Kriszti, és akkor most a méhlepény miatt kell esetleg gyakrabban vizsgálatra járni? Vagy nem elelnőrzik gyakrabban, hogy megváltoztatja-e a helyét a méh növekedésével? Könnyű mondani, de próbálj nyugodt maradni, még nagyon könnyen változhat a helyzete, jó kis növekedésnek nézünk még elébe, könnyen feljebb csúszhat, szorítok Nektek!
Gombi neked is! Nagyon átérzem mindkettőtök helyzetét, mindannyian kiakadnánk ilyen helyzetben, de tényleg az lenne a fontos, ha picit próbálnátok a gondolatotokat másfelé irányítani. Nehogy a stresszeléssel ártsatok a babáknak. Perzse, nehogy megeröltesd magad, de talán éppen most jó, hogy megnyitott a pubotok, picit nyüzsöghetsz ott, hátha eltereli a figyelmed. Ha otthon vagy egész nap egyedül, gondolom akaratlanul is idegeskedsz, és csak ezen agyalsz.
Lemonsong! Azt hiszem te kérdezted, hogy mi a különbség a két angelcare között (300 és 401-es között). Én eddig úgy gondoltam, hogy kijelzőben van. Ma elmentem egy bababoltba, és megkérdeztem: az eladó szerint, aki férfi, így gondolom műszakilag hihetünk neki, azt mondta, hogy hogy igazából a 401-es csak dizájnosabb. Ugyanúgy légzésfigyelő és bébiőr éjjelifénnyel, csak más a módszer, ahogy figyeli a babát, így elvileg biztonságosabb, de véleménye szerint nem biztonságossabb, mint a 300-as csak kiadták mégegyszer picit másként, szebb formákkal. Az ilyet egyébként sosem értem: ha biztonságosabb, miért nem vonják kia a korábbi terméket, ami nem (annyira) a, ha valóban így van. Ez olyan, mint a mosóppor, ami minden foltot kiszed, majd az újabb fejlesztés után még tisztább lesz a ruha. Ha eddig is minden foltot kiszedett, akkor most mi van?

Szóval én elhiszem, hogy nincs köztük különbség, hisz az eladónak ondolom az lett volna az érdeke, hogy a drágábbat rám tukmálja. Ja, egyébként semmit nem vettem, de magától mindenfélét ajánlott, ha kérdeztem, válaszolt, majd búcsúzóul kaptam egy törzsvásárlói kupont, amivel x vásárlás után 20% kedvezményt kapok. Hát ide tuti visszatérek!
Az orrszívóval kapcsolatban lenne kérdésem: a porszívóra csatlakoztatót akkor is megvettétek, ha a porszívó erőssége nem szabályozható? A pasi azt mondta nekem, hogy bármelyikre rácsatlakoztató, csak ha nem szabályozható a szívás erőssége, akkor kicsit távolabb kell a baba orrához tenni, nem szabad beledugni. Így nem mertem megvenni.
Én holnap megyek nődokihoz. Most először megyek magánba, kíváncsi vagyok csinál-e uh-t, és a vizsgálatok nálam mit mutatnak. eddig ilyesmiről nekem nem szólt, hogy hol a méhlepény. Nektek is csak most? Lemonsong! A 18 hetes vizsgálaton a babám combja pont 18 hetesnek megfelelő volt, a pocakja valamivel nagyobb, a fejecskéje nekünk is 2 héttel volt nagyobb. De a mi korunkat nem módosította a doki, szóra sem méltatta, azt mondta, méretének megfelelő. A mért adatokat már csak itthon néztük meg, hogy a nagy könyvben mit írnak az adott hétre, milyen méretek az általánosak. De ahogy Pumi is írta egyszer, ezek az adatok +- 1-2 hét eltérést jelenthetnek.
voltam ma terhestornán, és nagyon szupi volt. Kisprücsök is nagyon élvezte, a lazításnál csak úgy ficánkolt!

Azon mondjuk meglepődtem, milyen comb - és fenékizom erősítés volt. Másra számítottam, de nagyon jól esett. Ti jártok valamire?