A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Nekem még mindig nem rugdos, csak motoszkál és kaparászik. Mostmár igazán beindulhatna, én nem bánnám, akármerre csinálja is! :)

/
lemonsong

Nekem pont a 20. héten kezdett el határozott rúgással mozogni. Azóta előszeretettel rugdossa húgyhólyagomat...kicsit meglepő, de azért nem kellemetlen. Mondjuk estére már nagyon el szoktam fáradni, tegnap már alig bírtam felülni az ágyban este, úgy feszített a hasam.

Kép
tedorka

Húú! Nekem kifejezetten meglepő tud lenni amiket művel! Néha akkorát rúg hogy kívülről látszik a hasamon. Már Apa is láttam. És naponta több órán át produkálja magát a kis örökmozgó. Hát lesz bajom Vele úgy érzem!!! :D :D :D
Lemon!
Szerintem Neked sem kell már sokat várnod pár kiadós rúgásra!

Tedorka!
És Neked nem szokott még ráfeszíteni a húgyhólyagos témára? Mert az én csajomnak mindig határozoztt elképzelése van arról hogy épp hova akar bújni, és azt teljes gőzzel meg is teszi. Múltkor éjszaka tette. Hát gyorsan felébredtem! :lol:
Vendég

Nekem tegnap a köldökömet rugdosta belülről. Furcsa érzés volt, meg is lepődtem...

Kép
tedorka

Nekem most olyan, mintha egy ideg rángana folyamatosan a hasamban. Órákon át bírja csinálni, nem akármilyen az erőnléte! :)

/
lemonsong

o'hara: csak vérvételen voltam tegnap, az eredmények meg jó sokára lesznek meg, de talán jövő hét szerdára meg is lesznek... ugye ehhez a dokihoz már nem akarok menni, az újhoz meg még nem tudok, mert szabin lesz augusztus végén. Hát remélem, hogy szeptember közepén sikerül bemennem.

najda: egy hét tengerpart.... hm, de jó is lenne. Na de talán egyszer mi is eljutunk majd az Adriára, ha a pocaklakók is elég nagyok lesznek már és lesz egy hatszemélyes autónk :)

Nekem még csak kisebbeket mocorognak a babák. Az a vicces, hogy hol az egyik, hol a másik oldalon levő baba mocorgását érzem :) Tegnap jobbára lent kotortak, de volt már köldök felé rúgás is alulról, mert ugye nekem még nem ér a méhem a köldökig... De emlékeim szerint a köldökbe rúgás meglehetősen kellemetlen tud ám lenni!

Kata
labkat

sziasztok!
Én is egyre jobban érzem a mocorgást odabent, és tegnap végre apa is érezte : :D

Kép
Kép
Kép
endaaj

Jó reggelt! Kicsit mintha alapon járna a fórum! Mindenki nyaral? Most hogy mondom, gondolom, délután hazaértek, és nem győzöm majd visszaolvasni. Ma bemegyek a munkahelyemre, megmutogatom magam, mert régen láttak. Meg felveszem a fizetési papíromat. Csak fizetés nincs még. Pedig megint leárazás van a kismama boltban, mindenkinek csak ajánlani tudom, mert én a múltkor egy csomó mindent vettem, és tök jókat.
Képzeljétek el, azt álmodtam, hogy csokit zabálok (nem eszek, zabálok), és arra ébredtem, hogy fáj tőle a gyomrom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
tedorka

Azt már én is várom, hogy kívülről is látni lehessen a babák mozgását, na és hogy drága férjem is érezhesse.

Ma megint azt álmodtam, hogy el akar hagyni a férjem, pedig igazán harmonikus, boldog házasságban élünk, de mostanában ez már másodszor fordult elő. A terhességi rémálmok mindig olyan zaklatottak tudnak lenni. Nektek is vannak ilyen buta álmaitok?

teodorka: látom azért te is álmodsz érdekeseket :D

Kata
labkat

Jó reggelt mindenkinek!

2 napja nem tudok aludni, hihetetlen ez a hőség :cry: nagyon remélem, lassan elmúlik, egyre nehezebb.

NÉztem kelengye listát, a matracon már sokat gondolkodtam én is, de változatlanul a szivacs felé hajlok, mertha bármi történik, azt nyugodtan mosógépben, és még télen is gyorsan tudom szárítani.
Pókica a hálózsákkal nagyon jó ötletet adtál, ezen irányban fogok elindulni, főleg, ha visszagondolok, hogy én is kb. 10 éves koromig abban aludtam, mert a takaró fél óránál tovább nem maradt meg rajtam 8)

E heti körkérdésem... kellenének ötletek, tapasztalatok a saját kórházi listánkra :) Pókica írta a lenge hálóinget a meleg miatt. Én nem tudok hálóingben meglenni :cry: nem tudom elviselni magamon annyira utálom... pedig kislány koromban mindíg abban aludtam. Pizsamám a rövidtől a hosszún keresztül a vékonytól a vastagig minden van...
Vendég

Labkat! Írtam privit...
Nekem a férjem szokta azt álmodni néha, hogy elhagytam, és akkor mindig felébreszt az éjszaka közepén, hogy miért hagytam el...vicces szokott lenni.
M&G, ezen én is gondolkoztam már, mert ha hálóingben alszom, az egyből felcsúszik a nyakamba, ezért én is pizsamában szeretek aludni. Vannak kismama pizsamák, aminek gombos a felső része, az nem jó? (kérdezem a tapasztaltakat!!!)

Kép
tedorka

Kriszti szorítok a mai uh-hoz, gyere minél hamarabb a hírekkel!

Nagy mozgolódások vannak már a pocimban is, nagyrészt még mindíg bal oldalon, de már felfedezte a másik oldalt is magának. Egyre erőteljesebben jelez, hogy itt van, és természetesen a legváratlanabb pillanatokbam :)
Vendég

m&g: szerintem a pizsama is jó. Csak talán ott nagyobb a lehetőség arra, hogy esetleg a nadrágját összekened, mert eléggé sok vér távozik majd belőlünk egy ideig.

teodorka: köszi a privit, már válaszoltam is :)

Kata
labkat

labkat szép a pocakod :wink:

najda biztosan minden rendben lesz az afp-vel, bár tudom én is lerágtam a körmöm, hogy jó lesz-e.

gombi akkor minden nap hallgathatjátok a picit :lol: nagyon jó!

tedorka nekem is múlt héten a köldökömet rugdosta, az nem tetszett annyira :lol: , de úgy örültem, hogy már apa is érezte.

Lányok az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mikor a legjobb 4d-re, vagy babamozira menni. Úgy hallottam, hogy a 24. héten és persze utána is, de akkor már túl nagy a baba és nem fér rá rendesen a képre.

Én most csütörtökön megyek a 19. hetes Uh-ra, majd hozok képet :wink:

Kép
Kép
akella

Labkat! Nem kaptam meg a privit. Lehet, hogy baj van a rendszerrel?
De jó, végre nincs az a nagyon meleg, ami tegnap volt. Eshetne is egy kicsit.

Kép
tedorka

Akella!
Mi a 19.végén voltunk, másnap töltöttem a 20. hetet, és tök jó volt. Szerintem teljesen mindegy, hogy mikor mentek, mert így is úgy is nagy élmény látni egy fél órán keresztül a kis csöppséget.
Ha a terhesgondozásban az orvosod 18. hét után 32. hétre rendel csak uh-t, akkor szerint kb. a 24-26. héten érdemes elmenni, hogy lehessen látni, hogy minden rendben van-e, meg egyébként is, az hosszú idő.

Kép
tedorka

Sziasztok:)

Jelentés..

Minden rendben van velünk, a kis hableánykám már 2-3 hete elég intenzíven ficánkol oda bent:))) Olyan jó érzés és amikor egy nap keveset mozog, este gondolkodom hogy na mikor mozog már, egyből elkezd, igy megérezné mit gondolok?? :) Tök furcsa:)

Húúú viszont jövő héten cukor terhelés ti hogy vagytok ezzel? Persze sok választás nincs :D csak azért mégis felteszem a kérdést:)

Hogy viselitek ezt a dög meleget, ki hogyan alszik? Én csak két oldalt tudok aludni de éjszaka 3-4szer megyek pisilni :S

Most rohanok főzni:)

pussssz nektek!!! Szép napot!
Vendég

Ja még a hízás.. én 49,5-ról indultam(166cm) és most 23.héten vagyok 57 tehát eddig 8,5 kg-ot híztam..

Kiváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel :)
Vendég

Itt a legfrisebb táblázat, benne az új információkkal :)
Kérek mindenkit, ha valakinél nem jó valami, jelentkezzen!

Üdv. Gabi

Kép
Vendég

tedorka köszönöm. Én is így gondoltam valahogy,mert igen ott elég sok idő eltelik két uh között.

m&g szupi ez a táblázat. Majdnem minden napra jut egy baba :lol:

j'adore
én 61-ről indultam, most vagyok 64 kg, de szerintem majd most jön a java :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

gombi
nekem vista rendszerem van, abban alapból van hangrögzítő, a kellékek között a start menüből elérhető. xp-nél szerintem alapból nincs.
http://www.ingyencenter.hu/modules.php? ... ew_topic=6
itt találsz mindenfélét, ezek ingyenesek.

Milla

Kép

Kép
millababa

akella: hát én úgy tudom mostanság, azaz a 20. hét környékén érdemes elmenni, mert ilyenkor még teljesen bele fér a baba. Aztán a vége felé, amikor már jól látszik az arca. De nincs ebben gyakorlatom.

teodorka: biztos vacakol a rendszer, mert nekem benne van az elküldött üzenetek között. Na ha nem érkezik meg délutánig, küldök megint újat :) Csak szólj!

j'adore
: én is nehezen viselem a meleget, de ma hogy lehűlt kissi a levegő, már nagyon aktív voltam, fől a pöri, sül a torta, és a ruhák nagy részét is beraktam a szerkénybe 8)
Hízás terén szerintem sokat számít a testalkat is, hogy ki miről indul. Én nem vagyok valami nagyon vékony, 170 cm-hez épp mielőtt terhes lettem tudtam vissza fogyni az előző terhességből 72kg-ra. Aztán első trimeszterben fogytam 1 kg-ot, és most 74kg vagyok. Tegnap du. legalábbis annyi voltam. Tehát mondhatnám nem híztam sokat, de hát vannak tartalékaim. Azért a vékonyka kismamik mindig többet szednek fel, de szépen le is megy nekik!

Gabi: jajj de kedves vagy, hogy engem is beletettél a táblázatba :) Egyébként a színeknek van valami jelentősége??? Amúgy 31 éves vagyok, és én is az AEK-ben fogok szülni!

Kata
labkat

Kata, szerintem Gabi előre jósolt neked két fiút... :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nagyon sovány voltam a terhesség előtt, mármint nem kilóra hanem kinézetre. Már mindenki azzal piszkált, hogy beteges. Az első két héten kb. híztam négy kilót, ez az a mennyiség volt, ami azonnal feljött, amint nem koplaltam és nem edzettem, és nem számolgattam kalóriát meg szénhidrátot. Azóta rámjött még vagy 6, de mostanában nem mértem. A lényeg, hogy az első védőnői mérésnél 54 voltam, most meg kb. 60, vagy már egy kicsit több.
Engem nem zavar, tudom, hogy utána majd lefogyok...

Kép
tedorka

Kata igaza van Tedorkának, azért kék, mert megelelőgeztem a 2 fiút :) bocsi, figyelmetlen voltam, hogy csak arról írtál mit szeretnétek, mert még nem tudjátok :oops:

Autósok? Valakinél valami pozitív hír? Javításokkal hogy haladtok?
Vendég

Klassz lett a táblázat:)

Kilók.. én nem néztem ki soványnak, szerintem pont jó voltam, jól éreztem magam DE most jobban:) és nem akarok megválni a plusz kilóimtól :))))
Vendég

Sziasztok! :) Szerencsére kicsit visszafogott volt a fórum az elmúlt napokban ;), így hamar vissza tudtam olvasni Mindent. :)

labkata: nagyon csini pocakos vagy! :) Az enyém most embertelenül beindult. :shock:

Kilóra kicsit húsosabban indultam, mint Hunornál (64 voltam a 8.héten), aztán a múlt heti védőnős randin derült ki, hogy 62 vagyok még mindig, mondjuk vannak aranytartalékaim rossz napokra :lol: , ugyanis én azok táborába tartozom, akik a szoptatás alatt nem fogytak szinte semmit. :D és talán nem is lett volna ez akkora baj, ha nem egy húszast kapok magamra Hunorra várva. :lol:

gombi: én is szemezgettem tegnap a babahallgatóval a brendonba, wc szűkítőt meg alsónacit vettünk a kölöknek, de aztán úgy voltam vele, hogy megállom! :lol: Neked viszont kellemes babahallgatós perceket kívánok! :)

kelengyelista: tökéletes összeállítás. Én is gyűlölöm a hálóingeket, csak egyet is vittem be, úgy döntöttem dacolok a hüle szabályokkal és én pizsibe nyomulok. Szülés (császár) után kellemesen dőlt belőlem a vér, a gyerekágyat felturbózták 30 fokra :!:, mindenemről csöpögött az izzadtság, folyt a tejem, így napi két hálóinget emésztettem fel, apjuk rohangált beszerezni még párat belőle. Szóval sokkalta hasznosabbnak bizonyult, mint az egyszersemfelvett kismamapizsim. :lol: Egyet megtanultam akkor: azt felejtsd el, hogy női méltóság, legalábbis arra a benttöltött pár napra. A látogatók, orvosok, asszisztensek ki-be járkálnak, ajtó folyamatosan nyitva, miközben te igyekszel feltápászkodni a sebeiddel, szoptatsz, mint egy valóságsó szereplője. :? No, és arról már említést sem teszek, hogy a napi 3 vizit alatt, aki elment az ágyam mellett az megvizsgált, kivülről tapogatott (a méhemet, hogy húzódik-e össze) illetve betapogatott. Szóval, hasznosabb a hálóing. :)

cucka

sziasztok
elég rég jártam erre.látom vannak újak is üdv nekik.a mozgásokról nálunk már a 18. héten lehetett látni ahogy rugdossa a hasam nem is kicsit :D
telik az idő szépen már a 6. hónaphoz közelítünk :)

Kép
Kép
anitaaa03

Szia M&G!

Kérlek, írd át a lokációmat :) Budapestre! A szülés helye Veszprém, az rendben van, de Pesten vagyok megtalálható.
Az igazi nevem Dóra.

Köszi szépen!

Dóra
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
moly

Hát Cucka a hálóinggel kapcsolatban elég realisztikus volt a leírás a gyermekággyal kapcsolatban, de engem mindenképpen meggyőztél. Azért kicsit el is rettentettél, mert elképzeltem, ahogy tényleg mindenki megtapogat kívül-belül, benéz, hogy minden rendben legyen...no comment.

Kép
tedorka

Hopsz. Ezt magánban terveztem. Így jár, aki kapkod. :D

Kilók: én 68 kilóról indultam (179 cm magas vagyok), a múlt héten 72 kg voltam, ma 71. Mindig ugyanabban a napszakban mérem és ugyanazon a mérlegen. Szóval 3-4 kg. A védőnőm szerint csak 70 kg vagyok, az indulósúlyban egyetértettek a mérlegeink. :lol:

Van valaki köztünk, aki allergiás - rajtam kívül? Tippek-trükkök?

Visszatérek dolgozni. Csak benéztem az ebéd utáni kávémmal. :D

Dóra
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
moly

Cucka abban biztos voltam, hogy hasznosabb a hálóing, és abban is biztos vagyok, hogy azokon a napokon a legkisebb gondom az lesz, hogy miben vagyok, lehet, hogy ak kórházival is megelégszem :? de most még elképzelhetetlen, hogy abban legyek... és innen milyen szép a történet, hogy mennyit változunk mi magunk is, és mennyire másokká válunk a saját gyermekeink révén :)
Vendég

m&g no igen, amikor beléptem a szülőszobára és megkaptam a kis hátulmegkötős kötelező szülőszobai viseletet, az öltözőben azon gondolkodtam, hogyan is tudnám ebbe úgy belevarázsolni magam, hogy a hátsó felem ne maradjon teljesen fedetlen. :lol: Aztán valahogy egy adott ponton túl, ahogy sűrűsödtek a fájások, már el is veszítettem a fonalat, fontosabb volt az, hogy találjak egy olyan pozíciót, amiben elviselhetőek ezek az ismeretlen érzések.
így utólag megmosolyogtató, de úgy indultam el szülni, hogy előtte hajat mostam-szárítottam, fazont borotváltunk Apjukkal, és kisminkeltem magam. :lol: Most meg már a gyakorlati részére koncentrálok: hogyan szervezzünk bébicsőszt arra az időre Hunor mellé, mik azok a számomra legfontosabb dolgok, amik most ne maradjanak itthon...stbstb. :)
igazad van, és pontosan ez a legszebb az egészben, hogy gyermekeink által mi magunk is mennyit változunk. :) Az, hogy ma még így gondolod, ez a természetes, hiszen nő vagy és szeretnél abban a pillanatban is nő maradni. :) és ez így a jó. :)

tedorka: ne haragudj, nem akartam ennyire durva lenni, de tényleg a gyakorlati szempontok jutottak eszembe. :oops:

cucka

Cucka, ez nem durva volt, csak reális. Szerintem minden elsőgyerekes kismama sejti, hogy ez a valóság, csak mivel nem tapasztaltunk még ilyet, hajlamosak vagyunk azt remélni, hogy hátha mégsem.

Kép
tedorka

a hálóinggel kapcsolatban én is egyetértek bár én napközben felöltöztem kényelmes naciba és pólóba

Kép
Kép
anitaaa03

képzeljétek a múlthéten sikerült beszerezni a babakocsinkhoz az adaptert így mostmár tudjuk használni a hordozóval :D
már babakcsink van de még sok minden kell :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Nekünk nem szívesen vették a kórházban a pizsamát, ugyanis ha lesz gátseb, akkor minden vizitkor fel kell lebbenteni a hálórucit, hogy megnézzék, be van-e gyulladva, szépen gyógyul-e, megfelelően van-e tisztán tartva. Ebben a kórházban nagyon odafigyelnek ilyenekre. Tehát a hálóing nem a szoptatás miatt kell, hanem emiatt. De lehet más kórházban máshogy gondolkodnak erről.
Én a ma reggeli napig 5,5 kiló hízásnál tartottam, de ma reggelre egy kilóval több lettem, pedig este már nem is volt étvágyam, nem ettem. Így most már 6,5 kiló a többlet, azon felül ami amúgy is van. :cry:
A magam számítása szerint még 10 kilót hízhatok és azzal elégedett is lennék, ismerve az előző terhességeim hízásait. :oops: (23 és 35 kiló)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

nemtudom máshol milyen az időjárás de itt nagyonnincs oxigén :cry:

Kép
Kép
anitaaa03

szia pókica hogy vagy?elmúltak a keményedéseid?Vácon a kórházban nem nézték a gátsebett csak a varratszedésnél az orvosom de a hasamat tapogatták állandóan hogy húzdik-e a méh.
hízásnál én 2 hete mérekeztm a védőnőnél s akkor voltam 52 ez pont annyi mint amikor először jártam nála 9 hetesen tehát én addig csak azt az 1,5 kgot híztam amitelötte leadtam.azótasem hztam szerintem nem veszem észre vagy ha igen akkor nagyon minimálisat.annó ilyenkor már + 5 kgnál tartottam szóval most büszke vagyok magamra :) remélem így is marad

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Jaj, de hasznos dolgokat írtok, olyan jó!! :D Én is elkezdem összeszedni a kelengyelistámat, mert kezdenek jönni a felajánlások, amiken nagyon meg vagyok lepődve, de irtóra örülök nekik.

Nagyon nyomott vagyok. Semmit nem érzek a lehűlésből még. Lábaim bedagadva, vérnyomásom a béka feneke alatt. Esőt szeretnék!! :?

Én 57 kilóval kezdtem, és most 62-63 vagyok. Nem sokallanám, ha a dokim nem lenne olyan szigorú. De így figyelek magamra. Ami nekem azért jó, mert különben tuti mindent összeennék, így meg visszafogom magam, és ha eszem, akkor is zöldség, gyümi, kevés szénhidrát, cukor.

Valaki kérdezte a kocsinkat. Még mindig semmi :cry: Ráadásul ma a rendőrségtől is jött levél, hogy műszaki igazságügyi szakértőt rendelnek ki, akinek szeptember 10-ig kell véleményt adnia!!! :x Érdekes, hogy ott a helyszínen mindenki egyből meg tudta mondani, hogy defekt volt, most meg "nem elég hozzá a szakértelmük". Kicsit kiakasztó. Azt szeretném, hogy kapjuk már meg a pénzünket a biztosítótól (megjavíttatni nem fogják valszeg), és vehessünk egy másikat :roll:

Nem is tudom, hogy fogjuk a babás kiadásokat megoldani, ennyi egyéb van.

Amúgy Lencsibabánk nagyon aktívkodik. Férjem is már jó ideje érzi a kezével. El sem tudtam képzelni, hogy ez ennyire jó érzés lesz. Csak néha csinál kellemetlen dolgokat. Pl összekuporodik (gondolom) és kinyomja magát a hasamon. Na az kimondottan fájdalmas, egy óriási kőkemény pukli a hasam közepén. De ha én lazítok, és ráteszem a kezem, akkor egy idő után ő is ellazul :D

Holnap ultrahang! :)

briell

briell nálunk esett de csak rosszabb az idő,eddig csak meleg volt,de most fülledt meleg szóval inkább a 30 akárhány fok egésznap szédelgek meg izzadok pedig már kávét is itam :(

azthiszem én is elkezdem összeírni mit is kéne peszerezni másodszorra

Kép
Kép
anitaaa03

Pizsama??? Én örültem, ha a hálóinget fel tudtam venni... :) Nem vicc! Ha nem császáros vagy/leszel, akkor is még a felüléssel is kínszenvedni fogsz, nemhogy egy nadrág felhúzásával. No persze, vannak szerencsések, akik másnap szaladgálnak sehol egy seb... de ehhez nagy nagy szerencse kell. Én szedtem mindenféle homeost, ittam a teákat és mégis... Esetleges császár esetében pedig esélytelen a pizsama, lehajolni hasi sebbel... áh...

Súly, passz, 53 körülről indultam, legutolsó mérésnél kb 57 voltam, azóta sejtelmem sincs, majd a védőnéninél kiderül. :)

Rosszul alszok és nem terhesen is hülyeségeket álmodok. Olyannyira rosszul alszok, hogy fél 1kor még fent voltam, hiába ment a ventillátor, nem kaptam levegőt. :?

Nagyon jó a tábla, nem vészesen lányos a helyzet! :D

Kép
Kép
sleepin

m&g: semmi gond, én valahogy úgy gondolom, hogy fiúk vannak odabent :wink: De majd 15-én meglátjuk

cucka: én első terhességemnél nem híztam nem fogytam szoptatás alatt, de terhesség után 5kg maradt rajtam. Aztán nem is volt időm leadni, mert 1 év után megint állapotos lettem, és akkor 70kg-ról indítottam. 82kg-al mentem szülni, és szülés után pár nappal 72kg lettem. Aztán egyszer csak 78kg lettem a szoptatás alatt. Nem értettem, de ez úgy tűnik, hogy minden terhességnél, minden szoptatásnál másképp alakul. Ahogy kevesebbet szoptattam, 75kg-ra vissza fogytam, majd még mielőtt állapotos lettem, tornával vissza mentem 72kg-ra. Bízok benne, hogy egyszer még leszek legalább 68kg.

sleepin: én második szülésem után tudtam szaladgálni, meg meg sem kottyant a gátseb, de az elsőnél vagy két napig kísérgettek, mert alig bírtam felkelni. Nagyon sok vért veszítettem.

briell: nálunk is esett egy picit, kint borús az idő, de bazira meleg van idebent. Semmit sem érzek én sem a lehülésből. Bár reggel jó volt, és tudtam tevékenykedni :)

Kata
labkat

Labkat! Csak nem jött át az a privi!
Az előbb le kellett mennem az utcára és rájöttem, hogy ott sokkal kibírhatóbb, mint itt a lakásban. Na mindegy, most már megvárom, hogy hazajöjjön a férjem, és elmegyünk vásárolni vagy ilyesmi. Minden mára tervezett programom persze meghiúsult, mert nem bírtam összeszedni magam annyira, hogy elinduljak. Így tolódik minden holnapra.
Briell én megint csak együttérezni tudok. Mi most azt várjuk, hogy a rendőrség lezárja a nyomozást, és átkerülhessen az ügy a biztosítóhoz. Utána már csak egy örökkévalóság kérdése, hogy kapjunk valamennyi pénzt. Hogy mikor lesz ebből új autó, abba bele se merek gondolni.

Kép
tedorka

kata tök jó lehet ikreket várni nekünk nem jött össze pedig én nem bántam volna elsőre sem :)

Kép
Kép
anitaaa03

most néztem a naptáromat éss jövőhéten kell mennem megint a dokimhoz gyosan eltelt 1 hónap :)

Kép
Kép
anitaaa03

tedorka: asszem rossz helyre címeztem, mert valamiért véletlenül elmentettem az üzidet, és aztán úgy tudtam csak válaszolni rá, hogy újra ki kellett keresnem a nevedet. Szóval valahová ment egy privi. De most pótoltam :lol: Valaki meg értetlenkedik, hogy mit irogatok én neki :lol:

anita: tán lombikbabások vagytok és azért írtad hogy nem jöttek össze az ikrek?

Kata
labkat

kata. nem arra nem volt szükség szerencsére :) de természetes úton is előfordul néha de nem nálunk :D

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Megjöttünk uh-ról. Hál'Isten a babával minden rendben.
Viszont jól elszomorítottak. A lepény hátsó fali mélyen tapadó. Felkészítettek, hogy esetleg a 26-28. héten már elkezdhet vérezgetni, akkor viszont befektetnek a kórházba. Nem nagyon szeretném. Azt is mondták, hogy lehet hogy hamarabb be kell fejezni a terhességet, de próbáljuk meg a 32 hetet megvárni. Most erre mit mondhattam volna????? Én próbálom.
Remélem azért normalizálódik még a helyzet, és rendes időben természetes úton meg tudom szülni a lányomat. Minden erőmmel ezen leszek.
De azért most kicsit elkenődtem. Most ki kéne rúgnom magam valahogy. Lehet hogy alszom egyet. Ha tudok.

Majd a képet ideapplikálom később, ha lesz lelki erőm.

Mindenki vigyázzon magára!
Vendég

najda28: Te vigyázz magadra és ne keseredj el, próbálj meg ne magadba zuhanni. Pihenj, kicsit kapcsolj ki, aludj egy nagyot és -tudom, hogy szinte lehetetlen-, de próbálj meg minél pozitívabban látni a jelen helyzetet. Az a méhlepény még "mocoroghat" ott egy kicsit és könnyen elképzelhető, hogy picit helyet is változtat és a későbbiekben nem lesz semmi gond. :) A legfontosabb, hogy ne keseredj el! :)

cucka

Labkat! Csak átjött a levél, már írtam is...
Najda!!! Ezt én most nem biztos, hogy értem. Csak azért, mert hátsó fali, mélyen tapadó a lepény? Mert én ezt egyébként se értem, hogy ez miért fontos információ, hogy hol tapad a lepény, de azt mondták, hogy végülis tökmindegy. Akkor talán mégsem.
Most megnéztem, hogy nekem is az van írva, hogy lepény hátul, de még nem mondtak semmit, hogy emiatt aggódnom kellene.

Vagy kellene???

Kép
tedorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?