Most ezt találtam a homeopátiáról:
http://homeopatia.info.hu/index.php?
lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteStart&article_id=48
Sógornőm hajnalban bementek a kórházba, de leálltak a fájásai, pedig már rendszeresek, 10 percesek voltak. Az NST mutatott fájástevékenységet, de még nem az igazi. Nem tágult a méhszáj. Most bent kell maradnia, aztán majd kiderül a napokban, hogy mi lesz! Szegény egy kicsit el van keseredve,mert már úgy beleélte magát, hogy reggelre meglesz a kis poronty! de biztos nincs még itt az ideje.
Hát Pati, ehhez a fog témához nem tudok hozzászólni. Reméljük, hogy a dokinak igaza van és nem kell aggódnod. De ha te nyugodtabb vagy, akkor inkább mégiscsak nézesd meg. Biztos megérti az aggodalmadat
Örülök, hogy az "erecske" meggondolta magát
Pandi!
Hogy vagy? Nem akarsz szülni????
Vera!
A vásárlásról csak annyit, hogy én is szívem szerint összevennék mindent, még jó, hogy a pénztárcám nem mindig engedi

Különben már az adósok börtönében lennék...
Mondjuk szinte mindenünk megvan már, még egy-két ruha kell, aztán teljes a ruhatár.
Az a bajom, hogy nem tudom igazából, hogy 56-os, vagy inkább 62-es ruhából vegyek többet?
Viki anno az 56-ost 6 hetes koráig tudta hordani, utána már ráment a 62-es. Nem tudom, hogy most mennyivel lesz nagyobb a bébi, talán a 36. heti UH-n kiderül a kb. súlya, csak arra már meglesz szinte mindene.
Azt hiszem egy kicsit én is kaptam ebből a fránya vírusból, köhögök, meg enyhén fáj a gyomrom

nem örülök neki, de talán ennyivel megúszom.
Lányzóm még el taknyoskodik, de amúgy rendbe jött. Kicsit legyengült, most is még pizsiben nézi a tv-t az ágyban, mert ha felkel, hamar kifárad. Talán most már jobban nem keveredik bele.
Holnap megyek NST-re, már várom, csak azt nem, hogy 2-3 órákat kell várakozni, mire bejut valaki ....