Sziasztok, jó reggelt
Nézegettem a tegnapi terméseteket
Krisz: gyönyörű a baba

gratula
Aranyosak a bébicuccok

ilyesmi nekünk nem kell, mert megvan a régi, de azért szívesen nézegetem
Cumisüveg: Mesinek több volt, 2-3, ő teázott, Zalán egyet sem használt, mi egyébként nuk-ot használtunk Mesinek, az bevált, és gumisat, nem szilikonosat, a mostani trendet és termékeket nem ismerem
szerintem most nem fogok venni, ha szükség van rá, elugrunk a gyógyszertárba, ott lehet kapni
hű, hogy nektek már a gyomrotokat is nyomja

én még csak köldök magasságban érzem, és simán tudok tőle enni, levegőt venni...
Mágnes: gratula a nagy Bence babához

ne aggódj, Zazát annak idején a 24-ik héten 1000 grammnak becsülték

és "csak" 4 kiló volt, amikor megszületett

az azért nem extrém nagy
Apropó UH: tegnap nem bírtam ki: fáj alul a pocim, és féltem, hogy valami gyulladás, ezért elmentem a nődokimhoz. persze volt UH:
Kispocok becsült súlya 850 gramm (25 + 0 hét), úgyhogy ő sem picike

dokibácsi megint elmondta, hogy hosszú baba
és végre tudom, miért nem hagyja, hogy felhúzzam a bal lábam (lassan ülni sem hagy): kérdeztem dokibácsit, mije van a combhajlatban: kezecskéje, lábacskája? aha, ahogy én azt elképzeltem

a két lábacskája és a popsikája

bekuckózott a bal alsó sarokba

faros a drágám pillanatnyilag, a fejecskéje meg a köldököm vonalában van, középen-jobbra, szóval elég sajátos pózban csücsül

kicsit össze is volt gömbölyödve, Apus szerint azért, mert kifárasztottam ...
A hasfájás: doktornéni azt mondta, ahol mondom, hogy fáj, az a vesevezető... na király

ami még fáj, a hasizmom... ahogy nyomta a szívhang hallgatót a pocimhoz, az is fájt

PIHI lett előírva.... na az is igaz, hogy tegnap volt bennem vagy 5 km gyalog
A náthám tegnap jobban volt, ma persze a tegnapi turnétól és elázástól sokkal rosszabb

pihenek, szagok, ízek nulla, szakad rólam a víz
hát, ennyit dióhéjban (jó nagy dió, mi?

)
majd én is dobok képet az ajtódíszeinkről: Apus volt kollégája csinálta és adta ajándékba

funérból készült, és festett

blue tack-el rögzítettem