A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Csilla

A bébik akkor érzik jól magukat,ha te is jól érzed magad.Ha ez a kávétól van,akkor attól.Képzeld az enyémek hogy fognak majd fintorogni a tejbedarától. :lol: Egy éltre megútálják.

Találkoztam ma Tüncivel a babaexpon.Nem is boszorkák a lányok!!!Annyira édesek voltak.Iszonyat mennyi ember volt ott.

Szereztem ma még egy kupont a kókuszmatrachoz,így "csak" 10 ezer lesz a kettő. :lol:
Vendég

Rászántam magam a palacsintasütésre.Villanyfőzőlapon ezt csak erős idegzetűeknek ajánlom. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csillog-villog a lakas, ablakok, ajtok, butorok stb. minden lesikalva, ruhak a szekrenyben nem az agy tetejen de a kisgyakat meg mindig nem volt idonk osszerakni. :roll: :D Majd jovo hetvegen.

Palacsinta, megyes pite es turos retes johetnek!!! Nyami, nyami! :D

Szanet: igazad van, az emberek neha nagyon butak tudnak lenni, hogy mondhatjak egy anyanak hogy ez a gyereked szebb mint a masik, ez olyan kegyetlen! A masik meg amikor azt hallom az utcan hogy ezek a babak 5000 eurot ernek (ennyi tamogatast kapunk ertuk az allamtol) multkor mar nem birtam tovabb es beszoltam hogy ez ket egeszseges, szep gyerek nem pedig 5000 euro, annal Ok sokkal tobbet ernek! :evil:

Tdanie: nagyon szepek a babak, tok jo ez a sapi! :D

Maminti: en nem vizet adok Nekik hanem almalevet vizzel higitva vagy babateat azt megisszak. A viznek csak fintorognak es kopik ki. Bronhitisz sajnos orokletes tenyezo nalunk, en is tesom is, nagyfiam is kronikus bronhitiszesek vagyunk, voltunk, 4-5 eves korukra kinovik. Monserrate 3-4-szer is beleesik egy evben.
GRATULA A FOGACSKAHOZ!!! Kuld mar el hozzank a fogmanot! :wink: Csak egy jott ki? Allul, follul?

Banika: amikor sajnalkoznak rajtam hogy hogy boldogulok meg milyen nehez lehet stb. en mindig azt mondom hogy ah, nem is nehez, atalusszak az ejszakat, nem sirnak, sokat esznek stb. :lol:

Csilla: nekem is majd kiugrott a szivem a teresseg alatt de ez normalis.

Jucicuki: ugyes vagy hogy tudtal kerteszkedni!

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!

Tonti! Mikor kimegyünk a városba vagy boltba, akkor nagyon sokan odajönnek, hadd nézzék meg. aztán valaki csak annyit mond aranyosak, valaki választ melyiket vinné magával, valaki meg sajnálkozik hogy milyen nehéz lehet nekem most,meg a jövőben meg főleg. néha olyan mintha UFOkat tolnék, és csak néznek az emberek. van egy ikres ismersöm a múltkor talizunk a spárban. na az volt ám a szenzáció!!!mindenki megállt, kérdezik: Ikrek?? Mondom igen!!visszakérdeznek: 4-es ikrek?? mondom dehogy!!!
ja meg tudjátok mi volt még a poén!! Fanninak rózsaszin, Gergőnek kék a bundazsákja! erre azt kérdezik hogy két kislány?? Mondom dehogy!!! :shock: :shock: :shock:
szóval szörnyű.

A mi gyerekeink félre is nyelnek, az még okés mert kiköhögik, de mikor az orrukba jön vissza a tápszer!! Gergő visit, hátraszegi a fejét, bevörösödik, és üvölt!Fanni is csinál ilyet ritkábban, de hang nélkül. Na ettől parázok, hogy nem hallom meg!! mindig belesek a szobába, hogy mi helyzet van, akkor is ha alszik.

Lassan fürdés! Ja ma éjjel 7 órát aludtak! mondjuk ennek ellenére én nem alszok jól, a fent leirtak miatt.

Szép estét!!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Na megvolt a nagy akció: Palacsinták készen :!: :lol:
Túrós palacsinta őszibarackos öntettel. Csak ajánlani tudom mindenkinek :!: :wink:

Banika: villanylapon miért nem lehet sütni?

Tonti
én is attól félek, hogy majd nem tudom rendbetenni a lakást a két picur mellett :?
Ez mondjuk nem okoz őrületes gondot nekem, szerintem apának sem(persze jobb a rend, de a picurok az elsők), csak akkor fogom szarul érezni magam, ha majd jön valaki,aztán olyan lesz a hely , mint ahol robbantottak :lol:

CsillaHiába fintorog szegénykém, ha te nagyon rosszul érzed magad, akkor az tuti nem jó neki sem.Persze minnél kevesebb káros anyag jut a kis szervezetükbe, annál jobb, de ha muszáj, akkor muszáj...
Amúgy a tea szerintem is jobb!csak vmi jót vegyél, ami valóban fekete tea és használ is :lol:

szanet

Szanet

Nekem újra kellett tanulnom főzni a villanyfőzőlapon,mert "hatékonyabb" mint a gáz.Sokkal gyorsabban fő meg rajta minden.Csak az első kettő palacsintát kozmáltam oda kicsit.A végére belejöttem.Azt hiszem a tejbedara mellett az lesz a másik slágerkaja nálunk. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szanet

Nekem újra kellett tanulnom főzni a villanyfőzőlapon,mert "hatékonyabb" mint a gáz.Sokkal gyorsabban fő meg rajta minden.Csak az első kettő palacsintát kozmáltam oda kicsit.A végére belejöttem.Azt hiszem a tejbedara mellett az lesz a másik slágerkaja nálunk. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika

tejbegrízt én sem ettem évek óta, és múltkor kb 2 héten keresztül csak azt főztem :lol:
A másik sláger a kakaó volt nálam(megjegyzem sosem voltam nagy kakaós, gyerekkoromban ittam utoljára sztem).ja és csak nesquick! :lol:
De sjna nem bírta a gyomrom. :roll: Röviden csak annyit, h nem volt székrekedésem :lol:

szanet

Szanet

Pedig a kakaóra szokták mondani,hogy pont jó hasmenés ellen.
Nekem sem kell másik kakaó,csak a nyuszis.
Vendég

sztem az eredeti kakaó jó hasfogónak. gondolom olyan, m a keserű csoki.
A nyusziban sok cukor is van gondolom... v ki tudja mit tesznek bele :roll:

szanet

Lehetséges.A barátnőm férje a hagyományos arany kakaóporból tud isteni finom kakajót csinálni. :D Én meg se próbálom.
Vendég

Addig írogatunk róla,hogy mindjárt iszom egyet.A milkás kakaót kóstoltad már?Régen ittam olyat,akkor fincsi volt.
Vendég

Szanet :P
Elősütött rétes a mélyhűtött. Sokféle van. Be kell tenni a sütőbe egy tepsiben sütőpapíron kb. 15-20 percre és kész. Fincsi :D

Banika :P
Addig írtunk a palacsintáról, míg csak rászántad magad :lol:
Csak a kezdet nehéz... innentől már nagyon fog menni :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerkőcökről készült fényképek. Nekem olyan nehéz képet feltennem, pedig jó a méret csak vmi miatt nem engedi.

Juci : gratula a fél évhez!

Tontica: hogy állnak a fogacskák? Mi is küszködünk, de remélem, hogy még egy kicsit húzzuk, mert nem igazán szeretnék fogas gyereket szopiztatni. Félek tőle.

Maminti: nálunk is csak Domi iszik kajcsi után, Laura inkább kivárja a következő cicizést.

Leendő ikres anyukák: anyós témában én is csak pozitívat tudok mondani, pedig az első gyermekemnél nem ez volt a tendencia. Most minden más és ennek én nagyon örülök. Ha pedig okoskodás történne azt meghallgatom, de úgy is úgy csinálom ahogyan én gondolom. De nagyon jó, hogy van anyósom és hatalmas segítség.

snezsanett

Dominik

Kép Kép

snezsanett

Zsófi és Laura

Kép Kép

snezsanett

Úgy látom vannak itt még csodaszép gyerekek!!!! :lol:

Mindenkinek nagyon édesek a gyerekei.
De jó, lassan én is mutogathatom őket :lol: :D

szanet

[quote="s.csilla"] írta:s.csillaLányok már megint kérdeznék :oops: :oops:

Ma és tegnap is megmértem a vérnyomásomat , mert szédelgek.

88 per( nem találom az angol bill.a per jelet :evil: :oops: ) 51 a pulzusszámom pedig 110 :?

mit csináljak ?? néha félek hogy kiszakad a szivem,annyira dobog :roll: :roll:

Terhesség alatt természetes, hogy szaporább a szívműködés...
Az alacsony vérnyomásra meg a legjobb gyógymód a folyadékfogyasztás...
(kávé nem igazán jó... a koffein a pulzusszámot emeli inkább)
Vendég

Dicséreteket köszönjük :lol: :lol: :lol:

Minden topikgyerek nagyon szép :lol:
Vendég

Csajok, gyönyörűek a gyerekek!
Olyan jó, hogy tesztek fel képeket Róluk, így annyira más az egész terhesség, hogy minden nap előttünk vannak ezek a gyönyörűségek pozitív példának, Értük érdemes küzdeni!

Csilla, nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom.A kávénál én is azt tapasztaltam, hogy csak az alsó értéket emeli meg, az meg még rosszabb, hogy nagyon közel vannak egymáshoz az értékek.
Én is teát iszom,nekem a Twinings Earl Grey tea a kedvencem.

Fanni, örülök, hogy megvettétek a babakocsit!Biztos nagyon jó lesz! :lol:
Lehet, hogy majd én is megnézem valahol közelebbről.
De változatlanul tetszik a Jané is...Próbálok használtat nézegetni.
Vendég

húú lányok tiszta zabagép vagyok éjszaka fel kell kelnem annyira korog a hasam :shock: érdekes,a tejbegrízet ne is említsétek nagy sláger nálam is,főleg hogy most csak édeset ennék :D hű és a palacsinta van itt a közelünkben egy nagymama palacsintázója bemegyünk és a csaj már készíti nekem a 2 marcipános palit csokiöntettel,elég komoly nyami nyami :D
nekem is a béka segge alatt van a vérnyomim,reggel muszálj tejcsis habos kávéznom :oops:
tdani kékszemű királyfik gyönyörűek :wink:
lányok tegnap bevettem egy maltofer vasat és olyan hasmenésem volt most reggel hogy hajjaj ez normális :?: na meg két pici tűszúrásnyi piros pötty lett a pocakomon,jujj megyek mert 10re oda kelll érni a genesisbe látjuk a kicsiket :D jajjj de jó

lanyané

Lanyané, írj ám, ha hazaértetek!
Fotót is kérünk!
Hú, de kíváncsi vagyok, most mit mondanak, milyen neműek a babák..
Én is oda megyek jövő szombaton!
Vendég

lanyané
Nekem is van piros pötty a hasamon. szerintem terheségi kiütés. olvastam, h van ilyen.

Vasat én is szedtem már, az a vicc, hogy rá van írva, h székrekedést okozhat, de nekem nem volt , mondjuk hasmenédem sem :lol:
Szerencsére a székrekedés elkerült a várandósság alatt :D
Amúgy ilyen egy napos hasmenéseim voltak. elmúltak rögtön, úgyhogy én nem foglalkoztam velük.

szanet

Lanyané!

De izgi :wink: tessék ám jelentkezni ha hazértél :lol:
KépetKépetKépet

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerekek, gratula hozzájuk!

Csilla: Nekem minden reggelem kávéval indul, mert a vérnyomásom 90 körüli.., meg fáj a fejem, ha nem iszom. Amúgy napi 1 kávé bőven megengedett.

Nekem is nagyon elegem van már belőle, hogy folyton azt hallom, húúú milyen nehéz lesz két babával, mit fogsz csinálni, most bulizzál, mert utána nem lehet...mintha az embernek X kg.plusztöbblettel lenne kedve bulizni, meg amúgy is, már egy füstös kávézóba sem ülök be... :?

Ja, most hívott egy kedves hölgy, hogy magas lett az AFP-m, mindenképp menjek vissza-mondta ezt olyan hangsúllyal, mintha már le kéne mondanom a babákról... :( , úgyhogy holnap reggel megyünk Kaposvárra. Jól indul ez a hét, paráztatás a szülészetről, szerdán temetésre kell mennünk, pénteken meg vizsgáztam volna, de nem tudom mi lesz így...Jaaaj, minek kell ijesztgetni az ikres kismamákat ezzel a szar AFP-vel... :(

Bocsi, kicsit letörtem, de jólesett kiírni magamból.
riddencs

Mindenkinek köszi a matracos hozzászólásokat! Kókuszt veszünk mi is!

Juci,
Olyan szépek vagytok! :D Megnéztem most újra a weblapotokon a képeket, a kezdetektől. Hogy mennyit nőttek, fejlődtek, szépültek a csajok! Tisztára elérzékenyültem.

Banika,
Igen, azt néztem én is hogy most olcsóbb. Viszont mi inkább a drágábbat vesszük meg, mert azt át lehet zuhanyozni, a másik pedig ragasztott, így nem.

Kamilla,
Tuti nem lesz szükség B tervre! Bent maradnak a 37. hétig! Szorítok!

Szanet,
Hű, de izgi, már nem sok van hátra! :wink: Tényleg a képek???

Tontica,
Hát jó szemét emberek vannak! Miért kell összehasonlítgatni a babákat?!
Hát ha velünk lesz ilyen, biztos be fogok szólni! :lol:

Fanni,
Ki fogom próbálni ezt mélyhűtött túrós rétest! Jól hangzik! Nyami-nyami!
Nekem már egy pár hete a szeméremcsontom fáj nagyon. Ha megpihenek, akkor szörnyű, sokszor jobb ha sétálok, meg ha ülök. A doki azt mondta, nem kell csodálkoznom, egyre nő a teher.
Örülök, hogy megvettétek a kocsit! :D Mi is most már eldöntjük melyik is legyen, és jövő héten tutira megvesszük.

Csilla,
Azt szokták mondani, ami jó a babának, jó az anyucinak is. Egy kevés kávé nem árt!

Lanyané,
Kíváncsian várunk a képekkel!

Riddencs,
Szerintem ne idegeskedj, ikrekkel a genetikai uh számít!

Én holnap megyek a terheléses cukorra, szerdán meg uh-ra. Hű már nagyon várom!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hali!

Zabálási hullám jött rám. Most van valami extra növekedési ciklusa a babáknak vagy csak egyszerúen terhes vagyok?

A pulzusszámom nekem is nagyon magas, de ez normális. Engem az orrdugulás sokkal jobban zavar. Főleg, hogy nem nagyon szabadna orrcseppet használni.

Kép

Kép
kamilla306

Lanyané, mi újság?????????????????????????????????
Vendég

Én is sütöttem palacsintát.Túrós, és meggyes-csokis töltelék van benne. :lol: Kár, hogy én nem ehetek a cukor miatt...de azért egyet ettem!
Vendég

Luca
Tegnap láttam vhol használt janét hordozóval,lábzsákkal szuper áron.Ráadásul Balatonparti.Ha megtalálom írok.

Riddencs
Ne aggódj az afp miatt,minket 2,46-tal küldtek Pécsre.Ott meg éppen csak ki nem röhögtek.Ha van Pécsen ismerős orvosod,inkább őt keresd meg.Ne ijedj meg ha heteket kell időpontra várnod.
Vendég

Jané márkájú iker babakocsi, összes tartozékkal(hordozók,téli lábzsákok,esővédő) jó állapotban eladó! Irányár:120.000,- Tel:30/434-52-00 30/610-59-91

Siófok
Vendég

Jázmin baba Kép

Jázmin integet
Kép

Amyra baba cumizik

Kép

Amyra durcizik

Kép

Amyra lábacskái

Kép

lanyané

Lanyané

Nagyon jófejek a csajok!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Drága picikéim nem voltak túl szereplős hangulatukba úgy kellett kikönyörögni őket a méhlepényből,és még igy sem letek túl élesek a képek.jázmin 266gr ,amy 300gr,jázmin egyszer úgy fejberúgta amyt úgy sajnáltam :D olyan édes formás kiscsajok el vagyok ájulva ,szép egézségesek tele pocakkal,megzabálom őket :D

nekem is 2.5 lett az afp és az telljesen jó úgyhogy nyugi riddencs!
kamilla ha éhes vagy egyél ne foglalkozz semmivel :wink:
luca emailben 1-2 palit átküldhetnél-hamm-nyamm
rebe minjárt szerda láthatod őket,én most megint visszaszámolok :D
szanett akkor valószínű az,köszi megnyugodtam 2db van ha nem lesz több nem megyek bőrgyogyóba :D
jucicuki :D
lanyané

köszi banika, :D
lanyané

jajjj karbantartják a nőivonalat nem tudok új vonalzót csinálni :evil:
lanyané

Lanyané :P
No szép 2 kislány lesz a 2 kisfiúból :lol:
De nekem eltalálták a 4DGenesisben, nálam tényleg 2 kukis van, igaz, én 2 héttel idősebb terhes voltam, mint te az első 4D-s kukucson.
Aranyosak a fotók!

Rebe :P
Próbáld ki, s majd írd meg, hogy ízlett 8)
A szeméremcsontom még nem fájt... de ami késik, nem múlik. Én már attól is hihetetlen boldog vagyok, hogy 21 hetes vagyok és még elbír gerncem. Szinte alig érzem. Bárcsak végig így maradna... úgy reménykedem :roll:
Kíváncsi vagyok, végül milyen kocsit vesztek :D

Riddencs :P
Tényleg ne is bosszantsd magad az AFP-n. Olyan fiatal vagy, egészségesek a babáid és kész. (Az én AFP-m 5,46 lett, igaz, én 3 babával indultam...)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hogy megnyugtassak mindenkit, nekem nem kb. a 32-33. hétig várrandósság volt , azóta inkább terhesség :lol:
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy kb 2 hete már akkora a hasam, h alig bírom el...Meg ugye nem csak a méret, hanem a gyerekek súlya is nagyon durva!
Tegnap este meg akartam fordulni az ágyban és félúton (amikor egy kicsit meg kell tartania hasat) olyan súllyal húzott le a hasam, mintha több tonna kő lett volna benne :shock:
Már 3 hete mondta a doki, h másnak a 9. hónapban ekkora a súly, meg minden....Na gondoltam, akkor ez olyan , mintha én 10-11 hónapig lennék várandós :lol:
fel is adta a hasam. tegnap szomorúan tapasztaltam, hogy alul megjelent rajta néhány csík :cry:

szanet

Sziasztok!

Szanet: en hozzad kepest 2 hetre szultem 37+1-en es az utcso ket hetben csikosodtam be ilyen szepen. :evil: :wink: Ja, es pont ugy ment el a magzatvizem ahogy Te irod, agyban fordulas es feluton egy nagy PUFF! Tok izgi volt! Mindjart szulsz! Izgi, izgi, izgi! Kinek kuldesz sms-t?

Lanyane: szepek a fiuk! :lol: Milyen nev az hogy Amyra? En meg nem hallottam.

KépKép
KépKép
tontica

En is akarok meg szulni!!!!!!! :cry: :cry: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

jujj tényleg az sms, vagy telefon! :shock:

Ha valaki megadná a számát priviben, akkor értesítem majd, ha megszületnek a babók :lol:
És akkor meg tudjátok írni.

szanet

Latom elriasztottam a nepet. :lol:
Akkor rakok par fotot:
Kép
Kép
Anna fol akarja huzni magat es amikor latja hogy nem sikerul nagyon duhos lesz.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nagyon szépek :lol:
Nálunk is voltak ilyen dührohamok :wink:
Vendég

Szanet :P
Én még csak 21 hetes vagyok, most már +7 kg-val és a +7 szinte csakis a hasamon van. Teljesen értem, amit írsz, nekem már most! nehéz a fordulás és mintha 2 óráis kő lenne benne - még jó, hogy nem az, hanem igazi babák :D -, olyan érzésekkel fordulok. És közben tolom a hasam alulról. Nekem egy pici párna van a pocim alatt, mert főleg előre nőtt, oldalt semmi és így legalább azon "tárolom" éjszakánként az alsó babámat... Szerintem igazán csoda, hogy eddig nem repedtél, de tényleg. Neked is hatalmas a pocid... A szülés után egyébként szépen el fog halványodni, pláne, hogy ilyen fiatal vagy :wink:
Nem tudom, közben kaptál-e számot valakitől? Mindenesetre én elküldöm az enyémet priviben.

Tontica :P
Ilyen szép babákat nézve nem is csoda, hogy szeretnél még :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

köszi a dicséreteket :lol: büszke is vagyok rájuk.
tontika az amyra arab név azt jelenti hercegnő :D szépek a gyerkőcök :wink:
szanet elhiszem milyen nehéz már,minden rendben lesz,nemsokára a kezedben foghatod őket :D

lanyané

Fanni!

Köszi a számot. Majd írok! De remélem még nem most lesz :D
Pont 3 hét múlva szeretnék szülni :lol: (április 1.)

szanet

Lanyané:
nagyon jók a képek, olyan édes kis fejecskéik vannak:)
Tontica:
tündériek! Tök szupi az, ami fölöttük lóg-hmmm, nem tudom a nevét.....-én is szeretnék ilyet, de eddig mindig mindig csak "egy személyeset" láttam, de ez nagyon jó, bőven elférnek alatta:)

Az Afp-m 2,91 lett, de nem vették először figyelembe, hogy kettő baba van, aztán szabadkoztak, hogy bocsi.... :roll: megnézték UH-al, jól vannak, hál istennek! Holnap kérek 4D-re időpontot, végre:):) :)

Húúú, most meg megjött a pizzám, mmm:)

Szép estét mindenkinek!

Kép
riddencs

Banika, köszi! :lol:
Én is olvastam a hirdetést, írtam is a csajnak, de még nem válaszolt.Lehet, hogy majd felhívom.

Az a gondom, hogy még korán van a babakocsivásárláshoz, de mi lesz, ha meg később nem találok? :wink:
Vendég

Tontica, nagyon helyesek a gyerekek!

Páromnak mondtam, hogy ha majd Neked már nem kell a babakocsi, megvesszük, de el is megyünk érte! :lol:
Vendég

Lanyané, szuperek a képek!Nagyon szép neveket találtatok! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?