A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Nem tudom mennyi dőm van,B. kissé nyűgősen ébredt,Apjának lepasszoltam :) vonatozzanak kicsit :)
Szerencsére Öcsém,-mint néha- tévedett és Apunak lett igaza :) csak az aksi merült le :)

Míra balhézik :evil: :evil: Apa veszekszik :? Bálint nyüszög :lol:

Rugó haja nagyon tetszik :) olyan "barát" frizkója van :oops:

Linike is hatalmasat nőtt :) jó volt soraid olvasni MArica!

Heni!
látszik élveztétek :) a nyaralás mindig olyan rövid nem?

Móni!
Gréta csúcs csaj :) de ezt tudod :wink:

Tünde!
moziba nem jutottunk el :( Móni Z-je munkatárgyalást illesztett be,nekem cirkuszba volt jelenésem :) Irina meg gondolom egyedül nem ült be :) de összehozzuk :)

M. nem bír magával....pedig egész alvásidő alatt vele foglalkoztam,azokat a ahülye vasalhatós gyöngyöket pakoltuk fel és én már kicsit untam :)

no megjött B.

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!
Képek szuperek! :)

Szeli is elvágódott ma, rohangált ide-oda az utcán (Dórival akart kergetőzni, aki még éppen hogy jár... :lol:), aztán nekiszaladt egy fickónak, és ahogy visszapattant róla, el is vágódott a betonon... :evil: Elég nagyot koppant szegénykém, hátul ütötte be a fejét, sírt is vagy negyed óráig... :( Szegénykém! Remélem, semmi komoly baja nem lesz az ütéstől!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Nem lesz semmi Regi!! :)

Édes Gréti.. :)
varga tünde

Sziasztok!

No, túl vagyunk egy nehéz éjszakán. Dorkának most jön a 20. foga (valamelyik nap végre áttört a 19.), és éjjel kb 1-1,5 órát ébren voltunk, mert felébredt az ínye miatt, a meleg miatt meg nem tudott visszaaludni. Végül nagy nehezen a mi ágyunkban visszaaludt, de vagy 1 órát fészkelődött (takaró-feltornyozás, vagy tízszer 180 fokos testhelyzet-változtatás, hol Apa párnájára fekvés, hol Anyáére stb); végül a fejünkre merőleges pozícióban, az ágy fejrészénél a párnák tetején elaludt. Nem mondhatnám, hogy frissen és kipihentem indultam ma dolgozni… :roll:
Remélem, nagyon gyorsan kibújik az a fog, és nem kínozza tovább.

Irina, jó pihenést nektek!

Móni, klassz lehet a grillezés (ilyen szempontból nekem nagyon hiányzik a kert). Nálunk Dorka egy ideje sztrájkol húsevés-ügyileg, mostanában kiköpi, bármilyen hússal is próbálkozok. De a halat szerencsére megeszi.

Alvás: nálunk az elmúlt pár napban jelentkezett az, hogy Dorka nem igazán akar a saját ágyában aludni. Bárhova máshova ledőlne (mi ágyunk, nappali kanapé), de a saját ágyába nem akar jönni. Általában bábozok neki a kedvenc alvós plüssállatkáival, így tudom nagy nehezen becsalogatni a helyére.
Nagyon kis csibész Gréti a képeken!

Tünde, melyik az a halfajta, amelyik eszi a csigákat? Beszerzek én is 1-2-t, úgy elszaporodtak az akváriumban.

Panndi, gratula a nappali szobatisztasághoz Zsófinak!

Heni, jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat! Látom, Péterkénél is nagy kedvenc a fagyi.

Regi, hogy van Szeli? Fájlalta azóta a buksiját?

Kép
dotildi

Dotildi, ha jól emlékszem a nevére, a Botia-fajták eszik a halakat. Nekünk is van egy, 1500 körül volt az ára, pár hét alatt egy darab kiette őket. Igaz, párban ajánlották, de nekünk az az egy is jól van.

http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96ves_d%C3%ADszcs%C3%ADk

Regina, biztos nem lett baja Szelinának :!:

Az elsősegélyen az ember azt mondta, ha rögtön felsírt, nem vsz., hogy baja van a gyereknek. Mire jó a kresz tanfolyam.

Viranka, vasalhatós gyöngyök :D

Ja, amit még akartam írni, hogy otthon elmentünk a nagyszüleimhez is. Mama 82 éves, papa 87, és 63 éve házasok.
De nem ez lényeg. A szobatisztaságról volt szó. Mamának négy elemije van összesen. MOndtam neki, hogy igazából addig, amíg nem jelez R., hogy pisilnie kell, addig hiába dugdosom alá a bilit, bár rajtam nem múlik, igyekszem elkapni pár cseppet. Erre mama: hát igen, a pszichológus is mondta, hogy amíg az agyközpontban nem alakul ki a készség, addig nem érdemes :shock: :shock: :shock:

Azt hittem, ledőlök a székről :D

A múltkor meg egy kvízjátékon mérgelődött, mert nem tudták, hogy ki írta a "Nórá"-t.

Régen meg bementünk egyszer hozzájuk, és bömbölt a rádióból a Satisfaction. Erre mama: hát igen, ezek a zenék valók már nekünk, öregeknek :D

Na, ezeket csak leírtam :wink:

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Vindolanda! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem semmi az öreglány! :D :D :D

Dotildi! Zsozsi is szokott merőlegesen aludni a fejemnél. Csak én azt az áldott jó szopipárnát vetem be, az az elválasztó. Különben "elnyomna". :lol:
Sokszor a párnán alszik (tönkölypelyva, zsizseg mint atom, de nem zavarja, megszokta).

Regi! Persze, hogy nem lesz baja! És tényleg mire jó a kresz.. :D
Jaj, Gegi akkorákat esik... NAgyon óvatosan kapaszkodik, lépdel :shock: , de néha egyenesen hátra esik, mint az ólajtó. Na akkor van koppanás. :(

Heni! Szépek vagytok! :D

Zsozsi pár napja újra kezdte az extra anyásságát, hovamészanyucikagyere a legújabb, állandóan az ölemben akar lenni. NEm olyan súlyos, mint a két hónapig tartó hiszti volt, de azért megerőltető. Azóta van, mióta Gegi felállt (két hete). Arra gondolunk, hogy azt érzi, több figyelmet kap Gegi (ugrunk, meg fogjuk őt), és Zsozsi "elhanyagolva" érzi magát. Persze ez nem így van, de hát oroszlán tulajdonság, hogy kisajátítja az anyukáját.
(Majd visszasírom ezt is, ha a dizsiből kell hazarángatni) :lol:

No meg most tör át a 17. fog, a 18. készülődik, és ezért nyügi is picit.

Geginek meg egy gyöngysor a felső állkapcsa, ő nagyon szenved a fogaival. Még jó, hogy kettesével jönnek. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense?

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép
Kép Kép

A mások kip (ahol Zsozsi félig látszik) a hátterem a laptopon, a jobb oldalra tök jól lehet az ikonokat pakolni. :lol:
Gegi megállíthatatlan. Feláll a pihiszékre, és tolja maga előtt, ő meg hol térdre esik, hol lépdel. :shock: Dmaggie! volt valami ebben a táltos-tejben. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Apa szerint Emma a leggyönyörűbb kislány a topikban! :D (Egyet kell, hogy értsek.) :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

No még valami, mert olyan ritkán tudok jönni, a teszveszen is gremese vagyok, a nevem alatt megtaláljátok a mei tai-okat. Vannak újak, a héten lesznek fiúsabb színek is. Van külön egy babanetes ár, ha valakit érdekel, vagy valakinek egy babanetes ismerősét érdekli.

No ez volt a reklám helye. :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!!!!

Még mindig a nyaralás hevében, apa itthon, igaz ma dolgozik az udvaron, de mégis itthon van még 8)
Péterke kávézik 8)
Áron még durmol 8)

KV szoktam adni P-nek egy keveset sok tejjel ( 2-3 kiskanálnyi gyenge kv) nem tudom mennyit árthat neki, de nagyon szereti az izét :shock: ja meg a sörét is imádja :shock:
Apa most rákapott a citromos sörre :roll: nagyon finom, a nyaraláskor nekem is lecsúszott egy pohárral :oops: csak nem lesz Áronnak baja tőle.

Emesém, hát a gyerkőcök nagyon édesek, Gegi kis vasgyúró:-) Majd még jelentkezem priviben, csak most nem volt időm méricskélni :oops: Képzeld nálunk most Péterkénél van a hiszti, de nem értem, apáért :shock: tejesen kisajátitotta magának,. Most hogy nem látja nincs gond, de ha megjeleni, onnak kezdve 30mp mondogatja, hogy appa, appa, appa :evil: már én őrülök meg tőle, nem még szegény apja...

Regi szerintem nem lesz baja Szelinek.

Viranka, bizony minden nyaralás rövid :evil:

Kaqk én is Emmára szavazok, a többi kislány is nagyon szép, de Emma olyan kis különlegesen szép :D nagyon kis csajos!!!! induljatok vele szépségversenyen!

Vindo nem semmik a nagyszüleid 8) Pisilést meg nem kell erőltetni! Péterke sem szól, csak ráül a bilire, kaka bárhol kipottyan, de majd megtanulja.

Móni nekünk tali mindegy, próbálunk alkalmazkodni, de inkább hv volna a jobb, és jönne velünk apa is.

Még a végére pár vicces szó Pétertől

csúzda- gúzda
fagyi-tazisz :shock:
Ja és kérdezi mi van a pelusban, mondom neki fütyi, erre ő apa? mondom neki is, és mutat az enyém felé és mondja puca :roll: ( pedig azt mondtam neki, hogy az ott punci)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Köszönöm az érdeklődést, Szeli jól van. Tegnap délutáni alvás után kicsit nyügi volt, de azóta jókedvű! :)
Tényleg, mire jó a kresz... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Még van pár percem, bírkóznak :) .

Jó reggelt itt is :D .

Heni, a citromos sör nekem is nagyon bejött, a Gösser a legjobb. Panka is rá van kattanva a sörre, ha apja issza, én meg a hajamat tépem :oops: .

Hozok néhány képet:
Kép Hello tourist!
Kép Találkozás 1,5 hét után :D (tartott kb. 1/2 órát :roll: )
Kép Kép Így lebeg a medencében :D

És míg írtam, elküldött 2 MMS-t a hugomnak, és Bence osztályfőnökének, magáról :evil: :roll: ...Na miért sok a telefonszámlám?! 8)
dettyk

Lányok, negyed tízig aludtam 8) Éjfélkor feküdtem le, Rugó meg fél 11-től fél tízig nyomta...

MOst viszont a lisztek között matat, mennem kell :arrow:

Gegi, Zozsi, Bence, Panka édesek.

Dettyk, viszontlátás :D

Kép
vindolanda

Jaj, majdnem egy liter lisztet töltött ki különböző fazekakba és a földre, ott ül a közepén, néha tüsszent :shock:

:arrow: :arrow: :arrow: :roll:

Kép
vindolanda

Kiló, nem liter :oops:

De most legalább csendben van, tunkol benne egy kanállal :shock:

Kép
vindolanda

Vindo jaj, én frászt kapnék, Péter csak a tésztákhoz fél hozzá, de már kezdi megérteni, hogy nem játék :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni, ügyes gyerek Rugó, alig ment mellé :wink:

Azt a keveset meg felporszívóztam :roll:

Kép
vindolanda

Vindo erről jut eszembe, hogy P is nagyon ügyes öntés terén, átönt folyadékot egyik pohárból a másikba :shock: és nem megy mellé :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vindo: Nagyi olyan jót nevettem..hihetetlen ..:-) édes pofa! Rugó.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szakács lesz vagy műszakis...:-) ezekhez nagyon van érzéke!

Panndi: ámulok Zsófin milyen ügyes..! :lol: Nálatok hoyg megy, fürcsi aztán még játszik, tejcsizik? és majd amikor fáradt megy aludni???

Nálunk, fürcsi, aztán benyomj a tejcsit és mondja h emm aludni..beteszem az ágyába kijövök és elalszik
Beszéltünk a leesés gátlón ( Köszi Móni..apuval megcsináltatjuk!!:-) )de Emma nem engedi..ragaszkodik ..??????na majd később ha elköltözünk..

Heni: szupi képek, látszik hog szuperül éreztétek magatokat..

Mesi:köszi aranyosak vagytok... :oops: De szrintem itt minden gyerkőc egy külön kis csodás egyéniség és mindegik egytől egyik gyönyörűséges.. akárcsak a Ti lányotok..és hát a fiatok..az a vigyor...nagyon édes!!!..megzabálnám!

Móni: Gréti cica...nagyon édes..menny foga van!!!??? :-)

Dettyk: nagyon jó kis képek! Cuki Pankusz! A fiad meg..nagyon helyes..ezért is ismertem meg..annyira sugárzóan jó, kedves, illedelmes............

Nálunk most kaki probléma van..mondja h fáj és nem is nyomja ki...tegnap volt..mondjuk pár napja nem evett joghurtott ( csak más tejterméket, túrót, pudingot....valószínű kell neki..pedig eszik zöldséget gyümölcsöt, lekvárt,.tejet.....na elszaladok joghurtért uzsira..remélem az segít. Délben párolt zöldségeket evett tejföllel, sajttal..hátha a tejföl is segít!??

Tegnap olyan dög meleg lett délután..így pancsiztunk! előtte meg "plázáztunk" azaz Forumoztunk....nem akartunk semmit venni, csak ott jó hűvös van, van mozgólépcső, sok érdekesség...szóval Emma jól kifáradt. :-)

Mostanában nyitott ablaknál alszik..mondjuk kerülget a frsz h megfázik hajnalban mert én hidegnek érzem a levegőt..de az ő szobájban nem...így sokszor felpattanok megnézem a kezét lábát...:-)
pedig aludhatnék mert nem ébred csak reggel 6-7 között... Pisilni sem ébred, csak reggel pisil....mint régen!

:arrow: ebédelni

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: én maci kávét adok a fiúknak.igaz nem olyan az íze,mint a miénknek,de bejön nekik.. sparban lehet kapni,tescoban nem.

Édes Pankus. :) Milyen jól lebeg :shock: ügyes.. :)

És Gegin is kiakadtam,hova siet :?: :)

Halat én nem vettem a b.nőméknek van,de Vindo már meg is írta mi a neve a csiga evőnek. Nekem is ő ajánlotta :wink:
varga tünde

Írtam... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

kaqk: fürdés, fogmosás, utána már nincs evés, inni is csak vizet kap, ha kér, még picit lejön hozzánk, aztán negyed tíz fele megy aludni :) Tegnap mondtam neki, hogy menjen odébb picit, viszem Fruzsit aludni, erre közölte, hogy Zsófi is, és ment is aludni :)

Gegi és Zsófi :) Nagyon szépek :)

Panka is :)
Vendég

Jaj, Heni, fiaid is nagyon szépek :)
Vendég

Ma sem alszik :roll:

Ja, azt akartam még írni, hogy az egyik nap megint adtam rá nadrágpelenkát. Korábban kiütéses lett tőle, mikor hosszan viselte. De ha csak pelenka van rajta, azt simán leszedi, ezzel viszont nem boldogul.
Így naponta egy-két órát van rajta ilyen is, mikor pucizik.

Épp most lettek kész a munkások a gipszkartonozással:)

Kép
vindolanda

Sziasztok!!!

Micsoda szépséges képek megint!!!

Gegit megfalom azzal a husi-musi combikájával!! :D :D
Zsozsi is gyönyörű kislány!!! :D :D
És annyira hasonlítanak!!! :wink:

Péterke és családja is nagyon helyesek!!! :D :D

Gréti kis mosoly baba!!! :D :D

Panka és Bence ölelközősén meg meghatódtam!! :oops: :)

Hoztam én is pár képet...Bulgária még nincs:
Basszus a fájt nem állítottam át és nem engedi tölteni.... :evil: :evil:

ancsi26

Mi négy éve voltunk Bulgáriában. A török határ mellett voltunk, autóval mentünk, és nekem nagyon bejött az egész. Bár egyszer csúnyán átvertek egy pénzváltóban - mire hoztunk egy nagyobb címletű eurót, addigra átírták az árfolyamokat. Ettől függetlenül olyan jó emlékeim vannak róla. Még vissza akarunk oda menni.

Kép
vindolanda

Vindo!!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat Bulgáriában és valószínű jövőre is odamegyünk!!! :wink:

ancsi26

Jó képek! Merre jártatok?

Mi legközelebb már repülővel tervezzük, mert bár nagy élmény Bukarest, meg a Kárpátok, meg az, amikor Pitestiben egy ipartelepen éjszaka pisilés közben kóbor kutyák kergetnek meg, de azért gyerekkel talán nem lenne célszerű :wink:

Meg jó lenne benn a szárazföldi részen is kirándulgatni, nem csak ott a tengerparton :roll:

Ami nekem tetszett benne, az az, hogy bár a part ki volt építve, nem kellett fizetni sem a strandhasználatért, sem a napernyőkért, semmiért. Nem voltak lekerített helyek. Szóval olyan laza volt minden 8) Kijártunk éjjel a tengerpartra, ott ücsörögtünk az úszómester bódéjában, sörözgettünk 8)

Meg volt Szjezgin haverunk, aki gyros-árus volt :D

Kép
vindolanda

Ancsi: nagyon szépek vagytok..szupi képek

Panndi: értem...mi is próbálunk átálni a fürdés előtt/közben tejcsizésre h fogkrémmel si fogt moshasson..most csak vizzel....de pohárból nagyon lassan, meg nem is issza meg mindet, cumisüvegből igen..ott valahogy jobbban tudja szabályozni ahhoz h folyamatosan igyon....napközben pohárból iszik...hát este nem megy.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ancsi!
azta mekkorák acsajok :) :) bizti jó volt :)

Mesi!
B.nek nem is mutattam gyermekeidről a képeket,mert tuti egész nap Gegézne :)

itt akkora jégeső volt :shock: :shock: cseresznyenagyságú darabkák hullottak,kiabálni kellett h. halljuk a másikat :) M.meg boldogan gyűjtögette ami a teraszra esett :)

:arrow:

KépKép
viranka

Na, jöttem volna olvasni a reggeli termést :shock: :roll:

Itt csak sima eső volt, nem volt jég, és az is inkább hajnal felé ért ide. Igaz, egy zápor már tegnap délelőtt elkapott minket, de attól nem lett hűvösebb.

R. nem aludt tegnap, este fél kilenckor dőlt ki. Azóta viszont alszik. Ha így halad, ma sem fog :roll:

Este felé jó lenne bemenni Db-be. G. meg R. mehetne a Baumaxba a fűtési elemeket megnézni, én meg leválnék róluk, és keresnék magamnak egy világosabb, félig alkalmi nadrágot :roll: (nyelvvizsga, tanítás stb. - csak sötéttel rendelkezem). De ez csak terv.

Apósom megint jön a héten, kezdődik csütörtökön az ablakok betétele meg a glettelés.

Kíváncsi vagyok, meddig bírja, hogy nem iszik :roll:

Megyek mosakszok meg reggelizek, remélem, R. még alszik ezalatt :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Nincs mit olvasni reggeli közben :evil: mindenki eltűnt mostanában :roll:

Az éjszaka vihar volt, jól lehűlt a levegő :D kicsit most ez jó :D Benn igy is még nagyon meleg van.

Péter saját ágyában aludt, mostanság 6.30 a menő ébredési időpont, ez már megfelelőbb!!!

Áron még húzza, neki jó az alvókája szerencsére.

Ancsi hogy most már igy megkerültél, tessék többet jönni!!!! Édes vagytok nagyon:-)

Tegnap voltak babalátogatóban a páron keresztszülei, 11 kislányukkal, hát Péterke simán nekimegy, lebirkózza még az ilyen nagy gyereket is. Nagy bunyós :roll: :shock:

Pisi témában : nem szól konkrétan, de tudja már miről van szó, ha ráültetem pisil, igy 1.5 óránként bilireültetés és már csorog is, hát nem tudom ez igy meddig fog tartani :roll:

Beszéd: egyre több szó, meg már olyan is van, hogy mondja a saját hintájára, hogy Péper hinta, majd mutatja az Áronét, hogy baba hinta, na majd csak, de nem az anyja fia az tuti :oops:

Heni
KépKép
heni81

Pisi: szóval ha kérdezem, mikor pucor, hogy kell-e pisilni, akkor rázza a fejét. Ezt nem tudom, el lehet-e könyvelni előrelépésnek :roll:

Pont akkor nem pisil éppen, szóval még igaza is lehet :roll:

A családi legendárium szerint én is jártam-beszéltem egy évesen, de hát R. kényelmesebb, úgy látszik.

Megyek ételhordókat mosogatni :arrow:

Rugó alszik még mindig, lassan 13 órája.

Kép
vindolanda

Felkelt :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt

Ancsi szuperek a képek. Jó nagyok már a lányok :D

Itt az éjszaka esett meg reggel. Most be van borulva de mennünk kell. Védőnő, posta, bank, vásárlás :roll: Nem fogunk unatkozni.

Tali:
Még Z-vel át dumálom de mit szólnátok augusztus 15.-éhez???

:arrow: behozta Entit a lakásba

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo jó az alvókája Rugónak, de én megőrülnék, ha Péter nem aludna napközben :roll: de hát megvan a 12 óra alvás...

Móni nekem jó:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, én sem ilyen gyereket rendeltem :wink:

Szeretem, ha alszik délután, de nagyon sokáig tart (általában 45 perc küzdelem, és itt tényleg ordítós-sírós dologról van szó), valamint olyan kipihent lesz, hogy 11-ig nem lehet az ágyba varázsolni. Legtöbbször meg egyszerűen nem álmos, és hiába altatnám akár egy órán keresztül is.

Amúgy tényleg fárasztó, pláne teljesen egyedül.

Akkor a legrosszabb, mikor kánikula van, a déli órákban nem tudunk ki sem menni.

De este jó, mert nyolc körül ő az életében nem aludt el soha.

Kép
vindolanda

Móni: jó lene..csak 14-én lagziba megyünk...:-( nem hiszem h másnap apa vezetne...:-)

Rugó alvokája..:-)

Hát én szetem h f9-9 körül alszik..mondjuk reggel korán 6-7 közöttkel, de délben kapok cserébe 2-3 órát..akkor van hogy 10 percre ledőlök...:-)

Találtunk egy házat amit kibérelnénk..végre...:-) már vágyunk az egyedüllétre..nem mintha nem lenne itt jó anyuéknál.....de annyira tetszik a ház..meg is lehetne később venni csak gyüjteni kell rá...jó sokat!!:-)
Remélem össze jön kb szeptembertől...aztán kicsit még 3-asban és jöhet 2-eske......mondjuk még 1-2 dolognk össze kell jönnie..úgyhogy kérnék egy kis voodoo-t..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, Kaqk, ezek aztán a tervek! +++++++++++

Ha kérdezhetem, milyen ház és merre van?

Közben megjöttünk a babakocsis sétából, beszereztük a lefolyótisztítót meg a fornettit.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

hát nem sokat kellett visszaolvasnom :)

Ma szabadnapos vagyok, csak Fruzsim van :)
Vendég

Alszanak, egyszerre 8) én ebédelek és nézem a familia kft :shock:

Péter ma egy kicsit becsurrantott :evil: de utána még pisilt, szóval tartja ő csak nem tud szólni :evil: nem mondja, hogy pisi, nem tudja :evil: :( viszont ha kipisilte magát, mondja, hogy kész :shock:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Írtam... :arrow:

Aztán most már megpróbálom felvenni a ritmust a babaneten, mert nagyon kiestem az elmúlt napokban... :oops: :?

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi, hogy legyen mit nézegetned :wink:

A tegnapi lisztes affér
Kép

Játék pelenkával és valamilyen számítógépes alkatrésszel, közben berregni kell persze
Kép

Kép

Hogy ez milyen jó T. Hill - B. Spencer-film
Kép

Kép

Tele van poénokkal
Kép

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ja, fogkrémes a képeken :roll:

Heni, Família Kft. :shock:

Regina, hiányoztál is a napokban :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: a Hatvan utcai kertben egy sorházi utolsó ház. 2 szintes 5 szobás..:-) most épült a tulaj lakott benne pár hónapot...ismejük Őket, így tudtuk meg h inkább kiadják..vagy akár el is adják..de az még odéb van...mármint a vásárlás!

Rugó fotósorozat..hát szenzációs..a kedvenc a hason fekve támasztom a fejem.......meg a többi is édes!!!!

Heni: jó úton jártok..ez így van jól..meg kell tanulja h ios működik..és fog szólni...csak várd ki! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, abban már elfértek akkor :wink:
Remélem, összejön:)

Nekünk is furcsa lesz majd, hogy egy szoba helyett lesz még pluszban egy nappali, két háló meg egy galéria. Kergetőzhetünk is benne :wink:

Kép
vindolanda

Ja, Rugó hajára otthon csak annyit mondtak, hogy olyan, mint Jean Reno a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-ben :roll:

El is zártam magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Szürke a ködből jelentkezik. Bocsánat, de nagy munkálatokban voltunk mi is. Végre visszarendeztük a kis lakáskánkat, jó kis menet volt. A Kedves meg még mindig eléggé rosszul van, így én rohangálok minden után. Na, ennyi volt, B. ébredt. :?
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?