Na szép jó estét mindenkinek!
Hát megjöttünk a ctg-ről, és mondanom se kell katasztrófa volt...
Fél óra alatt nem tudtunk egy kiértékelhető görbét összehozni, ugyhogy a végén a doki megnézte a délelötti védőnős förmedvényt meg az esti borzalmat, és az aszisztense aki csinálta mondta neki, hogy tökéletes szívhangja volt, ugyhogy így 3 lelet alapján elfogadta, de kiborította, hogy ilyen a kiscsaj
Vettünk egy szoptatós párnát a Kikába 7990.- és egy ágyneműgarnitúrát 10.000.- ért!
Szóval jobban jártunk mint a Brendonba
Megnéztem a falra szerelhető pelenkázót, meg a kerekes állítható járókát, de nem a pelenkázót nem találtam, a járóka meg 31.990.- volt, már ha jót néztem, de szerintem arra gondolhattál
Ja, a ctg igy 3000.- volt, szóval nem lesz olcsó ez az utolsó hónap, jövőhéten meg vizsgálat ami 7000.- ugyhogy kell ez a kis plusz kiadás amit csinál nekünk így szülés elött a kis hercegnőm
Ja, meg még kaptunk egy 2003-as parkolási csekket...nem is parkoltunk ott...ti befizetnétek? Tudom nem ide vágó téma de akkor is...ti mit tennétek?
dojika, akkor szülés? Tök jó! Hát drukkolok nagyon! Bár akkor nem fogunk együtt szülni, de talán majd boszibaba megvár engem
sch.judit, én megkérdeztem a dokitól is meg a védőnőtől is de azt mondták ne xelgessek meg ne számolgassak semmit, az már egy elavult dolog, ők legalábbis nem kiváncsiak rá, elég ha én tudom, hogy megmozogta az a 10et amit kell és akkor rendben van minden! Ugyis minden anyuka tudja mennyit mozog a babója, ha nem észlel mozgást vagy valami, akkor ugyis rögtön mindenki pánikolva rohan a dokihoz, tehát azt mondták, hogy nem kell töltögetni azt a táblázatot...de ez az én dokim és védnőm véleménye, szóval nem tudom, lehet van akinek kell, szerintem az a legjobb ha felhívod a dokid és megkérdezed!
Elvileg előtej sokaknál van (bár nálam nem volt eddig még) de azt mondják az nem jelent semmit, van akinek már a 20.hét körül van, de semmi komoly, csak próbálgatja magát a szervezet...
Szóval szerintem ne aggódj, marad még az a baba, jó helyen van ő ott
berzkat, irigyellek, hogy befért minden egy kisebb táskába
van egy ötletem...írd ide a listát, hogy mit raktál be, és mi megmondjuk, hogy mi maradt ki
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem megint nem akart beengedni az előbb ez a topik se! Kb. 5x próbáltam mire beengedett...