A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata erről a kocsiról :?:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8
Nekem nagyon szimpi!
Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti

Nekem is 2 fiam lesz és pont emiatt nem szeretném majd úgy nevelni őket,hogy ne legyenek önállóak.Nem bántani akarom a kedves mamát,de én sajnos ilyen hülyebogár vagyok,hogy szeretek mindent magam megoldani.Ha nem megy,akkor nem szégyellek segítséget kérni,de kicsit kiakaszt,hogy ő már most úgy készül,hogy tutira nem fogjuk tudni nélkül ellátni a gyerekeket(mert képtelenek vagyunk rá).Ő egy igazi mártír típus amúgy.Én meg úgy gondolom,hogy nem alapozhatok arra,hogy majd mindig vki rajtra készen áll nekem.Szerinte sétálni sem tudok majd,csak vele.
Az anyukám miért nem nyomul az öcsémékre?Pedig sokkal közelebb laknak egymáshoz.Mégis megvárja amíg kérik és nem telepszik rájuk.
Nem hangolom amúgy a pasim a mama ellen,mert én is rá leszek szorulva,csak kicsit frusztrál,hogy úgy kezel bennünket,mint a gyerekeket.Ráadásul szegénykém mindig mindenen sír.Én meg nem vagyok ennyire érzelgős(még egyelőre).A vesetágulatunkat is úgy kezeli,mintha már temetni kéne a gyereket.Még nekem kell nyugtatnom őt.Bocs hogy hosszú lett,de jólesett kiírni kicsit.
Vendég

Riddencs
Pécsen nincs dokink,az arany doktor nézte most őket és nagyon alapos és normális volt.Minden kérdésemre választ kaptam.Én bírom az öreg dokikat,mert könnyebben megnyugtatják az embert.

Tünci
Sajnálom ahogy a Vargával jártál.Én csak jót tudok róla mondani.A modora kicsit nyers,de uh-ban szerintem jó.(a dokim szerint is)Amikor a barátném a 2. lányát szülte (farosan) és kicsit elkezdett hisztizni,a Varga volt az ügyeletes és úgy rászólt,hogy csak nézett.Akkor szarul esett neki,de utólag azt mondta,hogy pont az kellett neki,hogy észhez téren.

Fanni
Sajnos nem tudom milyen a babakocsi,de vki korábban már nézte azt hiszem.Az ára nagyon meggyőző.
Vendég

Banika :P
Igen, jó az ára és élőben is láttam, próbáltam. Nagyon könnyű tolni és fordítani és nálunk az ajtón is befér :D Szerencsére nem kell lépcsőznöm. És egy pillanat alatt össze lehet csukni :D

Megértem, amit írtál. Én is először egyedül -mármint a férjemmel kettesben- szeretnék boldogulni, s majd csak akkor hívok segítséget, ha már kialakult a "rend" és ÉN mondom meg, hogy mit és hogyan kell. Ha szülő az elejétől segít, akkor az az ő "rendje" lesz, s ugyebár ezeknek a piciknek a szülei mi volnánk... s szeretnénk is lenni és gyakorolni ezt a szerepet :) Szóval csak eréjesen és ügyesen, még most az elején kell ezeket tisztázni, hogy később ne lehessen belőle -még nagyobb- sértődés...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, ez a kocsi újszülöttkortól jó?
Vízszintesre lehet dönteni az ülést?
Vendég

Sziasztok,kicsit el voltam tűnve,sajnos anyóstéma miatt,Banika nagyon megértelek,én nagyon kivagyok most készülve csak nem akartam a hangulatot rontani,anyósom nem értem miért nem tud elfogadni évek óta,aranyos nő a maga módján vagyis a kisfiával,de engem igy úgy piszkál,és szegény apa nem veszi észre milyen ,elfogult meghát vele tünemény,na mindegy annyira bekavart,hogy így pocakomban a két kis drágámmal el akartam költözni anyukámékhoz :cry: :cry: :cry: mostanra már megbeszéltük a dolgot a apával,de tudom még nincs vége az anyóstémának,na mindegy.
Juci Boldog fél éves szülinapot a kis hős csajszikáidnak :D
Fanni én is láttam ezt a babakocsit,tényleg nagyon jól kezelhető csak lehet hozzá kapnia kiegészítőket is?mi maradtunk a bergonnál,beleszerettem a nagykerbe az új mintázatú kisvirágos verzióba,és szép narancssárga nagyon bejön,pár hét és megvesszük.
Tonti nagyon édesek a gyerekek,hogy nőnek.
Riddencs gratula a vegyespároshoz :D
s.Csilla a vérvétel szerintem is kamu,de az uh.jó ,nyugi minden oké.az egyik lányunk nekünk is jázminka lesz évek óta imádom ezt a nevet :D
hétfőn elmegyünk 4D.re megpróblok majd feltenni képet,remélem már van arcocskájuk :D meg végre tudunk a nemek terén fixálni,mert a március 30.lévő bababörzén minden meg szeretnék venni.

lanyané

sziasztok!!!

Fanni!Nekem is tetszik a babakocsi és árban is megfelelő!Én eldöntöttem ,hogy csak akkor veszünk meg mindent ha már megszülettek :oops: Persze a babarucikat meg a tisztálkodási szereket azt beszerezzük előbb :D Majd apa megveszi és mire haza jövünk a korházbol addigra meg lessz minden.Legalábbis bizom benne :D

Lányok!Háziorvoshoz muszály menni?És ha igen,hány hetesen?
Ja és most már látszik a pocim ruhában is.Viszont hizni nem hiztam :? De akkor vajon rendesen fejlődnek a babok? :roll:
s.csilla

Kép dobok egy képet rolunk
s.csilla

ez a kép tavaly augusztusban készült.Akkor még jo husban voltam :lol:
s.csilla

Luca :P
Szemre igen, vízszintesig, de állítólag van egy 5-10%, ami hiányzik a teljesen vízszinteshez. Az van ráírva, hogy újszülött kortól, s szerintem azt a néhány százalékot megoldom úgy, hogy alájuk teszek egy kis takarót, s ahol alacsonyabb a kocsi, ott duplán hajtom...

Lanyané :P
Engem szerencsére teljesen elfogadott az Anyósom... de amíg össze nem házasodtunk, addig sokat harcoltunk. Fájdalmas idők voltak, de most már bizony sokszor inkább mellém áll bizonyos kérdésekben, mint a fiához, szóval igazságos és szeretnivaló. De ezek szerint mázlim van :roll:

Csilla :P
Nálunk is a férjem veszi majd meg a kocsit, ha megszületett a két egészséges kisporonty... Csak kinézni volt muszáj együtt...
Nem tudom, miért fogytál a képhez képest, nagyon csini voltál.
Az nem baj, hogy a babáktól még nem híztál... jön az majd később...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Maminti,
Nagyon szépek a gyerkőceid! Azok a pajkos kis vigyorok! :lol:

Tontica,
Tündériek a te gyerkőceid is! :D Még még képeket!

Riddencs,
Gratula a vegyespároshoz!

Csilla, Banika
Örülök, hogy minden rendben a babókkal!

Lanyané,
Sajnálom ezt az anyós témát! De az jó, hogy sikerült megbeszélned a pároddal!
Szerencsére az enyém rám hallgat! Mondjuk nekem nincs túl szoros kapcsolatom az anyóssal, nem is nagyon ismerjük egymást. A párom sem jár hozzá túl gyakran, így igazából nem tudom milyen. Azt már megmondtam a páromnak, hogy nálunk is úgy lesz, hogy ha kérem akkor jó lenne ha tudna segíteni, de azt sem akarom hogy állandóan ott legyen.
Várjuk a képeket! Kíváncsi vagyok mit mondanak a nemeket illetően! :wink:

Csilla,
Szerintem muszály menni háziorvoshoz, mert a kiskönyvben ott van ez a rész, és ki kell tölteni, meg EKG-ra is! Én pl. még csak most voltam.
Ja, attól mert nem híztál kilóban, még fejlődnek a babák, nyugi. Csini vagy a képen! :wink:

Fanni,
Nem akarok beleszólni, de azt azért ne felejtsd el a kocsi vásárlással kapcsolatban, hogy amit most kinéztél, egyáltalán nem biztos hogy majd akkor is lesz amikor szülsz. Én amikor néztem az outlet weblapot, akkor ez még nem is volt fent. Úgy tudom rengeteg dolog a Brendonból való itt, és csak bizonyos készlet van. Ki tudja lesz-e később.
És már más bolt esetében is tapasztaltam, hogy amit kinéztem a következő héten már nem volt, és idő mire beérkezik, mert az ikres kocsiból nincs túl nagy készlet sehol.
Bocs tényleg nem okoskodni akarok, ez az én tapasztalatom! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Anyukák,
Szeretnélek benneteket megkérdezni szivacs kontra kókusz matrac ügyben!
Mi a véleményetek, tapasztalatotok ez ügyben, nektek milyen van?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni, Rebének igaza van, Outlettel kapcsolatban. Brendon kifutó termékek vannak a készlet erejéig, ha szerencséd van éppen lesz, ha nem, akkor :cry: És sok helyen kb. 6 hét mire megrendelik az ikerkocsit és megérkezik. Bár az első hat hétben úgysem viheted ki, szóval belefértek.

Lanyané, sajnálom anyós dolgot :cry: Jó, hogy meg tudtátok beszélni pároddal, de akkor gondolom még számíthatsz pár menetre :? Pedig nem kellene idegeskedned most.
Én sosem felejtem el, mikor bejelentettük a lombikot, akkor azt mondták, hogy nem lesznek normálisak a gyerekek, mikor sikerült, akkor anyósom azt mondta, hogy ne örüljek, mert még bármi lehet...
Bírom az ilyen pozitív emberkéket...De hát, ahogy anyukám mondja,
ki mit szakít, azt szagolja és hát a Páromhoz tartoznak, akit meg szeretek. Különben sem anyóshoz mentem hozzá, de legközelebb csak árvával kezdek :lol:

Egy kép rólunk, ne csak mindig melegítőbe legyek... :wink:

Kép Meiszter lányok

Szép hétvégét!

Puszi!

Judit

jucicuki

Rebe!

Kókusz. Antiallergén, jobban átmegy rajt a levegő, mi ezért döntöttünk mellette. Illetve ki lehet simán zuhanyozni és nyáron hamar megszárad a napon.

Judit

jucicuki

Nekem is azt mondták ijesztgetősebb rokonok, hogy ne vegyek meg előre kocsit meg kiságyat.
De mivel használtan vettem a kocsit, nem mondhattam, h majd fél év múlva megyek érte :lol:

Persze azért vártunk egy jó ideig, nem 10 hetesen vásároltam :D

Anyóssal én sem voltam jóban, vagyis nem tudom miért de nem szeretett. Mostanra ez megváltozott. Nagyon örül a piciknek is. Habár ő a (mostoha)anyósom, m a párom anyukája meghalt és én nem is ismertem őt.

szanet

Fanni
Igazuk van a lányoknak a babakocsival kapcsolatban.Nem biztos hogy lesz később.Pláne nem ennyiért.

Rebe
A kókuszmatrac most anyák lapjás kuponnal csak 5000 a brendonban.60x120-as.Mi is szemezünk vele,mert a sima matrac is annyi.

Lanyané
Ne idegesítsd magad az anyós miatt.Én minden héten azt hallgatom,hogy már megint mennyit "erősödtem"(ő annó 25 kilót hízott 1 gyerekkel)
Ma reggel elért így is az első kiborulás a negyedik átöltözés után.Semmi nem jön rám.A cipőkről nem is beszélve.De legalább látnák olyat ami kényelmes lenne. :cry: Most már kicsit jobb hogy lehiggadtam.
Vendég

bocsi "látnék" (már írni sem tudok)
Vendég

Juci
Ez az árvakérdés megfontolandó.Bár én többet már nem megyek férjhez,mert nekem ez a második lesz.
Olyan cukik a lányok és már milyen nagyok.Csak nézek,hogy mekkorák.

Navia
Hova tűntél már megint?Mindig a frászt hozod rám amikor így eltűnsz.
Vendég

Sziasztok!
Tonti!
Anyós kérdésben igazad van,hogy tisztelni kell,mert felnevelte a fiút DE Én azt gondolom,hogy az anyósnak is tisztelnie kell a menyét,mert a továbbiakban ő lesz az a nő a fia életében aki a társa,jóban rosszban.Mos,főz rá és gyerekeket szül neki.Szerintem szerencsés az a férfi aki a mai világban "normális"társat talál és azt ugyanúgy meg kell becsülni mint az édesanyát aki felnevel egy gyereket!!!Nekem nincs semmi gondom az anyósommal bár neki is voltak beszólásai amit inkább elengedtem a fülem mellett.Szerintem kár hogy sok édesanya nem látja hogy rosszat tesz a gyerekének azzal,hogy azt bántja meg akit szeret!Tudomásul kell venni hogy a gyerekek felnőnek és külön családot alapítanak,maguknak választanak párt és ha a mamának nem is tetszik attól még lehet,hogy a gyerekük boldog!Ha meg nem az akkor neki kell változtatni rajta!

Meiszter Lányok!
Szépek vagytok mind a hárman :D !Remélem jól sikerült a szülinapi buli! :D

bognartundi0727

Szanet!
Már kezdtem aggódni,hogy régen voltál!
Rebe!
Én is a kókuszmatracra szavazok!
Lanyané!
Sajnálom hogy ez a helyzet anyósoddal,remélem a gyerekek láttán majd "megpuhul" :)
Fanni!
Szerintem a kocsi nagyon jót mutat,az ára meg pláne!!!Az 5-10 %ot nem nagyon lehet észrevenni az már biztos,hogy újszülött kortól jó!Szerintem csapjatok le rá :D

bognartundi0727

Lányok :P
Mondtam Apának, mit írtatok és közölte, hogy holnap elmegyünk megvenni :oops: Vagyis előbb megkérjük, hadd próbáljuk be a kocsiba, aztán ha belefér, akkor visszük is.
Jajj, nagyon nem akartam előre vásárolni... de ez tényleg nagyon jó kocsinak tűnik és nekünk minden szempontból megfelel...

Judit :P
Szépek vagytok!

Mert csúnya irigy. Nekem Apósom felesége szokott ilyesmit mondani. Nem mióta terhes vagyok, hanem már előtte is. Mert Apósom mindig dícsér, ő meg mondja, hogy nem én vagyok a divatos -normális súllyal-, hanem a nagyon gebék. Csak mert ő is irigy... bosszantó, de nem kell rájuk figyelni... Mi már úgy megyünk, hogy a férjemmel előre röhögünk, hogy most fogja-e mondani, hogy híztam egy kicsit, vagy sem. S ez független attól, hogy valóban híztam-e, vagy éppenséggel pont fogytam...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

Köszi a bíztató szavakat.Ha nem híznék,akkor biztos azt hallgatnám,hogy "hülye" anorexiás vagyok és éheztetem a gyerekeket.

Akartam is írni,hogy próbáljátok be a kocsiba,mert tudok olyan ismerőst,akinek az egyes kocsit is mindig szét kell szerelnie(kerekeket leszedni),mert nem fér be a csomagtartójukba.Nekünk mázlink van, a céges kocsival,mert kombi.Nyaralni így sem kell mennünk,mert full tele a csomagtartó a babakocsival.

Olyan jó kis rakottkrumplit csináltam a pasimnak.A kedvence.Ha már egyszer névnapja van. :lol: Amit mi nők kisajátítottunk(szerinte)
Vendég

Jaaaa, igen, azt nem írtam, hogy mióta terhes vagyok, Apósom felesége azzal zaklat, hogy 20 kg-t kell hízni... különben nem lesz tejem. De szerintem csak azért, hogy utána azzal cikizhessen, hogy milyen kövér vagyok :?

Igen, nekem sem jutott volna eszembe a próba, Apa ilyen gyakorlatias...

Egyszer egy nagyon fárasztó napom után a férjecském hazaszólt, hogy úgy enne egy rakottkrumplit. Nem tudta, hogy aznap nekem is szörnyű napom volt. Megcsináltam, de végigbőgtem, nagyon elfáradtam. Azóta nem mer rakottkrumplit kérni :roll: Megjegyzem, nálunk szinte mindig ő főz... úgyhogy nagyon kijárt neki :oops:
De imádom amúgy és ötletnek is jó, valamelyik nap a héten összeszedem magam és csinálok én is :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Milyen mázlista vagy.Az én pasim sajnos nem tud főzni.Viszont bármit főzök,imádja.
Én a palacsintasütésre készülök már hetek óta,de a csípőm szétszakadna mire a végére érnék.10 darabnak meg nem állok neki.Gondoltam már rá,hogy vasárnap a vásárban biztos lehet kapni.Az az igazi vékonytésztás.
Vendég

köszi lányok,hogy ilyen aranyosak vagytok,hát igen tudom hogy sok anyós furi,de érthetetlen,hogy miért pl az én anyucikám egy tündér mindenféle előitéletek nélkül az első perctől elfogadta páromat pedíg 13 évvel idősebb nálam és mikor megismerkedtünk nem éppen volt valami bizalomgerjesztő munkája,olaszország és m,ország között cikázott kétnaponta,Tünci jót írtál,szeretnie kéne azt a nőt egy anyának aki gondját viseli az ő kisfiát,és tényleg ritka aki normális,és törekszem arra,hogy az legyek fiatal korom ellenére,kurva jól főzök minden nap,kiszolgálom mindenben,a földről lehet enni annyira szeretem a tisztaságot,becsülettel dolgozom és még nagyon is jól keresek(kerestem márciussal abbahagyom)hűséges,szerető asszonka vagyok és még ügyelek arra is ,hogy szép legyek,a lombikról ne is beszéljünk a sikertelen inszemeknél sajnos pánikbeteg lettem,egy kis depresszióval fűszerezve és még erre dobálta az ilyen dumákat,hogy minek csináljuk majd lesz valami :twisted: :evil: na nem panyaszkodok tovább,minden szép és jó lesz,egézségesek szépek lesznek a manócskák és boldogság lesz :D :D :D

lanyané

Fanni, biztos jó választás lesz a babakocsi! :lol:
Vendég

Szasztok!

Részvétem mindenkinek az anyósprobléma miatt. Nekem ilyen szerencsére nincs. Anyósom egy angyal. :)

Juci! Nagyon aranyosak vagytok a képen így hármasban.

Na én most nyugodtam meg teljesen. Férjecském intézett nekem egy "B" tervet koraszülés esetére. Talált egy ismerős dokit a SOTE-n. Voltunk nála tegnap. Nagyon szimpi volt. Felvett a rendszerbe, kaptam kartont, úgyhogy már nem csak "úgy" fogok beesni az utcáról ha arra kerül a sor. A császárt viszont borítékolta.
Azért remélem, most, hogy így megszerveztünk mindent, nem is lesz rá szükség és kibírjuk 37. hétig.

Kép

Kép
kamilla306

Fanni
Nálunk is mindig a férjecském főz :lol: Amúgy csodálom, h még van hozzá kedve, mivel szakács.

Én sütni szoktam. Mivel ő nem nagy sütis, rendszerint én tömöm magamban az összeset. :oops: Előbb is csináltam egy kis meggyes piskótát :lol:

Banika:
Amúgy a palacsinta nekem is a nagy kedvencem. A nap bármely szakában képes vagyok sütni!

Kamilla:
Nyugi! Bent maradnak a 37. hétig!!!! Gondolj erre mindig!

Én már minden nap megbeszélem a lányokkal, hogy miért jó bent nekik anyu pocakjában :D
Néha kicsit skizofrénnek érzem magam, mikor azt veszem észre pl, h mosogatás közben beszélgetek a hasammal :P :D

szanet

Tünci

Milyen aranyos vagy, h gondolsz rám! Csak nem tudtam mit írni. De mindig olvasok!!!!

szanet

Szanet

Én is mindig beszélgetek a kiskukacokkal :lol: Tényleg olyan mintha az ember kicsit bolond lenne.De ha nem beszélek hozzájuk,akkor sunyin alig akarnak mocorogni.Én meg parázom,hogy mi lehet velük.
Vendég

Hol vannak az esküvői képek?
Vendég

Csilla
Én itt már többször leírtam, hogy ezek a vérvételek ikreket váróknál teljesen feleslegesek, mert nem adnak értékelhető eredményt!

Anyós
Enyém rendes!
Sokat segít :lol:
Én is fiús anyós leszek... :lol: :oops:

Vásárlás
Én elég korán elkezdtem... ahogy bírtam munka és pocak mellett...
Babonás nem vagyok...
Vendég

Már szült mamik (bocsihogy kicsit megszakítom a várandósok diskurzusát :D )!

Két kérdésem lenne:
1. nálatok is volt olyan három hónaposan, hogy annyira belehergelték magukat a babák sírásba, hogy megijedtetek? Hogy olyanok voltak, mint valami "őrültek"?
2. Félrenyelések voltak nálatok (tápszerezős mamik)? Olyan ijesztő tud lenni. A minap sirva is fakadtam, mert úgy megijedtem egy ilyen félrenyelés után. Eddig persze mindig kiköhögték, de már szinte nem merek cumiztatni, mert félek. A férjemet kérem meg :oops:

KépKép
lili73

Kép

Nem volt szivem otthagyni őket a turiban,annyira jófejek.Ha másra nem,egy-két fényképre mindenképpen jók lesznek.[/img]
Vendég

Lilli!

Sírás ügyben: nálunk Blanka produkált olyat, hogy nem vett levegőt, de szerencsémre ez akkor fodult elő, amikor a gyermekdoki kijött oltani 8 hetesen, habár én csak azon ijedtem meg, ahogy a doki reagált. :shock:
CSak akkor van probléma, ha nem vesz levegőt, ez néha előfordulhat.Ilyenkor próbálj meg valami nagyon meglepőt produkálni neki, pld. fúj egyet az arcába, hogy kizökkenjen a hisztiből.

Félrenyelés:
Nálunk is előfordult. Nagyon ijesztő, de nem lesz gond, voltál a léghajó programon? ott elmondják és bemutatják mi a teendő ilyen helyzetben.

Dóri
Vendég

Dóri,
igen, olyan is van, hogy azt hiszem, nem vesz levegőt, de ez a hiszti más. Ez amolyan igazi hiszti, éles ordítással, olyan, hogy szinte hörög. És csinálhatok bármit, nem hagyja abba (ez az Alizkám), nem használ sem ölben levés, sem beszéd, sem ringatás, sem semmi. Egyetlen dologgal tudom elhallgattatni, cicivel....(pedig tuti nem az éhség miatt csinálja).

Mi az a léghajó program? Nem voltam, nem is hallottam róla.

KépKép
lili73

Vegigolvastam, tok jo lenne mindenkinek irni de meg a hullanal is hullabb vagyok :cry: egesz du. az ugyeleten voltam egyedul a ket picivel, hat nem volt egy leanyalom, Anna bronhitisz, Alex meg nem de afele tart, kaptak antibiotikumot. Holnap jon a takaritono mert elkepzelni nem tudjatok hogy nez ki a lakas, valami borzalom. :evil: :oops: :cry: Csak en vagyok ilyen bena vagy mas anyukanak sincs ideje takaritani?
Alex nagyon szenved a fogacskaval, mikor jon mar ki, ha kijon kiverem, hogy meri kinozni az en kicsi fiamat! :lol:

Anyostema: persze, persze, biztos idegesito es elkeserito amikor beleszolnak mindenbe, en nem tudnam elviselni!!! Meg anyumat sem, neha jo hogy olyan messze vagyunk egymastol, tuti nem rontja el a gyerekeket! :lol: En egyenlore nem akarok arra gondolni hogy egyszer majd egy spanyol menyem lesz mert azok aztan "nagyon" haziasak es a legtobb "nagyon" jo anya. :roll: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Majd arra buzditom a fiaimat hogy keson hazasodjanak, elvezzek az eletet! :wink:

Lili: nalunk Alex a kiabalos, orditos, fejetvesztos, ha ugy igazan belejon akkor meg enni sem hajlando es nagyon nehezen nyugszik meg de hala Isten ilyen csak ritkan van. Szerintem ez a vermerseklettel van osszefuggesben, az a baba aki ezt csinalja ilyen ideges termeszetu de ez nem rossz, energikus felnott lesz! Felrenyeles nem igazan van szerencsere, olyan hogy megijedtem volna nem volt.

Jucicuki: szepek vagytok!!! :D

Meg valami, Ti nem utaljatok hogy uton-utfelen megallitanak mindenfele idegenek, bekukucskalnak a babakocsiba, mindenfelet kerdezgetnek, sajnalkoznak stb. es valaki meg azt is megallapitja nagy okosan hogy melyik a szebb es jobb. :evil: :evil: :evil: En mar nagyon unom! Utalom amikor osszehasonlitjak a babakat hogy ennek kicsi a szeme, annak nagy stb. most meg nem ertik de kesobb mar majd rosszul eshet ha azt mondjak a testvered szebb Nalad. :roll: :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Milyen szemét emberek vannak, hogy olyat mondanak, az egyik gyerek szebb, mint amásik.
Még ha így is van, hoyg mondhat ilyet! :evil: Tartsa meg magának!!!!
Amúgy a te gyerekeid nagyon hasonlítanak!És mindketten szépek, nyugi :!: :lol:

Későb talán már nem fogják összehasonlítani őket, hiszen egy fiút és egy lányt nehéz lenne :lol:
habár már mindent el tudok képzelni..

szanet

Tontica,
én is szenvedek attól, ahogyan kinéz a lakásunk, szörnyű állapotok uralkodnak nálunk. Nem te vagy béna!

KépKép
lili73

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Már kb 4 napja nincs net, csak kb fél órákra :evil:

Juci!
Azt a barackos-krumplis pempőt hogy csinálod? Krumplit vízben megfőzöd aztán hozzákevered az összenyomott barackot?
Nálunk most a krumpli-sütőtök megy 3 napja. Andris emberes adagokat eszik, Hanga 5-6 kanállal. Ti mindig megkínáljátok őket utána vízzel? Én próbálom, de Andris nem hajlandó inni...

Lili!
Hiszti :( Szerencsére nincs sokszaor, Hanga szokott ilyesmit csinálni, de ez az arcba.fújás nálunk is bejön.

Tontica!
Szegények, nem tudtok kilábalni ebből a bronhitiszből? :(
Lakás miatt ne aggódj, nálunk is fut minden, hétvégenként apával gyűrkőzünk, de ha nincs idő/energia, nem esünk kétségbe :)

Anyós téma: Nekem is angyal anyósom, de valószínűleg azért is, mert pontosan az ország másik végében laknak, így nem találkozunk olyan sűrűn :)
Anyukámék Bp-n laknak, sajnos velük sem, úgyhogy nálunk nincs sok nagyi-segítség :(

Kép
Kép
maminti81

Gyerkőcök tündériek! :)

És Andris kb 1 hete kinyomta az első fogát :D Ennek örömére jókorákat harap a cicibe :shock: Meg is ijed, ha felkiáltok...

Kép
Kép
maminti81

Tdanie :P
Döbbenetes szemek! Mindig elcsodálkozom rajtam, ahányszor teszel fel fotót. Kitől örökölték? Őrült szép gyerekek és nagyon értelmes a pofikájuk :D

Ezer éve nem ettem palacsintát. Pedig azt valóban könnyű elkészíteni. A túrósért vagyok oda!
Nekem már 2 napja éjszakánként zsibbad a combom tetején a forgóm. A csípőm is fájt már, de szerencsére az most elmúlt. Neked annyira fáj, hogy közlekedni sem nagyon tudsz? Vagy csak sokáig állni nehéz?

Szanet :P
Tényleg nem semmi, hogy ha ez a foglalkozása és még otthon is főz! Becsülendő nagyon!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tdanie
Csak csatlakozni tudok Fannihoz a szemekkel kapcsolatban :D Gyönyörűek!

Tonti
Jobbulást!Igenis mindkét (három) gyerkőcöd gyönyörű!!!Ne foglalkozz a hülye idegenekkel.Én is unom amikor sajnálkoznak,hogy majd milyen nehéz lesz nekünk stb... De nem izgatnak már az ilyen emberek.

Fanni
Az a baj a palacsintával,hogy itt az új lakásban villany főzőlapom van és még soha nem sütöttem rajta palacsintát.Félek,hogy nem sikerül(azért más mint a gáz) és kiborulok.Az anyukám meg az anyósom viszont vastagabban süti.De én nem arra vagyok begerjedve.Hülye hisztis tyúk vagyok :lol: :lol:
A csípőm most kb másfél hétig nem éreztem.Most gondolom jön a jóidő és megint elkezdett fájdogálni.Változó,hogy mikor mennyire.Van amikor kevés állástól és járástól,van amikor többtől.Majd elmúlik.(ha előbb nem,akkor júniusban)
Vendég

Tdanie

A srácok még mindig csodaszépek! A szemeik.... :D

Lányok!
Annyit emlegetitek a palacsintát, hogy valószínűleg sütök ma néhányat :lol:
A tegnapi meggyes piskóta elfogy lassan :lol: (párom nem is evett belőle :oops: )

szanet

sziasztok!!!

Juci!Tdanie!!!Gyönyörűek a gyerekeitek,nem birok eleget gyönyörködni bennük :P :!: :!: :!:

Hm...Palacsinta.....nyámi :P

Lányok már megint kérdeznék :oops: :oops:

Ma és tegnap is megmértem a vérnyomásomat , mert szédelgek.

88 per( nem találom az angol bill.a per jelet :evil: :oops: ) 51 a pulzusszámom pedig 110 :?

mit csináljak ?? néha félek hogy kiszakad a szivem,annyira dobog :roll: :roll:
s.csilla

Csilla :P
Hasonlókat produkálok. Az alacsony vérnyomásra a lányok a reggeli kávét javasolták... nekem bejött, meg a cola is. De a védőnőm inkább a teát javasolta amúgy. A pulzusod a babák miatt magas, mondjuk nekem inkább 100 körüli szokott lenni. Keresd meg a nyakadon az artériádat, ahol érzed, hogy lüktet, ott próbáld nyomni addig, amíg nem érzed, hogy lassul.

Banika :P Szanet :P
Nálunk nemsokára vendégség lesz. Apa már főz, én csinálom a sütit, mélyhűtött túrós rétes :lol: :oops: De fini, már próbáltam :roll:

Én is hülye hisztis vagyok :wink: , ráadásul a kimaradó ciklusok környékén még hiperérzékeny is. Nehéz eset vagyok :lol:

Lányok :P
Megvettük a kocsit. Az autóba épphogy befért! Már tologattam is a kertben! Oda vagyok! Még 8 db volt... de igazatok volt. Az sem biztos, hogy ha elfogy, be tudják szerezni... Szóval most nagyon happy vagyok 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni:

Milyen az a mélyhűtött túrós rétes?
Én szoktam venni réteslapot és abból csinálok almás rétest.
Nagyon könnyű és nagyon finom!

Alacsony vérnyomásra tényleg egy kávt szoktak javasolni.
A tea(zöld, vagy fekete) biztosan azért jobb, mert az fokozatosan fejti kia hatását és nem terheli meg hirtelen, nagy dózisban a szivet.

szanet

köszi,lányok!

kávát már ittam(3in1-ben),de a vérnyomim nem lett magasabb,viszont a p.sz.csökkent :roll:
Láttam egy fintorgo babaarcot,miután anyucija elfogyasztotta a kávéját :? Én is mikor megittam csak arra tudtam gondolni ,hogy szegénykéim biztosan fintorognak :oops: ,de jobban éreztem magam,legalábbis a fejfájásom elmult :oops: De megprobálkozom a fekete teával :roll:
s.csilla

Maminti!

Nekem hatfelé vágva vannak lefagyasztva a barackok, egy bögrében olvasztom ki, hozzádobom a főtt krumplit és átmegyek rajta a botmixerrel :lol: v. almát dobok hozzá nyersen.
Szeretik!

Lányok, a lakás nálunk is folyton fut, örülök, ha mosással-vasalással utolérem magam.

Ma kertészkedtem és pogit sütök :wink:

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?