Hát ma hazaérkeztünk. Sajnos már az utazás előtt is le voltam maradva a történésekkel, ezért csak pár dologra reagálnék (bocs, akikre nem, de olvastalak Titeket mind!
A fotók egyszerűen szuperek mind (nyaralósak és nem nyaralósak egyaránt), varázslatosak a gyerekek mind. Tény, hogy Rugó fejével a zacskón volt a legmulatságosabb, ezen a képen én is szakadtam a nevetéstől
Gica: szerintem fog menni Neked a vezetés, csak a nők rendszerint sokkal óvatosabbak és hajlamosak alulbecsülni magukat. Plusz budapesti közlekedési morál... nem is csoda, ha sokan nem vezetünk. Ja és a kocsit sem mindig kapjuk meg ugye.
Vindo: szorítok a vizsgaeredményhez így utólag is!
Móni: drága, én már kétszer is visszajeleztem, hogy mennék Hozzátok a talira (sőt még a babanetes talin is ebbéli óhajomat fejeztem ki). Szóval puszi érte, és mi mennénk 16 vagy 17-én.
Jut eszembe, Mesi: Ti jöttök? Ha igen, akkor ott odaadom, amivel a meitai-dologból tartozom, és persze ettől függetlenül nagyon szívesen elmegyünk augusztusban még Hozzátok!!!
Köszi szépen, hogy ennyien gondoltatok ránk. Hát, ha arra kéne válaszolnom, milyen volt a nyaralás, leginkább a "vegyes" kifejezést tudnám használni. Volt nap, hogy sírtam volna, volt, hogy már csak röhögtünk. Egy dolog volt a rossz idő, én napokig attól nem tértem magamhoz, hogy az időjárás-jelentés szombaton még csak lájtos időromlást jósolt, ehhez képest pénteken sütött ki a nap a Balaton környékén...
Fürödni tegnap tudtunk csak (előtte kirándulgattunk, ami lényegében babakocsis sétákból és játszóterezésekből meg kajálásokból állt), de 21 fokos volt a Balaton, én egyszer merészkedtem bele, Sanyi ki is hagyta. A gyenesdiási strandokat viszont csak ajánlani tudom, szuperek. A francia tengerparton voltak ilyen színvonalban kiépített pancsolóhelyek.
Az egy szem komoly strandolást Ádi hasmenése kísérte, csak úgy folyt a kaki a remek dm-es úszópelusból kifelé...
Maggie drága, a panzió szuper volt, Hajninak átadtam az üdvözletedet, köszönte!
Akkor képek a Maestróról (bocs, ha sok):
OROSZLÁNNAL AZ AFRIKA MÚZEUMNÁL:
HOMOKOZÓ
VIGYOR
KUTYASAPI
CSOKIS SZÁJSZÉL
ÍGY LEHET A FÁRA VISSZATENNI A KÉRGÉT
KACAJ
CSÚSSZAK-E?
ÍGY KÖZELÍTÜNK MEG LÁNYOKAT
MERENGŐ
MALOMTÁNC