A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csak egy gyors bejelentkezés..aztán majd reagálok is.

Mi jól..Emma kelt reggel 6 kor..mondtam neki hogy ha akar menni a karneválra akkor aludnia kell még kicsit.......fél 9 kor alig bírtm felkelteni. reggeli közben tv-ben néztük karnevált.nagyon elvarázsolta..mondtuk neki hogy megyünk élőben megnézzük..erre :shock: ilyen szemeket meresztett..nem értette hogy hogyan.. :lol:

Kimentünk, hát nagyo élvezet..pont elkaptuk azokat is amiket tv-ben látot..hát volt csodálkozás! jött ment, nézett mindent, várta a felvonulókat "anya vigyázz, jön dobos bácsi", anya vigyázz jön autó"...de ezek csak morzsák...egész nap mondja és ha suttogva beszélünk azt is hallja és kommentálja....imádom...

Szept 7-én megyünk bölcsibe szokatni..azon a héten kezdődik az angol megint....lesz program..

Du-án reggel, pakolás, hajmosás..készülődés.....már ideges mindenki ( párom, any, én.) h Emmát itthon hagyjuk..... :(

Maggie: nekünk 3 napnál nem régebbi orvosi igazolás kell....nektek is? Mikortól megy Bercó bölcsibe?

Megismerte Emmát? De édes manó..TALIZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, itt vagyunk mi is :D

Miléna, majd képeket rakj akkor fel :!: :wink:
Angolhoz kitartás.
Zéti volt már megnézni a bölcsődét?

Maggie, hát van egy ismerősöm, akinek szintén három fia van. Kérdeztem, hogy lesz-e még lányuk is. Erre azt válaszolta, hogy hoznak majd a fiúk elég lányt a házhoz, ők már feladták a próbálkozást :D

A hízás az jó dolog 8)

Heni, Veled mi újság?

Viranka, nehogy rosszabbodjon B.!
A kesudió óta parázok, ha ilyet hallok :shock:
MOndjuk nálunk öt perc után hányás, 10 perc után ödéma volt.
A védőnőt hívtam, de ő is valami cseppeket emlegetett, mi meg bevittük a klinikára, mivel Rugó füle kétszeresére nőtt és tiszta tarjagos lett.

Fleur, hát, ha aludni kell, akkor aludni kell, nincs mese.

Mi jól vagyunk, Rugó épp ebéd helyett kekszet eszik. G. kinn dolgozgat, állítólag holnap egybenyitjuk a házat az új részekkel. Na, lesz majd szórakozás, mert Rugó imád ott kinn matatni :roll:

A keksz mellett azt játssza, hogy vizet iszik (a kimosott haleledeles dobozból). :shock:

Röviden ennyi történt velünk.

MInden jót, V.

Kép
vindolanda

Vera
Mogyoró :( még jó, h nem lett nagy baja.

Ja jó utat minden utazónak. Mi szerintem most nyugiban leszünk. Délután, ha Lilla felébredt megyünk és strandolunk kicsit, este meg megnézzük neten web kamerával a tűzijátékot :)

Maggie
Örülök, h kedves férjed már jobban van.

Kaqk
Mi is 7.-én kezdünk. Az utazás miatt nyugi a gyerekek ügyesen kezelik a helyzetet. Anyudat meg ismeri, biztosan jól érzik egymást.

Vindo
Rugó mindig meglep, h mikkel van el :lol:

Tegnap olyan ügyes volt a csajszim amúgy. A bnőmmel elmentünk az Árkádba csavarogni a legkisebb lányával (6 hónapos) és Lillára meg a nagyobbik lányára az anyósa vigyázott. Hát hihetetlen jól érezte magát, pedig még soha nem találkoztak előtte. Persze a hely és a kis barátnő ismerős volt és az biztosan sokat számított.
Végül is 5 óráig volt nélkülem, nem keresett nem sírt, rengeteget evett. És megérkeztem és odament a másik csajszihoz és közölte, h szeretlek Bogi, persze hazamenni nem akart :)
5kor indultunk el, mert még boltba kellett mennem és akkor aludt el a babakocsiba. :) de nem hagytam sokat aludni.

És tegnap már megint kocsis eseményem volt...:( meghúztam a kocsit. Persze nem vészes, csak az elszenvedő pali teljesen ki volt akadva. Ahhoz képest a mi autónkon semmi nem látszik szinte. Tulajdonképpen az ajtón lévő gumicsíkot felkentem a lökhárítóra meg a kerék feletti részen egy kis szakaszon. De az olyan jó, h ilyenkor Petit hívhatom először és tök nyugodt és csak annyit mondott előfordul. Jó, h számíthatok rá.
Most azon alkudozunk, h lehet kifizetjük neki a javítást, ha nem lesz túl drága, h ne legyen rosszabb a biztosításunk.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Lányok!

Zétinek nagyon nagyon boldog szülinapot!!!

Megvagynk ám, csk kissé zűrösek a napjaink...
olvasok :arrow:

Fleur!Hűha, most néztem a vonalzódat, már a 27. héten jársz :shock: :D ...Mindjárt itt van Dani!
Kocsi meghúzás: :? , jajjj...de tök jó, hogy Férjed ilyen megértő!! :wink: Igaza van, van ilyen :wink: !

Vindo!Ebédre én fiam is kekszet evett tegnap :? :D , nem kellett neki a Mami főztje, pedig úgy igyekezett szegénykém...

Meggie!Minden jót a Kedvesednek, remélem megszűnik ez a nyavalya...Nekem azt mondta anno a gyerekorvosunk, hogy a bélnyálkahártya megbetegedésénél a regenerálódás akár 8-9 hétig is eltart, s ezalatt végig lehet hasmenésre számítani. Botinak 3 hétig keményen ment a hasa, majd még 4 hétig szenvedtünk, mire meggyógyult teljesen :evil:

Vera,ÁÁÁÁÁÁÁ :shock: mogyoró :twisted: !Szegény Bálint, remélem azóta minden oké!!
kispocc

Heni,hogy van a veséd?
Irina, de ügyes Ádi a bölcsivel! 40-50 perc busszal :shock: jaj, nem lehet egyszerű!!!
Vindo, dugipénz :D :lol: !Ismerős szitu...építkezés alatt mi is sokszor nyúltunk dugipénz után, s volt olyan is, hogy nagggggyon lélegzetvisszafijtva vártuk a hó végét :D

A képek mind nagyszerűek!!Gyerekek csuda gyönyörűek! :wink:

Rólunk pár szóban:
Botond 7ördög Uraság extra akaratos, napi egyszer minimum elönti a pulykaméreg...de eddig még egész jól kezeltem :D . Képzeljétek el, ha veszekedős hangulata van, mindig idecipeli hozám az egyik kisautóját, és dühösen, visszautasítást nem tűrő hangon felszólít :shock: , hogy üljek bele :shock: :lol: . Én szépen elmagyarázom neki, hogy "Nézd, anya nagy, az autó kicsi, nem férek bele"...de Ő nem tágít, csk áll, és üvölt, hogy "Csücsüüüüülj bele!" :lol: :lol: Beledugom a kisujjamat, hogy "látod, még az ujjamat sem tudom beledugni, nem férek bele", de Botikám nem adja fel, csak toporog, csak visít, csak veszekszik :roll: ...Sokszor már röhögőgörcsöt kapok a végén, annyira erősködik.Kiveszekszi magát, és odébbáll. Múltkor Anyukám épp dicsérgette, milyen kis kedves, aranyos kisfiú is a mi Botink, mire egyszercsak megjelent az ajtóban, kezében egy kisautóval... :lol: :lol: és felszólította Anyát, hogy"Csücsülj bele" :D Az én kedves kisfiam azonnal dühös kis haramiává változott, 10 percet visítással töltött, és mintha mi sem történt volna, visszavonult játszani :D ...jaj, annyira rigolyás tud lenni :lol:

Bulcsú nagyon édes, imádom :D ...nézeget, gügyög, mondja a magáét, nevet, sikongat :D . Tegnap vittem oltatni, egy hang nélkül tűrte a tortúrát, semmi sírás :D . Imádja Bitit, úgy néz rá, mintha 7ördi maga volna a Jóisten :D . Pedig a múltkor megharapta Szegényt, mialatt szopiztattam. Odajött, hogy pszit ad a lábára, és szépen beleharapott :twisted: .
jaj, hív :arrow: [/b]
kispocc

Sziasztok!

hazajöttünk,Heniékkel pont a bejáratnál futottunk össze :)
képek majd magukért beszélnek :)

Fleur!
lehet nem kellene mostanában kocsiba ülnöd és vezetned? Lilla nagyon ügyes :) sajnálom h. Móniéknál nem találkoztunk,mert B. Lilla nevét is mondogatta,miután elsoroltam kik lesznek ott :)
Természetesen Gege és Zsozsi a nagy szám nála,nem tudom,mit csinált Mesi,de fiamat gyereki teljesen megbabonázzák :) :) napirendben szerepel alvás előtti számonkérésben Gege?Zsouzsi?

Nem is írtam :) mikor mentünk Móniékhoz,dugóban ülve elkezdtek gyereekeim vísítani :) anyjuk meg beszállt és röhögtünk nagyokat :) később észrevettem Míránál ablak lehúzva :lol: :lol: 8) akkor rájöttem miért néznek furin ránk :) :)

Pocc!
küldesz nekem priviben mélcímet,képeket átküldhessem :) :) Botit(=Tobi) is sokszor emlegeti B. :)

Vindo!
tegnap fiam 11kor ivott tápit,majd f3kor mikor felkelt nem volt hajlandó enni,s este 5-f6kor eszébe jutott az "ebédem" s megette e a kajáját :)
nagyon csini volt Rugó :)
s reggel Ő jutott eszembe a kesudióval,azért is parázta be,már indultam volna ügyeletre,de aztán inkább telefonáltam előbb :oops:
most már "csak" kiütések vannak a lábán :roll:

Irina!
khalily2 kukac gmail.com-ra küldd légyszi :) kérdőívet meg töltöm ki,csak mindig elfelejtem :oops:

Ágica!
aztán meg mondogatta fiam Peta Peta :) :)

Amúgy minden kép csodás(már nem emlékszem kik voltak :oops: ) ezért bocsi :)

s azért voltam ideg mert amit varratma fodrászomnak ruci az istennek sem akart úgy állni ahogy kellett volna :( de tegnap átadtam,tutira megcsináltam és M. azt mondta Ő is szeretne ilyen rucit :) :) :) mert annyira szép :)

s a képek még a taliról :) :)
Kép
Kép Kép Kép

s mai napi képek :)
Kép
közelről a barna foltok :) vmi eszméletlen szép :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
a látszat csal :) :) Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
csók :)

KépKép
viranka

Szuper a park:-) nagyon jól éreztük magunkat!!!!! Csak ajánlani tudom, tudjuk, igaz Vera?

Vera Szupi képeket csinált a fotósod :wink:

Heni
KépKép
heni81

Pár kép tőlünk is:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

:D de jó képek!!!!!! :D
Gyönyörűek vagytok!!

Vera,jaj de örülök, küldök mail címet!!Aztán várjuk a képeket "Tobival" :D :D :D
Tobi Bálintot így hívja: Bááááábint :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesi,én úúúúgy meggyömöszölném ezt az édes kis husi Gegit :roll: :D :D

már megint besz@rt a szgépem :twisted: :twisted: :twisted: Most férj laptopról írok, de ez nem áll sokat a rendelkezésemre :twisted:
pussz
kispocc

Sziasztok!

Zéti!
Isten éltessen!

Dettyk!
Panka BIZTOSAN művésznő lesz! :lol: Ezeke a beállások és cuccok! Haláli, annyira édes! :lol:

Heni! Vera!
Biztosan jó volt! Lehet egyszer mi is megnézzük!

Kispocc!
Csdücsülj bele : :lol: :lol: :lol:

Vera!
Mogyoró: :shock: B@sszus! Még milyen allergiához kell hozzászoknia, ennek a fiúnak!? :shock: :(

Tegnap kifestettem a konyhát. Teljesen egyedül, B csak a bútorokoat huzigálta el. Egész nap csináltam. (persze közben azért Lottit orvoshoz vittem, szoptattam, dajkáltam, kicsit játszottam Botonddal...) Nagyon jól éreztem magam festés közben. Teljesen kikapcsolt. Szólt a zene, és én hosszú idő óta nem gondoltam semmire. Szuper volt. Balázs időnkét jött, h csinálja helyettem, de nem hagytam . A végeredmény is rendben. :wink:

Ma B dolgozik. Hozzánk pedig a barátnőm jött a lányával (9hónapos). Szerencsére vele Botond nagyon jól viselkedett. Bár most is zavarban volt. Tübbször kiment tv-t nézni. Ja! És 3x egymás után bepisilt. :shock: :shock: :shock: Legalább egy hete semmilyen baleset nem fordult elő.

Most megyek, iszom egy pohár vöröset, és lefekszem.
Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni!
Te szoktál mindenféle zöldséges receptet kipróbálni. Nincs véletlenül eg yjól bevált padlizsánkrém recepted?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok, Lányok!

Sense: Lotti szerintem varázslatos. És Boti is, tiszta egyformák ;-)

Viranka: hú, sajnálom a mogyorós esetet! De tanulok tőletek... Ma mi is majdnem belefutottunk, a cornetto jégkrém tetején volt, Sanyi szólt, hogy, hé, mogyoró, mert elbambultam...
Mindjárt átküldöm a képeket, köszi a Tieidet!
Heniről és Péterről az alsó képetek az egyik legszebb anya-gyerek fotó, amit valaha láttam. Már vagy 5 perce nézem :-)
És nagyon csinos anyukák vagytok, ezt még okvetlenül meg akartam jegyezni! 8)

Miléna: jó volt hallani rólatok! :-) Hozz képet is magatokról!

Ma állatkerteztünk. És elpattant bennem valami, mert Ádival ott tartottunk ma, hogy egész nap egy fél croissant-ot és pár szem sült krumplit volt hajlandó enni, valamint azt kiabálta félpercenként, hogy "jégkrém". Elegem lett, mert 1 éves koráig úgy etettem, hogy dietetikus különdíjat kaptunk volna, most meg itt tartunk. Ebben nem kis mértékben a nagyszülők hibásak, akik állandóan a kajával kergetik, mert "Te is ilyen evészavaros voltál". Nem, Ádi nem az, de így lesz az biztosan. Nekem a kajálásról az a véleményem, hogy leülünk hozzá. Van választék, de nem hisztizünk állandóan valami hülye, nulla tápértékű vacakért. Lent tanulta meg azt, hogy ha nem kéri a normál kaját, akkor majd csak kap valami kevésbé egészséges vackot. És elegem van abból, hogy az 5-féle gyümölcsből és 3 féle főételből Ádi nem eszik, hanem megy a hiszti. Ezt befejeztük. Az össze-vissza evést, a válogatást, a hisztit a csokis dolgokért.
Ja, a hisztik nálunk is állandóak. Az állatkertben főleg (a jégkrémért nyúzáson kívül) azért ment, mert nem engedtük, hogy Ádi állandóan a vízporlasztó alatt álljon. Míg mások sikítva átfutottak, Ádi csak állt alatta és kacagott. Majd mikor elvonszoltuk csuromvizesen, levetette magát a földre és hisztizett. Íme:
Kép

Jó éjt mindenkinek, a nyaralóknak minden szépet-jót!

Kép
Kép
irina

Ui: Kispocc: képet is hozz, drága, magatokról!!! :-) Jól bírod Hétördit ;-)))), én néha tervezem, hogy nyugtatót veszek be Ádi mellett...
(Ja, a buszozás csak 15 perc, a gyaloglás 30 a bölcsiig összesen:-((, de szerencsére általában menni fog a dolog kocsival).

És búcsúzóul egy mai Ádi-mondat:
Majd Ádika segít próbálni a dudit megenni. (dudi = Túró Rudi). :lol:

Kép
Kép
irina

Irina, ezen a hisztin olyan jót röhögtem :D :D :lol:

MIntha Rugót látnám, mikor kiterül hátra :roll: :oops:

Tudom, milyen idegesítő ez a kaja-dolog. Próbáld megbeszélni a szülőkkel, és hátha használ. Bár, gondolom, már megpróbáltad. És mivel együtt laktok, nálatok a helyzet is jóval bonyolultabb...

Néha én is kibukom, ha R. nem eszik (ma csak pl. kekszet evett ebédre). De a nem evős periódus után általában pukkadásig zabálja magát (pl. ma vacsorára). Csokit igyekszem ritkán adni neki, de azért olyan hetente szokott kapni mondjuk egy szeletet.
Ha boltba megyünk, mostanában Kubut veszek neki, akkor a csokiról lemond. Nem mintha az sokkal egészségesebb lenne, gondolom... De nem keni ki vele magát:)

Tény, hogy anyósomék is édességekkel tömnék a gyereket. De ők mindig sütikkel és tortákkal, abból meg R. még életében egy szeletet sem volt hajlandó megenni. Csokit nem vesznek, az náluk nem menő. Abból bezzeg megenne egy egész táblával, ha ott hagynám vele:)

Lányok, a képek szuperek.

Mi sajna sehol sem voltunk, de az új szobákban már nagyjából rend van. Igaz, holnap újra porolunk.

Én épp óravázlatot írok, G. most ment lefeküdni.

R. persze nem aludt egész nap, de kilenckor kidőlt 8)

G. felbontott egy üveg pezsgőt, lehet, iszok egy pohárral munka közben 8) :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Már pezsgőzök is 8) 8)

Kép
vindolanda

Na, a mai részt megírtam, megyek aludni :arrow:

Kép
vindolanda

Napsugarast :)

Zsozsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

Csilla!
Robival este itt röhhögtünk a képen :) :) Annyira jól sikerült és hidd el nem csak Ádi élvezia vízporlasztót :) tavaly én is csuromvizesen szedtem ki alóla Mírát :) kacagva rohangált át alatta :) mivel idén még nem voltunk ezért B. reakcióját nem tudom,bár szerintem azt csinálná mint, M :)

Sense!
de ügyes vagy :) elhiszem h. jól esett kicsit kikapcsolni :) :) bizti szép lett :)
S a gyerekszoba vmi fantasztikusan jól sikerült :) pü-ben elküldöd a asrác telefonszámát?

Pocc!
szemeim előtt elképzeltem a csüccs az autóba szitut :) :lol:

Vindo!
inkább pezgőzz :)

KépKép
viranka

Sense!
padlizsánkrém receptet mindjárt elkérem Aputól és pötyögöm :)

KépKép
viranka

Irina: bölcsi...akkor jól megy..kopp kopp.....az ott alvásra kíváncsi lennék..Emmát ugye csak én ehetem le...mondjuk Ő fél napos lesz.:-)

Vindo: CSaNa..de jó h tetszik Rugónka...remélhetőleg így marad.. :wink:

Miléna: Traktor.. :lol:

Móni: jó utat!

Vera: h nálatok mindig történik vmi..mogyoró :? :(

De a képekből úgy látom a kirándulásra már kutya baja lett! Nagyon jók a képek, szupi hely lehetett!!!

Heni: Ti is nagyon szépek vagytok a képeken mint Veráék!!!!!! Jó kis helyet találtál!

Fleur: Lilla milyen ügyes volt!!! kocsi..át igen..ilyne megesik..jó ha megértő párja van az ember lányának. :wink:
Dani..rugdus.. :)

Kispocc: csücsülj be.. :lol: :lol: :lol:

Sense: festés..de jó! ügyes vagy!!!! :lol:

Irina: hiszti.. :lol: bocsi..az evés..egyetértek....azért próbálj hatni rájuk..ha tudsz!

Rólunk:
Apája Emmával mennek piacra tejcsiért bicóval ( ha van piac ) én addig minden féle női dolgot...+ hajmosás, pakolás......jaja mér olyan gyomor idegem van........máris hiányzik Emma.

KépKép
kaqk
Debrecen

Szép jó reggelt :lol:

Szuperek a képek :lol: Heni a puszilós képetek amit a Viranka férje csinált szenzációs :lol:

Irina nagyon jót nevettem a képen :lol:
Gréti is imádja a permetező kapukat. Állandóan alatta lenne :lol:
Kaja: hidd el, hogy hamar rendbe jöttök
Határozottan szólj rá anyudékra. Tüntess el náluk is minden édességet!
Emlékszem mikor nővérem ezt lépte mikor Vivi nagyon rosszul evett. 2 hét alatt megszokta az új rendet. Kevesebb édesség, több gyümölcs és nincs válogatás.

Viranka ma találtam meg cica szobájában egy Míra által félig megrágott majd a sátorban eldugott almát 8)
pedig minden nap pakolok a szobában de a sátor valahogy kimaradt eddig :lol:

Zsozsi sok boldog szülinapot

Vindo egészségedre :lol:

Tegnapunk szuper volt :lol: Este fél 11-kor értünk haza 8)
Cica elaludt ahogy elindultunk és ici-pici megszakítással aludt reggelig. Sokat sétáltunk, fürödtünk (sajna cica hidegnek találta a balcsit így medencébe) Ettünk isteni finom helyi gombócos ragulevest, grilleztünk, csodáltuk az naplementét és én ittam a házigazdának a házi szilvapálinkájából 8)
Hazaúton meg csodáltuk a tüzijátékokat. Láttunk párat :lol:

Viranka vedd fel a telefont!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk biztos nem lesz gond, de ha úgy érzitek akkor kocsibaültök és hazajöttök a kiscsajhoz :wink:

Kispocc csücsülj bele :lol: :lol:
olvasni nagyon mókás :lol:
gondolom átélni kevésbé.
Itt dicsérem Őket.
Gyönyörűek :lol:

Sense szuper csajszi vagy :lol:

Irina Ádika nálunk is segíthet a dudit megenni :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Zsozsinak nagyon sok boldog szülinapot!!

Kép

Kép
agica1126

Kaqk: Biztosan minden redben lesz Emmával :D Érthető hogy nagyon izgulsz :D

Vera,Heni: Nagyon jóóók a képek.Látszik mennyire jól éreztétek magatokat!

Vera: Mogyoró :evil: Szegény Báló mennyi mindenen keresztül megy :?

Irina: Ádis kép haláli de gondolom te abban a helyzetben nem ezt gondoltad :D

Lmóni: De jó hogy jól éreztétek magatokat.Dobj képet! :D

Kispocc: Boti édi lehet mikor könyörög hogy csüccs az autóba a hiszti kevésbé lehet szórakoztató :)

Sense: Te mennyire ügyi vagy!! :D

Mi most Szolnokon vagyunk jelenleg.Tegnap kimentünk a tiszaligetbe a tűzijátékra ami nem volt valami nagy szám kb 15perc de ha már ott voltunk....Petrát nem vittük mert attól tartottam hogy a nagy durrogástól félni fog :oops: Találkoztunk a barátainkkal is jó volt kicsit kikapcsolódni :D

Kép

Kép
agica1126

ISTEN ÉLTESSE AZ IMMÁR KÉTÉVES NAGYLÁNY ZSOZSIT!!!!
dmaggie

Halihó!

Nem tudom, hogy mire lesz lehetőségem, előre is bocsi. Bercó már megint 7 körül ébredt, lehet, hogy ismét kidől f11-kor? Mondjuk nem árt, ha szokja a korai kelést. Ugyan hétfőn 10-re megyünk, de utána hn8-ig be kell majd érnünk.

Viranka, látom szerencsére nem lett nagyobb baj. Jó kis lélekjelenléted van azért. Mondjuk én is viszonylag bátran kóstoltatok meg mindint. A napokban pl. pisztáciát. Nagyon jó kis helyen voltatok. Képek egyszerűen fantasztikusak. Bercóval már meg is néztük (többször is) őket.
Az meg külön jó, hogy Heniékkel is találkoztatok. A csókos kép tényleg szívet melengető. Én is hosszasan csodáltam. R-nak jó szeme van a dolgokhoz, az már egyszer tuti.

Kispocc! Ó, de szépek a legénykék!!!! Nem is értem, hogy miért is nem tudsz Te beleülni az autóba. :wink: :lol:

Kaqk! Nyugi, mert Emma is átveszi tőled! Olyan jó kis radarjaik vannak. Biztonságban, jó kezekben lesz. (Bár tudom, hogy mondani könnyű. :oops: ) Már ma reggel is kikövetelte az Emma-képeket. Főleg a lovacs-simogatás tetszik. Érdekes, nem hajlandó azt mondani, hogy lovacska, halacska, a -ka mindig lemarad. :lol: Érezzétek nagyon jól magatokat!

Sense, azta milyen kis ügyes vagy!!! Nem semmi.

Móni, örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás.

Irina, bocsi, de én is jót nevettem a képen. :oops: Bercó is csinál ilyet néha. Látványosan megsértődik és eltakarva a szemét leborul v.hova sírni. De
a múltkoriban a Fórumban leült, majd lefeküdt, mert nem ak.artam cipelni a fenekét.

Ágica, végre megvagy.
dmaggie

Pár kép

Kép

Kép ebben a medencében fürödtünk

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke az utolsó képet lekicsinyítenéd nekem avatarnak?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera hiába keresem nem találok itthon lemezt amire kiírja a képeket :evil:
A hétvégén veszek és majd postázom :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsozsi Isten éltessen 2. születésnapod alkalmából!!!!

Én épp a búrában...lassan ebéd, altatás,könnyes búcsú....és indulás....

Pont most jött a barátunk autót cserélni...becseréltük az oroszlános autót egy Audi TT cupe-ra....:-) jajaj úgy izgulok..lehet nem is merem majd vezetni.....
szóval lassan indulunk a romantikus hévégére..... :lol: :lol: remélem jó lesz a lagzi....és bulizunk egy jót!

Móni: micsoda képek!!!!! annyira cuki Gréti!!!! nagyon jók a képke, szépek vagytok!!!!!...több tüzijátékot is láttatok...wowow :-)

Maggie: lovacs..:-) édes Berco..majd azért ha lesz egy cspp időd akkor élőben is láthatnák egymást a kölkök.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi a bíztatást..nagyon igyekszem nyugis lenni......

na mostmár megyek..puszi mindenkinek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Nanáááááá!!!! Mindenképpen!
Jó bulizást!
dmaggie

Móni!
épp ideje avatart váltani :wink: nagyon édesek vagytok a képeken :)
hirtelen a medencés képre azt hittem kőrőshegyen voltatok az egyik ismerősünk Apukájánál :)

Kaqk!
bizti jó lesz a buli,hidd el Emma is jól fogja magát érezni a nagyikkal :)

Pocc!
elkezdtem küldeni aképeket,de túl sok,nem enged max. 3at küldeni egyszerre,inkább kiírom cd-re és hétfőn postázom :)

KépKép
viranka

Maggie köszi, köszi, köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Ma eléggé gépközelben vagyok, mert nagyon figyelem a vaterát. :wink:
Mónikám, máskor is nagyon szívesen. Amit belinkelt a múltkor Meryke, azzal szoktam én is kicsinyíteni. Nagyon jó, egyszerű program, csak a kisfőnök nem mindig engedi, hogy használjam is.
A képeket látva meg már főleg nem csodálkozom, hogy jól éreztétek magatokat. :lol: Cicusod valami fergeteges a vízben. Igazi sellőcske. De még milyen sellőcske. Díjnyertes az avatar is. Nagyon ott van.
Annyira meghitt, szeretettel teli. Gyönyörű.

Vindo????
dmaggie

Hehe, kedvet kaptam én is. Hoztam néhány képet. Bercó a bátyusok sportos cuccait aggatja magára általában. Tegnap meg egy ideig a Gergő által gyártott Duplo-fúróval ügyködött, majd segített kitakarítani, kiporszívózni az apa kocsiját. :lol: Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Sziasztok Lányok!

Újabb életjel! Még mindig nagyizunk, ez a 2. hét. Még 1 hét és utánna újból otthon.
Tudjátok, hogy hogy hiányoztok?

Amúgy jól vagyunk, hisztik nálunk is vannak, de nem olyan durvák, mint ezelőtt pár héttel. Úgyhogy nevelési tanácsadó most nem lesz. :)
Amikor itt van Apa, akkor sokat bringázunk a gyerkőcökkel együtt. Élvezik nagyon. :)

Bocs, de most még nem vagyok képben, majd ha hazaértünk, igyekszem visszakapcsolódni.

Mindenkinek sok puszi
Gica

Kép
gica1

Zsozsó Isten éltessen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verus, majd nekem is átküldesz pár jó képet????

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok én is, nem ütött ki a pezsgő tegnap...

Zsozsinak boldog születésnapot kívánunk :!:

Móni, nagyon aranyosak vagytok a képen, jó az új avatar is :wink:

Maggie, Bercó igazi férfi. Autó, gépfegyver :D
Te is avatart cseréltél :shock: :D

Mi elmentünk shoppingolni ma, Tesco, három szerelvény-bolt, Takko - hiába na, ideért a dugipénz :roll:

G. bontja a falat épp hátul. Most még jó, mert a por az új részbe megy, és még nem tört át, de ha a konyhában dolgozik, iszonyatos kosz várható. Majd odateszünk egy fóliát, amíg nincs kész a boltív :roll:

R. nagyon jól viselkedett a boltokban, semmi hiszti nem volt. Sem a kosár miatt, sem másért. Mintha nem is ő lenne.

A foga nagyon fájhat, éjjelente felsír. A keze a szájában, a nyála folyik...

A Takkoban két felsőt shoppingoltam, szerintem csinos vagyok benne :D Kell a tanításhoz egy-két új ruha. Még farmer is kellene új, a régiek rojtosak :roll:

Mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Lányok! Nagyon-nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat Zsozsikám nevében! :D :D :D

:arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Én is szeretnék az immár 2 éves Zsozsikának egy nagy ölelést és puszit küldeni!!!!!! Isten éltesse sokáig! :D

Kép
Kép
irina

Zsozsi!
Isten éltessen!

Vera!
Megy a pü!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt :D !

Utólag nagyon boldog szülinapot kívánunk a két éves Zsozsinak!!!
dettyk

Jó reggelt!

A konyhánkban az ablak helyett egy nagy három nm-es fólia libeg. Visszhangos minden :shock:

Egyelőre Rugónak nem tűnt fel, hogy innen átjuthat az új részbe, próbáljuk titkolni előle :roll:

Este befejeztem a tömbösítés óravázlatát, most már csak meg kellene tanulni.

G. hozott nekem tegnap japán sört. Egyszer ittam, egész finom volt. De az van ráírva, hogy Product of Czech Republic :shock: :shock:

A kajahordó emberre ébredtünk.

R. továbbra is az utolsó fogaival küzd, de a szájába nem tudok benézni. Sírogat éjszaka.

Elfogyott a haleledel is :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Egy szürke szamár :)

Isten éltesse az elmúlt napok Szülinaposait!

A képeket sikerül megnéznem nagyon szuperek!:D

Bocsi csajok de szinte minden nap megyünk valahova, főleg hétvégén,
vagy épp a fiúk ülnek a gép előtt és képtelenség kirobbantani őket.
Tegnap pl. megjártuk az állatkertet Pesten.
Muszáj volt kikapcsolni kicsit és nem az itthoni gondokra gondolni.
De a lényeg ,hogy jól vagyunk. :)
Teszek majd képet is bár nem sokat sikerült csinálni mert kislányom lemerítette a gépet.

Vindo!
Rólatok nem feledkeztünk meg,csak ez az közbe jött.

Szép napot!
:D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög, már azt hittük rég költözködtök :wink:

Mi újság ház-fronton?

Képeket várunk akkor :D

Kép
vindolanda

Rugó rájött, hogy átjárás van a két rész között :shock: :? :roll:

Na, vége a jó világnak :roll:

Kép
vindolanda

Hú, de nagy a csend :shock: :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Visszaolvasni még nem tudtam, ma értünk haza a nyaralásból, jó volt, de sajnos hétfőn meghalt a nagypapám :cry: Nagyon szerettem a nagyszüleimet, nagyon sokat voltam velük, fél évig náluk is laktam anno.

Igyekszem visszakapcsolódni, hozok majd fotót is.
Vendég

Sziasztok!

Sz@rakodik a netünk. Mesebeli. Hol van, hol nincs :twisted:

Hörcsög de jó olvasni rólatok :lol:
Képeket ne feledd!
Mi a gond?

Vindo nyugi, legfeljebb fog ott is porszívózni 8)
Nem tudjátok eltakarni egy gipszkartonnal vagy valami deszkával?

Maggie tündérügyes Bercó hozzánk is jöhet kocsit takarítani :lol:

Tündi merre vagy?

KépKép
Kép Kép
l.móni

egy tegnapi Míra reggeli szösszenet :9
kivételesen reggel 7kor jött át hozzánk s nyomban Mézga Gézát akart nézni :) kértem kicsit pihenjünk még,várjuk meg akövetkező harangszót :) kb. 1 perc múlva odahajola fülemhez és elkezdi cérnahangon :) bimbam bim bam :)

:arrow: kelt Bálint

KépKép
viranka

Panndi részvétem :( :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?