Czigka!
Szerintem ezt SOHA nem fogja megérteni olyan ember, akinek nincsen olyan hobbija, ami (Ronmay szavaival élve) függőséget okoz. No komment.
A férjem autóversenyzik

. És nem is carul. (Szériaautóval ő tartja a rekordot a Hungaroringen, és az Euroringen is

). Szóval nekem nem kell bemutatni ezeket az adrenalin-függő majmokat

. Szerintem ez pontosan olyan sport, mint teapának a repülés, szóval maradjunk annyiban, hogy ez nem ettől függ, hanem ember, és értékrend kérdése

!
Felesleges azon vitázni, hogy kinek a férje a jobb fej, és ki a jobb fej feleség

.
Én azért választottam Ricsit, mert azonos az értékrendünk! Te azért választottad Teapát, mert nektek is egyezik, Ronmay-éknél, meg hajjajj

. És ez így van rendjén

.
Énapa is kiment tavaly novemberben a Nürnburgringre, Németországba, először nélkülünk. Eredetileg 3 napra mentek, de második nap este hazajött, mert leversenyezte/nézelődte a két napot, és utána már velünk akart lenni

. Ő ilyen típus, igényli, hogy nyakán üljön a csacsika család

. Ahogy én is írtam már, hogy utánfutó vagyok

. Nekünk ez a természetes

. De vannak olyanok, akiknek igénye néha a különlét, mint Ronmayék-nél. És ez totál rendben van! Komoyan! Mindenki olyan párt választott (jó esetben

) akivel egyezik az értékrendje, a szükségletei, a nézetei....
Nekem most tökre az jön le, hogy szted Boo vagy én mindenáron magunk mellet akarjuk tudni a férjünket, miközben jajszegény, sokkal inkább menne pl. versenyezni, de NEM! Énapa ha menni akar, megy! De ő, az említett esetekben nem menne

.
(Megkérdeztem, azt mondta 5 nap különléttől ő becsavarodna, és hazafutna

)
És bocsáss meg, de ezt muszáj leírnom: ha a párom csak ünnepnapokon lehet velem, ő viszont repülni vágyik, akkor repüljön el mellőlem, de szélsebesen, és kurv@messzire, mert én olyan pasit akarok magam mellett tudni, aki rám vágyik, főleg, ha sose lát

. Szóval nekem ez a no comment kategória, de hangsúlyozom, ezért nem vagyunk egyformák!!! Én a te férjedhez sose mentem volna hozzá, énapa meg téged sose vett volna el, és fordítva

. Még jó, ha mindenki megfelelne neki, folyton féltékeny lennék

. Ki van ez találva

.
(Mi 6 éve vagyunk együtt, és 2* voltunk külön több napot: az említett 2 napos német út, illetve még 2 napot, mikor lementem egy ifitáborba elvileg egy napra, de akkora vihar lett, hogy inkább ott maradtam éjszakára. )
A hobbi feladásával amúgy tökre egyetértek! Ha vkit erőszakkal vesznek rá, annak nem lesz jó vége! Én már annak idején is megmondtam Ronmaynek, hogy az ő hobbijuk nálam válóok

. Énapa, ugyanúgy, ahogy a tied, reggel kimegy a pályára, délután hazajön, és tavasztől őszig általában megyünk vele (ez havi 2-1 nap kb,). És mielőtt Botond megszületett, megbeszéltük, hogy mivel apának ez az élete, nem fogja ezt abbahagyni... Ehhez képest kevesebb, mint feleannyit jár versenyezni, az esti autós bandázásokra már szinte sosem megy, és épp a minap mondta, hogy sztemég 3-4 éve van hátra a kocsizásból, mert már nem érdekli annyira, kinőtte. Mióta megvan a gyerek, jobban vágyik haza, máslett a fontossági sorrend...
Ezektől a típusú emberektől erőszakkal nem tudod elvenni az "életüket", de apának most már Botond az élete, anélkül, hogy ezt elvártam volna tőle. Ő ilyen típus. Más meg másmilyen

.
És azt is ő mondta múltkor, hogy milyen jó, hogy nem vállalt előbb gyereket, mert korábban nem lett volna még itt az ideje. Sztem erre is gondolt...