Sziasztok!!!
Hát akkor magunkról pár szót....
Köszönjük az érdeklődést,jól vagyunk,élvezzük a nyarat!!
Most is anyukáméknál vagyunk már vagy két hete...bérházban kibírhatatlan a meleg!!
Július elején voltunk Bulgáriában nyaralni,múlt héten meg a Balcsin voltunk 5 napot!!
Most augusztus 17-én is megyünk még a Balcsira 4 napra.
Molli:
Hát ez a csaj egy nagy csibész lett!!!
Hihetetlen jó pofa,állandóan vigyorog,szinte mindent beszél már!!
Szobatisztaság terén hol így hol úgy állunk...ha nincs rajta pelus akkor szinte mindig szól pisinél is meg kakinál is,ha van rajta akkor vagy szól vagy nem!!Még nem mertem pelus nélkül vinni sehova!!
De majdcsak eljön ez az idő is!!
18 foga van kint.
Az alvókája remek....estétől reggel 9-9.30-ig durmol,majd délután kb.fél 2-től 5-fél 6-ig!!!
Cumi még van.
És nagyon eleven,nagyon odakell rá figyelni....szó nélkül elrohan és ha látja,hogy futok utánna visszanéz,vigyorog és fut tovább!!
A Balatonba is simán berohant....
Egyébként egy megfalnivaló,édes,tündéri kicsi bogár!!!!!
Melitta:
Hát mostanában nem vagyunk jóban!!!
Mióta vége az ovinak egyre jobban tudja feszíteni az idegeimet!!
Olyan dolgokért tud nyígni,hiszti,hogy néha azt hiszem ez nem is az én gyerekem!!!
Mollival is sokat kötekedik,bár ugye már Molli sem hagyja magát...ebből aztán vannak visítások!!
És akkor tegyél igazságot.....
Néha komolyan gondolkodom,hogy elviszem valamilyen orvoshoz,annyira kitud magából kelni!
Amúgy meg annyira komolyan tud gondolkodni,annyira értelmes kis kölyök,olyan dolgokról lehet vele beszélgetni,hogy hihetetlen....de ezekkel a hisztikkel kikészít néha!!
Remélem az ovi megint helyrerázza kicsit!!
Én befejeztem a tanfolyamot...de sokat kellenne még tanulni továbbképzések útján...talán majd ősszel!!
Meg a két gyerek mellett elég húzós a körmöket csinálni.
De majd csak lesz valami!!
Fényképeket most nem tudok rakni,mert a mi gépünkön vannak,de majd ha hazamegyünk rakok párat!!
A topik babák egytől-egyig csuda helyesek és iszonyatosan gyorsan nőnek!!
Nagyjából képben vagyok,de sokszor nincs időm csak olvasni...bocsi érte!!
Szép hétvégét mindenkinek!!!