A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ááá. Először tisztába tettem, mert sz...s volt. Ő is az lett, én is, mentünk együtt mosakodni. Majd pucin leült a szoba közepére, odapisilt, bele a gyed-szelvények közepébe :shock: :shock: :shock:

Vagy négyet-ötöt telibe kapott :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Nnnnna, végre ismét itt. Bercó alszik, Dávid még nem jött meg az edzésről, Gergőt meg most vitte apa. Délután meg majd megyünk Józsára ötye-klubba. :lol: :lol: Tegnap elvitték tőlünk a keresztfiunkat, ma érkezik Gergő barátja. Zajlik itt az élet. Délelőtt meg sétáltunk egyet, mondjuk csak a Fórumig, mert akartam néhány dolgot. Sikerült Bercónak egy cipőt féláron venni, Gergőnek találtunk nadrágot. Végre velem volt, bár eleinte nem nagyon tetszett neki, de aztán felpróbálta és mégis jóóóóók. Olyan kialakult ízlése van, nem nagyon tudok nélküle vásárolni. Mondjuk Dávid sem egyszerű eset ilyen téren, még szerencse, hogy Bercó nem annyira válogatós, igaz neki is megvan a heppje, pl. nem hajlandó kantáros nadrágot felvenni, meg van néhány dolog, amit megpróbál letépni magáról. Na, akkor gyorsan cserélünk. Cipőméret, most úgy 23-24 körül. Amit most vettem, az 23-as. De a 23-as szandiját már teljesen kitölti a lába.

Jaj, Vindo, nagyon megértelek. Én egyelőre azért kapom az ívet, mert nem szobatiszta és mert még mindig sokat cicizik. Szerencsére a bölcsiben is az az álláspont, ha a gyerek nem akar a bilire ülni, akkor ők bizony nem erőltetik. Én is ezzel értek egyet. Mondju tegnap este slambucoztunk a kertben, levettem Bercóról a pelust. Nagyon szeret egyébként pelus nélkül lenni. Egyszer látom, hogy a bodyja pisis lett. Majd egy kis idő múlva megpillantottam egy kupacot a fűben. :lol: Bogika, az egyik szomszédunk mondta, hogy ő látta amint megállt egy időre, aztán tovább is állt. :lol:
Mindegy, összeszedtük a cuccot, letöröltem a fenekét és kapott tiszta ruhát.

A beszéddel meg úgy van, ahogyan Irina mondta, írta. Bercó leghosszabb közlése: Eső. Esik. Haja. Eső, nem! Tulajdonképpen mindent mond, de még nem igazán beszél mondatokban. Ja és az előzőhöz élénket gesztikulált. :lol:
Vizsgához nagyon szorítok továbbra is!!!! Mikor vizsgázol forgalomban?

Irina, nagyon sajnálom az előző kresz-vizsgát, a kövi biztosan sikerülni fog. Nyaralós képekért nagy köszönet. Mindig nagy öröm a gyönyörű mosolyú kisfiatokat látni. Tündérbogyó!!!!!! Külön köszönöm, hogy átadtad az üdvözletemet. Tényleg szupi kis panzió.

Képek meg magukért beszélnek. Néha bekukkantok más topikokba is, de ilyen válogatott csapatot nem találok sehol. :oops:
dmaggie

Maggie, de jó, hogy írtál!!

Amúgy nyugtassatok csak többen, hátha hatni fog :wink: :roll:

Köszönöm a drukkokat.
Holnap megyek vezetni, rákérdezek, mert az autópályás órán már túl vagyunk, elvileg az volt az utolsó "tananyag".

Sajna egy két hét múlva le kellene tenni, mert különben nem tudom, mi lesz majd velünk :shock:

Maggie, én a csipkés-fodros-túlzottan mintás cuccokat kapdostam le magamról már három éves koromtól :roll: Szegény anya az egy szem lányával :D

Kantáros nadrág :D

Kép
vindolanda

Heni, Zsófi sem vágyik szerintem gyerektársaságra. Összejárunk más gyerekekkel, de ő inkább egyedül játszik. A talikon is elvan egyedül. Van egy négyéves kislány, akivel már játszott együtt, de csak vele :roll: Amúgy szerintem sem unatkozik: játsterezünk, sétálunk, bevásárolunk, segít itthon mindenben, sokat játszik Fruzsival, legózunk, rajzolunk, olvasunk, gyurmázunk, labdázunk, építőkockázunk, bábozunk, stbstbstb :)

Tegnap apa olyan fergeteges bábszínházat zavart le a két kiscsajszinak, hogy csak na :lol: Zsófi hangosan kacagott, Fruzsi meg tátott szájjal nézte :lol:

És mindkét gyerek alszik, olyan jó, hogy sikerült egyszerre beállítani ezt :)
Vendég

Heni!
engem B. mostanában Anyukám-nak hív :) Apját meg Apukám-nak :lol: :lol:

bölcsi:
voltunk,megbeszéltük,ha megvan az eredmény akkor jelentkezem... ha nem allergiás járhat,ha allergiás nem :evil: :evil:
aztán bementünk M. volt dadusához(akinek fiókjában Míráról kép :shock: :lol: ,talán kedvelte jányomat :) ) B. mindent megszemlélt,majd lassacskán oldódott :) aztán talált favonatot+síneket és azzal játszott :)

Irina!
nem is dícsértem meg Ádó képeket(sem) :oops: annyira hihetetlen h. tud hisztizni :) :)

Vindo!
sz.rd mán le a rokonokat... Rugó minek dumáljon,ha tökéletesen megérteti magát? majd elkezdi :) B. is mostanában kezdte el de nagyon :) :)
újabb zsákos kép :)

játék: B. szereti ha M-val játszhat,igényli a a társaságát :) viszont van h. fél órát is elvonatozgat egyedül :) vagy autózgat :)

:arrow: M nevelné B-t :lol: 8) :roll:

KépKép
viranka

Sziasztok!

újabb Rugó képek szuperek.
Nagyon szép lányok az unokatesói :lol:

Heni cicus se megy bölcsibe ahogy azt Vindo írta.
Jó lesz még azt az 1 évet együtt tölteni.

A címet :arrow: leírom mindjárt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni és 10 körül taliznánk?

Csajok akkor ki jön?

Ki mit visz????

Heni
KépKép
heni81

10 körül, de ha nagyon fittek vagytok korábban is jöhettek :lol:
Akik jönnek:
Heni
Ágica
Mesi
Dettyk ?
Sense?
Irina
Nektarin?
Viranka

Dettyk elfelejtettem megdicsérni Pankát.
Csúúcs a csajszid :lol: :lol: Puszi neki :lol:

Viranka bölcsi :evil:

Regi mikor indultok pontosan?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, apósom annyi sört ivott ma, hogy lassan olcsóbb lenne, ha felvennénk egy munkást napi bérre :shock: Ha hozzáadjuk a kaját is, akkor kb. ugyanott vagyunk :roll:

Neo kutya ellopja a kukából R. koszos pelenkáit. Feltépi, és eltünteti a tartalmát. Csak remélni tudom, hogy nem eszi meg. Én meg szedegethetem a barna pelenka-mardványokat kesztyűben az udvaron :shock:

R. reggel nyolc óta van fenn. Úgy tervezem, nyolckor már alszik. 8)

Kép
vindolanda

Szóval ha tele van a kukánk, a kutya felugrik másfél méter magasba, megbontja a szemetet, és úgy szerzi meg a kincset.
Nem hagyjuk ám szét a sz...s pelenkákat :roll:

Kép
vindolanda

Vindo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: neo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Heni
KépKép
heni81

Móni, az unokatesók nevében is köszönjük a dicséretet. Amúgy tényleg szépek lettek a lányok :roll: :D

Kép
vindolanda

Halihó!

Megérkeztünk az ötyéről. :lol: Négy gyerek közül B. volt az egyetlen fiú. :lol: Én meg úgy élveztem a kislányokat, fésültük a babákat, a pónikat, meg be is fontuk/tam a hajukat. :lol:
Bercó meg nagyon örül, mert itthon várta Wagdika, már a kocsiban is egyfolytában a nevét kántálta.
Olyan ügyes, amikor kiveszem a kocsiból, bemegy a járdára és megvárja, hogy kivegyem a csomagokat is.

Panndi, neked is angyalképzős gyermekeid vannak. Egyébként meg gyönyörűek!!! Nagyon tudsz valamit, Te lány! :lol:

Viranka, ez nem jó hír. :? Bízom benne, hogy jó lesz az eredmény majd. Más alternatíva is van? Vagy kénytelen leszel otthon maradni? Egyébként most én is úgy gondolom, hogy valamilyen vonatos dolgot kap majd Bercó szülinapra. Egek, alig egy hónap és már kétéves lesz. :roll:

Mónikám, én is nagyon mennék ám, de... Kicsit közelebb is költözhettetek volna vagy mi állhatnánk egy kicsit jobban. Bölcsihez még annyit, hogy a nagyokkal én sem tudtam elképzelni, hogy kiadjam a kezem közül őket, Bercót is szívesen itthon tartanám, de a mocskos anyagiak nem engedik meg. Három gyerek mellett egyszerűen kigazdálkodhatatlan. :twisted: :twisted:
Mondjuk én eléggé jó helyzetben vagyok, mert legtöbbször délig vannak az óráim, aztán rohanhatok a gyermekemért.

Vindo, imádom, ahogyan magyarázkodsz. Én nem értettem félre a dolgot. :lol: Fura egy gusztusa van a kutyátoknak, az már biztos.
dmaggie

Helló, drága lányok!
Köszönjük szépen a fotódicséreteket, pirultam... :oops:

Dettyk: Panka továbbra is csodás, lehet, hogy hülyén fog hangozni, de engem a nagy, klasszikus színésznőkre emlékeztet, főleg A. Hepburnre, ilyen lehetett kicsinek, ilyen kis elbűvölő. :-)

Vindo: azért Rugó bűvöli a csajokat rendesen ;-) a kis édes. helyesek a lányok is nagyon! és már megint a zacskó... :-))))
rutinvizsga 2.: köszi, hogy kérded, épp dühöngtem rajta ma is, mert nagyon elúszom a vezetéssel. Elvoltunk nyaralni, most az oktatóm megy, így csak 20. után valamikor lesz esély a 4 kötelező pótóra megtartására, és a vizsga még csak azután lesz. Álmomban nem gondoltam, hogy még az egész őszt végig kell vezetnem. Időben nem tudom, h fér be, mert lesz összvissz heti 2 nap, amikor ráérek (a többi hármon vagy egész nap tanítok, vagy Ádival vagyok otthon), de akkor is vagy reggel viszem az Ádit bölcsibe, vagy délután hozom... és egyik sincs a szomszédban. Nem véletlenül akartam nyáron elvégezni a dolgot, de azt nem gondoltam, hogy hetekig tart újból vizsgázni valamiből (a csoporttársam így 6 hetet csúszott, a húgom anno a bukás után 1 héttel mehetett újból). Az anyagi részéről nem is szólva, már írtam korábban, brutális, nem is ismételném meg. Na bocs, ez nagyon hosszú lett...
Szorítok a forgalmidra nagyon, majd írd meg, pontosan mikor gondoljunk Rád!
Ami a beszédet illeti: tudom, egyedi eseteket mindenki tud, és ezt már egyszer leírtam, de azért hátha megnyugtat: egy kollégám kislánya 3 éves koráig nem szólalt meg. Egy szót sem. Elvitte a neves kollégához beszédértés-vizsgálatra, az rendben találta a dolgokat, aztán jött is az első nyelvi produktum: egy teljes mondat képében. Az okot máig sem tudják, elvileg nem érte trauma a kislányt vagy ilyesmi. Egyszerűen addig nem kívánt beszélni. Teljesen egészséges egyébként.
Neo kutya: szerintem Te is tudod, úgyhogy nem is ámítalak, hová tűntek azok a kakis részek a kutya vonatkozásában. ;-)

Panndi: mindig mondom magamban: ilyen lányokat szeretnék legközelebbre magunknak! :-)

Maggie: szia, drága, jó hallani Rólatok! 23-as lábikó? Nem semmi! ;-) De fűbe nyusszantás sem! :lol:

Viranka: szerintem ez törvénytelen, mármint amit a bölcsitek el akar követni, ilyen alapon nem lehet tej- és tojásallergiás gyerekeket kizárni a bölcsiből. Ne hagyd magatokat!

Fotók: hát Ádi imádja, ha fotózzák, és akkor mindig vigyorog ;-) Amúgy is jó kedélyű kispasi, csak a jó kedélyt számtalan alkalommal hiszti bontja meg. És ha kinevetjük, na akkor jönnek a krokodilkönnyek. 8)

Ja, egy sztori: anyu királyfinak hívja Ádit a legtöbbször, ezt már a kicsi is megtanulta. Mondom is mindig, frankó lesz, ha úgy jelenik meg a bölcsiben, ha kérdezik, ki/mi vagy, hogy "királyfi". :lol: :lol: :lol:

Jó éjt, megyek melózni.

Kép
Kép
irina

Off.

Ezen a linken Gáborék játszanak. Az egyik srác vágott össze hozzá házilag videoklipet (Brahms: Magyar táncok).

http://www.youtube.com/watch?v=w-ekqxsdOfY

Maggie, melyik suliban is fogsz tanítani?
Írhatod a másikba is... :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo! Leírtam, jó olvasgatást hozzá. :lol: Nyugodtan kiabálj, ha nem világos valami. :lol:
dmaggie

Irinám, akkor Te sem fogsz unatkozni. Szép kilátások.
Királyfi :lol: . Mondjuk szerintem nagyon illik rá. Meg a kis mimóza lelke is nagyon lejön a fotókról. De a mosolya...
Hisztik meg szerintem csak mese, én sem tudom elképzelni sem.
dmaggie

sziasztok!

móni!
sajnos mégsem tudunk menni. péntek este jön b. unokaöccse és elkezdi kifesteni a gyerekszobát. (mesefal, vagy valami hasonló). valószínűleg egész hétvégén fog neki tartani. pedig rákészültem nagyon!! :(

bölcsi téma:
botond nyilván nem megy bölcsibe. de ha nem lenne lotti, biztosan menne. csak azt nem tudom hová. mindegy is.
a gyerektársaságot ő sem kedveli túlzottan. de mostanában megint unatkozni látom. egész nap foglalkoztatni kellene, de nekem nem igazán van energiám egész álló napra valami izgi játékot kitalálni. :oops:

irina:
mi királylánynak hívjuk lottit. :wink:

panndi:
hát az álommanótokat felénk is elküldhetnéd! :D

:arrow: elalszom ülve.
puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Reggel nyolc előtt keltünk :?
Most pakolgatok, készülünk, aztán megyünk a védőnőhöz. A sajáthoz, mert a múltkor a helyettes volt. Meg rá is mérünk Rugóra, vajon hízott-e most.

Szép napot.

Sense, sikerült egy jót aludni?
A szobáról majd rakj képet.

Maggie, elolvastam :shock:

Kép
vindolanda

Hogy velünk mi történt........

Heni
KépKép
heni81

Heni? :shock: :wink:

Kép
vindolanda

Vindo nektek kell még járni védőnőhöz????? :shock: nálunk már 1 éves kora óta nem :roll: sőt ha jön ki Áronhoz, Péterkére rá sem kérdez :shock: csak én mondok neki itt ott ezt azt :roll:

Sense hát én nagyon sajnálom, hogy nem jöttök :( :( :(
Nem volna jobb a művésznek, ha nincs ott két gyerek a festés közben? :roll: szivesen taliztam volna veletek

Királyfi vs. királylány :D

Jövő tavasszal én szivesen megszervezek itt nálunk egy talit, szerintem mindenkinek féluton van és akkor a keletiek sem magyarázhatják, hogy messze van :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vindo :wink:

Heni
KépKép
heni81

Kéthavonta járunk, mint a kis angyal. Ha nem mennék előre, házhoz jönne. Nagyon lelkesek.
Mikor szabadságon volt, még a helyettes is eljött :shock:

De nem zavarna, ha nem problémáznának mindig a súlyán meg a vérvételen :roll:

Hú, akkor megyünk Hozzátok majd :wink:
Én már gondoltam rá, ha egyszer hazautazunk :wink: Gondolom, nem lehet olyan messze, a szomszéd megye végül is :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak gyorsan ...

Móni: Megnéztem az útvonalat, de kb. két óra lenne az út bkv-val, öt átszállással, nekem ez sok két gyerekkel :oops: :( Remélem legközelebb sikerül :)

Irina: Biciklis sisakot mi is Mátéval vettük, de a méretezés elég tág, 47-53 cm ez kb. 18 hónapostól akár 5 évesig jó. Vannak benne tépőzárral szivacsok, amik szűkítik, gondolom később azok kivehetőek. Mi most csak a legegyszerűbbet vettük, mert egyelőre csak utasként használja Máté (meg játszani :) ), ezt:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_2883782-12815509/#TAILLE

Puszi, megyek főzni :)

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Heni mi történt?
jó nagy lábakon él Péterke :lol:
még régebben kérdezted, Gréti alig iszik kakaót, havonta jön össze a 3-4 deci.

Sense sajnálom :(

Vindo hátha most alszik Rugó napközben :roll:
védőnőről számolj majd be. Kíváncsi vagyok hízott-e :D
megnéztem és szuper. A nagyiéknál a búcsúban hallgattunk régen ilyet.
Tovább is küldtem a linket tesómnak és Z.-nek :D

Irina meglesz ott hamar az a vizsga aztán meg sorban a többi :wink: :lol:
kis királyfi :lol: :lol:

Maggie a mocskos anyagiak :(
nekünk is nagyon nehéz. Januárban lesz az első lazább hónapunk
:?
és októberben a fütést meg kell csináltatni, de hogy miből azt még nem tudjuk. a fele van meg :roll:

Próbáltam füvet nyírni de Gréti nem engedi :? ott állt és zokogott.
Miután leraktam a fűnyírót kétségbeesetten futott oda hozzám és kapaszkodott belém :roll:
fogalmam sincs miként fogom így rendbe tenni az udvart :roll:
Azt azért elárulom, hogy nekünk koránt sincs olyan szép udvarunk (még) mint Veráéknak. Na meg annyi féle játék sincs.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, a mi udvarunk úgy néz ki, mióta építkezünk, mintha itt állomásozna a komplett Vörös Hadsereg :roll: Rossz ránézni.

R. meg fél a fűnyírótól.

Egy alvás amúgy jó lenne napközben, kb. négy hete nem vasaltam :oops:

Este nincs valahogy kedvem, meg reggelre sem fejezném be.

Szóval idővel majd kialakul a kert is, meg lesznek benne játékok is. A fűtés meg...
Mi is azzal szenvedünk amúgy, októberre jó lenne, ha kész lenne :roll:

Kép
vindolanda

Vindo hát nagyon lelkesek :shock: egy részt ez nem rossz, de tényleg ha még problémáznak is a súllyal :evil: a keresztfiam 15 kg és 3 éves múlt, Péter nincs 2 éves és 16 :shock: na erről ennyit, ja és a 7 éves unokatesó meg 23 :shock:
Péterke azokat a ruháit simán hordja amit ő még tavaly hordott :shock: :shock: :D Olyan vicces, hogy amikor eljönnek és épp Szebi ruhája van Péteren és konstatálják, hogy ezt még Szebi tavaly hordta :roll:

Móni ne hogy már parázni kezdjél a kertmilyenségén :roll: nálunk most van udvar alakitás, gondolhatod 30 éve elhanyagolt, összetákolt dolgokat kell eltüntetni, alakitani, na nem egyszerű.
Lábak nem kicsik, de úgy semmi sem, sőt Áron is jól gyarapszik. Kész testőrségem lesz :roll: 8) no jó Gegit azért nem érjük utól :wink:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D !

Megpróbálom az utolsó oldalt :oops: . Panka befeküdt az ágyába, nem tudom, már aludni akar-e :shock: ?! Amióta átalakítottam az ágyát, nagyon gyakran fekszik le, és alszik el egyedül, vééééégre 8) :D .

Panndi, Zsófi szóviccén nagyon jót nevettem :lol: :lol: :lol: .

Meryke , Ti is Zamárdiban voltatok :shock: :D ? Kár, hogy nem egyszerre mentünk, Bencéink milyen jól ellettek volna :wink: .

Viranka, sajnos nálunk sem mehet bölcsibe, akinek bármi problémája (akár allergia) van :? .

Bölcsi, én totál ledöbbentem: most kb. 25000 fős a városunk (ez is durva, nagyon fogyunk :( ), a bölcsöde 60 férőhelyre épült, hivatalosan 50 gyereket fogad be, a honlap szerint 68-at :shock: . Egy 25 ezres városban 50-60 gyerek :evil: ...Szerintem ez döbbenet. És hozzáteszem, a CsANA nem áll túl jól, alig van gyerek, mert mindenki sokallja a havi 26 E Ft-ot (mondjuk ha az itteni fizetéseket vesszük alapul, akkor valóban sok :? . A legtöbben 60-70 ezret keresnek még mindig :evil: ).
Egyébként Pankának kell a gyerektársaság. Imád társaságban lenni (Irina, nagyon köszönjük a bókot, ilyen kedveset még nem is hallottunk :D ), színészkedik :wink: , énekel, táncol, bohóckodik, beszélget, okoskodik :wink: . Itthon soksozr unatkozik a tengernyi játék ellenére, és el akar menni az ismerős gyerekekhez. Úgyhogy remélem, a beszokással nem lesz gond, még ha én nem is leszek ott :roll: ...

Vindo, szerintem hagyd a rokonokat, Rugóval minden rendben van. A fiúk általában egyébként is később kezdenek mindent-persze ez is általánosítás. Panka is nagyon rövid idő alatt tért át néhány szóról a mondatokban való beszédre, sőőőt, a cserfes szófo....ásra :wink: .

Maggie, :evil: ...

Heni, engem Panka anyának hív, de néha még rátesz egy lapáttal, és akkor Dettianya vagyok :D . Ha pedig bohóckodik, akkor (a Kincskereső kisködmön óta) édesanyámnak szólít, és akkor nekem édes lányomnak kell őt szólítanom :lol: .

Vindo, ilyen segédmunkásaink nekünk is voltak :? . P. idecsődítette őket, ittak, mint állat, főztem rájuk, olcsóbb lett volna idegent fizetni :twisted: ...

Irina, Ádi gyönyörű :D , és nem baj, ha már most tudja, hogy királyfi lesz belőle :wink: :lol: ...

L.Móni, sajnálom, de tali ügyben én sem jövök jó hírekkel :cry: ...nagyon mennék, de apának már egy hete nincs munkája, így nem fér bele...egyébként a koncertek sem :evil: . Remélem, lesz legközelebb :roll: ...
dettyk

Na, csak nem alszik :? ...
dettyk

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról,
és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott
valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a
tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy
kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka
szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány
annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.
Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy
mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő
megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a
gyerek, az a WC?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni: Fruzsi Zsófi tavaly nyári, 74-es ruháit hordja :shock:
Vendég

na jó kis oldalkezdés :lol: :lol:

Dettyk :cry: :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Később visszaolvasok. Most csak annyit, hogy Rugót 10,88 kg-nak mérték. Ami meglepő, hogy 20 nap alatt fél kilót hízott. Mondjuk előtte megivott majdnem egy üveg Kubut (olyan három decit). Legközelebb is Kubuval megyünk méreckedni, mert különben megint fogyni fog :idea:

Kép
vindolanda

Ja, és bemutatta az első nyílt színi földön fetrengős hisztit is a védőnői iroda közepén :shock: :lol:

Kevéssel azután a kérdés után, hogy kezdődött-e a dackorszak. Mondom igen, néha a földön is szokott fetrengeni. És erre be is mutatta :shock:

Nem hagytam, hogy a használt kukászsákkal játsszon.

Kép
vindolanda

Vera: micsoda jégeső volt nálatok :shock: :shock: A fotók, tesók, Míra..egyszerüen szenzációs!!!!!!!!! :lol:
Bölcsi? remélem jó eredménye lesz a kis Bálónak!! és mehet bölcsibe...ha nem maradsz otthon???

Vindo: ++++++++++++++ most biztos jól ment a labor rész!!! Mikor lesz a vezetés????
Rokonok: :evil: :evil: Rugó is majd mondatokban fog elkezdeni beszélni...majd látod be sem fog állni a szájacskája..ja és a bölcsiben..majd ellesi a többiektől..és csak lesel h 1-2 nap alatt mi mindent mond!!!!
Após+ sör :shock: :?
Neo és a gusztusa? :lol: :lol:

Rugó és az uncsitesók: édesek..miket ki nem talál...élvezte a helyzetet! :lol: :lol:

Panndi: "hajó" :lol: :lol: Olyna édes a gyerekszáj..és ahogy kombinálnak..Emma is egyfolytában beszél..majd be pisilünk rajta...

Dettyk: Panka művésznő... :lol: :lol: :lol: mindig hozza a formáját..Enni való kiscsaj! :lol:
Bölcsi téma: :evil: :( :cry:

Maggie: Szupi h tudtatok venni ezt azt! Emmánka is most nőtt a lába ..már 21-es szandit vesszük elő!! :lol: :lol: :lol:
A kis válogatós Bercó :-)
Jó lehetett ez az ötye party....jaj annyira vágyok már felnöttek közé....jó lesz a lagzi..legalább kicsit beszélgethetek..:-)

Emma: anyuci, apuci, papuci, emmaci, Annaci......nállunk mindenki "ci"....egyébként anya, meg apa.....de tudja a nevünket is..

Irina: királyfi :lol: :lol: Mi hercegnőzzük alkalom adtán Emmát :lol:

Sense: jó h dobsz néha pár sort! Álomanót küldjük mert itt nagyon letanyázott! :lol: ( szerencsére )

Móni: fűnyírás....Emma sem kedveli...de mondjuk már megszokta...hátha azért majd megengedi.. :wink:
Oldalkezdés : :lol: :lol: :lol:

Vindo: védőnői látogatás :? :lol:

Rólunk: Emma nő....rengeteget alszik..folyton fáradt, rengeteget eszik.....kaki is van hogy csak 2 naponta van....most nőtt vagy 2-3 cm-t..kb 84cm.hízni nem hiszem...Kibújt a 15 foga..véletlen vettem észre ese fogmosás után megnéztem h a felső szemfogak hogy állnak...hát kibújt az esgyik..:-) és észre sem vettük...:-)
Este hamar elalszik, ma is "nem" 8 kor ébredt először....nem tudom meddig tart de jó! :-) Délben 2-3 órákat alszik..nem tudom felkelteni.. :lol:

Dumál egyfolytában..ha egyedül játszik akkor is mondja....édes manó...

Készülünk a pénteki lagzira ( uncsitesómék ) Kiderült h akikkel a balcsin találkoztunk család..a kislánnyal jó barátok lettek..mi meg a szülőkkel....kiderült a h Csenge a kislány az unokatesómék keresztlánya.. :shock: :lol: :lol: Úgyhogy a lagzin majd tudnak bandázni és i is többet tudunk talizni...:-)

Ma voltam állás interjún.....hirtelen felindulásból badtam 1-2 ingatlan irodába ingatlanforgalmazónak....tegnap hívtak is ( 3 órával az után h az e-mail elment ) h ma menjek...10 re mentem...szerintem jól ment...csak htfőn már mennem is kéne 3 napra pestre tanfolyamra...ami 50eFt...és előtte meg utánna lagzik vannak....( amik kimerítik a pénzügyi keretünket) szóval holnap hívnak akkor tudum megmondani h így hirtelen azonnal nem megy..jövőhónapba tudom vállalni ezt a képzást..na most vagy jó nekik vagy nem....hát ez van.....na mikor reggel elmentem " dolgozni " ( nálunk mindenki dolgozni megy ha elmegy itthonról..mert Emma ezzel társítja azt h haza is jön...:-) Ö találta ki..ha vki mondja h megy el..Ö erre: dolgoz..:-) ) olyna rossz érzés volt h akkor ez mostmár mindig így lesz? emma otthon/bölcsibe és ott kell hagyjam..????????????????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁnagyon rossz volt. Még jó h csak fél napra!

Hát erzek történtek nálunk.

Pénteken fodrász..a sötétebb barna csíkjaim kivörösödtek..most majdnem olan színű mnt volt...( :evil: :evil: :evil: ) úgyhogy most sötét barna csíkokat kérek a vörös helyett a szőke mellé....meglátjuk. :shock: :shock:
:arrow: éhen halok

KépKép
kaqk
Debrecen

Azta de hosszú lettem...bocsika

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Móni: jót nevettem :lol: :lol:

Ma Beni nem volt itthon de. és úgy hiányzott.. PEdig azt gondoltam,de jót fogok pihenni,közben egész de. rajta járt az eszem. :?

Kagk:annyit gondolkodok a gőztisztítón,jó lenne nagyon,de biztos nem olcsó mulatság..
varga tünde

Jaj Viranka,te jutottál eszembe.A múltkor-jó múltkor mikor szóban volt amit Regi szed,fogyis cuccot,az volt a baj,hogy nem vette el az éhségérzeted.Nem? Jól emlékszem? Na mindegy minap ment a tv,és akkor halottam a zeataxot vagy mi fenét,ez arra van.Gyógynövényekből készül.Éhségérzet megszüntető,amúgy csendben megjegyzem,hogy egy barátnőm szed egy gyógyszert,amit én nem mertem megpróbálni,az az adipex,1hó alatt 12kg fogyott tőle :shock:
varga tünde

Fogyisok: próbáltátok már a citromkúrát?

Tündi megértelek, én is kicsit túllihegem azt az anyaságot, lazábbra kellene venni. Ismerek anyukát aki még éjszakára is lepasszolja a pár hónapos gyerekét, csak, hogy ő aludhasson, pedig szerintem éjszaka leginkább az anyára van szüksége a gyereknek, mert valami gondja baja van, ha nem tud aludni.

Kaqk jó buli lesz és biztosan nagyon csinos leszel!

Móni:-)

Dettyk cukkinikkel hogy állsz? valami új recept???

Vindo a topic alapján is kimutatható, hogy a fiúk később érnek beszéd terén, kivéve Ádit, de hát ő erről nem tehet, nyelvész család :wink: mi is azok vagyunk, de az majd csak Áronnál mutatkozik meg!Péterke apja fia :wink:

Panndi 74????? :shock: mi 92

Heni
KépKép
heni81

Bölcsi: hát, durva helyzet van a legtöbb helyen, az tuti. A múltkor mondták, hogy Salgótarjánban sincs, pedig az megyeszékhely :shock:
Dettyk, ezek tényleg elszomorító dolgok :shock: Otthon 35 km-re lenne hozzánk a legközelebb bölcsőde, de ott meg ugye nem helyi a gyerek...

Itt nálunk fordított a helyzet. Rengeteg a gyerek a Db-ből kiköltöző fiatalok miatt, nincs hely az iskolában, az óvodában, és már ugye szerveztek csanát is.

Móni, sikerült füvet nyírni?

Heni, hát igen, Ádi külön kategória :lol:

Kaqk, szerintem nem baj, ha egy hónappal később mész tanfolyamra. Remélem, minden jól alakul :wink: Egy kis alvás ráférne Rugóra is napközben :shock: :?

És akkor egy kép:

Rugó citerának használja anya egyik kedvenc bennszülött-szobrát. Énekel mellé, a szünetekben tapsol...
(Utána a porolóval furulyázott, szintén énekhanggal kísérve. Azt nem sikerült lefotóznom.)

Kép

Áthúztuk az összes ágyneműt, nagyon ügyesek voltunk. Itthon is megmértem, 10, 8 kiló lett. Akkor lehet, nem is a Kubu a bűnös, hanem kipenderedett :roll:

Szép napot. V.

Kép
vindolanda

Egyem meg ennek a kis muzikális lelkü Rugónak a szívét! de drága

KépKép
kaqk
Debrecen

:lol: :lol: :lol:

Kösz :!:

Kép
vindolanda

Na látod Vindo, Van aki beszél, van aki citerázik.....

Heni
KépKép
heni81

Hát igen, de azt senki nem kérdezgeti, hogy penget-e már a gyerek bennszülött-szobron? :D

Legalább valamiben azért ügyeske.

Lehet, hétvégén is megyünk majd fellépésre. Kettő is lesz. Egyik nap Böszörményben, meg a másik nap meg nem tudom, hogy hol, de ott állítólag valami dzsembori is lesz :roll:

Kép
vindolanda

egy "meg" mínusz :roll:

Szóval talán a másodikra elnézünk. Az valahol messzebb lesz, nem tudom a helyet.

Kép
vindolanda

Heni, nem Zsófi hord 74-es ruhákat. Zsófi 86-os ruhékat hord, Fruzsi 74-eseket :)
Vendég

Panndi jaj elnéztem :oops: Áron is a Péterke tavalyi 80as napozójában nyomul 8) csak egy picit nagy rá, legalább kénylemes 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Csajok!

Millió éve jártam erre,minap benéztem és láttam,hogy hiányoltatok,de nem tudtam bejönni,nem engedett be a régi jelszóval,hát most csináltam gyorsan egy újat.
Köszönjük a hiányolást,és Bertus nevében a köszöntést! Édesek vagytok!
Nagyon,nagyon elvagyok maradva,ez már behozhatatlan,de próbálom majd ismét felvenni a fonalat.
Gyönyörű szépek a gyerkőcök,és a kis tesók,imádnivalók,teljesen elolvadtam mikor a képeket nézegettem.
Minden anyukának hatalmas gratula a kis jövevényhez,némelyik már nem is olyan kicsi....:shock: iszonyat lemaradtam.
Egyenlőre ennyi,próbálok most már kicsit gyakrabban jönni,amennyire ezt Manó engedi,bár tüneményes gyerek,különösebb gond szerencsére nincs vele,ügyesen eljátszogat magában,bár ez attól is függ milyen napja van.
Puszi mindenkinek!
Juba
juba0

Juba, véééégre, Te nő, meglettél :D !! Tessék visszakapcsolódni és kicsit többet írni magatokról, a fényképekről nem is beszélve. Bertussal minden rendben????? :D

Vindo, szokás szerint nagyon jót vigyorogtam magamban :lol: , nem is értem, miért nem kérdezik a rokonok, milyen "hangszeren" játszik már Rugó, pedig ilyen háttérrel ez evidens :wink: :lol: .

Csajok, ma extra gáz napom volt :oops: , én egyre zizibb vagyok, ma muszály volt Magne B6, de legközelebb Xanax lesz :oops: .

Ja, tegnap este Panka hisztizett este, hogy cicizni akar (már kb. 3 hete nem cicizett, azt hittem, már el is felejtette). Nem tudtam lebeszélni, így melléfeküdtem, és már nem tudta, hogyan kell :shock: :cry: ...véget ért az a korszak végleg :roll: .
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?