentünk volna, de kicsit fátyolfelhős és szeles... így nem jó fürdőzni. Talán holnap... Ma Apa is itthon, de ő is ideges egy munka miatt, tiszta lehúzás (lenne...)... :roll:
Na, mindegy, nem rontom a hangulatot...

Képek szuperek! :)

Tali: Nekünk nem az időponton fog múlni. De egyelőre semmit nem tudok igérni... Remélem... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Irina, nagyon sajnálom, tudom, milyen idegesítő tud lenni. Legközelebb már nem idegeskedsz annyira, és jobb lesz. Hülye szlalom :roll:

Emmának további gyógyulást :D

Emese, hú, ez jó hír :D Ügyesek vagytok :wink:

Most ennyire futotta. Rugó épp szétszórt egy fél zacskó müzlit, és szétszórta, most a földről csemegézik :? Megyek, intézkedem :arrow:

Kép
vindolanda

Irina: nekem is ilyen remegős volt a lábam....és akkor még tél is volt, hó, jég, és a lejtőt húztam..:-) de sikerült...nekem mikor ideges vagyok az segít: Kék az ég zöld a fű...ezt vagy 1000x .....:-) szépen beálla légzésem és megnyugszok. :-) Na majd legközelebb...én műszakiból mentem át 3.-ra. Nem tudtam miért kopog ael motor..amit mondtam ( mindenki azt mondta ) nem volt nekik jó. biztos vkit meg kellet húzni.- a 2.-nál vhogy nem érdekelt..majd 3.-ra ! :-)

Mesi: szupi h így beindultatok

Emma jól van. köszi. Pörög..én meg takarítottam..ügyes volt, jól eljátszott mellettem, néha segített.:-)
:arrow: ebédelne emma

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!
engem kreszből húztak meg 2* :) de nem igazán érdekelt :) aztán küldték a levelet toljam mán el a sejhajomat vizsgázni,mert már fél év eltelik lassan az utsó bukás után :) h. rutinon h. mentem át az egy naon jó kérdés :) forgalomvizsga után (ami csodák csodájára szintén sikerült) azt mondta az oktatóm v. kereteztessem be a jogsimat,v babakocsit vezessek :) akkor rohadtul nem érdekelt,nem akartam én vezetni apu erőltette :)
köv. vizsga előtt meg vegyél be egy sedatifot kicsit nyugodtabb leszel Tőle :)
jó utat szép időt,pihenjetek :)

Mesi!
de jó h. így beindult :) tegnap elfelejtettem megkérdezni Robit,ma norm. időben ér haza :)

Pocc!
Bálint mai napig emlegeti Tobit= Botit :)

Vindo!
rózsaszínű kislovam ha jól emlékszem krónikus drasztikusz hizstikuszban szenvedő Mirella hercegkisasszony volt :)
házzal h. álltok?

Debreceni csajok!
szállás,nem túl drágán,üdülési csekkes fizetés,utazóágyas szoba(lehet 1 szobás is nem zavar :) ) 3-4 éjszaka

:arrow: Míra zaklat :)

KépKép
viranka

Viranka, G. szülei vagy a Posta Hotelben (vagy mi a neve) aludtak Db-ben, vagy pedig itt a faluban (7 km Db.), ez utóbbiban fejenként 2500 körüli áron.

Ha jól emlékszem :roll: A gyerekek díjszabását sem ismerem, és az üdülési csekkre sincsen rálátásom.

Most gipszkartonozzák a galéria tetejét meg a nappaliét (olyan magasított lesz, és a két szoba fölött lesz egy galéria). Az ablakok a következő lépés, talán jövő héten. Aztán a fűtés :roll:

De aug. 20. körülre hónapokkal előre elfogynak a helyek. Itt a faluban tuti van.

Kép
vindolanda

A Posta Hotel az olcsóbbak közül való. Egyszer huszadikára kerestünk szállást a rokonoknak, és már csak ott volt.

Itt meg nálunk egy szoba 5000 körül van, abban két nagy ágy. A pótágyakat szerintem meg kell beszélni velük :roll:

Kép
vindolanda

Irina!
Sajnálom a rutint. :( Legközelebb!

Vindolanda!
Szépen alakul az a ház. De jó!Sokat számít, h van egy kis segéderő. :wink:

Regi!
Fel a fejjel!

Kaqk!
Örülök, h Emmácskával minden rendben! :)

Viranka!
Debrecen az uticél?

Kispocc!
Nemsokára túllesztek Bulcsival is a nehezén!

Mesi!
Tök jó, h pozitív visszahangja van a meitaiozásnak! Ez azért nagy lökést tud adni! :)

Ma is vezettem. Kicsit lekonyultam, mert a forgalmi helyzetekben tökre leblokkolok, csak kapkodok össze-vissza. A felét a történéseknek meg nem is látom, mert el vagyok foglalva a váltással, fékezéssel, kumplunggal.

Most megyek, mosogatok stb
Gica

Kép
gica1

Vera: igen, 20ára már nem lesz könnyű helyet kapni..van hogy egy évvel előre lefogalják. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, megint kifogtam egy nem-alvó napot :roll: :?

Gica, ha iszok egy pohár kólát, jobban tudok figyelni. Hiába na, két éve fáradtak vagyunk folyamatosan :wink:
Bele fogsz jönni :wink:

MOndom ezt úgy, hogy a múlt héten majdnem nekimentem egy trolinak :D De mióta kólázok előtte, összeszedettebb vagyok.

Kép
vindolanda

Vindo: troli, kólázás :-)

Gica: Vindonk igaza an..és te ráadsul dupplán fáradt...kitarts..fog az menni

KépKép
kaqk
Debrecen

Jövök képekkel:

Íme az új frizu
Kép
Kép

Locsolás közben nagy a jókedv, bár utána mindig átöltözés következik
Kép

És néha meg is szomjazik közben
Kép

Belelógott a fejébe egy csap
Kép

A gipszkartonos srác biciklijén egy órát ült a tűző napon, közben a járókelőknek integetett
Kép

És ilyen pofákat vágott közben

Kép

Na, elzártam magamat :wink:

Kép
vindolanda

Irina! Neked még akartam írni, hogy a Sedatif PC csodákra képes! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Ááá. Rugó kiégetett egy biztosítékot a kocsiban :shock:

Berohant a kocsiba egy fémdarabbal a kezében, kikapta a GPS-t a töltőről, betette helyére villámgyorsan a fémet. Pukk, a rádió el is hallgatott.

Gábor most cseréli a biztosítékot :shock:

Kép
vindolanda

Holnap utazunk haza, de így még el tudunk indulni :wink:

Kép
vindolanda

Rugó: a kis műszaki ....:-) Jók a frizu képek..az ucsó a kedvencem..olyn édi pofikat vág!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó utat Vindo!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Én is azért tűntem el, mert mindig van valami esemény. Ma de vetélkedős programunk van, aztán meg megyünk Egerbe, anyuékkal lakás csere lesz 1 hétre.
Azért gondolom jövök néha, de jövő hét végéig el leszünk foglalva. :)

Puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!!!

Hát akkor magunkról pár szót.... :) :)

Köszönjük az érdeklődést,jól vagyunk,élvezzük a nyarat!! :)
Most is anyukáméknál vagyunk már vagy két hete...bérházban kibírhatatlan a meleg!!
Július elején voltunk Bulgáriában nyaralni,múlt héten meg a Balcsin voltunk 5 napot!!
Most augusztus 17-én is megyünk még a Balcsira 4 napra. :)

Molli:
Hát ez a csaj egy nagy csibész lett!!! :D :D
Hihetetlen jó pofa,állandóan vigyorog,szinte mindent beszél már!! :D
Szobatisztaság terén hol így hol úgy állunk...ha nincs rajta pelus akkor szinte mindig szól pisinél is meg kakinál is,ha van rajta akkor vagy szól vagy nem!!Még nem mertem pelus nélkül vinni sehova!!
De majdcsak eljön ez az idő is!!
18 foga van kint.
Az alvókája remek....estétől reggel 9-9.30-ig durmol,majd délután kb.fél 2-től 5-fél 6-ig!!! :D :D
Cumi még van.
És nagyon eleven,nagyon odakell rá figyelni....szó nélkül elrohan és ha látja,hogy futok utánna visszanéz,vigyorog és fut tovább!! :twisted: :twisted:
A Balatonba is simán berohant.... :? :?
Egyébként egy megfalnivaló,édes,tündéri kicsi bogár!!!!! :D :D

Melitta:
Hát mostanában nem vagyunk jóban!!! :? :?
Mióta vége az ovinak egyre jobban tudja feszíteni az idegeimet!! :(
Olyan dolgokért tud nyígni,hiszti,hogy néha azt hiszem ez nem is az én gyerekem!!! :?
Mollival is sokat kötekedik,bár ugye már Molli sem hagyja magát...ebből aztán vannak visítások!! :evil: :evil:
És akkor tegyél igazságot..... :?
Néha komolyan gondolkodom,hogy elviszem valamilyen orvoshoz,annyira kitud magából kelni! :( :(
Amúgy meg annyira komolyan tud gondolkodni,annyira értelmes kis kölyök,olyan dolgokról lehet vele beszélgetni,hogy hihetetlen....de ezekkel a hisztikkel kikészít néha!!
Remélem az ovi megint helyrerázza kicsit!!

Én befejeztem a tanfolyamot...de sokat kellenne még tanulni továbbképzések útján...talán majd ősszel!!
Meg a két gyerek mellett elég húzós a körmöket csinálni.
De majd csak lesz valami!!

Fényképeket most nem tudok rakni,mert a mi gépünkön vannak,de majd ha hazamegyünk rakok párat!!

A topik babák egytől-egyig csuda helyesek és iszonyatosan gyorsan nőnek!! :D :D
Nagyjából képben vagyok,de sokszor nincs időm csak olvasni...bocsi érte!! :oops:

Szép hétvégét mindenkinek!!! :)

ancsi26

Sziasztok!

Életjel rólunk...

Jól vagyunk, Dorkát 2. nekifutásra, a fellebbezés után végül is felvették bölcsibe. Ráadásul Silka Lizijével ugyanabba a csoportba járnak majd (csak másik "fél"-csoportba, mert a 28 fős csoport ketté van osztva, 2-2 gondozónővel). Vittük Dorkát a szülői értekezletre is, és már akkor alig tudtuk hazahozni, annyira élvezte a játékot a gyerekekkel az udvaron (míg tartott a szülői, Apával kimentek az udvarra játszani). Remélem, ugyanilyen lelkes lesz akkor is, ha majd minden hétköznap megyünk.

Már egészen hozzászoktam a gyereknevelés-munka-háztartás témához, igaz, vannak néha nehezebb (túlórázós) időszakok. Jelenleg a nagyis módszer (többnyire ők vigyáznak Dorkára, míg dolgozom) nagyon jól működik. Bár látom, hogy néha eléggé kifáradnak egy nap végére, mire hazaérek.

Voltunk 1 hetet Horvátországban családdal, ismerősökkel; nagyon jól éreztük megunkat. Dorkát nem igazán lehetett a tengerből kicsalogatni, élvezte a lubickolást, pucérkodást, homokozást....
Készülünk majd a Balcsira is, már nagyon várjuk!

Az elmúlt 1-2 napban viszont elég nyűgös a Drágám, most jönnek az utolsó rágófogak (a 4-ből 3 áttört végre).

Gratulálok a szobatiszta vagy majdnem szobatiszta babákhoz, csak ámulok és bámulok! Nálunk kicsit megakadt a folyamat (pedig anno nagyon jól indult), ill. vannak hullámvölgyek, de abban bízom, hogy a bölcsiben ellesi majd Dorka a nagyobbaktól. Addig is azért próbálgatjuk a dolgot, de kb. hasonló a helyzet, mint Ancsiéknál (ha nincs Dorkán pelus, általában szól, megy a bilire, ha pelusban van, nem szól).

Móni, gratulálok a költözéshez! Mesinek meg az új business-hez! Remélem, bejönnek majd a számításaid!
Nektarin, gratulálok a kistesóhoz!

Kép
dotildi

Visszalapozatam jópár oldalt. Nagyon édesek a gyerkőcök, hihetetlen, mennyire megnőttek már :D Nem semmi, hogy Gegi már feláll :shock:

Írok odaát is.

Kép
dotildi

Viranka, nem vagyok nagy szakértője a szállásoknak itt Debrecenben, ez talán jó lehet, bár az árait még nem tudom, hogy mennyire jók, de üdülési csekket is elfogadnak:
http://www.szallasguru.hu/Campus-Hotel-Debrecen
dmaggie

Sziasztok!

Hol van mindenki????

Ancsi de jó, hogy írtál magatokról :lol:
Várjuk a képeket :lol:

Dotildi még a végén minden eltünt topiklakó bejelentkezik :lol:
Majd tegyél nyaralós képeket :lol:
Az jó, hogy tetszik neki a bölcsi.
Szerintem könnyen meg fogja szokni mert már tudja, hogy úgyis jössz a nap végén :D

Vindo Rugó sorozat :lol: :lol:
Jó utat, ámbár lehet már vissza is jöttetek :D

Irina én vezetésből buktam.
A következő sikerül :wink:

Regi nem rontod a hangulatot.
Gyere és írd ki magadból.
Mi elolvassuk.

:arrow: mert büdi jön a lány felől

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello

Dotildi..üdv itt újra...képeket kérünk..bölcsi..most még Emma is várja..remélem a lelkesedés nem hagy alább...:-)

Ancsi képeket!!:-)

Iszonyat meleg van....:-(
Mi de-t bicóztunk..most láttuk h klaszz biciklis utk vannak a városban..kevés..de már van..remélem folyamatosan bővül a hálózat...sokan cangzunk..de így vasárnap de-t szupi..sehol senki, se autó, se bico, se gyalogos..:-) szupi..templomban is voltunk..de még ott is meleg volt..:-( Emma bejárt mindent..most nem volt játszótársa.:-(
gyors ebéd és alszik is.

:arrow: enni

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Mi eseménydús szombat után pihenünk :)
Szombaton mentem volna Dédiért...kocsi nem indul :evil: hülye kerregő hangot adott,önindító bekakkuk :evil: :evil: aztán gyerekszoba robbantás,miközben míra szögbe lépett,de. elég érdekes volt.míra mindenért ugráltatott,mert lerokkant(tetanuszt nem kapott,mert a 3éves oltás védi állítólag,az ügyelet szerint)B. egész de. visított :evil: már vártam mi lesz a 3. csapás 8) Míra este hányt :evil:
mert elfelejtette mondani gyerekdélutánon rengetegett evett én meg tömtem h. egyen...
ma meg pihenem ennek hatásait :) :) Dede lába jól van :) B. sem visított csak néha :) :) s közben megsülök :) :)

:arrow: már zaklatnak :)

KépKép
viranka

Helló, lányok, most csak ennyi: holnap indulunk a Balcsira, szombaton jövünk! Addig is gondolok Rátok! ;-)
Puszi!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Irina jó utat nektek.
Kérünk majd sok-sok képet :D

Viranka ti sem unatkoztok az tuti :D

Tegnap este grilleztünk. Nagyon jó volt. Cicus is élvezte a húst meg csak falta be :D

Alvás: Gréti nem hajlandó aludni a szobájában. Mélyen, édesen alszik. Egyszer csak felsír, hív. Átmegyek, bújik, visszaalszik. 30 perc múlva ugyan ez a szitu. Ha meg lent alszik a nappaliban 7-1/2 8-8-ig. Ébredés nélkül. Nappal szoktunk a szobájában játszani, mikor ideköltöztünk aludt pár éjszakát a szobájában és nem volt gond. Nem tudom mi ez. Miért csak lent akar aludni. Tippek???? Lehet a meleg???

:arrow: Z. indul dolgozni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Tegnap délután érkeztünk haza, de kipakoltunk,angolra mentem,aztán meg G.lefoglalta a gépet, így már nem sikerült bejelentkeznem :roll:

A hazaút elég jól jött ki, nem sírt Rugó, odafelé és visszafelé is bealudt a kocsiban 8) Az éjszaka viszont elég gázos volt, vagy négyszer kelt fel sikoltva. Abban a szobában, ahol alszunk, redőny van. Ha lehúzzuk, R. nem lát semmit, megijed. Ha felhúzzuk, hatkor a pofánkba süt a nap, így felébred :shock: Éjszakai lámpát meg nem vittünk :x

A rokonokat sikeresen bejártuk. Most nem is voltak annyira fárasztóak.

Szegény G. nem feküdt le az éjjel. Valami webáruházzal ügyködik, és a megrendelő állandóan variál, mindig új meg új dolgokat akar. Állítólag ma felhívja őket, és vagy visszamondja az egészet, vagy elfogadják a dolgot jelen állapotában. Na, majd meglátom, mi lesz :roll:

MInden esetre ez nem magyarázza meg azt, hogy miért kell reggel hétkor hosszan próbálgatni egy susogós anyagból készült nadrágot az ágy mellett :roll:

Fel is keltünk rá persze.

A megkerülteknek üdvözlet (Dotilldi, Ancsi).

Móni, mi még egy ágyban nyomulunk (igaz, nincs is sajátja), így nem tudok mondani semmi okosat. De velem általában jól alszik, ma sem ébredt fel. Persze vannak rossz napjai,akkor szívunk :roll:

Irina, Jó utat.

Most ennyire futotta :roll: :arrow:

Jövök majd. V.

Kép
vindolanda

Esik az eső, de alaposan 8) 8) 8) 8)

Kép
vindolanda

Vindo küld erre az esőt! Kérlek :D
Párod nem irígylem de sajna ismerős a helyzet. Z.-t is szokták szivatni :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, az áram meg kimaradozik. Pont, mikor Rugó Az ördög jobb és bal kezét nézné :roll:
Mindig sírás van :roll:

Kép
vindolanda

Az előbbit igazából egy órával ezelőtt írtam, addig nem volt áram. Szegény Rugó kikészült :roll:

Na, hozok még neki mákos kalácsot :roll:

Móni, küldöm én :wink: Keletről jött az eső, így mehet felétek :wink:
De mintha eloszlottak volna a felhők. Egy félórát esett azért, elég jó volt.

Megyünk majd a postára, százasba :roll: 8)

Kép
vindolanda

Blogolás befejezve :arrow:

Fel is kell öltöznöm, még pizsamában nyomulok, így nem mehetünk babakocsizni :arrow:

Kép
vindolanda

hali
Mi is megvagyunk
Reggel olyan jó volt a hűvös levegő, eső...de csak 10 ig ..se ..tartott..már megint dög meleg van...upsz jut ezembe teregetnem kell..... :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Esőőőőt én is kérek!

Jól elmaradtam,bocsi... :oops: :oops: De barátnőmékkel mászkeráltunk össze-vissza. Reptér szombaton,nagyon jó volt! Bár az én fiaim maradtak volna még, 3 órát voltunk kint,a b.nőmék gyerekei nem.Tegnap meg lovardába sétáltunk el,az is nagyon jó volt. Igaz lányos buli volt,apák nem jöttek 8)

Lehet a meleg a baj Móni. Az én törpéim sem nagyon bírják,meg én sem 8) Domi is felébred hív,kér inni,mert szomjas forgolódnak meg ehhez hasonlók,amúgy meg tökre jó alvók hidegben. Télen meg majd vissza sírjuk a meleget :lol:
varga tünde

Lányok, itt most az idő olyan, mint egy pálmaházban :shock: :shock: :shock: MIndenkiről szakad a víz, nagyon komoly párás meleg van. Gáborral konzultáltam, és azt mondta, Db-ben csak egy kicsit esett. Itt méteres tócsák voltak reggel, de kibírhatatlan fülledt az idő most.

Voltunk a postán, a százasban, a kínaiban, meg megálltunk egy zöldségesnél, vettünk szedret meg szőlőt. R. még nem evett szedret, de nem is fog még sokáig, úgy látom, nem tetszik neki. Így betermeltem 8)

Indulás előtt legalopozott fejjel a lépcsőn :roll: :?
Szerencsére csak egy kicsit ütötte meg magát, inkább a sárba huppant a kő alatt.

Nagyon rossz passzban van tegnap délután óta, rettenetesen fáradt, de nem aludta ki magát. Most kidőlt negyed egykor, én meg ebédelek éppen.

A meleg biztos bekavart neki is.

Tünde, hogy állsz a csigákkal? :wink: :D
MIt csináltatok a reptéren? Nézelődtetek?

Mi ma a lovasrendőröket csodáltuk meg, szembe jöttek, mikor babakocsiztunk :roll:

Na, odateszek egy adag mosnivalót, aztán angolozok :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: hu akkor nem jobb az idő nálatok sem eső után :? ilyenkor nyáron repkendek a repcsik.meg ugrálnak az ejtőernyősök,meg vitorláznak stb. ez egy nagyon nagy füves placcos repcsitér. volt bőven hely ahova lepakolhatunk. fociztak a fiúk,meg csomóan ejtőztek,így volt mit nézni.integettek mikor felszálltak a repülővel,tiszta izgi volt.aztán a fejünk felet ereszkedtek,látták ahogy leérnek.volt sikongatás.árnyék is volt nekünk így nem sütött meg a nap minket. aztán bicikli versenyeztek ki ér előbb oda-meg vissza. ja meg két őzike is elfutott elöttünk vagy 6 méterre.a bokorban voltak megijedtek a fiúk sikongatásától :lol: aztán haza felé egy vad nyulat láttak,meg verseny haza felé.szerencse,hogy az út a mi utcánkba ér ki,így előre mehettek a fiúk,élvezték a szabadságot,mi meg jót beszélgettünk. :) mire mi haza értünk addigra már ők hűsöltek :) Még szerencse,hogy nem lett baja Rugónak.Szegényke biztos megijedt ő is.

Jaj elfelejtettem a csigákat,háttt van bőőven! de a barátnőmék halai csócsálják őket,így én szedek nekik ki,ők meg etetik a halakat vele :lol: :lol:
varga tünde

Most van időm,és nézhetek filmet.. Írj nyugodtan Vindo! Amúgy jó angolozást!

Lányok milyen volt a H.P??
varga tünde

Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám, csak itt a komoly gyereknevelési feladatok lefoglalnak :) De, ennek eredményeképp Fruzsi hízott egy hónap alatt 800 grammot, ezzel elégedettek voltak, Zsófi pedig nappalra szobatiszta lett, csak alváshoz kell neki pelenka, de néha éjjel is szól, illetve megtanult egyedül elaludni :lol: :lol: :lol: Most úgy néz ki a fektetés, hogy felkíséri valamelyikünk a szobájába, kéri a hóemberét, a Buksit, a takarót, kér egy puszit, és integet, hogy szia (sőt, tegnap Apának azt is mondta este, hogy jó utat :lol: ) El sem hiszem, könnyebb lett az életünk ám sokkal! Most este negyed tíz-fél tíz fele lefektetjük a gyerekeket, és reggelig nyugi van. Zsófi hét-fél nyolc fele kel, Fruzsi nyolcig egy mukk nélkül alszik :)

Na igyekszem újra itt lenni 8)
Vendég

Halihó mi is megjöttünk a nyaralásból, nagyon jó volt, csak rövid :(
Remélem a képek majd magukért beszélnek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Nagyon jók a képek!!!!! Szépek vagytok Heni!! :)
varga tünde

Hú, kicsit eltűnök, aztán mennyi minden történik!!!

Heni, szépek vagytok! Péterke még mindig nyakláncban nyomul? :wink: De irigyellek benneteket, mi még sehová sem jutottunk el idén nyáron :roll:
Meg lehet, nem is fogunk.

Tünde, akkor volt látnivaló :D
Akkor van helye a csigáknak:)

Az integetésről jut eszembe, hogy R. mostanában minden autónak integet. Ez ám a jó dolog a 47-es főút mellett :lol:

Panndi, micsoda leányaid vannak 8)

Megyek vissza, készülök a laborra, az angolos lánytól kaptam egy cd-t, szövegértést gyakorolok :arrow:

Hörcsög egy hete nem jelentkezett be :shock:

Kép
vindolanda

Aztán ahogy itt ragadok a gép mellett, megint elmentek :roll:

Valahogyan soha nem a többiekkel egy időben kerülök a gép elé. Sajátságos életritmussal bírunk Rugóval.

Kép
vindolanda

Köszi Tünde, köszi Vindo:-) nyaklánc megint visszakerült és sokkal jobb a fogzás vele:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni szuperek a képek :lol:

Tündi a reptér nagyon jó lehetett. Gréti is tuti élvezné :lol:

Vindo én vagyok :D

Ezeket most csináltam haramiámról

Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gréta vizesen is aranyos :D

Rugónak még mindig 16 foga van :roll:

Ellenben van egy harci sérülése a homlokán meg a szemöldökén, a lépcső lenyomata :roll: Máskor jobban kell figyelnem. De mindig olyan kis türelmesen megvárta eddig, amíg leviszem a babakocsit. :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?