Sziasztok!
Eszterxx, legelőször is neked gratulálok az első mozgásokhoz!!! Már annyira vártad, hogy most veled együtt örülök!
Norco (és Csujzi), a mi rotinkat is Brunónak hívták!
De szerintem senkit ne érdekeljen más véleménye, mert úgysem lehet olyan nevet találni, ami valakit ne emlékeztetne valakire-valamire! És minden nevet ki is lehet figurázni, úgyhogy le kell sz@rni mindenki véleményét. Szerintem!
Pati, gratula a szülésznőhöz és a babakocsihoz, és mindenhez, ami összejött

és ahhoz, hogy nem félsz (most) a szüléstől. A szopipárnás sztorin meg jót nevettem!
Jaaa...és már okt. 9-én

jelöltelek iwiw-en. Rámböksz, hogy ismersz?
Dany, nagyon jók a képek Juniorról! Én is szerettem volna egy képet a kukackáról, de a nő már egy kép kérésénél is úgy rámmorgott, hogy nem mertem többet kérni. Azért morgott, mert kiderült (számomra), hogy fizetni kell az UH-képért, én meg sem most, sem a kislányomnál nem fizettem soha. Nem mondta senki, és úgyis kaptam képet. Nem értem, hogy van ez!!!
Neked is, és
Boseknek is kitartást a költözködéshez, pakoláshoz!
Mni, ilyenen már én sem csodálkozom! Nekem már elég, ha a terhesség vége felé átadja valaki a helyét. Viszont ha Alexával utazom, szívbaj nélkül leszólítok bárkit, hogy segítsen fel- vagy lecipelni a babakocsit. Ha nagyon akarom, elbírom, de nem akarom, meg nem is tanácsos már cipelni a 15 kg-t.
Jim, én is hallottam már (többek között a férjemtől

), hogy fiúnévnek gondolják a Hedviget. Én ezt nem értem!!!
Kicsit hosszúra sikerült, de most itt nyugodtam meg. Ugyanis most tört rám a

időszak: képes voltam azon elbőgni magam, hogy Törpi nem volt hajlandó délután elaludni.