A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Iparkodjál, barátom, mert nem várlak meg, búcsú nélkül kopok le. :D

KépKép
benó

Na, tessék, laptetűre került ez a kedves duma. :oops: :lol:

KépKép
benó

Flóra hova lett?

KépKép
benó

Visszaviszem a sajtot.

KépKép
benó

Na elküldtem egy csomó képet Zsuzsinak!!!Már holnap 31???semmi hangulatom hozzá.Majd ügyeletes leszek itt!!!

Kép
martik77

na várj most összezavarodtam.Az Edina is ott lakik ahol te??Vagy most mi van??? :oops: :lol:

Kép
martik77

Az jó lesz. Miért tűnt el a vonalzód?

KépKép
benó

Mert sietett egy napot és már nem volt kedvem átvariálni.

Kép
martik77

Ő Pesten lakik és a Detti barátnőmön (és még két osztálytársamon, na mindegy) keresztül ismertem meg őt. :D Vagyis én személyesen is ismerem őt (is). :lol:

KépKép
benó

Menj pihenni,hátha még este benézel!!! :wink:

Kép
martik77

Oké így már értem,mert néha elveszítem a fonalat,hogy ki kit hogyan????? :D

Kép
martik77

Ha most lekopok, nem jövök vissza szerintem. Húz az ágy. :wink:

KépKép
benó

Csak pihenj,nehogy rosszabbul legyél!!! :D

Kép
martik77

Na, jól van, megyek is. Te meg tartsd a frontot, amíg bírod. Holnap de. jössz?

KépKép
benó

Puszi, jó éjt mindenkinek! :D :D :D

KépKép
benó

Jövök!!!Puszi!!!!!

Ha valaki jön csak kiáltson itt vagyok!!! :D

Kép
martik77

Oké, akkor reggel. :D
Mentem.

KépKép
benó

zsuzsi: köszi a képeket,aranyossak vagytok

benó: én is kérek Edinás képet :wink:

marti: jó ötlet a konferencia beszélgetés, de akkor nekem be kell vásárolnom hozzá

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi!!!

Kép
martik77

Arra gondoltam nem lenne nagy kiadás.Mert nálunk van ahol lehet kapni pl tesco 1000 ft-os fülhallgatót és ugyan ennyiért kamerát is.Persze van drágábban.Nekünk olcsó van és L.tesójáékkal Izraelbe tök jól tudunk beszélni.

Kép
martik77

Most mutatja az Rtl majd,hogy nálunk a megyei kórházba rátámadtak egy oda bemenő betegre az ott dolgozók.Akit megtámadtak azt én is ismerem!! :x :x :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2008.12.30 18:43-kor.

Kép
martik77

két orvos és két asszisztens tartózkodott. Utóbbiak egyike, aki gyermeket vár, lepihent a vizsgálóágyra, minthogy tudomásuk szerint a folyosón senki sem várakozott.

Arról, hogy odakint várakozott, a benti dolgozók nem tudhattak, mert nem jelezte az érkezését ” - fűzte hozzá az igazgató, aki nem kétli, hogy előfordulhat, hogy valaki jócskán elüldögélhet ügyeleti időben a váróban, ha betartja a „Kopogtatással ne zavarja a rendelést!” feliratot.

ez egy részlet a cikkből.Ez tiszta hülye ez a kórház igazgató!!!!!

Bezzeg ha ez nálunk történt volna már kirúgnának.

És minek dolgozik terhesen ha nem bír???Amúgy pedig ügyeletbe csak orvos pihenhet ápoló nem!!!!!

Kép
martik77

Almás piskóta megsütve,nápolyi lapok kekszes főtt krémmel megkenve!
Várom a krémet és a piskótát,hogy hűljön. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Na két levelet sikerült megnyitnom,gondolom Edina a barna hosszú hajú és szemüveges. :wink:

Megnéztem Benót és Gergőt! :D És elképzeltem,,hogy fog elférni két baba Benónál. :wink: :D

Kép
muzsuzska

Ja és a konyhám fut.................. :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Vagyok,vacsizok!!! :D

Kép
martik77

Benó a terhesség 9 hónap és ez 40 hét, mivel egy hónap az nem négy hét, hanem 4 hét és pár nap. Nos ezekből a napokból jön össze a feles 10. hónap, ha egy hónapra 4 hetet számolsz. :wink: Most már érted?

Kép
flóra 11

Megnéztem a képeket.Nagyon csinosak vagytok mind a ketten. És magasak! :wink:
És tényleg ott a cigi Szilvi kezében,Márti,jólláttad. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, nekem is feltűnt Tancsu látogatása, egyszer szóvá is tettem neki, de nem reagált rá. Tovább nem forszíroztam. Mindegy, biztos azért megy, hogy legyen nyugalom. Meg anyós most csalódott a lányában, akkor most a fiához pártol. Olyan,mint az én anyám, ő sincs jóba sose mindkettőnkkel, csak az egyikkel és addig a másik a hunyó. Most összeveszett a bátyámmal, tehát én vagyok a jó. Mert ugye én vagyok itt és én tudom őt segíteni. Tehát ez az érdeke.

Kép
flóra 11

Én sem kaptam képet a hármak erejéről Gergő felett. Sem Benó Gergőset. :(

Kép
flóra 11

Visszaolvastam. Látom délután hiányoltatok. Hát én mostam, teregettem,majd megint mostam, megint teregettem, mosogattam, rakodtam, aztán a F. ledőlt kicsit aludni, amiből 3órás alvás lett,én pedig kicsit játszottam,majd a fiaimmal dumáltam. Végülők mentek ki a haverokkal,én pedig behúzódtam a F. mellé, aztán valahogy bekapcsolódott a rádióés elég sokáig és nagyon hevesen szólt :oops: :lol: , így csak most jöttem.Mert utána zuhany,meg készítettem melegszenyákat, vacsiztunk. Mire a mi részünket elkészítettem,megjött a Norbi, csináltam neki is. Mire elpakoltam, addigra megjött a másik két gyerek, így újból nekiláttam a gyártáshoz, végül annyi melegszenyát csináltam, hogy elfogyott minden kenyerünk. :lol: Holnap kell vagy sütni, vagy venni.

Kép
flóra 11

Itt vagyok akkor neked is küldök emil képet!!Várj!!

Kép
martik77

Nagyon jó, hogy taliztatok Zsuzsi és Szilvi.És várjuk a holnapi napot is. :wink:

Kép
flóra 11

Na, éppl e akartam lépni. Épp akartam írni, hogy meguntam a magammal való társalgást. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.30 20:49-kor.

Kép
flóra 11

A vonalzót egyszerűen nem lehetett normálisan beállítani. Vagy azt írta, hogy ma van szilveszter, vagy azt, hogy két nap múlva lesz. Bolond. Végül kiírtam, hogy BÚÉK.

Kép
flóra 11

Mártika, nyugodtan küldjed, nem megyek ma sehová, várom a képeket.Örülni fogok. Addig én is küldök neked valamit, ha sikerül.

Kép
flóra 11

Márküldöm, csak nagyon nehezen megy el.

Kép
flóra 11

Szerintem sikerült elküldenem összesen 7 kép és 4 levélben ment el. :wink: vagy öt.

Kép
martik77

iwiw-en keresgélek ismerősöket meg nézegetem a képeket.
Fárasztom a szemem. :)

Kép
martik77

Még nem kaptam meg.Lehet megint vacakol a net. :?

Kép
martik77

Hahóó Flóra!!!!

Átmentek a képek????
Hová tűntél???

Lassan már tényleg lelépek,jön egy film a tv2-n azt szeretném nézni,hátha elalszok rajta. :)

Kép
martik77

Kicsit eljátszottam vele, de nem tudom megcsinálni rendesen és az idegeimre ment. :x

Kép
flóra 11

Márti, nekem azt jelzi, hogy már átment. Én most húzom be a postát.

Kép
flóra 11

Na megyek.Kezdődik a film.

Puszi és Jó Éjt!!!!

Írd meg,hogy megkaptad e a képeket Flóra!!!! :D

Kép
martik77

Az emilemre??Nem jött semmi.Majd holnap megnézem.Puszi!!!

Kép
martik77

Én arra küldtem neked amelyikről a karácsonyit kaptam tőled.
Na de tényleg ennyi mára!!! :D :D :D

Kép
martik77

Márti, mindent megkaptam, köszike szépen. Mostanáig gyönyörködtem a képekben.
Na meg a fiúknak kerestem jégkockatartókat,mert már nagyon készülnek a holnapra és eszükbe jutott, hogy kellene jégkocka is.

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Megint csak egy gyors beköszönésre van időm. Remélem, jól vagytok, mert visszaolvasni most nem tudok. Viszont mindenkinek boldog, boldogabb és még boldogabb Újévet szeretnék kívánni, különösen Benónak, az ikreknek, Gy. -nek :) Mártiéknak, Szilviéknek, Timinek, Sanyikának és Sanyinak, Tancsunak, Gergőnek és Gergő apukájának, Flóráéknak, Edináéknak, Zsuzsinak nem csak boldogat, hanem babásat is, és persze mindenkinek sok-sok egészséget!!!
(Elnézést, ha vkit kihagytam, bár igyekeztem nem kifelejteni senkit!)
Az újévben ahogy tudok, jövök, és addig nagyon nagyon sokat gondolok Rátok!
Zsuzsiról és Szilviről kaptam képet, köszönöm Benó!
Édesek vagytok rajta Zsuzsi és Szilvi!

Heni

Kép
szheni

Jó éjt! Álmodj szépeket a kutyival együtt. :wink:

Kép
flóra 11

Helló Heni!

Nincs meg a Te címed.
Nagyon boldog új évet kívánok nektek Heni! :wink:

Kép
flóra 11