A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Megtalálta a porolót, hátha lenyugszik. Kiosonok a konyhába takarítani :arrow: :idea:

Kép
vindolanda

Na, cicus elaludt :D
Megyek sütök meg összeütök valami ebédet

KépKép
Kép Kép
l.móni

KOnyhaszekrény, mosogató, gáztűzhely kész. Most a hűtőt kellene megpucolni :roll:

Rugó az esernyővel porszívózik...

Most nem merek porszívózni, mert nem hallom, ha jön a csomagküldő szolgálat a webáruházas cuccaimmal :roll: 8)

Állítólag ma jönnek, tegnap nem voltunk itthon, nem tudták kézbesíteni...

Kép
vindolanda

Móni már ilyen korán elaludt :shock: meddig alszik ilyenkor???? Este mikor fekszik???

Nálunk ha 1-3 ig van alvás, akkor is csak este 21.30 ra alszanak és sajna addigra mi is kidőlünk apával :( remélem télen majd előbb alszanak el.

Vindo jaj ne pakolássz már annyit! gyerek mellett úgy is kupi van, meg lesz is. Én is mindig szépen elpakolok, aztán 5 perc és minden szana széjjel :evil: persze felporszivózva, felmosva fel van, portörlés hanyagolva :oops:
Szinte állandóan megy gép, persze azzal is egy csomó munka van :roll:

Ma mennek el Péterke az apjával anyuékhoz, valamit fogok tudni csinálni legalább :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vindo ez gyorsan ment :shock: mit rendeltél???

Heni
KépKép
heni81

Ma állitólag nincs nálunk áram :roll: de hát van, igy főzök is gyorsan ebédet :wink: cukkinifőzi lesz csak

Péterke tátott szájjal nézi a Vili a verebet Áron pedig szunyál a hintában :D

Heni
KépKép
heni81

Rugó egy hős 8)

Hűtő készen, most teregetni kellene :wink:

Kép
vindolanda

Heni, fekete melltartó (nincsen, csak szoptatós :wink: ), fekete necc térdfix, alsónemű :roll:
Meg Gábornak 12 db fehér pólót, 3990 ft volt egy csomag. Elég jó minőségűek :roll:

Kép
vindolanda

Vagyis a pólók, egyszer már rendeltem belőle magamnak. G. most rengeteget fogyaszt, azokban melózik :roll:

Kép
vindolanda

Vindo honnan rendeled? Póló mi apánknál is fogyandó cucc :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni általában 12 után alszik el, de most fáradt volt. Látszott rajta.
Már 2 órája alszik. Lassan ébredni fog.

Vindo ügyi vagy :lol:
ez a pólócsomag tényleg jó árban van

KépKép
Kép Kép
l.móni

Süti a sütőben. Az ebéd kész. 8)
Megyek és iszom egy finom kávét :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Megjöttünk, Bercó már alszik is. Nagyon édes volt. Tulajdonképpen, alig érkeztünk meg, már mondta is Erika, hogy akkor menjek el. Mondtam Bercónak, hogy elmegyek a kocsiért, és azzal megyünk majd haza, jövök hamarosan. Adtam egy puszit, elköszöntünk és mentem.
Elmentem a kocsiért, visszakocsikáztam, aztán meg leskelődtem és vártam az öltözőben. :lol: Már majdnem 11 óra volt, amikor szólt Erika, hogy most mehetek, mert már hiányol nagyon. De nem sírt. Mondjuk egyből le akart támadni cicizni. :lol: De még vártunk egy kicsit, aztán előkészültünk az ebédhez. Leült a többi kis manó közé és evett. Holnap én már nem mehetek be hozzá az ebédeléshez. Szerintem egyelőre rendben van minden. De majd ugye később esik le neki, hogy ez rendszeres. No, akkor majd mi lesz? :roll:

Hazafelé meg kértem, hogy próbáljon meg nem elaludni a kocsiban, erre ő: oké.
És be is tartotta. De azért a kispárnát a feje alá igazította, úgy feszített az ülésben.

Kaqk: 10-re járunk a héten. Mondjuk v.melyik nap be kellene mennem a mhemre is. De azt majd lehet akkor, ha el kell mennem.

A gyúrmán már én is gondolkodtam, de lehet először só-liszt gyúrmával kellene kezdeni. :roll:
rajzolás: Bercó is firkálgat, de általában megmondja, hogy mit rajzolt. pl: béka. :lol:

Ó, a takarítást ne is mondjátok. Most főleg el vagyok úszva (szégyeltem is magam tegnap rendesen :oops: ). A délelőttök foglaltak, du-n meg mosás, főzés, stb. A múlt héten meg többen is voltunk ugye, na akkor is el tud ám szabadulni a pokol.

Én meg sportalsót keresnék Dávidnak, de egyetlen webáruházban sem találok. Itt Db-ben is eddig csak egy helyen, de ott meg több mint 7e az ára. :roll: :twisted: Így most azt az egyet izzadja jól össze, aztán meg mosom szorgalmasan.

Tegnap meg jól felhúztam magam. Reggel hallom ám, hogy mennyibe kerülnek a tankönyvek. Hát, ami elhangzott, a közelében sincs a valóságnak. Szerintük a legtöbb 12e ft. No, a Gergőé közel 16, a Dávidé meg 36. :roll: Meg, hogy ingyenesen kapják a nagycsaládosok. Persze, csak az iskolák nem igazán tudják kigazdálkodni. 10ezerig ingyenes, (ami valójában 7e) a többit meg könyvtáriból oldják meg esetleg. No, az meg annyira jó, tavaly is Gergő olyanokat kapott, ami ki volt töltve. Ilyen angol könyvet is kapott pl. Én meg gyorsan megrendeltem neki a neten az újat inkább. Most is azt kértük, hogy inkább megvesszük a 10 fölötti könyveket, de nem kérünk a könyvtáriból. Bár párat meg nem is kértünk, mert direkt megőriztük a Dávid könyveit. Volt olyan, amibe nem is dolgoztak :roll: , csak azt nem tudom, hogy akkor minek kell megvenni????
dmaggie

Maggie ügyesen csináljátok a beszoktatást:-) a könyvek :evil: szlovákiában ingyen kaptuk :roll: nem is értem az itteni dolgokat.
Év elején megkaptuk, év végen pedig leadtuk. Ez már évtizedek óta igy működik, csak ceruzával szabad bele irni,és leadás előtt kiradirozni. Rengeteg pénzt spórolnak igy meg a családoknak szerintem.

Heni
KépKép
heni81

Henikém az itt is rendben lenne szerintem, de annyiféle könyvet csinálnak állandóan, minden tanár mást és mást rendel. Meg a könyvek is olyan silány minőségben jönnek, hogy félévkor már ragasztgatni kell őket, mert szétesnek.

Albert osztja az iskolájukban a könyveket, ő meg mindig elmondja a kollégáinak, hogy ne rendeljenek feleslegesen drága könyveket, de ők csak megrendelik. Pedig ha jó jegyzeteket kapnának a gyerekek, abból is meg tudnának mindent tanulni.

Ja, meg a legtöbb tk, ugye munkatankönyv az ált. iskolában. Sokat kell bele dolgozni, rajzolni, színezni is.
dmaggie

Viktorkának boldog szülinapot!

Én nagyon el vagyok kenődve, úgy néz ki, P.-nek sehol nem jön össze, sehol nincs felvétel :evil: . Akkor mi a frásznak hívták be?! Nem tudom, mi lesz :cry: ...

Maggie, nagyon ügyesek vagytok :D . Én örülnék, ha már itt tartanánk :roll: . Egyébként a bölcsiben nálunk is anyás beszoktatás van.

Könyvek, reggel voltam a könyvekért. Mi most ingyen kaptuk, 4 könyvtárit kaptunk, abból kettőt cseréltetek is ki, ha nem lesz jobb, inkább én is megveszem, mert használhatatlan :evil: .... Barátnőm fia 6 osztályos gimiben kezd, kellemes meglepetésként 36 E helyett 30 E Ft volt a tankönyv :shock: :evil: (és akkor az egyéb legalább ugyanannyi, pl. használtan! 4 E Ft-ért vettek Bocskai mellényt :? ).

Mennem kell :? ...
dettyk

Jesszus, milyen árakat írtok... Eszem megáll :roll: :?

Dettyk, nagyon sajnálom :(

Közben kitakarítottam a fürdőt-wc-t, odatettem egy kenyeret, majd ebédeltünk is. MOst porszívózni fogok, mert közben jött a csomag is 8)

Rugó most jól elvan 8) A Tanuljunk C-programozási nyelven c. könyvet nézegeti :shock:

Kép
vindolanda

Munkafüzeteket az állam fizette, ez maradt nekünk, bár ott sem áll valami jól az iskolaügy, de nem hiszem, hogy fizetőssé tenné valaha is a tankönyveket. Viszont a CSP a fele :roll: igy lehet kompenzálódik. De gyógyszerek is fele :roll:

Heni
KépKép
heni81

Dettyk, jaj nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:
dmaggie

Vindo, Te nagyon beindultál. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

A Gergő könyveiért ma megyek majd, a Dávidét már hazahozta apa. Hétfőn osztották az osztályának. Sikerült találkoznom a D. egyik csapattársával, akivel majd most oszt.társak is lesznek. Szegény nagyon megijedt, hogy mennyi és milyen vastag könyvet kaptak. :lol:

Dávid szerintem még felé sem nézett. :?
dmaggie

Vindo hű de megy ez neked!

Péterke a micimackót hallgatva altatja magát, mivel Áronnak most pont nem egyszerre alszanak :evil:

Heni
KépKép
heni81

Én meg itt olvasgatok, írogatok, ahelyett, hogy betennék egy mosást. :oops:

Csak most jutott az eszembe, hogy Bercó megint majdnem megőrült a kis ágyaktól. Egyfolytában azt mondogatta: ágyikó, feküd.

Heni, :lol:
dmaggie

Maggie, akkor hamarosan ott is alszik majd :wink:

Érdekes ez a tankönyv-dolog. Nem hiszem, hogy olcsóbb könyvekből egy normális pedagógussal ne lehetne eredményeket elérni...

Heni, igen belejöttem. Most R. leült Mézga Gézát nézni, addig fel is mosok :idea:
Remélem, egy fél órát ülni fog a fenekén, olyan jól esne :oops:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Köszönjük a kép dicsiket.

Sajna Ádinak torokgyulladása van.
Hála ma már nincs láza de most meg elkezdett köhögni.
Amúgy ha nincs láza akkor rosszalkodik.
Gondolom már tele a hócipője, hogy péntek óta nem mozdultunk ki a lakásból úgy, hogy elötte 3 hét kertesházban létből jöttünk haza és ott reggel 7-től kint volt egésznap.
Szóval ma , hogy nem volt láza így megengedtem egy kis kocsikázást.
Nagyon élvezte csak lesett ki az autóból.
Holnap jön a doki néni kontrollra.
Hála nem adott rögtön antibiotikumot remélem már nem is fog.

Minden szülinaposnap sok boldogságot.

Lányok külföldről hoztam frankó hőtárolós italtartó táskát. Hideg meleg hőt is tárol.
Jégakú nélkül 3-4 órát simán tartja a hőt. Állítható pántja van.
1,5 literes palack simán belefér.
Van fekete és sötétkék színbe.
1800ft -ért adom ha valakit érdekel írjon privát üzit és egyeztetünk.

Teszek képet is róla.

Kép italtartó
Kép italtartó 2

Mindenkinek szép napot
20200310173350

Mesi: micsoda méretek!!! Gegi szopcsi elhagyása.., Zsozsi szeretete... :lol: :lol: Jók a szülinapos képek!!! gyúrma, pisze.. :lol: :lol: :lol:

Maggie: Ügyesek vagytok a bölcsivel..remélem nekünk is ilyen jól fog menni....és igen nyertek a srácok.Hajrá Loki!!

Irina: bevásárlás... :lol: :lol: nekünk azt mondta vki..h addig amíg nem tudja kiköpni addig ne mossuk fogkrémmel.. :shock: :shock:

VikDan..Boldog Születésnapot!!!

Emma 10,5 kg, 74-80-a ruhákat hord...a lábai hosszúak.. :lol: lába: már majdnem 21-es.. :lol: :lol: és Ő is imád gyúrmázni, takrítani, rajzolni, gyógyítani..és csak úgy DOLGOZNI....folyton dolgozik.. :lol: :lol:

Móni: kitartás.. mmm milyen süti.....??????

Vindo: micsoda napok várnak rád!!!! :shock: :? Látom belehúztál..nincs egy perc pihid sem?

Maggie: jajajjja de ügyes Bercó....igne mikor rájönnke h rendszeres..akkor még lehetnek meglepetések...de hátha nem
Ágyak, :lol:
könyvárak :evil: :evil:

Az jó akkor be tudtok jönni hozzánk előtte. ..Holnap???? :wink: :lol: pü-ben leírom hogy juttok ide!

Vindo Te aztán pörögsz...
Emma most ébredt..én csak vasaltam.. :?
du-án játszótér!!!! :D

KTimi: Ádinak jobbulást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Siasztok!

Minden születésnaposnak nagyon boldog születésnapot kívánok, nem tudtam jönni, nyaraltunk, laptopom szervízben van, beteg is vagyok, de apa ma elhozza a gépemet, és visszatérek :)

Sajnos visszaolvasni sem tudtam, de már igyekszem :)
Vendég

Hoztam fotókat a nyaralásról, sok lesz :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251291037.5318.jpg[/img] https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6.9835.jpg[/img] Kép
Vendég

Panndi: ezek a csajok..nagyon édesek!! Zsófi meg nagyon bátran uszizik... :lol: csurija van..vagy levágtátok a haját?..avgy csak vak vagyok??

KépKép
kaqk
Debrecen

Hű Panndi szuper lehetett a nyaralás:-) Zsófi igy úszik???? Azta!!!!!

Timi Ádinak jobbulást!!!!

Heni
KépKép
heni81

Panndi, már hiányozták!
Zsófi tényleg nagyon ügyesen tempózik :D Fruzsi meg :lol:
Nem semmi lányaid vannak!

Maggie, az Intersport boltban (Stop Shop) van meghirdetve olyan naci-féle, ami esetleg jó lenne a gyermekednek. Akciózva 3490 Ft. Felnőtt meg gyermek változatban is. De nem tudom, milyenre is gondolsz pontosan, ez olyan kosaras-naci :roll: Bár, amennyit én értek hozzá...

Timi, Ádámnak gyors gyógyulást kívánunk!

Megyek vezetni :arrow:

Kép
vindolanda

Timi :oops:

Kép
vindolanda

2 órája hisztizik :evil: Z sehol én meg nem tudom mit csináljak.
Volt bünti, megmosdattam hideg vízzel. Nem foglalkoztam vele. Beszéltem hozzá csúnyán, szépen de csak hisztizik és hisztizik :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: :shock: :shock: ..nincs ötletem, ezek jutnak nekem is az eszembe

KépKép
kaqk
Debrecen

Kedvenc mese? Édesség, amin elnyammog?

Rugónál Bud Spencer-filmek...

Kép
vindolanda

Voltunk játszin..Hát Emma ha egy gyereket meglátott azonnal megállt és dumált neki..szia nagy fiu, gyere...stb...imádja a gyerekeket.
Emma elggé lefáradt, alig várta h hazajöjjünk és egyen...

Apája is hazajött.......végre :lol: :lol:

hulla fáradt vagyok..ma Emma is próbálgatta a határokat..de azért türhető volt..

A szobatisztaság szuper...mostmár mindig Ő szol h pisi...nálunk a kaki is pisi..csak mikor nyomja akkor mondja h kaki is van.. :lol:

Maggie: akkor gyertek reggel/de-t..várunk nagyon..!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni nálunk mese dvd, vagy zene tudná kizökkenteni :roll:

Kakq de jó, hogy megjött apa:-)Minitalit fotózzátok is :wink: Nálunk pedig a pisi is kaka és utána a kukába megy a bili tartalma ( wc=kuka) :roll:

Jaj de jó volt a délutánom, Péterke elment apájával Szloviba anyuhoz, Áron pedig a nagy csend tiszteletére jó 2 órát aludt:-) Én pedig nyugodtan összepakoltam:-) pihiztem, neteztem:-)

Heni
KépKép
heni81

Most dőlt ki. Eddig bírta. Én kikészültem ettől az estétől :(
Hallgattunk Enyát (imádja) Néztünk Thomast, kapott tic-tac-ot (hosszú autóutakra volt tartaléknak) Tényleg mindent megpróbáltam de nem...............
Nagy nehezen kiszedtem belőle a hiszti okát. Nem találta A CUMIJÁT, most sincs meg. Másik nincs itthon. Anélkül ájult be. Kíváncsi leszek az éjszakára :roll:
Szerintem nem is veszek másikat. Ő játszotta el valahol (szerintem kivitte Titihez az meg rámarhatott, Veráék látták milyen nagyon szeret cumizni a kutya) Megpróbálom leszoktatni róla. Kiderül ki a kitartóbb :roll:

Jó éjt lányok

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eltűntem :oops:, de egyszerűen nem jutok ide, pedig nagyon hiányoztok! Visszaolvasni se tudtam... :(
Viszont írtam... :arrow: Vannak fejlemények!!!

Igyekszem visszakapcsolódni, bár ma még valamit csinálnom a maradék őszibarackkal (már készült belőle lekvár is meg befőtt is), közben meg érik a szilva... :roll:
Meg sokat csavarogtunk, strandoltunk mostanában, ezért alig vagyunk itthon, olyankor meg itt a háztartás... :?

Szelikével minden rendben, nagyon aranyos, sokat beszél, még mindig szavakat mond csak, de nagyon cuki!
Szobatisztaság változatlan, pisil a wc-be, viszont a kaki pelenkába megy... Majd csak változik!

Remélem, Mindenki jól van!!!!!!
Szülinaposoknak sok puszi!

Kép

Kép
regcsiken14

Kicsit beleolvasgattam...

Panndi! Sajnálom... :cry:

LMóni! Remélem, sikerül a leszoktatás! +++++

Heni! Nagyon ügyes Péterke a szobatisztasággal! Látod, hamar megy ez, ha ráéreznek! :)

Látom, egész jól megy a bölcsis beszoktatás! :)
Én 31-én megyek a szülőire, október 1-től szeretném vinni Szelit, de majd ott készül el a beszoktatási menetrend, ki hogy szeretné, aztán igazodunk egymáshoz... Nálunk 2 hetente megy 2 gyerek egy gondozóhoz.

Kép

Kép
regcsiken14

Történelmet írtunk pár perce, íme az eredmény:
Kép
(A kép sajnos kicsit homály :( )

Kép
Kép
Kép
gremese

megfésülted???

Kép

Kép
regcsiken14

:lol: frufruja lett

Kép
Kép
Kép
gremese

Azért szoktam fésülni... :? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Megyek, felporszívózom a fürdőszobát.

Kép
Kép
Kép
gremese

tényleg!!!! csak mindig fel volt neki kötve! :)
bocsi, magamból indultam ki, Szelinek ugyanolyan gubancos a haja, mint nekem, így ritkán fésülöm... :roll: :lol:
jó lett! nagyon csini!

Kép

Kép
regcsiken14

mmm. na jó, majd apa megcsinálja a vonimat.

Kép
Kép
Kép
gremese

Regina, írtam :arrow:

Emese, hát megfésülted? :lol:
Bájos lett Zsófi, és hihetetlenül sok haja van. Nekünk hármunknak nincs ennyi együtt :wink:

Kép
vindolanda

Zsófi..akár egy kis angyalka..nagyon szépséges!!!!!!!!!! :lol: és azok a kék szemek!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?