Hát, akkor most töredelmes vallomás következik: én nem olvastam a Gyűrűk ura trilógiát. Elkezdtem, de kiesett a kezemből a könyv. Állítólag később indult volna be, de nem volt türelmem kivárni.
Filmen jó volt mind. A hobbit első részét 3D-ben néztük, az úgy nagyon jó volt, a 2. csak simán ment, mert így játszották a Sugárban. Nem volt rossz, de azért ficeregtem a végére rendesen. A párom letöltötte, neki is tetszett.
Eragon 4. részére vágyom már több, mint fél éve, de vhogy mindig odázódik. Majd meg meglepem magam vele szülinapomra, karácsonyra, most épp vizsgaidőszak utánnál tartok...

Ez a hol lehet szülni valszeg intézmény függő, mert a fiam anno a II. Nőin született, 2 éve az előző terhességemnél kérdeztem az orvost, h mi ez a hol szülök mizéria, azt mondta, h simán mehet a II. Női megint (a gödöllői mhely miatt most messze lett, de 16 éve ismerem, bátran ajánlanám bárkinek) akkor jött a Gödöllői-Bolgárkertész dokibá - na, neki voltam túl bonyolult, kettőször találkoztunk. A Bajcsiba küldött vérvételre és szülni is ott szültem volna. Mikor fenyegető vetéltem 8 hetesen, akkor kerültem a Flór Ferencbe, ott mikor telefonáltam, h vérzek, megkérdezték, hogy hol lakom, mert ügyeletben csak az az intézmény fogad, ahová területileg tartozom. (itt is ragadtam).
Az, hogy melyik orvos mennyire lelkiismeretes tapasztalatom szerint egyén és nem pénztárca függő. Az a dokibá, akihez a kórházban kerültem közelharcot vívott velem amikor adtam neki a borítékot előtte pedig 1! órán kereszztül vizsgált úgy, h nem tudta, h kap-e a végén vmit. A II. Nőis is nagyon lelkiismeretes (többször volt, h inkább kihívott az SZTK-ba, mert az ott ingyen van), a másik meg 2 hét alatt 30ezerért közölte velem, h nem érdekli, h mitől barnázok

Tévé: megkövezhettek, de nálunk mennek a mesék. Sőt, 4 éves korától moziba is járunk heti-2 heti rendszerességgel. Eleinte szinkronos filmek mentek, mióta tud olvasni csak feliratosra megyünk. A mostani hobbit volt az elmúlt 5 évben az első szinkronos, amit megnéztünk (ezt fájlaltam is, sztem ezek felirattal az igaziak) Az így neveld a sárkányodat pedig jó mese, még Rikoltónk v Sikítónk v mink is van itthon és könyvünk is (postázzam? kinőttük...)
Renáta: kinek-kinek érdemei szerint: egyeseknek isteni pasi jut, másoknak isteni szikra

Azért én kíváncsiságból összeengedném azt a kutyát a macskával...

(pszichológus vagyok, szeretek hülye kísérleteket végezni

)
Én mondjuk annyira nem is csípném, ha anyám itt lenne 3 napon keresztül nálam. Haza jönnék pici babástul a kórházból és még utána is rámolhatnék... Ha kihúzom a szülést nyári szünetig, akkor lehet, h beviszem magammal. Ő már 12 felett van, alapítványi szobában maradhat velem. De ez csak minden kötél szakad terv.
Nem szoktak a gyerekek nagyon hiányozni a 3. napra? V jól esik pihizni?
Az utóbbi pár hétben én is ébredtem úgy, h most palacsinta lesz reggelire. Én mondjuk csak 10 db-ot sütöttem széken ülve, de maradandó élmény volt...

Jelenleg a kakaós csiga a menő.
Nekem egyszer szóltak be Patriknál idegenek a villamoson. Nagyon sírt és egy nő közölte velem, h "azért sír, mert vmi baja van." Na, nem mondod? Ki gondolta volna...!
Másik játszót nem próbáltál a gyerekeknek? Elevenparkot mondjuk?
Réka: sztem tök jó lesz neked egy kisfickó harmadiknak. Mindenki őt fogja abajgatni

Ha pedig nagyobb lesz, akkor megvéd titeket és totál beléd lesz bújva. Márcsak az ödipusz komplexus miatt is...
Nem írod Szaffi aranyköpéseit? simán ki lehetne adni belőle egy könyvet. Szeretem, mikor jössz az élménybeszámolókkal.
Remélem nekem is ilyen csicseri kiscsajszim lesz. Eléggé beleéltem magam ebbe a lányom lesz dologba, tartok tőle, hha mégis töke van a menyasszonynak, akkor le leszek konyulva pár napig. (igen, tudom, csak egészséges legyen. De akkoris!!!)
Valaha kint laktam Csepelen a sétányoknál. A lakástól 10 percre volt a munkahelyem gyalog, van némi rálátásom a csepeli SZTK-ra, oda jártak a klienseim anno, szülni pedig v a Bajcsy-ba v a dél-pestibe vitték őket.
Ikeában sajna van mese nézés, ez engem is felháborított. Jó, ajándék lónak ne nézd a fogát... de akkor is.
Jégbor. Tudsz élni

. Nekem is az egyik kedvencem. Meg az abszint és a griotka (öh, bár ezt nem így írják és csak prágában isszuk) és a gintonic és a gyümölcsborok, a meggypálinka... Azért mindig akad itthon egy-két üveg jófajta bor. Üh, most alkesznek tűnök, de igazából havonta kétszer jártunk vacsizni, akkor ment egy gintonic és egy pálinka, itthon pedig többnyire a vendégek miatt tartok alkoholt. Bár az utóbbi időben a rosszulléteim miatt a vacsikból ebédek lettek...
Hová mentek wellnessezni?
Szandra: már aggódtam érted, rég jelentkeztél. Cukik a lánykáid a méricskéléssel. A nagyobbikban nincs félsz?
Alexa: kívülről érzed a böködést v belülről? Enyém konkrétan leszarja, ha vki a hasamhoz nyúlkál, nem túl kommunikatív jelenleg.
Álmatlanságra vmi ötlet? Már a sokadik éjszakát virrasztom át... Ja, tudom, edzek az etetésekre...